Jump to content

επιλογή κινέζικου

Mj25
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα. Δεν είμαι πολύ γνώστης περί κινητών, γνωρίζω για τα βασικά. Θα ήθελα να αγοράσω ένα κινέζικο λόγο χρημάτων πάνω από όλα. Από το ψάξιμο που έκανα κατέληξα σε αυτό:

http://www.vickmall.com/asus-zenfone-5-smartphone-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-screen.html

Υπάρχει κάτι καλύτερο στα ανάλογα λεφτά; Γενικά θα ήθελα το κινητό να εχει μπαταρία που να κρατάει σχετικά αρκετά.

Τέλος πείτε μου και ένα site να αγοράσω που να εχει free shipping και να μην μπλέξω με τελωνεία κτλ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων! :)

Εχω διαβασει πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενο.Διαβασε το θεμα του στις Αsus συσκευες να εχεις μια εικονα απο μπαταρια.

20$ φθηνοτερο με μεγαλυτερη μπαταρια το Coolpad F1 επισης εξαιρετικη συσκευη.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Εχω διαβασει πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενο.Διαβασε το θεμα του στις Αsus συσκευες να εχεις μια εικονα απο μπαταρια.

20$ φθηνοτερο με μεγαλυτερη μπαταρια το Coolpad F1 επισης εξαιρετικη συσκευη.

Φιλε σε ευχαριστω για την προταση σου. Οντως φαινεται πολυ καλο και αυτο που προτεινεις. Θα ηθελα να σε ρωτησω εχεις καποια προταση για site να αγορασω? Να μην εχει εκτελονισμους κτλ αν γινεται.

Vickmall,minideal,to2c.Εγω πηρα 2 (ενα για μενα και ενα για την αδερφη μου) απο vickmall πριν 1 βδομαδα με tempered glass κ τις αλλες θηκες στα 173$.Πλεον στα 165+5 το tempered glass,αν το θες.Θα μεινω με αυτη την συσκευη για αρκετο καιρο.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Vickmall,minideal,to2c.Εγω πηρα 2 (ενα για μενα και ενα για την αδερφη μου) απο vickmall πριν 1 βδομαδα με tempered glass κ τις αλλες θηκες στα 173$.Πλεον στα 165+5 το tempered glass,αν το θες.Θα μεινω με αυτη την συσκευη για αρκετο καιρο.

Σε ευχαριστω και παλι. Λογικα θα το παρω και εγω αν δεν βρω κατι αλλο,. Πολυ καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα του. Το οτι δεν σου δινουν handsfree τι παιζει? Εννοω πως θα βρω συμβατα Handsfree.

Συγνωμη που σε πρηζω λιγο αλλα τωρα το παρατηρησα.

Edit: Απο μπαταρια πως παει? Διαβασα καλα σχολια ισχυουν?

Edited by Mj25

Παιδιά καλημέρα. Δεν είμαι πολύ γνώστης περί κινητών, γνωρίζω για τα βασικά. Θα ήθελα να αγοράσω ένα κινέζικο λόγο χρημάτων πάνω από όλα. Από το ψάξιμο που έκανα κατέληξα σε αυτό:

http://www.vickmall.com/asus-zenfone-5-smartphone-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-screen.html

Υπάρχει κάτι καλύτερο στα ανάλογα λεφτά; Γενικά θα ήθελα το κινητό να εχει μπαταρία που να κρατάει σχετικά αρκετά.

Τέλος πείτε μου και ένα site να αγοράσω που να εχει free shipping και να μην μπλέξω με τελωνεία κτλ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων! :)

Και το Coolicool είναι αξιόπιστο, χωρίς προβλήματα και με ασφάλεια τελωνείου όπως λέει (στην ελάχιστη περίπτωση που πληρώσεις τελωνείο, σου το πληρώνουν). Το κινητό μάλιστα που βρήκε το έχει ελάχιστα πιο φθηνά -> ASUS ZENFONE 5 16G Intel Z2580 2.0GHz. Τώρα και το Coolpad F1 είναι καλό, XIAOMI HONGMI REDMI 1S MSM8228 1.6GHz 4.7 Inch HD Screen - 113€ τελική πάρα πολύ καλό, ή στο τέλος LENOVO S660 MTK6582 1.3GHz Quad Core 4.7 Inch, με 113€ τελική, δίκαρτο, μεγάλη μπαταρία και είναι να έρθει η εταιρεία στην Ελλάδα επίσημα από τον άλλο μήνα!

Και το Coolicool είναι αξιόπιστο, χωρίς προβλήματα και με ασφάλεια τελωνείου όπως λέει (στην ελάχιστη περίπτωση που πληρώσεις τελωνείο, σου το πληρώνουν). Το κινητό μάλιστα που βρήκε το έχει ελάχιστα πιο φθηνά -> ASUS ZENFONE 5 16G Intel Z2580 2.0GHz. Τώρα και το Coolpad F1 είναι καλό, XIAOMI HONGMI REDMI 1S MSM8228 1.6GHz 4.7 Inch HD Screen - 113€ τελική πάρα πολύ καλό, ή στο τέλος LENOVO S660 MTK6582 1.3GHz Quad Core 4.7 Inch, με 113€ τελική, δίκαρτο, μεγάλη μπαταρία και είναι να έρθει η εταιρεία στην Ελλάδα επίσημα από τον άλλο μήνα!

Σε ευχαριστω και σενα φιλε! Νομιζω οτι αυτο το coolpad για τα λεφτα του ειναι πολυ καλη επιλογή. Ενας φιλος μου ειπε να τολμησω και να παρω το :

http://www.to2c.com/xiaomi-mi3-16g-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-wcdma-2-3ghz-2g-16g-1920x1080-13-megapixel-camera-3050mah-battery.html

αλλα βγαινει στα 200-210 ενω το αλλο στα 130. Το οτι το coolpad ειναι οχταπυρηνο επηρεαζει πολυ την καταναλωση?

Σε ευχαριστω και σενα φιλε! Νομιζω οτι αυτο το coolpad για τα λεφτα του ειναι πολυ καλη επιλογή. Ενας φιλος μου ειπε να τολμησω και να παρω το :

http://www.to2c.com/xiaomi-mi3-16g-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-wcdma-2-3ghz-2g-16g-1920x1080-13-megapixel-camera-3050mah-battery.html

αλλα βγαινει στα 200-210 ενω το αλλο στα 130. Το οτι το coolpad ειναι οχταπυρηνο επηρεαζει πολυ την καταναλωση?

Εγώ σου πρότεινα ότι φτάνει η τσέπη σου. Το Mi3 είναι φανταστικό κινητό (το έχω στην 64GB έκδοση), αλλά ξεφεύγει τα λεφτά που είπες (215€ τελική). Αν μπορείς όμως, πάρτο, είναι πολύ καλύτερο από αυτά που σου πρότεινα. Η κατανάλωση επηρεάζεται από το τι τρέχεις και η αντοχή από την μπαταρία.

εγώ στη θέση σου θα μάζευα μερικά χρήματα και θα έπαιρνα το χιαομι μι3, νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή, εξαιρετικό value for money, εξαιρετικό όμως

εγώ asus κυρίως επειδή με εμπνέει περισσότερο και δεύτερον η coolpad έχει επεξεργαστή Mediatek που κατά καιρούς έχω ακούσει βγάζει ψιλοπροβλήματα.. ίσως να κάνω και λάθος

Το Xiaomi ειναι μονοκαρτο και εχει 16GB ram χωρις επεκταση με SD.Δεν συγκρινονται τα δυο κινητα (Μi3 vs Coolpad F1).Το Mi3 ειναι απο τις κορυφαιες συσκευες απο κορυφαια εταιρεια.Οπως κορυφαια ειναι και η Coolpad.Το F1 ειναι εξαιρετικο για τα χρηματα του,το κορυφαιο VFM για μας τα φτωχαδακια (πανω απο 150 Ευρω για κινητο δεν εδωσα και δεν θα δωσω ποτε!) που κυκλοφορει με τεραστια υποστηριξη.Δεν υπαρχει λογος να ανεβασει καποιος το budget του.

Το περιμενω σε κανα 15ημερο.Δεν μ ηρθε ακομα.

Αναμεσα στο assus και το coolpad τι θα διαλεγατε?

Ισως επέλεγα το zenfone αν ήθελα να μείνω με stock rom, αλλά πάλι με χαλάει η μικρή μη αποσπώμενη μπαταρία.

Στο f1 ρισκάρεις να μην σου κάνει η stock rom, αλλά έχει μεγάλη υποστήριξη από developers.

Άρα αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς, φέρνεις το κινητό στα μέτρα σου.

Το σίγουρο είναι ότι στα λεφτά του έχει τα καλύτερα specs.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας. Παρηγγειλα το coolpad τελικα που μου βγηκε στα 126 ευρω με το tempered glass που πηρα.

Οταν με το καλο ερθει θα γραψω εντυπωσεις :)