Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βγήκε update στην bliss pop . Θα περάσω και τον κερνελ tyr να δω τι λέει.

καλησπερα

που ειναι αυτο το update?

στο xda λεει 19/12/2014

BlissPop-v1.3-bacon-Nightly-20141219

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

καλησπερα

που ειναι αυτο το update?

στο xda λεει 19/12/2014

BlissPop-v1.3-bacon-Nightly-20141219

Αυτό! Εγώ σήμερα το είδα :p

Δημήτρης

Αυτό! Εγώ σήμερα το είδα :p

ααααααα :)

γιατι ανακοινωσε οτι εως το βραδυ αργα θα δωσει αλλο update 5.02

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Εχω πρόβλημα με της κλήσεις στην καινούργια euphoria που έβαλα. Η κληση κόβεται απότομα και στους δύο.

Το προβλημα αυτό το εχω με κάθε Lollipop που εχω δοκιμάσει. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο mods που να διορθώνει το πρόβλημα?

Επανέρχομαι για να πω ότι το πρόβλημα αυτό δημιουργήθηκε σε μένα όταν έβαζα οποιαδήποτε lollipop και το κινητό ζητούσε επαναφορά εφαρμογών και ρυθμίσεων.

Θυμάσαι αν όλες αυτές τις φορές που κόβεται η κλήση, σου έχει τηλεφωνήσει κάποιος άλλος ή σου έχει έρθει μήνυμα;

Έχω διαβάσει κάτι τέτοιο, οπότε μήπως είσαι στην ίδια περίπτωση, ή η περίπτωσή σου είναι διαφορετική;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Θυμάσαι αν όλες αυτές τις φορές που κόβεται η κλήση, σου έχει τηλεφωνήσει κάποιος άλλος ή σου έχει έρθει μήνυμα;

Έχω διαβάσει κάτι τέτοιο, οπότε μήπως είσαι στην ίδια περίπτωση, ή η περίπτωσή σου είναι διαφορετική;

Μονο η κλίση κοβόταν και μάλιστα στους ιδίους αριθμούς,μόνο αυτό.

Οποίος δεν έχει βάλει το update της bliss 19/¹² να το βάλει το έχω απο το πρωί και το μόνο που έχω να πω ότι είναι η πρωτη lollipop χωρίς bugs επίσης αργά βράδυ για τον vortex είναι νωρίς το πρωί για εμάς βάλε και κάνα τρίωρο να γίνει upload καλό μεσημέρι αύριο η 5.0.2
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Οποίος δεν έχει βάλει το update της bliss 19/¹² να το βάλει το έχω απο το πρωί και το μόνο που έχω να πω ότι είναι η πρωτη lollipop χωρίς bugs επίσης αργά βράδυ για τον vortex είναι νωρίς το πρωί για εμάς βάλε και κάνα τρίωρο να γίνει upload καλό μεσημέρι αύριο η 5.0.2

Το χω βάλει εγώ και πάει πολύ καλά. Τώρα είδα ότι βγήκε και η 5.0.2 οπότε πάμε για φλασαρισμα πάλι!

Δημήτρης

Καλημέρα. Αν την βάλεις πες μας.... Να δούμε ποια θα βάλουμε.. :) 5.0.1 η 5.0.2

Και η 5.0.2 είναι απροβληματιστη οπότε αφού θα την βάλεις βάλε την τελευταία

Και γω από το πρωί με 5.0.2 blisspop είμαι και όλα καλά. Με τόσες αναβαθμίσεις θα αργήσουμε με την επίσημη :p
Δημήτρης

Αυτό τι είναι?? Το φλασαρατε?

TeamBliss_V4A_Mod-12-20-14

Μια εφαρμογή μουσικής είναι αν δεν κάνω λάθος viperforall η κάπως έτσι τέλος πάντων η οποία δεν έπαιζε σε lollipop και αυτό είναι ενα τροποποιημένο ,apk τηε εφαρμογής για να παιζει

Ευχαριστώ. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να το βάλουμε.

Ε καλά μην φλασαρουμε και ότι κυκλοφορεί αρκετά το έχουμε κάψει στο φλασαρισμα το κακομοιρο :)

Εγω απο τον Ιούλιο εχω φλασαρει σίγουρα καμια 70αρια φορες, παιζει να λεω και λίγες, χαχαχαχαχα

αντε να τις εκατοστησεις.. :)

Έχει κανείς θέμα με την κάμερα στη νέα lollipop ; μου την εμφανίζει στη μέση τη φώτο. Κοιταχτε [ATTACH]54363[/ATTACH]
Δημήτρης

παιδια καλησπερα

στην νεα 5.0.2 blisspop μπαινει το 3minit_cm.11_v3

η προτεινεται κατι αλλο να αλλαξω το εικονιδιο της μπαταριας

ευχαριστω

Έχει κανείς θέμα με την κάμερα στη νέα lollipop ; μου την εμφανίζει στη μέση τη φώτο. Κοιταχτε [ATTACH]54363[/ATTACH]

https://plus.google.com/106210917351295845083/posts/VxkznS93MUV

:)

Δεν το είχα αυτό πάντως. Έβαλα κι άλλη εφαρμογή και έκανε το ίδιο. Θα δοκιμάσω της cm

Δημήτρης

Δεν το είχα αυτό πάντως. Έβαλα κι άλλη εφαρμογή και έκανε το ίδιο. Θα δοκιμάσω της cm

Εγώ σήμερα με το απόγευμα τράβηξα 3 φωτογραφίες με την Google Caners σε HDR, και δεν είχα αυτή τη γραμμή.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Με την κάμερα της Google που χρησιμοποιώ κσι εγώ κανένα απόλυτος πρόβλημα ...άσχετο φιλέ prioxx βλέπω τα καυφουνια δίνουν και παίρνουν στο τραπέζι σου :) Edited by Stef08

Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. (όλα stock).

θυμήθηκα ότι έχει αναφερθεί ξανά, κόβει την εικόνα στη μέση, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί!

:)

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks