konv Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 More photos of Meizu MX4 Pro with YunOS surface http://www.gsmarena.com/more_photos_of_meizu_mx4_pro_with_yunos_surface-news-9902.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv01302 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Οι άνθρωποι στο http://www.topresellerstore.it είναι εξαιρετικοί! Άψογη επικοινωνία δίχως οποιοδήποτε πρόβλημα, ακόμα και όταν χρειάστηκε να αλλάξω από το ετοιμοπαράδοτο Nubia Z7 max σε Meizu MX4, με διπλή κατάθεση σε τράπεζα, αλλαγές στα orders και έκδοση τιμολογίου. Τους είπα ότι θα πω μια καλή λέξη στο myphone ως την μεγαλύτερη Ελληνική κοινότητα χρηστών για κινητά, και προτάθηκαν να μου δώσουν voucher με 4% έκπτωση, για οποιοδήποτε αγορά στο site! Το voucher είναι το "myphonegron" (δίχως τα quotes). Ευχαριστώ τον Δημήτρη (pik.) που πρώτος εκείνος ανέφερε το site αυτό και επιπλέον κατάφερε έκπτωση σε ομαδικές παραγγελίες. Πλέον δεν χρειάζεται ομαδική, ο καθένας παίρνει χρησιμοποιώντας το voucher. 29/10 γίνεται η παραλαβή στα MX4, η αποστολή άμεσα με DHL σε 2-5 ημέρες. Υ.Γ. Καλό θα ήταν το voucher να αναγραφεί από κάποιον συντονιστή σε αντίστοιχο thread προσφορών (αν υπάρχει), μπορεί να θέλει και κάποιος άλλος να το χρησιμοποιήσει (πέραν αυτών που ενδιαφέρονται αποκλειστικά για MX4) Edited October 16, 2014 by cv01302 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 πολυ χαιρομαι που βοηθησα και απο οτι βλεπω οι Ιταλοι ειναι σοβαροι στις πωλησεις τους.Μεσα στις επομενες μερες θα ανανεωσω το αρχικο ποστ με τον κωδικο,roms και apk/zips για ο,τι χρειαζεται το κινητο απλα δεν εχω χρονο ειδικα μεχρι αυριο. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 πολυ χαιρομαι που βοηθησα και απο οτι βλεπω οι Ιταλοι ειναι σοβαροι στις πωλησεις τους.Μεσα στις επομενες μερες θα ανανεωσω το αρχικο ποστ με τον κωδικο,roms και apk/zips για ο,τι χρειαζεται το κινητο απλα δεν εχω χρονο ειδικα μεχρι αυριο. Μην αγχώνεσαι Δημήτρη μου. Εδώ είμαστε, δεν φεύγουμε! :lol: Μπράβο πάντως για την βοήθειά σου σε αυτό το νήμα! :) Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 http://techblog.gr/mobile/meizu-mx3-germanos-4592/ Λέτε να ισχύσει και για mx4 στο μέλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 σορρυ αν έχει απαντηθεί , αλλά στο ιταλικό http://www.topresellerstore.it η τιμή για το 32αρι ειναι 379€ , περιλαμβάνει τα μεταφορικα και αν όχι πόσο είναι το τελικό πληρωτέο ποσό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Σκάρτα 395 θα σου βγει με τα μεταφορικά φίλε μου. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv01302 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 379χ 0,96 (voucher) + 15 (DHL) = 379 περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Πάντως το δικό μου πριν λίγο πέρασε από τελωνείο στο Χονγκ Κονγκ και μου βγήκε το εξής μήνυμα στο tracking: Further Detail: Shipment has been given a release by Customs. Νομίζω είναι θετικό αυτό και πως τελικά δεν θα πληρώσω τελωνείο όπως υποσχέθηκε το meizumart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsdimitriou Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 http://www.gizchina.com/2014/10/16/meizu-mx4-pro-will-launch-november/ έρχεται ο βασιλευς των βασιλεων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Πάντως το δικό μου πριν λίγο πέρασε από τελωνείο στο Χονγκ Κονγκ και μου βγήκε το εξής μήνυμα στο tracking: Further Detail: Shipment has been given a release by Customs. Νομίζω είναι θετικό αυτό και πως τελικά δεν θα πληρώσω τελωνείο όπως υποσχέθηκε το meizumart. Τον τελώνη στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος να φοβάσαι όχι στο Χονγκ Κονγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Τον τελώνη στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος να φοβάσαι όχι στο Χονγκ Κονγκ. Στην Γερμανία θα πάει που ελπίζω να είναι οι τελώνες λιγότερο απατεώνες απ ότι εδώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Στην Γερμανία θα πάει που ελπίζω να είναι οι τελώνες λιγότερο απατεώνες απ ότι εδώ :) Μήπως πήρες απο aliexpress ,απο αυτον που στέλνει μέσω Γερμανίας με DHL; Αν ναι ποτε εδωσες παραγγελια και ποτε το εστειλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Μήπως πήρες απο aliexpress ,απο αυτον που στέλνει μέσω Γερμανίας με DHL; Αν ναι ποτε εδωσες παραγγελια και ποτε το εστειλε; Όχι απο το επίσημο meizumart το είχα προπαραγγειλει στις 13/9 και έρχεται με dhl express στην Γερμανία καθώς το περίμενα εκει όταν είχα πάει τον Σεπτέμβριο. Μεταφορά και τελωνείο δεν χρεώνονται έγραφαν. Θα δείξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Όχι απο το επίσημο meizumart το είχα προπαραγγειλει στις 13/9 και έρχεται με dhl express στην Γερμανία καθώς το περίμενα εκει όταν είχα πάει τον Σεπτέμβριο. Μεταφορά και τελωνείο δεν χρεώνονται έγραφαν. Θα δείξει.. Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών...αλλά η Γερμανία είναι πολύ σκληρή στα τελωνεία!Αν ισχύει αυτό που λέγεται μέσα στο meizufans ότι δλδ η εταιρία δεν έχει πληρωμένους φόρους...την πάτησες!! :(:( Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Δεν πρέπει να πέρασε τελωνείο ούτε γερμανια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Δεν πρέπει να πέρασε τελωνείο ούτε γερμανια.. ΝΑΙ!!!!! Μπράβο!!! :D:D:D:D:D Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Το δικό μου έγινε αποστολή πάντως σήμερα. Το tracking number αν τελειώνει σε NL θέλει να πεί netherlands; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Το δικό μου έγινε αποστολή πάντως σήμερα. Το tracking number αν τελειώνει σε NL θέλει να πεί netherlands; Ναι, αν το έχεις αγοράσει από κινεζομάγαζο θα σου έρθει με netherlands post...πολύ γρήγορος τρόπος!! Από coolicool...?? ;) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Το δικό μου έγινε αποστολή πάντως σήμερα. Το tracking number αν τελειώνει σε NL θέλει να πεί netherlands; Υπολόγιζε στις 20 μέρες περίπου. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Ναί από coolicool. Εχω την εντύπωση ότι ίσως κάνει και γρηγορότερα από 20 μέρες γιατί συνήθως εδώ Κύπρο οτιδήποτε από Κίνα μας έρχεται σε χρόνο DT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Λοιπόν σκέφτομαι να παραγγείλω το 32αρι το Σ/Κ αλλά δεν έχω ακόμη αποφασίσει απο που! Τι επιλογές έχουμε εως τώρα; 1.official meizumart που έρχεται στα 384€ (συν μεταφορικά; δεν ξέρω) αλλά ίσως να χρεωθώ τελωνείο 2.ibuygoy.com στα 334€ περίπου μέσω NL POST αλλά δεν ξέρω αν είναι η international έκδοση 3.aliexpress http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-MX4-Octa-Core-4G-Fdd-Lte-WCDMA-2GB-Ram-MTK-6595-Otca-Core-flyme4/2035374459.html που στέλνει με DHL μέσω γερμανίας και τιμή στα 335€ περίπου και international έκδοση 4.http://www.topresellerstore.it/ απο ιταλία περίπου στα 380 € 5.άλλο κινεζομάγαζο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Εχει παρει κανεις απο το allι απτον seller που λεει ο Vaskir??? Το σκέφτομαι σοβαρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Τι έγινε παρέλαβε κανείς??? Πολύ έπεσε το Thread παιδιά. Δεν βλέπω ζωντάνια... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Λοιπόν σκέφτομαι να παραγγείλω το 32αρι το Σ/Κ αλλά δεν έχω ακόμη αποφασίσει απο που! Τι επιλογές έχουμε εως τώρα; 1.official meizumart που έρχεται στα 384€ (συν μεταφορικά; δεν ξέρω) αλλά ίσως να χρεωθώ τελωνείο 2.ibuygoy.com στα 334€ περίπου μέσω NL POST αλλά δεν ξέρω αν είναι η international έκδοση 3.aliexpress http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-MX4-Octa-Core-4G-Fdd-Lte-WCDMA-2GB-Ram-MTK-6595-Otca-Core-flyme4/2035374459.html που στέλνει με DHL μέσω γερμανίας και τιμή στα 335€ περίπου και international έκδοση 4.http://www.topresellerstore.it/ απο ιταλία περίπου στα 380 € 5.άλλο κινεζομάγαζο; Απο την στιγμη που με 50 περιπου ευρω παραπανω αγοραζεις απο ευρωπαικο επισημο ή reseller με 2 ετη εγγυησης προσωπικα δεν θα κοιταζα απο κινα. Meizu.it (με "μεσον") , topresellerstore.it, androidfiguren.de θα ηταν οι επιλογες μου προς το παρον... Προσοχη τα κινεζομαγαζα ισως θεωρουν international την unicom version η οποια δουλευει μεν κανονικοτατα εδω απλα δεν μπορει να παρει το L firmware (εχει διαφορετικο bootloader) ενω μπορει φυσικα να παρει το A firmware. Ουσιαστικα οποια εκδοση και να παρει καποιος δεν θα εχει θεμα. Οποτε ζητηστε διευκρινηση/screenshot σχετικα με το L firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts