Jump to content

G2 vs HTC one vs Galaxy S4

gkouts1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε όλους! Θα ηθελα μια μικρη βοήθεια...

Ειμαι ανάμεσα στα παραπάνω 3 κινητά από τα οποία τα G2 και s4 ειναι κοντα στην τιμή αλλά το HTC που μου γυαλίζει λόγω εμφάνισης δεν μπορώ να το βρω κάτω από 360e , οι επεξεργαστές και μνήμες νομίζω ειναι πανω κάτω τα ιδια. Η ερώτηση ειναι αν η κάμερα του HTC και διάρκεια μπαταρίας ειναι κοντα στα υπόλοιπα? καμια αλλη ιδεα απο Ελλαδα για άμεση αγορα και με max τα 350?

Το G2 είναι αρκετά πιο δυνατό και με πολύ πολύ καλύτερη μπαταρία :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Το G2 είναι αρκετά πιο δυνατό και με πολύ πολύ καλύτερη μπαταρία :)

Το One όμως δουλεύει πολύ καλύτερα και χωρίς το παραμικρό ίχνος λαγκ.

Άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη.

Τα είχα και τα δύο και τελικά προτίμησα να ξαναπάρω το One.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εξαρτάται τι ψάχνεις από ένα κινητό, και το χρήση κάνεις. Με το one υπολόγισε περίπου 4 ώρες οθόνη μέσα στην μέρα :)

Δεν ξέρω για την οθόνη, αλλά από τα τρία που παραθέτεις έχει την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας με διάφορα.
Φιλικά Γιώργος

το G2 ξερουμε πόσες ώρες οθόνη βγάζει?

Υπολόγιζε 5 ώρες στο περίπου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παραπάνω θα έλεγα, αν και εξαρτάται πάντα από την χρήση :)

Αν σαν βασικό παράγοντα έχεις την μπαταρία όπως είσαι πας σε g2. Ακόμα και η κάμερα του είναι παρα πολύ καλή.Καλο και το s4 αλλα θα έχεις θέμα με την μπαταρία. όσο για το 9506 που είπε ο φίλος από πάνω θα τα βρείς σκούρα με την μπαταρία. την μέρα την βγάζει δεν την βγάζει εάν κανεις βαριά χρήση

samsung galaxy s4 i9506 τα σαρωνει και 3!!!εδω ειναι η απαντηση σου!!!363

η ζεις στην χώρα του απόλυτου και λατρείας της Samsung η είσαι μέτοχος το δεύτερο σεβαστό το πρώτο δεν το σχολιάζω

η ζεις στην χώρα του απόλυτου και λατρείας της Samsung η είσαι μέτοχος το δεύτερο σεβαστό το πρώτο δεν το σχολιάζω

Hahahaha!κορυφαιο σχολιο!

Το i9506 έχει τον 800αρι οπότε σε επιδόσεις είναι αντίστοιχο των άλλων 2. Και εδώ που τα λέμε το γεγονός ότι έχει replaceable battery σου επιτρέπει να έχεις 2 μπαταρίες μαζί σου όπως κάνω και εγώ στο note

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Η αυτονομια του s4 σε οποιαδηποτε εκδοση ειναι για γελια.Για μενα η καλυτερη λυση ειναι το G2.

Οπως και να χει καλοριζικο το HTC.

σπιτι σου δεν εχεις samsung συσκευη?δεν μπορει....samsung σαρωνει τα παντα φιλε!ουτε μετοχος ειμαι ουτε απολυτου λατρειας..απλα λεω τα πραγματα με το ονομα τους ειτε σ αρεσει ειτε οχι!!!το i9506 ειναι ειναι πολυ καλυτερο απο το htc one

I Want To Believe

Το i9506 έχει τον 800αρι οπότε σε επιδόσεις είναι αντίστοιχο των άλλων 2. Και εδώ που τα λέμε το γεγονός ότι έχει replaceable battery σου επιτρέπει να έχεις 2 μπαταρίες μαζί σου όπως κάνω και εγώ στο note

Έχει τον 800 αλλά έχει και το TouchWiz και πολύ bloatware ενώ το One έχει το πανάλαφρο HTC Sense.

Αν δεν είχε αυτή την υπεραθλια κάμερα θα σου έλεγα να πάρεις το one. Το s4 πιστεύω και με τον 800αρη δεν θα είναι σαν το g2 ή one (βέβαια δεν έχω εμπειρία ) αλλά σίγουρα η αυτονομία θα είναι τραγική. Και ναι μεν βγαίνει η μπαταρία αλλά που να κάθεσαι να βγάζεις και να βάζεις, και μετά θα πρέπει να φορτίζεις και 3-4μπαταριες την μέρα! Οπότε δεν λέει...

Το g2 ααπό την άλλη δεν παίρνει κάρτα μνήμης!

ΟΟπότε όπως καταλαβαίνεις όλα έχουν σοβαρές ελλείψεις.

Διάλεξε αυτό που στην χαλάει λιγότερο :)

i9506 +++

snapdragon 800

amoled super

rs αισθητηρα τις sony οπως εχει και το i9500 και οχι το i9505..

htc one+

bootsound και πληρωνεις το αλουμινιο 364.

sense 6

η μπαταρια ειναι στα ιδια επιπεδα

I Want To Believe

σπιτι σου δεν εχεις samsung συσκευη?δεν μπορει....samsung σαρωνει τα παντα φιλε!ουτε μετοχος ειμαι ουτε απολυτου λατρειας..απλα λεω τα πραγματα με το ονομα τους ειτε σ αρεσει ειτε οχι!!!το i9506 ειναι ειναι πολυ καλυτερο απο το htc one

ένα ψυγείο έχω και κάποτε είχα το τρισκαταρατο s3.

Όπως και να έχει όταν κάνεις trolling να τα λες λίγο ποιο διαφορετικά να φαίνονται αληθοφανή και όχι έτσι που κάνει μπαμ ότι είναι trolling.

ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις!τελικα εκλεισε το htc one λογω των 32gb, .σημερα περιμενω παραλαβη. για να δουμε...

Νομίζω έκανες τη σωστή επιλογή.