papsr6 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Αν θέλεις να πας σε Α test version με lollipop, μη βάλεις την 5.2.1Α που έχει στο site. Βάλε την τελευταία 5.2.3Α (9/6/2015) που έγινε leaked. Είναι πολύυυυυ καλύτερη. Αν θέλεις να μείνεις σε Kitkat βάλε την τελευταία stable 4.2.8.2A, αλλά να ξέρεις ότι έχει θέμα με τη μετάφραση του μενού στα ελληνικά. Επιβαιβεωνω πολυ καλη η 4.5.3α και αν φτιαξουν το performance και το home κουμπι που μερικες φορες θελει δυο και τρεις φορες πατημα για να ακουσει τοτε θα ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Επιβαιβεωνω πολυ καλη η 4.5.3α και αν φτιαξουν το performance και το home κουμπι που μερικες φορες θελει δυο και τρεις φορες πατημα για να ακουσει τοτε θα ειναι μια χαρα. Συν την καλυψη παλάμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Συν την καλυψη παλάμης. Ναι σωστα απλα εγω εχω βαλει το σμαρτ λαντσερ και δεν εχω το θεμε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 κανενας εντυπωσεις απο μπαταρια,ωρες sot? επισης αν ειχε κανενας το pro, αν αξιζει να παω σε αυτο..παρακαλω βοηθηστε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 To pro το εχει 300$..αξιξει τα 65$ παραπανω;;;Απο κει εχω παρει το δικο μου κ φιλων αλλα ψηνομαι για το pro.Το εχει δουλεψει κανεις ωστε να μας πει αν αξιζει;Η οθονη πρεπει να εχει αρκετη διαφορα.. https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Pro-Android-Phone.html?u=163443 Απο τον φιλο που πηρα το δικο μου μου ειπε οτι πριν ειχε το pro και σε σχεση με το απλο το pro ηταν ποιο αργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Απο τον φιλο που πηρα το δικο μου μου ειπε οτι πριν ειχε το pro και σε σχεση με το απλο το pro ηταν ποιο αργο. σε ευχαριστω! και ποσες ωρες sot εχει με το mx4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 σε ευχαριστω! και ποσες ωρες sot εχει με το mx4? Πάνω από 5 ώρες χτυπάω εγώ α-νε-τα. Σε balanced mode με ανοιχτά 3G-data εκτός σπιτιού και κλειστά εντός (ανοιχτό wifi). Το GPS το ανοίγω όποτε το χρειάζομαι. Έχω χτυπήσει και 6+ αρκετές φορές, αλλά ήταν κάπως ειδικές οι συνθήκες. Έχω ποστάρει screenshots παλιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Πάνω από 5 ώρες χτυπάω εγώ α-νε-τα. Σε balanced mode με ανοιχτά 3G-data εκτός σπιτιού και κλειστά εντός (ανοιχτό wifi). Το GPS το ανοίγω όποτε το χρειάζομαι. Έχω χτυπήσει και 6+ αρκετές φορές, αλλά ήταν κάπως ειδικές οι συνθήκες. Έχω ποστάρει screenshots παλιότερα. σε ευχαριστω πολυ..ο μονος ενδοιασμος που ειχα.γκρι ή λευκο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Γιατι σε καποιες εφαρμογες βγαζει incompatible with your device? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 σε ευχαριστω πολυ..ο μονος ενδοιασμος που ειχα.γκρι ή λευκο? Το γκρι είναι πιο σπορ σχεδιασμός και δίχνει ωραίο όταν η οθόνη είναι κλειστη επειδή είναι όλο μαύρο. Το άσπρο που έχει και το χρυσό γύρω γύρω είναι νομίζω πιο κυριλέ. Και κάνει αντίθεση η οθόνη με τα bezel .Όπως καταλαβαίνεις ειναι δύσκολη αποφαση και κάτι τελείως υποκειμενικό. Ότι σου κάνει εσένα κλικ πάρε. Πολύ όμορφα και τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Το γκρι είναι πιο σπορ σχεδιασμός και δίχνει ωραίο όταν η οθόνη είναι κλειστη επειδή είναι όλο μαύρο. Το άσπρο που έχει και το χρυσό γύρω γύρω είναι νομίζω πιο κυριλέ. Και κάνει αντίθεση η οθόνη με τα bezel .Όπως καταλαβαίνεις ειναι δύσκολη αποφαση και κάτι τελείως υποκειμενικό. Ότι σου κάνει εσένα κλικ πάρε. Πολύ όμορφα και τα 2. εσυ το γκρι εχεις? αυτο σκεφτομουν και εγω..η βοηθεια σου πολυ χρησιμη και συντομα θα προστεθω στο κλαμπ και εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanis4 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Μπες στην εφαρμογή: ασφαλεια>λειτουργια τροφοδοσιας>διαχειρηση εφαρμογών (κατω δεξια) και κλικαρε το Viber ώστε να του επιτρέψεις να μένει σε αναμονή και είσαι κομπλέ. σ ευχαριστω πολύ φιλε, αλλα αν σου πω οτι δεν καταλαβα ακριβως που ειναι αυτο :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 εσυ το γκρι εχεις? αυτο σκεφτομουν και εγω..η βοηθεια σου πολυ χρησιμη και συντομα θα προστεθω στο κλαμπ και εγω! Ναι γκρι έχω πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Εβαλα την 4.5.3Α και παω να κατεβασω το google play και δεν κατεβαινει τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 σ ευχαριστω πολύ φιλε, αλλα αν σου πω οτι δεν καταλαβα ακριβως που ειναι αυτο :O Υπάρχει στο κινητό μια εφαρμογή προεγκαταστημενη. Που λέγεται ασφάλεια η security αν το έχεις στα Αγγλικά.εκει μπαίνεις και ακολουθείς αυτά που σου είπα. Αν δεν το βρεις ξαναπές μου. ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εβαλα την 4.5.3Α και παω να κατεβασω το google play και δεν κατεβαινει τι να κανω? Από που το κατέβασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Υπάρχει στο κινητό μια εφαρμογή προεγκαταστημενη. Που λέγεται ασφάλεια η security αν το έχεις στα Αγγλικά.εκει μπαίνεις και ακολουθείς αυτά που σου είπα. Αν δεν το βρεις ξαναπές μου. ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από που το κατέβασες; απο το κεντρο εφαρμογων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 απο το κεντρο εφαρμογων Κατέβασες το google installer ;Θα κατεβάσεις από το κινέζικο store το google installer και από εκεί θα κάνεις install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Κατέβασες το google installer ;Θα κατεβάσεις από το κινέζικο store το google installer και από εκεί θα κάνεις install. Κολαει στην ληψη δεν κανει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Κολαει στην ληψη δεν κανει τπτ Τον Google Installer όχι το Google playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Τον Google Installer όχι το Google playstore. Το google+ δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Το google+ δεν ειναι? Όχι Τάσο. Πάτα στην αναζήτηση google installer αυτό ακριβώς. Και κατέβασε το. Μετά άνοιξε το και πάτα install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Όχι Τάσο. Πάτα στην αναζήτηση google installer αυτό ακριβώς. Και κατέβασε το. Μετά άνοιξε το και πάτα install Αυτα μου βγαζει αν πατησω google service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanis4 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Υπάρχει στο κινητό μια εφαρμογή προεγκαταστημενη. Που λέγεται ασφάλεια η security αν το έχεις στα Αγγλικά.εκει μπαίνεις και ακολουθείς αυτά που σου είπα. Αν δεν το βρεις ξαναπές μου. ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ νομιζω καταλαβα... ''προστασια'' το λεει στα ελληνικα και μετα πηγα σε εκεινο που το λεει ''δικαιωματα'' και εκει κατω δεξια που λες και συ μετα πηγα στις εφαρμογες....και αφου βρηκα το viber ανοιξα το ''αυτοματη εκκινηση''...λογικα αυτο εννωουσες ε;; :) νομιζω πρεπει να παω και εκει που λεει (στο ιδιο προγαμμα) ''καθαρισμος αρχειων'' και πανω αριστερα που εχει για ρυθμίσεις να βαλω στην ασπρη λιστα το viber και οποια αλλη εφορμογη θελω να μην κλείνει οταν κανουμε τον καθαρισμο (ετσι νομιζω δηλαδη...τωρα το δοκιμαζω) ξες εσυ φιλε κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Αυτα μου βγαζει αν πατησω google service σου λέει να γράψεις στην αναζήτηση: "google installer" ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Αυτα μου βγαζει αν πατησω google service Το πρώτο βάζεις. Το περνάς, το τρέχεις, κανείς install Google services play κλπ και μετά το βγαζεις.[ATTACH]62137[/ATTACH] http://app.flyme.cn/apps/public/detail?package_name=com.howie.gserverinstall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts