Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπες στο store της meizu και γραψε google installer, θα σου βγαλει την εκδοση 1.4.3, την εβαλα και δουλευει κανονικα

Τόσο απλά....την έβαλα..όλα ενταξει εκτος το gmail που δεν λειτουργεί.

Το ανοιγω και τερματίζεται αυτοματα. Εσένα δουλέυει κανονικά;

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τόσο απλά....την έβαλα..όλα ενταξει εκτος το gmail που δεν λειτουργεί.

Το ανοιγω και τερματίζεται αυτοματα. Εσένα δουλέυει κανονικά;

ναι μου δουλευει, πιθανον θελουν update τα google services

εκδοση 7.5.71 (1955121-438)

Τα απεγκατεστησα όλα.Ξανάκατεβασα το google installer,έβαλα και την τελευταία έκδοση services και τώρα δουλεύει.Γενικα τό κινητό μου φαινεται πιο γρήγορο. Κατά τα άλλα τίποτα. Και μερικές φορές τρώει κόλλημα το home button και δεν δέχεται την εντολή μέ την πρώτη.

μου τελειωνε η μπαταρια και μου εβγαλε κατι για power-saving και πατησα enable και τωρα που το φορτισα δεν μου εμφανιζει ειδοποιησεις τπτ πανω τι να κανω ουτε την μπαταρια μου δειχνει τπτ....

Επειδή με Kit Kat όπως είπε ένας φίλος χάνω περίπου 5 τα εκατό χωρίς λόγο σε idle ένας οδηγός να βάλω lollipop;; σας ευχαριστώ

Επειδή με Kit Kat όπως είπε ένας φίλος χάνω περίπου 5 τα εκατό χωρίς λόγο σε idle ένας οδηγός να βάλω lollipop;; σας ευχαριστώ

Αν δεις ποιο πανω εχει την εκδοση ,την κατεβαζεις ειναι σε μορφη zip,την πετας μεσα στο φακελο ..μπαινεις την βρισκεις κανεις clear data ...την περνας ...μολις τελιωσει το update μπαινεις στο κινεζικο store κατεβαζεις τον τελευταιο google installer ....και τον τρεεχεις,ουτε γατα ουτε ζημια ...τελος!!!!:lol::lol::lol: στην 197 σελιδα θα το βρεις να το κατεβασεις

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Ειμαι σε λολιποπ,τραβηξα μια φωτογραφια και την εστειλα με .viper σε αλλη συσκευη ενω σε εμενα η φωτογραφια ειναι κρυσταλο..σε αλλη συσκευη δεν φενεται καθολου ωραια αφηνει κατι γραμμες ....τι παιζει;;;

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Ειμαι σε λολιποπ,τραβηξα μια φωτογραφια και την εστειλα με .viper σε αλλη συσκευη ενω σε εμενα η φωτογραφια ειναι κρυσταλο..σε αλλη συσκευη δεν φενεται καθολου ωραια αφηνει κατι γραμμες ....τι παιζει;;;

υπηρχε και παλια αυτο το προβλημα, θα στρωσει με update, και εγω απο χθες με lollipop ειμαι, εχει τα μπαγκακια της ενταξει, παντως καλη μπαταρια, και πιο σπιρτοζικο το τηλεφωνο

Eχοντας δει καμποσες φωτογραφιες του saleakos ..γιατι εδω γραφει εστιακη αποσταση στο φακο 3.5mm? (αντι για 4.8mm).

Παιζει κατι στις ρυθμισεις ή παιζει να εχουν αλλον σενσορα?

λοιπον μαλλον το παιδι εχει lollipop, και εμενα χθες που την περασα εγινε 3.5mm. δεν ξερω τι πατατα κανανε με το update :mad:

Παιδια τα φωτα σας....

Εχω προσεξει οτι δεν μου ερχονται ειδοποιησεις απο καμια εφαρμογη...Δλδ θα μου στειλει καποιος κατι στο βαιμπερ και αν δεν ανοιξω το βαιμπερ δεν θα το δω ποτε...και οχι μονο στο βαιμπερ σε ολες τις εφαρμογες που με αλλη συσκευη που πεταγε ειδοποιησεις τωρα τπτ...πρεπει να τις ανοιξω εγω για να παρω ειδοποιηση....

Ξερει κανεις τι εχω κανει???Λογικα καποια ρυθμιση πρεπει να ειναι....

Εχω την 4.2.8.2Α...

Υ.Γ εχω εγκαταστησει ενα battery saver...λετε αυτο να μου κανει kill οσες εφαρμογες προσπαθουν να μου δωσουν ειδοποιηση??Αν και νομιζω οτι ακομα και οταν το εχω απενεργοποιημενο παλι το ιδιο γινεται..!!!

λοιπον μαλλον το παιδι εχει lollipop, και εμενα χθες που την περασα εγινε 3.5mm. δεν ξερω τι πατατα κανανε με το update :mad:

Επιβεβαιώνω. Με lollipop και εγώ 3.5mm

υπηρχε και παλια αυτο το προβλημα, θα στρωσει με update, και εγω απο χθες με lollipop ειμαι, εχει τα μπαγκακια της ενταξει, παντως καλη μπαταρια, και πιο σπιρτοζικο το τηλεφωνο

για την μπαταρια δεν μπορω ειναι σπρσιαλ,αλλα θελει κι αλλο διωρθωση..。η εφαρμογη του fb ειναι δυστηχως για το ΙΚΑ.Ολο κολλαει....ας ελπισουμε να τα φτιαξουν αυτα..κι εγω με λολιποπ 3.5mm

Edited by panagiotisspu

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Όντος λόγο lollipop είναι 3.5mm

Όλα ΟΚ όμως σε Lollipop

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Το δικό πάλι απ τον Γερμανό ενώ υπάρχει νέα έκδοση δεν την εμφανίζει μέσω OTA παρόλο που έχει βγει ήδη καινούργια. Η έκδοση που έχω είναι η ιντερνάσιοναλ I αλλά το ίδιο συμβαίνει και όταν βάζω την κινέζικη Α. Τι συμβαίνει;

Έκανα μια τυχαία αναζήτηση και μου βρήκε ενημέρωση. Να την κάνω; είναι λίγο μεγάλο.. Lollipop είναι; θα χάσω root; ;

Έχουμε κανένα thread με φωτογραφίες του κινητού μας;

φωτο τραβηγμενες απο το κινητο εννοεις;

Έκανα μια τυχαία αναζήτηση και μου βρήκε ενημέρωση. Να την κάνω; είναι λίγο μεγάλο.. Lollipop είναι; θα χάσω root; ;

οχι κιτ κατ ειναι, root ναι θα χασεις, αυτη ειναι η τελευταια stable

Φωτογραφίες τραβηγμένες από το κινητό ναι.

Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση; τι λες; root κάνω ξανά μετά μέσα από τη συσκευή έτσι;

Φωτογραφίες τραβηγμένες από το κινητό ναι.

Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση; τι λες; root κάνω ξανά μετά μέσα από τη συσκευή έτσι;

οριστε https://www.flickr.com/gp/130696663@N03/Pqm56H

root κανεις ξανα μεσα απο την συσκευη, οσο για το αν αξιζει το θεμα ειναι οτι θα εχεις καλυτερη μπαταρια αλλα εχει χαλασει τελειως η μεταφραση των ελληνικων

καλημερα φιλε ,οχι δεν ειναι λολιποπ αυτη ειναι η τελευταια κιτ—κατ...

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Παιδια καλημερα,

Μια βοηθεια χρειάζομαι...Εχω παρει την συσκευη μεταχειρισμενη απο καποιο αλλο παιδι και ειχε καταχωρησει εναν λογαριασμο flyme δικο του...

Τωρα εφτιαξα νεο λογαριασμο εγω αλλα οταν παω να συνδεθω μου λεει οτι η συγκεκριμενη συσκευη ειναι συνδεμενη με το nick ταδε και οτι πρεπει να κανει logout για να μπορεσω να συνδεθω με αλλο λογαριασμο...

Τι μπορω να κανω για να χασει τον προηγουμενο λογαριασμο ξερει κανεις???

Παιδια καλημερα,

Μια βοηθεια χρειάζομαι...Εχω παρει την συσκευη μεταχειρισμενη απο καποιο αλλο παιδι και ειχε καταχωρησει εναν λογαριασμο flyme δικο του...

Τωρα εφτιαξα νεο λογαριασμο εγω αλλα οταν παω να συνδεθω μου λεει οτι η συγκεκριμενη συσκευη ειναι συνδεμενη με το nick ταδε και οτι πρεπει να κανει logout για να μπορεσω να συνδεθω με αλλο λογαριασμο...

Δοκίμασες να ξαναφλασαρεις την Ρομ με clear data;

Παιδια καλημερα,

Το ίδιο ακριβώς θέμα έχω και εγώ. Από ότι κατάλαβα πρέπει ο προηγούμενος κάτοχος να κάνει οπωσδήποτε logout ή κατάργηση αυτός και μόνο αυτός, ή εσύ με τα δικά του στοιχεία. Πες να σου τα δώσει.

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."