taliban Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 αυτα δηλαδη:?? με αυτην τη σειρα?? UKM_v3.6.1.1_Special_Ed.zip AK.072.OPO.SKULL.CM12.zip δεν νομίζω να παίζει ρόλο, αλλά για καλό και κακό φλάσαρε τον κέρνελ πρώτα :) ααααααα μην φοβηθείς με τα χρώματα....μέσα από το synapse θα πας στην καρτέλα GAMMA , θα τικαρεις τα 3 πρώτα τικ, όχι το kcal και θα βαλεις gamma selection 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) δεν νομίζω να παίζει ρόλο, αλλά για καλό και κακό φλάσαρε τον κέρνελ πρώτα :) ααααααα μην φοβηθείς με τα χρώματα....μέσα από το synapse θα πας στην καρτέλα GAMMA , θα τικαρεις τα 3 πρώτα τικ, όχι το kcal και θα βαλεις gamma selection 1 Tον περασα φιλε μου δεν εχει ομως μεσα το προγραμμα (synapse) για να κανω τις ρυθμισεις που ειπες πρεπει να το κατεβασω απο καπου ?? edit: το βρηκα στο playstore και θα το κατεβασω απο εκει.. edit2: στην καρτελα CPU και στο CPU Governor βαζεις το ( interactive) στην καρτελα I/Ο που βαζεις τα υπολοιπα που ειπες?? στο cpu volt / read-ahead size βαζεις 2048κβ και στο Ι/Ο scheduler βαζεις fiops ετσι ειναι?? ευχαριστω για την υπομονη σου Edited December 30, 2014 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Tον περασα φιλε μου δεν εχει ομως μεσα το προγραμμα (synapse) για να κανω τις ρυθμισεις που ειπες πρεπει να το κατεβασω απο καπου ?? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.af.synapse Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Tον περασα φιλε μου δεν εχει ομως μεσα το προγραμμα (synapse) για να κανω τις ρυθμισεις που ειπες πρεπει να το κατεβασω απο καπου ?? edit: το βρηκα στο playstore και θα το κατεβασω απο εκει.. Από play store. Φίλε μη πας πάντα εκ του ασφαλούς! Επειδή σε βλέπω συνέχεια δεν είσαι σίγουρος, προχώρα και λίγο μόνος σου. Δηλαδή και λάθος να κατεβάσεις δεν τρέχει τπτ. Δοκιμάζεις και μας ξαναρωτας αν προκύψει πρόβλημα. Απλά για να μαθαίνεις από μόνος σου. Πάντα να έχεις μπακαπ τη ρομ μη τυχόν κάτι δεν πάει καλά. Το κινητό δεν παθαίνει τπτ να ξέρεις άλλωστε. Φιλικά στα λέω μη με παρεξηγήσεις :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Από play store. Φίλε μη πας πάντα εκ του ασφαλούς! Επειδή σε βλέπω συνέχεια δεν είσαι σίγουρος, προχώρα και λίγο μόνος σου. Δηλαδή και λάθος να κατεβάσεις δεν τρέχει τπτ. Δοκιμάζεις και μας ξαναρωτας αν προκύψει πρόβλημα. Απλά για να μαθαίνεις από μόνος σου. Πάντα να έχεις μπακαπ τη ρομ μη τυχόν κάτι δεν πάει καλά. Το κινητό δεν παθαίνει τπτ να ξέρεις άλλωστε. Φιλικά στα λέω μη με παρεξηγήσεις :D δεν σε παρεξηγω φιλε μου. ισα ισα εκτιμω πολυ την βοηθεια σας εδω μεσα. δεν ειναι πρωτη φορα που εχω τετοια κινητα αλλα με αυτο εδω δεν ξερω εχω φαει λιγο ψιλοκολημα. ισως φταινε οι rom που φορανε με τα samsung που ειχα δεν ειχα τετοια κοληματα και παλι σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Δηλαδή αν απενεργοποιήσεις τα wakelocks από εφαρμογές messaging (whatsapp, viber, hangouts, Facebook) και e-mail, δε χάνεις το να παίρνεις άμεσα τα μηνύματα; Τι διαφορά έχουν τα wakelocks από τα push notifications επειδή δεν τα κατέχω και πρακτικά τι θα κερδίσω άμα τα κλείσω από τη στιγμή που χρησιμοποιώ πολύ τις προαναφερθείσες υπηρεσίες; Όχι δεν χάνεις κάτι. Ο όρος wakelock περιλαμβάνει πολλά πράγματα. Περιλαμβάνει και τα notifications. Με προσεκτική χρήση των wakelocks δεν χάνεις τίποτα. Και για να γίνει πιο κατανοητό το θέμα των wakelocks, αυτό που απενεργοποιούμε συνήθως απ'το κινητό είναι η ικανότητα των εφαρμογών (και των processes του συστήματος) να κρατάνε το τηλέφωνο ξύπνιο - ΟΧΙ να το ξυπνάνε απ το Deep Sleep. Πχ. οι messaging εφαρμογές κρατάνε πολλές φορές το τηλ ξύπνιο ακόμη και όταν έχουμε πατήσει το power button - λανθασμένα - για να ανιχνεύουν διάφορα άσχετα πράγματα πχ. αν ο άλλος χρήστης πληκτρολογεί κάτι ή όχι. Επίσης αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί η εφαρμογή δεν μπήκε σε deep sleep όπως θα έπρεπε γιατί είναι κακογραμμένη ή για χίλιους 2 άλλους λόγους. Μια εφαρμογή για να ανιχνεύσουμε ποιο πρόγραμμα ή ποια process συστήματος δεν αφήνει το τηλ να "κοιμηθεί" είναι το wakelock detector απτο play store. Αν πχ δούμε ότι το viber έχει υψηλά ποσοστά wakelocks τότε πρέπει να το κάνουμε greenify ή να του στερήσουμε το "Keep Awake" ή απλά να το κάνουμε kill απ το Recent Apps (ή και τα 3 όποιο δουλεύει καλύτερα). Προσοχή μόνο με το greenify που ενώ είναι μια φοβερή εφαρμογή, θέλει να την πληρώσουμε και επίσης να την συνδυάσουμε με το Xposed framework για να δουλεψουν σωστά τα notifications όταν έρχονται μυνήματα στις greenified εφαρμογές. Επίσης κάτι που κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνεται πάντα είναι εδώ. Αναφέρεται στα wakelocks του Google Play Services με αποτέλεσμα να βλέπεται ανεβασμένα ποσοστά χρήσης της μπαταρίας του Android OS. To πρώτο μέρος είναι και το πιο σημαντικό που αναφέρει απλά να στερήσουμε το "Keep Awake" στο Google Play Services. Αυτά για αρχή στο να ανιχνεύσουμε τι πάει στραβά και ΑΝ βλεπουμε ότι κάτι πάει στραβά με τη μπαταρία του τηλεφώνου. Δεν μιλάμε για διαφορές μισής ώρας αλλά αν έχουμε 2 ώρες SOT τότε σίγουρα κάτι πάει στραβά και πρέπει να κάνουμε τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Πολλά reboots με τον νέο AK και bliss. Τον πέταξα αμέσως. Βέβαια έχω πολύ καιρό να κάνω clean install και παίζει να φταίει και αυτό μιας και έχουν αλλάξει πολλά στη ρομ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Πολλά reboots με τον νέο AK και bliss. Τον πέταξα αμέσως. Βέβαια έχω πολύ καιρό να κάνω clean install και παίζει να φταίει και αυτό μιας και έχουν αλλάξει πολλά στη ρομ. Απ΄οτι διαβάζω στο thread του kernel ίσως να πρέπει να κάνεις dirty flash πρώτα το rom και μετά τον kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Απ΄οτι διαβάζω στο thread του kernel ίσως να πρέπει να κάνεις dirty flash πρώτα το rom και μετά τον kernel. Επειδη ειχα και κατι αλλα θεματακια μιας και ειχα πειραξει αρκετα την ρομ εβαλα μια αλλη απο την αρχη.slimsaber για δοκιμη .Θα δοκιμασω και εκει αργοτερα τον ΑΚ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Αυτό το είδε κανείς; https://forums.oneplus.net/threads/rom-official-5-0-android-lollipop-alpha.223252/ Την κατεβαζω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Αυτό το είδε κανείς; https://forums.oneplus.net/threads/rom-official-5-0-android-lollipop-alpha.223252/ Την κατεβαζω τωρα την είδα και εγώ.. είναι στοκ? edit: στοκ είναι Edited December 31, 2014 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 την είδα και εγώ.. είναι στοκ? Ναι έτσι λένε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Παιδια θελω μια ρομ μονο για 1 benchmatk μονο και μονο για να κλεισω καποια στοματα ποια προτηνετε; Καλή χρόνια σε όλους με υγεία. Edited December 31, 2014 by maximos Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Σίγουρα καποιον kernel στα 2.8 αλλα δεν εχω ασχοληθεί.. Performance mode οπωσδήποτε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Παιδια θελω μια ρομ μονο για 1 benchmatk μονο και μονο για να κλεισω καποια στοματα ποια προτηνετε; Καλή χρόνια σε όλους με υγεία. Βαλε μια lolipop με kernel απο boeffla και χρονησε cpu στα 2,8 και gpu 600 κατι.. Εμενα εδειξε 50.230 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Αυτό το είδε κανείς; https://forums.oneplus.net/threads/rom-official-5-0-android-lollipop-alpha.223252/ Την κατεβαζω τωρα Μην κανει κανεις κανενα λαθος εχει προβληματα που είχαν οι αλλες custom πριν 2 μηνες ουτε ελληνικά έχει ουτε καν στο πληκτρολόγιο ουτε η κάμερα δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Μην κανει κανεις κανενα λαθος εχει προβληματα που είχαν οι αλλες custom πριν 2 μηνες ουτε ελληνικά έχει ουτε καν στο πληκτρολόγιο ουτε η κάμερα δουλεύει Εντάξει λογικό είναι αφού είναι σε alpha στάδιο! εμένα με χαροποιεί το γεγονός ότι είναι aosp.. και θα προσθέσουν λένε και διάφορα mods οπότε πιστεύω θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα! άραγε αυτή θα είναι η επίσημη ρομ από δω και πέρα? ή η cm12? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Εντάξει λογικό είναι αφού είναι σε alpha στάδιο! εμένα με χαροποιεί το γεγονός ότι είναι aosp.. και θα προσθέσουν λένε και διάφορα mods οπότε πιστεύω θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα! άραγε αυτή θα είναι η επίσημη ρομ από δω και πέρα? ή η cm12? Έτσι όπως δείχνει το πράγμα θα έχουμε επίσημη την δικιά τους και όχι της cyanogen. Γιαυτό και θα αργήσει. Μακάρι να διαψευστω και να βγάλουν και οι 2 και να έχουμε να διαλέξουμε! Καλή χρονιά παίδες! Με υγεία πάνω από όλα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Δημήτρη και επίσημη να μην βγάλει η cm θα κυκλοφόρησουν πολλές custom cm της opo θα την βάλω όταν γίνει αξιοπρεπής μέχρι και την recovery εξαφανίζει αν την φλασαρεις Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Δημήτρη και επίσημη να μην βγάλει η cm θα κυκλοφόρησουν πολλές custom cm της opo θα την βάλω όταν γίνει αξιοπρεπής μέχρι και την recovery εξαφανίζει αν την φλασαρεις Ναι από θέμα υποστήριξης δεν έχουμε θέμα ότι και να γίνει. Αυτό με το recovery το διάβασα. Ευτυχώς δεν βιάστηκα :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ουτε εγώ προτιμησα το 31/12 build της bliss :) Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ναι από θέμα υποστήριξης δεν έχουμε θέμα ότι και να γίνει. Αυτό με το recovery το διάβασα. Ευτυχώς δεν βιάστηκα :p Εγω δεν διάβασα όμως και είχα μπλεξίματα πρωτοχρονιάτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Βαλε μια lolipop με kernel απο boeffla και χρονησε cpu στα 2,8 και gpu 600 κατι.. Εμενα εδειξε 50.230 Έχεις καμιά πρόταση για λολιποπ; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Έχεις καμιά πρόταση για λολιποπ; Όλες ίδιες είναι σχεδόν. Δοκίμασε bliss slimsaber euphoria temasek Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ρε παιδιά καμια βοήθεια κανείς εκανα το λάθος χθες και έβαλα την lolipop της oneplus και απο την ωρα που προσπάθησα να ξανά γυρίσω σε αλλη lolipop που χρησημοποιουσα έχω προβλήματα. Πχ όταν πάω να κάνω κλήση σβήνει η οθόνη και δεν μπορω να κάνω τίποτα το greenify δουλεύει σαν να μην είμαι root και άλλα έχω κανει τρεις φορες wipe data cache system και factory reset αλλα τίποτα. Και μου κρατάει και το λογότυπο της oneplus oficcial όταν το ανοίγω. Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts