palavas1986 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 μπες στο store της meizu και γραψε google installer, θα σου βγαλει την εκδοση 1.4.3, την εβαλα και δουλευει κανονικα Τόσο απλά....την έβαλα..όλα ενταξει εκτος το gmail που δεν λειτουργεί. Το ανοιγω και τερματίζεται αυτοματα. Εσένα δουλέυει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Τόσο απλά....την έβαλα..όλα ενταξει εκτος το gmail που δεν λειτουργεί. Το ανοιγω και τερματίζεται αυτοματα. Εσένα δουλέυει κανονικά; ναι μου δουλευει, πιθανον θελουν update τα google services Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 ναι μου δουλευει, πιθανον θελουν update τα google services Ποια έκδοση google services εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ποια έκδοση google services εχεις; εκδοση 7.5.71 (1955121-438) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 εκδοση 7.5.71 (1955121-438) Τα απεγκατεστησα όλα.Ξανάκατεβασα το google installer,έβαλα και την τελευταία έκδοση services και τώρα δουλεύει.Γενικα τό κινητό μου φαινεται πιο γρήγορο. Κατά τα άλλα τίποτα. Και μερικές φορές τρώει κόλλημα το home button και δεν δέχεται την εντολή μέ την πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Έχασα με την lollipop την επιλογή του root. Που ειναι; Άκυρο. Την βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 μου τελειωνε η μπαταρια και μου εβγαλε κατι για power-saving και πατησα enable και τωρα που το φορτισα δεν μου εμφανιζει ειδοποιησεις τπτ πανω τι να κανω ουτε την μπαταρια μου δειχνει τπτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Επειδή με Kit Kat όπως είπε ένας φίλος χάνω περίπου 5 τα εκατό χωρίς λόγο σε idle ένας οδηγός να βάλω lollipop;; σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Επειδή με Kit Kat όπως είπε ένας φίλος χάνω περίπου 5 τα εκατό χωρίς λόγο σε idle ένας οδηγός να βάλω lollipop;; σας ευχαριστώ Αν δεις ποιο πανω εχει την εκδοση ,την κατεβαζεις ειναι σε μορφη zip,την πετας μεσα στο φακελο ..μπαινεις την βρισκεις κανεις clear data ...την περνας ...μολις τελιωσει το update μπαινεις στο κινεζικο store κατεβαζεις τον τελευταιο google installer ....και τον τρεεχεις,ουτε γατα ουτε ζημια ...τελος!!!!:lol::lol::lol: στην 197 σελιδα θα το βρεις να το κατεβασεις Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ειμαι σε λολιποπ,τραβηξα μια φωτογραφια και την εστειλα με .viper σε αλλη συσκευη ενω σε εμενα η φωτογραφια ειναι κρυσταλο..σε αλλη συσκευη δεν φενεται καθολου ωραια αφηνει κατι γραμμες ....τι παιζει;;; Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ειμαι σε λολιποπ,τραβηξα μια φωτογραφια και την εστειλα με .viper σε αλλη συσκευη ενω σε εμενα η φωτογραφια ειναι κρυσταλο..σε αλλη συσκευη δεν φενεται καθολου ωραια αφηνει κατι γραμμες ....τι παιζει;;; υπηρχε και παλια αυτο το προβλημα, θα στρωσει με update, και εγω απο χθες με lollipop ειμαι, εχει τα μπαγκακια της ενταξει, παντως καλη μπαταρια, και πιο σπιρτοζικο το τηλεφωνο Eχοντας δει καμποσες φωτογραφιες του saleakos ..γιατι εδω γραφει εστιακη αποσταση στο φακο 3.5mm? (αντι για 4.8mm). Παιζει κατι στις ρυθμισεις ή παιζει να εχουν αλλον σενσορα? λοιπον μαλλον το παιδι εχει lollipop, και εμενα χθες που την περασα εγινε 3.5mm. δεν ξερω τι πατατα κανανε με το update :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Παιδια τα φωτα σας.... Εχω προσεξει οτι δεν μου ερχονται ειδοποιησεις απο καμια εφαρμογη...Δλδ θα μου στειλει καποιος κατι στο βαιμπερ και αν δεν ανοιξω το βαιμπερ δεν θα το δω ποτε...και οχι μονο στο βαιμπερ σε ολες τις εφαρμογες που με αλλη συσκευη που πεταγε ειδοποιησεις τωρα τπτ...πρεπει να τις ανοιξω εγω για να παρω ειδοποιηση.... Ξερει κανεις τι εχω κανει???Λογικα καποια ρυθμιση πρεπει να ειναι.... Εχω την 4.2.8.2Α... Υ.Γ εχω εγκαταστησει ενα battery saver...λετε αυτο να μου κανει kill οσες εφαρμογες προσπαθουν να μου δωσουν ειδοποιηση??Αν και νομιζω οτι ακομα και οταν το εχω απενεργοποιημενο παλι το ιδιο γινεται..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 λοιπον μαλλον το παιδι εχει lollipop, και εμενα χθες που την περασα εγινε 3.5mm. δεν ξερω τι πατατα κανανε με το update :mad: Επιβεβαιώνω. Με lollipop και εγώ 3.5mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) υπηρχε και παλια αυτο το προβλημα, θα στρωσει με update, και εγω απο χθες με lollipop ειμαι, εχει τα μπαγκακια της ενταξει, παντως καλη μπαταρια, και πιο σπιρτοζικο το τηλεφωνο λοιπον μαλλον το παιδι εχει lollipop, και εμενα χθες που την περασα εγινε 3.5mm. δεν ξερω τι πατατα κανανε με το update :mad: για την μπαταρια δεν μπορω ειναι σπρσιαλ,αλλα θελει κι αλλο διωρθωση..。η εφαρμογη του fb ειναι δυστηχως για το ΙΚΑ.Ολο κολλαει....ας ελπισουμε να τα φτιαξουν αυτα..κι εγω με λολιποπ 3.5mm Edited May 27, 2015 by panagiotisspu Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 υπηρχε και παλια αυτο το προβλημα, θα στρωσει με update, και εγω απο χθες με lollipop ειμαι, εχει τα μπαγκακια της ενταξει, παντως καλη μπαταρια, και πιο σπιρτοζικο το τηλεφωνο λοιπον μαλλον το παιδι εχει lollipop, και εμενα χθες που την περασα εγινε 3.5mm. δεν ξερω τι πατατα κανανε με το update :mad: Όντος λόγο lollipop είναι 3.5mm Όλα ΟΚ όμως σε Lollipop Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Το δικό πάλι απ τον Γερμανό ενώ υπάρχει νέα έκδοση δεν την εμφανίζει μέσω OTA παρόλο που έχει βγει ήδη καινούργια. Η έκδοση που έχω είναι η ιντερνάσιοναλ I αλλά το ίδιο συμβαίνει και όταν βάζω την κινέζικη Α. Τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Έχουμε κανένα thread με φωτογραφίες του κινητού μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Έκανα μια τυχαία αναζήτηση και μου βρήκε ενημέρωση. Να την κάνω; είναι λίγο μεγάλο.. Lollipop είναι; θα χάσω root; ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Έχουμε κανένα thread με φωτογραφίες του κινητού μας; φωτο τραβηγμενες απο το κινητο εννοεις; Έκανα μια τυχαία αναζήτηση και μου βρήκε ενημέρωση. Να την κάνω; είναι λίγο μεγάλο.. Lollipop είναι; θα χάσω root; ; οχι κιτ κατ ειναι, root ναι θα χασεις, αυτη ειναι η τελευταια stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Φωτογραφίες τραβηγμένες από το κινητό ναι. Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση; τι λες; root κάνω ξανά μετά μέσα από τη συσκευή έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Φωτογραφίες τραβηγμένες από το κινητό ναι. Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση; τι λες; root κάνω ξανά μετά μέσα από τη συσκευή έτσι; οριστε https://www.flickr.com/gp/130696663@N03/Pqm56H root κανεις ξανα μεσα απο την συσκευη, οσο για το αν αξιζει το θεμα ειναι οτι θα εχεις καλυτερη μπαταρια αλλα εχει χαλασει τελειως η μεταφραση των ελληνικων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Έκανα μια τυχαία αναζήτηση και μου βρήκε ενημέρωση. Να την κάνω; είναι λίγο μεγάλο.. Lollipop είναι; θα χάσω root; ; καλημερα φιλε ,οχι δεν ειναι λολιποπ αυτη ειναι η τελευταια κιτ—κατ... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Παιδια καλημερα, Μια βοηθεια χρειάζομαι...Εχω παρει την συσκευη μεταχειρισμενη απο καποιο αλλο παιδι και ειχε καταχωρησει εναν λογαριασμο flyme δικο του... Τωρα εφτιαξα νεο λογαριασμο εγω αλλα οταν παω να συνδεθω μου λεει οτι η συγκεκριμενη συσκευη ειναι συνδεμενη με το nick ταδε και οτι πρεπει να κανει logout για να μπορεσω να συνδεθω με αλλο λογαριασμο... Τι μπορω να κανω για να χασει τον προηγουμενο λογαριασμο ξερει κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Παιδια καλημερα, Μια βοηθεια χρειάζομαι...Εχω παρει την συσκευη μεταχειρισμενη απο καποιο αλλο παιδι και ειχε καταχωρησει εναν λογαριασμο flyme δικο του... Τωρα εφτιαξα νεο λογαριασμο εγω αλλα οταν παω να συνδεθω μου λεει οτι η συγκεκριμενη συσκευη ειναι συνδεμενη με το nick ταδε και οτι πρεπει να κανει logout για να μπορεσω να συνδεθω με αλλο λογαριασμο... Τι μπορω να κανω για να χασει τον προηγουμενο λογαριασμο ξερει κανεις??? Δοκίμασες να ξαναφλασαρεις την Ρομ με clear data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Παιδια καλημερα, Μια βοηθεια χρειάζομαι...Εχω παρει την συσκευη μεταχειρισμενη απο καποιο αλλο παιδι και ειχε καταχωρησει εναν λογαριασμο flyme δικο του... Τωρα εφτιαξα νεο λογαριασμο εγω αλλα οταν παω να συνδεθω μου λεει οτι η συγκεκριμενη συσκευη ειναι συνδεμενη με το nick ταδε και οτι πρεπει να κανει logout για να μπορεσω να συνδεθω με αλλο λογαριασμο... Τι μπορω να κανω για να χασει τον προηγουμενο λογαριασμο ξερει κανεις??? Το ίδιο ακριβώς θέμα έχω και εγώ. Από ότι κατάλαβα πρέπει ο προηγούμενος κάτοχος να κάνει οπωσδήποτε logout ή κατάργηση αυτός και μόνο αυτός, ή εσύ με τα δικά του στοιχεία. Πες να σου τα δώσει. Edited May 28, 2015 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts