porcupine Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 ακριβως,το δικτυο στο οποιο βρισκεται η τηλεφωνικη σου συνδεση, εχει αλλαχθει απο χαλκο σε οπτικη ινα με αποτελεσμα το dsl να μην μπορει να λειτουργησει.Αγνωστο το ποτε θα ειναι ετοιμος ο οτε με τα ONU κυκλωματα. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Μετα απο συντομη κουβεντα μου με τεχνικο στον ΟΤΕ της περιοχης μου ενημερωθηκα οτι ηδη τα περισσοτερα Mini-DSLAM εχουν "ξυλωθει" απο τις Ολυμπιακες Εγκαταστασεις και μεχρι το τελος του 2005 ( :eek: :blink: :!: ) θα εχει προσβαση το μεγαλυτερο "κομματι" της χωρας που καθεται κατω απο ΟΝU. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uziel Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Απο 15 Οκτ, λενε οτι τηα αρχισουν να βαζουν τα mini dslams στις περιοχες με τη μεγαλυτερη ζητηση. Οποτε αν εισαι τυχερος μπορει σε κανα μηνα να μπορεις να βαλεις. Αλλιος σταδιακα μεχρι τελη 2005 θα καλυφθουν ολες οι περιοχεσ με οπτικες ινες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Μένω στην περιοχή Αμπελοκήπων και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Ακούγεται πρωτοφανές πάντως να έχεις πιο σύγχρονη γραμμή από τους άλλους αλλά ο ΟΤΕ να μην μπορεί να σου δώσει DSL. Όποιος γνωρίζει για σχετικά χρονοδιαγράμματα του ΟΤΕ ας ενημερώσει. Αναμένοντας το DSL.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Μήπως έχει αλλάξει κάτι σχετικά με τις γραμμές που πέφτουν πάνω σε οπτικές ίνες?? Μπορούν επιτέλους να αποκτήσουν πρόσβαση DSL??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (14 Οκτ. 2004 , 14:16) Μένω στην περιοχή Αμπελοκήπων και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Ακούγεται πρωτοφανές πάντως να έχεις πιο σύγχρονη γραμμή από τους άλλους αλλά ο ΟΤΕ να μην μπορεί να σου δώσει DSL. Όποιος γνωρίζει για σχετικά χρονοδιαγράμματα του ΟΤΕ ας ενημερώσει. Αναμένοντας το DSL.... και εγω στους αμπελοκηπους ειμαι και εχω DSL απο το Σεπτεμβρη.....εσενα σου ειπαν οτι δεν υπαρχει λογο Οπτικης Ινας? :wacko: :blink: Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 6 Νοέ. 2004 , 02:03) και εγω στους αμπελοκηπους ειμαι και εχω DSL απο το Σεπτεμβρη.....εσενα σου ειπαν οτι δεν υπαρχει λογο Οπτικης Ινας? :wacko: :blink: Δυστυχώς ναι... Λόγω οπτικής ίνας δεν μπορώ να έχω DSL... Αυτό δεν πρόκειται ποτέ να το κατανοήσω... Να έχεις πιο σύγχρονη γραμμή από τις κανονικές και να μην μπορείς να έχεις DSL διότι ο ΟΤΕ δεν έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό!!!! Κλείστε το τότε το μαγαζί εκεί στον ΟΤΕ!!! Μήπως να κάνουμε κανέναν έρανο να μαζέψουν κανά φράγκο για να αγοράσουν τον εξοπλισμό?? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 kai fantasthte oti edw(Italia)otan exeis optikes ines sou dinei h Fast Web 10mpbs!Kahmenh ellada! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cicilianos ( 6 Νοέ. 2004 , 03:25) kai fantasthte oti edw(Italia)otan exeis optikes ines sou dinei h Fast Web 10mpbs!Kahmenh ellada! Να ορίστε... Ακούμε κάτι τέτοια και φρικάρουμε εδώ!! Είναι σαν να έχεις αγοράσει μια καινούργια Ferrari και να μην υπάρχει για το είδος της βενζίνη να την κυκλοφορήσεις!!! Άρα σου είναι άχρηστη! Έτσι και με τις οπτικές ίνες. Αντί να χαιρόμαστε που αναπτύσσεται το δίκτυο οπτικών ινών, τα ρίχνουμε δικαίως στον ΟΤΕ... Αθάνατη Ελλαδίτσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Wirelessly posted (NEC N410i) Αρχικό μήνυμα από τον/την minovg Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 6 Νοέ. 2004 , 02:03) και εγω στους αμπελοκηπους ειμαι και εχω DSL απο το Σεπτεμβρη.....εσενα σου ειπαν οτι δεν υπαρχει λογο Οπτικης Ινας? :wacko: :blink: Δυστυχώς ναι... Λόγω οπτικής ίνας δεν μπορώ να έχω DSL... Αυτό δεν πρόκειται ποτέ να το κατανοήσω... Να έχεις πιο σύγχρονη γραμμή από τις κανονικές και να μην μπορείς να έχεις DSL διότι ο ΟΤΕ δεν έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό!!!! Κλείστε το τότε το μαγαζί εκεί στον Ο (...) Τι?? Δεν φθάνει που τα παίρνει χοντρα, θα κάνουμε και έρανο??? Άλλωστε με DSL κατεβάζεις μέχρι και 8mbps!! (Τι 10, τι 8??) Άλλο αν οι ελληνικοί παρόχοι, δεν ΤΟ ΠΑΡΕΧΟΥΝ!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 η dsl περνάει από χαλκό μόνο, οπότε λογικό να μην μπορούν να δώσουν αν περνάει η γραμμή σου από οπτική ίνα. Αυτό που δίνουν στην Ιταλία, μάλλον δεν θα είναι dsl... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 7 Νοέ. 2004 , 02:15) η dsl περνάει από χαλκό μόνο, οπότε λογικό να μην μπορούν να δώσουν αν περνάει η γραμμή σου από οπτική ίνα. Αυτό που δίνουν στην Ιταλία, μάλλον δεν θα είναι dsl... Aυτό το έχεις διαβάσει κάπου όπου το τόνιζαν; Νομίζω ότι περνάει από οπτική ίνα αλλά θέλει άλλου τύπου DSLAMs τα οποία ο ΟΤΕ ακόμα περιμένει (αν τα έχει παραγγείλει). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 7 Νοέ. 2004 , 02:15) η dsl περνάει από χαλκό μόνο, οπότε λογικό να μην μπορούν να δώσουν αν περνάει η γραμμή σου από οπτική ίνα. Αυτό που δίνουν στην Ιταλία, μάλλον δεν θα είναι dsl... ΜΕΓΑ λάθος φίλε. Δεν είναι έτσι και αυτό μας έλειπε να ήταν έτσι κιόλας. Το δίκτυο οπτικών ινών είναι νέα τεχνολογία και απλά ο ΟΤΕ όπως είπε και ο πάντα διαβασμένος lewton δεν έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό ακόμα να μπορεί να τις κάνει αυτές τις γραμμές να έχουν DSL. Τώρα αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, άντε καλά ο ΟΤΕ, για τους άλλους παρόχους π.χ. Vivodi εξαρτάται πάλι από ΟΤΕ? Ή μάλλον τις οπτικές ίνες τις διαχειρίζεται αποκλειστικά ο ΟΤΕ? Εγώ δεν θέλω ας πούμε να είμαι DSL OTE. Η Vivodi γιατί να μην μπορεί να βάλει DSL σε οπτική ίνα? Αν αγόραζαν αυτοί τον κατάλληλο εξοπλισμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Η Vivodi απλά δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει εξοπλισμό για να καλύψει τους τόσο λίγους πελάτες που εξυπηρετούνται από οπτική ίνα, ο ΟΤΕ από την άλλη παρόλο που είναι υποχρεωμένος να το κάνει (επειδή αυτός τους έβαλε οπτική ίνα) μέχρι στιγμής απαξιεί για τον ίδιο λόγο με τη Vivodi. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Οπως και να το ψαξεις λεω εγω, ο ΟΤΕ παντα πισω ειναι σε ολλα. Και ακομα με την ADSL, παλι αργησε, ειναι ο χειροτερος ISP, σε κλεβουν, και δεν εχεις και σωστη τεχνικη υποστηριξη. Τι συζητατε τωρα για ADSL πανω σε οπτικες ινες δεν καταλαβαινω...Παντα πισω θα ειμαστε, πολυ πισω μαλλον. Στην Αγγλια στο Brighton γι συνδεση Intenet τετραγωνου 1.5Mbit για καθε συνδρομητη και δινουν μονο 50euro τον μηνα. Τι να πουμε εμεις που εχουμε 0.5Mbit και πληρωνουμε τα διπλασια καθε μηνα. Περα απο τα προβληματα, ξερω οτι οι οπτικες ινες ειναι μια απο τις εξελιξεις της ταχυτητας στο Intenet....Αλλα που....? Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Το θέμα έχει συζητηθεί και εδώ . Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (15 Νοέ. 2004 , 15:10) Το θέμα έχει συζητηθεί και εδώ . Φίλε μου πολύ ενδιαφέροντα αυτά που ειπώθηκαν στο άλλο thread. Όμως από τότε μέχρι τώρα πέρασαν αρκετοί μήνες. Έγινε τίποτα? Το θέμα αυτό καίει πολλούς (και εμένα φυσικά που μένω στους Αμπελοκήπους με Γουδί σύνορα). Θα υπάρξει σύντομα λύση στις οπτικές ίνες? Αν έχεις κάτι νεότερο ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (15 Νοέ. 2004 , 18:01) Φίλε μου πολύ ενδιαφέροντα αυτά που ειπώθηκαν στο άλλο thread. Όμως από τότε μέχρι τώρα πέρασαν αρκετοί μήνες. Έγινε τίποτα? Το θέμα αυτό καίει πολλούς (και εμένα φυσικά που μένω στους Αμπελοκήπους με Γουδί σύνορα). Θα υπάρξει σύντομα λύση στις οπτικές ίνες? Αν έχεις κάτι νεότερο ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ! :worry: εγω παλι ΔΕΝ καταλαβαινω αυτο με την οπτικη ινα στην περιοχη σου, και εγω στην ιδια περιοχη ειμαι ( πισω ακριβως απο τον Πυργο Αθηνων ) στο ιδιο κεντρο πεφτουμε πως γινεται να εχω εγω DSL ( Vivodi ) και σε σενα να λεει ο ΟΤΕ οτι δεν μπορει λογο οπτικης ινας. Ποτε βαλανε οπτικες ινεσ και δεν πηραμε χαμπαρι? :confused: Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (15 Νοέ. 2004 , 20:15) εγω παλι ΔΕΝ καταλαβαινω αυτο με την οπτικη ινα στην περιοχη σου, και εγω στην ιδια περιοχη ειμαι ( πισω ακριβως απο τον Πυργο Αθηνων ) στο ιδιο κεντρο πεφτουμε πως γινεται να εχω εγω DSL ( Vivodi ) και σε σενα να λεει ο ΟΤΕ οτι δεν μπορει λογο οπτικης ινας. Ποτε βαλανε οπτικες ινεσ και δεν πηραμε χαμπαρι? :confused: Φίλε μου κανένας δεν το καταλαβαίνει το σύστημα αυτό. Να έχεις σύγχρονη γραμμή και να μην έχεις πρόσβαση σε DSL. Όσο για την περιοχή πράγματι κοντά είμαστε αλλά μάλλον θα πέφτω στα όρια... :worry: Αφού σου λέω έκανα αίτηση στη Vivodi, περίμενα τον 1μήνα και ενώ περίμενα με "αναμμένες μηχανές" το DSL για downloads μου είπαν ξαφνικά α ξέρετε περνάς από οπτικές ίνες!! Κάνω τα πάντα, έχω λυσσάξει να τους παίρνω τηλέφωνο (ΟΤΕ,Vivodi,παντού) μου λένε δεν γίνεται τίποτα... Περιμένω πότε θα αξιωθεί ο ΟΤΕ να αγοράσει τον κατάλληλο εξόπλισμο για οπτικές ίνες... :mad: :mad: :mad: Αν είναι να περιμένω κανά χρόνο πάντως τι να πω για τον ΟΤΕ... Έλεος δηλαδή... Πρωτεύσουσα της Ελλάδας, Αθήνα, κέντρο, και ΓΙΟΚ DSL!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 ενώθηκαν 2 threads με ίδιο θέμα, συνεχίστε εσείς :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Λοιπόν είναι απλό (τώρα μιλάει ο επιστήμονας :p ). Αν η γραμμή είναι οπτική ίνα χρειάζεται διαφορετικής τεχνολογίας DSLAM από αυτό που κάνει για χάλκινο καλώδιο και αυτό γιατί είναι διαφορετικό το σήμα που περνάει από το χάλκινο καλώδιο από το σήμα που περνάει από την οπτική ίνα. Στην περιοχή που αναφερόμαστε σε μερικές πολυκατοικίες το τελευταίο μίλι και μόνο (δηλαδή το τμήμα που καταλήγει στο κουτί τους) είναι οπτική ίνα αντί για χαλκό. Το "και μόνο" που έκανα bolt είναι που κάνει τη ζημιά. Πρέπει να μπει για αυτές τις πολυκατοικίες DSLAM οπτικής ίνας, όμως επειδή μόνο το τελευταίο μίλι είναι πάνω από οπτική ίνα δε μπορεί να μπει στο κέντρο του ΟΤΕ και να καλύψει όλη την περιοχή αλλά πρέπει να μπει εκεί που τελειώνουν οι οπτικές ίνες, ώστε στη συνέχεια τα δεδομένα να φτάσουν στο κέντρο πάνω από χαλκό. Για αυτόν τον λόγο τα εν λόγω DSLAMs (θα) καλύπτουν πολύ λίγες πολυκατοικίες, άρα πολύ λίγους πελάτες και άρα είναι ασύμφορη η εγκατάστασή τους (ειδικά τη στιγμή που αλλού έχει τεράστια λίστα αναμονής και άρα πολύ πιο άμεσα κέρδη). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Πάντως εγώ αποφάσισα να μετακινήσω το γραφείο σε άλλη περιοχή γιατί αν περιμένω από τον ΟΤΕ σώθηκα. Σπίτι πάντως σε δύο βδομάδες μου είπαν ότι θα έχω dsl. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (16 Νοέ. 2004 , 09:51) Πάντως εγώ αποφάσισα να μετακινήσω το γραφείο σε άλλη περιοχή γιατί αν περιμένω από τον ΟΤΕ σώθηκα. Σπίτι πάντως σε δύο βδομάδες μου είπαν ότι θα έχω dsl. Κι εγώ στην τελική αυτό θα κάνω νομίζω... Θα μετακομίσω... Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ... :p Είμαι σε "εμπόλεμη" ζώνη όπου απαγορεύονται τα DSL εδώ... :whistle: Το σπίτι σου σε ποια περιοχή είναι?Περνάει από οπτικές ίνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (16 Νοέ. 2004 , 12:06) Κι εγώ στην τελική αυτό θα κάνω νομίζω... Θα μετακομίσω... Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ... :p Είμαι σε "εμπόλεμη" ζώνη όπου απαγορεύονται τα DSL εδώ... :whistle: Το σπίτι σου σε ποια περιοχή είναι?Περνάει από οπτικές ίνες? Στο σπίτι (Εξάρχεια) δεν έχει οπτικές ίνες, στο γραφείο (Εξάρχεια) έχει. :wacko: Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (16 Νοέ. 2004 , 12:25) Στο σπίτι (Εξάρχεια) δεν έχει οπτικές ίνες, στο γραφείο (Εξάρχεια) έχει. :wacko: Δες τι γράφω πιο πάνω. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, το ότι οι οπτικές ίνες καλύπτουν πολύ λίγα σπίτια. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts