Vip3r Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Κάθε φορά που τρέχεις το security center πρέπει να ξαναορίζεις το πληκτρολόγιο σαν βασικό σου. Bug μου μυρίζει σε σχέση με το security center και την ίδια την εφαρμογή. Προφανώς το security center με το που την τρέξεις αυτόματα θεωρεί ότι πρέπει να βάλει σε καραντίνα το πληκτρολόγιο. Μικρό το κακό βέβαια καθώς απλά με ένα κλικ ξαναγίνεται η κεντρική εφαρμογή πληκτρολογίου. Εγώ τρέχω το Google keyboard με material design και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Κάθε φορά που τρέχεις το security center πρέπει να ξαναορίζεις το πληκτρολόγιο σαν βασικό σου. Bug μου μυρίζει σε σχέση με το security center και την ίδια την εφαρμογή. Προφανώς το security center με το που την τρέξεις αυτόματα θεωρεί ότι πρέπει να βάλει σε καραντίνα το πληκτρολόγιο. Μικρό το κακό βέβαια καθώς απλά με ένα κλικ ξαναγίνεται η κεντρική εφαρμογή πληκτρολογίου. μάλλον έχεις δίκιο αν δεν ανοίξεις το security center είναι μια χαρά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Εγώ τρέχω το Google keyboard με material design και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... εγω swype... και παει τελεια. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 SwiftKey modified από xda.. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Εβαλα 4.2.2.1 και η δονηση ειναι σχεδον ανυπαρκτη.. εψαξα να την δυναμωσω αλλα δεν το βρηκα καμια. Βοηθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Εβαλα 4.2.2.1 και η δονηση ειναι σχεδον ανυπαρκτη.. εψαξα να την δυναμωσω αλλα δεν το βρηκα καμια. Βοηθεια?? ναι αμε. βαλε την 4.2.1 Α :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Σήμερα πρόσεξα πως για μια στιγμή, που είχα μια ειδοποίηση στο Facebook, εμφανίστηκε στην Lock screen. Το έχετε πετύχει καθόλου? γιατί από εκείνη τη στιγμή δεν μου έχει ξαναδείξει Notifcations στη lock screen.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Σήμερα πρόσεξα πως για μια στιγμή, που είχα μια ειδοποίηση στο Facebook, εμφανίστηκε στην Lock screen. Το έχετε πετύχει καθόλου? γιατί από εκείνη τη στιγμή δεν μου έχει ξαναδείξει Notifcations στη lock screen.! ναι και σε εμενα εγινε..σαν κατι να αλλαξε,πρωτη φορα το βλεπω δεν μου το ειχε ξανα κανει... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ναι και σε εμενα εγινε..σαν κατι να αλλαξε,πρωτη φορα το βλεπω δεν μου το ειχε ξανα κανει... και εγω που εχω το pro μια φορα μου ηρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ναι αμε. βαλε την 4.2.1 Α :lol: οταν σε καλουνε εχει δονηση. Στο touch screen δεν λειτουργει καλα η δονηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ναι αμε. βαλε την 4.2.1 Α :lol: ααχχαχαχαχαχαχαχ κλαιω! θεουλης! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ααχχαχαχαχαχαχαχ κλαιω! θεουλης! :lol: θελετε να μου εξηγησετε και μενα για να κλαψω και εγω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 θελετε να μου εξηγησετε και μενα για να κλαψω και εγω??? Σου εδωσε την ευκολη απαντηση. Βαλε την καλυτερη εως τωρα ρομ που εχει βγει, κανε downgrade στην 4.2.1 τεστ. Γελαω γιατι εσυ ηθελες fix και σου ειπε άλλαξε ρομ. its funny cause its true . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Σου εδωσε την ευκολη απαντηση. Βαλε την καλυτερη εως τωρα ρομ που εχει βγει, κανε downgrade στην 4.2.1 τεστ. Γελαω γιατι εσυ ηθελες fix και σου ειπε άλλαξε ρομ. its funny cause its true . και πανω στη ατυχια μου εκανα και clear που ειχα να κανω απο περισυ και ειναι το χειροτερο update μεχρι στιγμης... Δεν κςνω down θα περιμενω μερικες μερες γιατι σιγουρα θα κανουν update. Ειναι τοσο χαλια αυτο που δεν παιζει να αργησουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 και πανω στη ατυχια μου εκανα και clear που ειχα να κανω απο περισυ και ειναι το χειροτερο update μεχρι στιγμης... Δεν κςνω down θα περιμενω μερικες μερες γιατι σιγουρα θα κανουν update. Ειναι τοσο χαλια αυτο που δεν παιζει να αργησουν.. Πήδα στην τεστ τη τριτη. :p εγω αυτο θα κανω, και χωρις clear data μαλιστα, θα σε ενημερώσω αν θα ΕΠΡΕΠΕ να κάνω ή αν τη γλυτωσω να ξερεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Από μέρα σε μέρα θα έρθει το καλό... Update Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Από μέρα σε μέρα θα έρθει το καλό... Update Του έγινε έλαβα μήνυμα από gearbest, 24 του μήνα ξανά.. Αυτές είναι διακοπές.. Χαχχααααααα Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 απο 4.2.2.1 U πηγα σε 4.2.2.1 Α με hard reset κ δεν εχω mobile internet (εχει σημα, sms, κλησεις, wifi δουλευουν κανονικα) δοκίμασα κ την 4.2.1 Α παλι τα ιδια τι λετε να παιχτηκε?:cry: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 ρε παιδια εχω ακουσει τελευταια 2 περιπτωσεις απο φιλους για προβλημα με το ακουστικο, δεν ακουνε καθολου τον αλλον, μονο ανοικτη ακροαση, ξερει κανεις τιποτα η εχει αντιμετωπισει κατι τετοιο; στην αρχη παιζαν κανονικα τα τηλεφωνα κσι εγινε στα καλα καθουμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 απο 4.2.2.1 U πηγα σε 4.2.2.1 Α με hard reset κ δεν εχω mobile internet (εχει σημα, sms, κλησεις, wifi δουλευουν κανονικα) δοκίμασα κ την 4.2.1 Α παλι τα ιδια τι λετε να παιχτηκε?:cry: Το έχω απαντήσει άλλες 3 φορές. Πήγαινε στο network μετά apns και επέλεξε κάποιο. Έχει αόρατο κουτάκι δεξιά να κάνεις τικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 γιατί δεν δοκιμάζουν να φλασάρουν πάλι την rom μπορεί να είναι κανα bug των test εκδόσεων ή να έκανε τπτ καμιά εφαρμογή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Το έχω απαντήσει άλλες 3 φορές. Πήγαινε στο network μετά apns και επέλεξε κάποιο. Έχει αόρατο κουτάκι δεξιά να κάνεις τικ. ok σ ευχαριστω δεν το χω δει :X ποια ειναι η καλυτερη ρομ απο θεμα μπαταριας? η 4.2.1 Α ? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Του έγινε έλαβα μήνυμα από gearbest, 24 του μήνα ξανά.. Αυτές είναι διακοπές.. Χαχχααααααα Το εννοείς ότι 24 και μετά πιάνουν δουλεια Κίνα? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 γιατί δεν δοκιμάζουν να φλασάρουν πάλι την rom μπορεί να είναι κανα bug των test εκδόσεων ή να έκανε τπτ καμιά εφαρμογή ... ενταξει με ενα reboot εστρωσε, μαλλον κατι με καμια εφαρμογη, τι να πω ουτε ενα reboot δεν μπηκαν στον κοπο να κανουν πριν πουν οτι εχουν προβλημα, τους εκραξα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 τι είχαν πριν ? nokia 3310 ή iphone ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts