makisspa Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Ενα απο αυτα που εβαλες στο ειχα δειξει και εγω. Το mi4, το θεωρω πολυ καλο, μαζι με το letv. Αυτα απο αυτα που σηκωσαμε θεωρω τα καλυτερα. Για μενα ψαχτο λιγο και επελεξε κανα 2 και κοιτα και τα αντιστοιχα θεματα τους εδω και αποφασισε. Η xiaomi παντως εχει την καλυτερη υποστηριξη απο την κοινοτητα των χρηστων, αν σου λεει κατι. Το αλλο σαφως ειναι πιο δυνατο και πιο καινουργιο. Μην σε παρω στο λαιμο μου, ψαχτο και μονος σου. Σε μια - δυο ωρες θα χεις μαθει τα παντα :) Μου ειπα οτι καλυτερο σε αυτες τις τιμες ειναι αυτο http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-5-5-inch-snapdragon-650-hexa-core-1-8ghz-3gb-ram-32gb-rom-stock-in-eu-warehouse-golden.html Ομως ειναι λιγο εξω απο το budget μου αξιζει να βαλω παραπανω για να το παρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Μου ειπα οτι καλυτερο σε αυτες τις τιμες ειναι αυτο http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-5-5-inch-snapdragon-650-hexa-core-1-8ghz-3gb-ram-32gb-rom-stock-in-eu-warehouse-golden.html Ομως ειναι λιγο εξω απο το budget μου αξιζει να βαλω παραπανω για να το παρω ? Αξίζει φιλε. Αν το παραγγειλεις απο κινα κι οχι απο ευρωπαικη αποθηκη, θα σου βγει πολυ φθηνοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Καλησπέρα, θέλει ο αδερφός μου ένα σκληροπυρηνικό κινητό ;) Αδιάβροχο, ανθεκτικό κλπ κλπ Έχει το doogee titans και δεν έμεινε και 100% ικανοποιημένος. Είδε το Blackview BV6000. Το ξέρει κανείς? Έχετε να προτείνετε κάποιο αντίστοιχο? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Φιλε αν θες να με ακουσεις καθως τον τελευταιο χρονο μετραω 4 σπασμενα κινητα να παρεις ενα κινητο επωνυμο κατευθειαν θηκη και τζαμακι.Το lenovo μετραει ηδη 3 πτωσεις και δεν επαθε τιποτα Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Φιλε αν θες να με ακουσεις καθως τον τελευταιο χρονο μετραω 4 σπασμενα κινητα να παρεις ενα κινητο επωνυμο κατευθειαν θηκη και τζαμακι.Το lenovo μετραει ηδη 3 πτωσεις και δεν επαθε τιποτα Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μωρέ εγώ να σε ακούσω... Τον αδερφό μου ποιος τον ακούει αν γίνει στραβή... Και το θέμα αδιάβροχο πως το καλύπτεις? Έχει συνεργείο και το doogee του χει πέσει και στο παραφλού και στη βενζίνη και ανταπεξήλθε... Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 :lol: εγώ από αυτά που έχω δει, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν λυτρωμό, πάντα θα διαλύουν τα κινητά τους. Μόνη λύση είναι να πάρουν ένα ακριβό κινητό και έτσι να το προσέχουν οι ίδιοι.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 :lol: εγώ από αυτά που έχω δει, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν λυτρωμό, πάντα θα διαλύουν τα κινητά τους. Μόνη λύση είναι να πάρουν ένα ακριβό κινητό και έτσι να το προσέχουν οι ίδιοι.. χααχχαχα και παντα σε ζαλιζουν μετα "ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ" κλπ κλπ... χααχαχαχαχ Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 E τοτε φιλε αστον να μπει και να διαλεξει ενα οποιο θελει αυτος για να μην μπλεξεις Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 E τοτε φιλε αστον να μπει και να διαλεξει ενα οποιο θελει αυτος για να μην μπλεξεις Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk χαχαχα σωστό κι αυτό. Ευχαριστώ όπως και να χει Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Εικαζω οτι το homtom ht17 ειναι το απολυτο vfm με 44.90 που το πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DerZornGottes Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Εικαζω οτι το homtom ht17 ειναι το απολυτο vfm με 44.90 που το πηρα link pls ενδιαφέρομαι και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Λογικά από το γνωστό presale του Gearbest (όσοι πρόλαβαν)... http://www.gearbest.com/promotion-ht17pro-special-789.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikefsi Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟ XIAOMI REDMI NOTE PRO ΚΑΙ ΤΟ XIAOMI RED PRO!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Θέλω να πάρω μια συσκευή για συγγενικό πρόσωπο που θα προορίζεται για απλή χρήση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το δικό μου redmi note 2 prime της Xiaomi και λέω να κοιτάξω προς αυτή την εταιρία και πάλι. Η χρήση του θα είναι πολύ απλή, δηλαδή social media, radio, φωτογραφίες, youtube. Προτίμηση στις 5 ίντσες . Έχετε να προτείνετε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Redmi 3 /3s ή 3 pro/ 3s pro και θα σε ευγνωμονεί μια ζωή Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Redmi 3 /3s ή 3 pro/ 3s pro και θα σε ευγνωμονεί μια ζωή Thanks! Το 3s το κοιτούσα σήμερα το πρωί και μου φάνηκε πολύ καλό για αυτά που ψάχνω. Θα κοιτάξω τις διαφορές ανάμεσα στα μοντέλα, μιας και η xiaomi έχει 3-4 παραλλαγές για κάθε συσκευή και θα κινηθώ κατάλληλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgs Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλησπερα...ποια η γνωμη σας για το zuk 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Ψάχνω να αγοράσω κινητό με τα εξής χαρακτηριστικά: DUAL SIM, DUAL STAND BY OS: Android 6 RAM: 2GB Μέγεθος: 5" Έχω δεί αρκετά μοντέλα και από SKROUTZ και από Κινέζικα e-shops και έχω μπερδευτεί λίγο με τους επεξεργαστές (τα άλλα specs είναι λίγο πολύ τα ίδια). Budget: 100 € - 120 € ΜΑΧ Καμιά πρόταση; Η αγορά θέλω να γίνει εντός Νοεμβρίου... Έχω δεί το TP-LINK Neffos c5 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=441550 Τι λέτε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited October 26, 2016 by geotsir Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Ψάχνω να αγοράσω κινητό με τα εξής χαρακτηριστικά: DUAL SIM, DUAL STAND BY OS: Android 6 RAM: 2GB Μέγεθος: 5" Έχω δεί αρκετά μοντέλα και από SKROUTZ και από Κινέζικα e-shops και έχω μπερδευτεί λίγο με τους επεξεργαστές (τα άλλα specs είναι λίγο πολύ τα ίδια). Budget: 100 € - 120 € ΜΑΧ Καμιά πρόταση; Η αγορά θέλω να γίνει εντός Νοεμβρίου... Έχω δεί το TP-LINK Neffos c5 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=441550 Τι λέτε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων http://www.banggood.com/Ulefone-Metal-5-Inch-3GB-RAM-16GB-ROM-MT6753-Fingerprint-Scanner-Octa-Core-Smartphone-p-1069498.html?rmmds=search καλη τιμη με θηκη τζαμι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 http://www.banggood.com/Ulefone-Metal-5-Inch-3GB-RAM-16GB-ROM-MT6753-Fingerprint-Scanner-Octa-Core-Smartphone-p-1069498.html?rmmds=search καλη τιμη με θηκη τζαμι Σε ευχαριστώ για την απάντηση, δεν είχα δεί καθόλου αυτή τη μάρκα και διαβάζω από το forum εδώ τα σχετικά. Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Γεια σας, έχω το 640XL LTE εδώ και ενάμισι χρόνο που ήρθα στα windows έπειτα από αρκετά χρόνια κάτοχος android smartphone. Σκέφτομαι να αναβαθμιστώ, αλλά παράλληλα σκέφτομαι μήπως και φύγω από τα windows mobile 10 και γυρίσω πάλι σε android συσκευή. Εάν μείνω στα windows θα πάω στο 950XL, άλλωστε δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή και άλλη πιο νέα συσκευή. Να επισημάνω πως περιορίζομαι και στα οικονομικά και το ανώτερο ποσό που μπορώ να δώσω είναι 300€ περίπου. Επειδή θα προτιμούσα όσο το δυνατόν περισσότερο stock android, σκεφτόμουν το νέο motorola/Lenovo Moto G4 plus. Τα κινέζικα του τύπου Xiaomi, ή |Meizu, αν και τα θαυμάζω, δεν θα ήθελα να «εμπλακώ» μαζί τους γιατί απ' ότι διάβασα λίγο για το πολύ καλό και αρκετά οικονομικό Xiaomi Redmi Note 3 Pro, έρχεται με αγγλική γλώσσα και θα πρέπει να ψάχνομαι για κατέβασμα ελληνικής ROM. Έπειτα οι Κινέζοι, απ' ότι έχω διαβάσει γενικά, είναι λίγο «τεμπέληδες» στον τομέα των άμεσων αναβαθμίσεων και αρκετές φορές δεν προχωρούν στην αναβάθμιση των συσκευών τους. Μου έχει κάνει κλικ και το Sony Xperia XA ultra, το οποίο ξεφεύγει λίγο από τα 300€, αλλά μπορώ να το πάρω με άτοκες δόσεις μέσω κάρτας. Πείτε μου τη γνώμη σας, ή προτείνετε μου και κάποιο άλλο, με προτίμηση όχι πιο κάτω από τις 5.5 ίντσες. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Για τη Xiaomi δεν νομιζω να ειναι και πολυ τεμπελιδες με νεα αναβαθμιση καθε εβδομαδα! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Για τη Xiaomi δεν νομιζω να ειναι και πολυ τεμπελιδες με νεα αναβαθμιση καθε εβδομαδα! Γεγονός είναι πως το Redmi Note 3 Pro μου έχει κεντρίσει πολύ το ενδιαφέρον και έχει πολύ καλή τιμή. Απλώς από τα λίγα που διάβασα εδώ στο αντίστοιχο θέμα, ασχολούνται περισσότερο με φλασάρισμα ROMs, κάτι που έχω βαρεθεί πλέον γι' αυτό και είπα να «αράξω» στα Windows mobile. Οι αναβαθμίσεις που γράφεις ότι δίνονται συχνά κατεβαίνουν ΟΤΑ ή χρειάζεται η σύνδεση με υπολογιστή; Ακόμη και στην ελληνική κοινότητα που διάβασα λίγο και εκεί ασχολούνται περισσότερο με ROMs. Για το Sony Xperia XA ultra τι γνώμη έχετε; Εκτός των 6 ιντσών που δεν με ενοχλεί, διάβασα αρνητικά σχόλια σχετικά με τον Mediatek επεξεργαστή που έχει. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Καλά ότι βλέπεις εδώ μέσα μην το παίρνεις ως δεδομένο ότι πρέπει να γίνει. Πολλοί αλλάζουν rom από χόμπυ και όχι επειδή είναι απαραίτητο... Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά για την ημέρα. Για το Moto G4 plus τι γνώμη έχετε; Βασικά ενδιαφέρομαι για το 32GB, αλλά είναι ακόμη αρκετά ακριβό και δεν το έχουν φέρει αρκετοί. Βέβαια συμβιβάζομαι και με το 16GB μιας και οι απαιτήσεις μου σε εφαρμογές δεν είναι πολλές. Μου αρέσει σε αυτή τη συσκευή που έχει stock android και λογικά θα παίρνει πιο άμεσα τις αναβαθμίσεις σε σχέση με άλλα smartphones που είναι «φορτωμένα» με τα διάφορα UIs. Έχω διαβάσει αρκετά θετικά, εκτός από το ότι θερμαίνονται λίγο παραπάνω. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts