redcon Δημοσιεύτηκε October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 6, 2004 Πηρα ενα 9210 και το φορητο μου δεν εχει σειριακη πορτα για να συνδεσω το 9210 μεσω καλωδιου. εχει μονο παραλληλη. Το ΙΡ δεν δουλευει στο 9210. Υπαρχουν ανταπτορες να βαλω το σειπ. καλωδιο στη παραλ. πορτα? Θα δουλεψει η παιζει και κατι αλλο ρολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αντάπτορας από παράλληλη σε σειριακή δε νομίζω να υπάρχει. Αντίθετα, υπάρχει USB σε σειριακή, εάν βέβαια έχει USB το laptop σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. October 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Με εσωσες. Bεβαια και εχει USB. Και αυτοι φτιαχνουν φορητο 2000 ευρω χωρις σειριακη? Σωνει και καλα να παρουμε port replicator για μια περιουσια? Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Υποτίθεται ότι οι RS-232 και οι παράλληλες θύρες (αλλά και τα floppy) είναι πλέον obsolete, και δεν "χωράνε" στα laptops. Καμιά φορά χρειάζονται όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts