Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου φαίνεται ότι θα γυρίσω μετά από πολύ καιρό στον Πορτογάλο! Τι παίζει με αυτόν; έχει τπτ νέο;

Edit το χει παρατήσει τελείως το κινητό η μου φαίνεται; :cool:

Δεν διαβάζω για αυτόν πλέον, αλλά βλέπω εδώ και καιρό να έχει μείνει στην 34, ίσως να το έχει παρατήσει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά να ρωτήσω, όταν κάνουμε backup με titanium κάνουμε και το σύστημα η μόνο τις εφαρμογές που έχουμε περασμένα;

Παιδιά να ρωτήσω, όταν κάνουμε backup με titanium κάνουμε και το σύστημα η μόνο τις εφαρμογές που έχουμε περασμένα;

Όχι μην κάνεις συστήματος! Επίσης αν θες κάνεις σημεία πρόσβασης Wi-Fi .για να έχεις τα Wi-Fi που εχεις μπει.

Δημήτρης

Εγώ δεν πολύ καταλαβαίνω γιατί ο χαμός με τους κερνελ γενικός όλες οι Ρομ έχουν δικούς τους και πολύ καλούς μάλιστα επίσης εαν δείτε στις αναφορές bug στους dev 9 στους 10 φοράνε διαφορετικο της Ρομ κερνελ
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Εγώ δεν πολύ καταλαβαίνω γιατί ο χαμός με τους κερνελ γενικός όλες οι Ρομ έχουν δικούς τους και πολύ καλούς μάλιστα επίσης εαν δείτε στις αναφορές bug στους dev 9 στους 10 φοράνε διαφορετικο της Ρομ κερνελ

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Μόνο σε 1 περίπτωση άλλαξα κερνελ γιατί ήθελα να πειράξω το volume του μικροφώνου σε ένα S3.

Δεν διαβάζω για αυτόν πλέον, αλλά βλέπω εδώ και καιρό να έχει μείνει στην 34, ίσως να το έχει παρατήσει

Από τα λίγα που διαβάζω στο G+ ο Πορτογάλος πιστεύει ότι δεν υπάρχει κάτι καινούριο στον kernel για την KitKat, ενώ με την Lollipop δεν ασχολείται όσο δεν είναι αυτή stable.

Πάντως εγώ γενικά στο thread του daleski διαβάζω καλά λόγια για τον kernel του boeffla και τον χρησιμοποιώ εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Δεν μπορώ φυσικά να γνωρίζω τις διαφορές του σε σχέση με άλλους kernel, οπότε αν έχετε όρεξη μπορείτε να πειραματιστείτε.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ποια lollipop προτείνετε παιδιά;

Εγώ χρησιμοποιώ απο τα πρωτα builds την blisspop και είμαι ευχαριστημένος λίγο πολύ όλες το ίδιο είναι ...

Με τις κλήσεις πως πάτε με τις lollipop; Εγω δεν είμαι και πολυ ευχαριστημενος. Που και που δεν με ακουει ο συνομιλιτης ή κλείνει. Με ολες σχεδόν τα ίδιο , οχι πολύ εντονα αλλα συμβαίνει.

Κανένα πρόβλημα εγώ με τις κλήσεις συμφορουμιτη η τουλάχιστον κανένα έντονο που να έχει πέσει στην αντίληψη μου η του συνομιλητή μου

Με τις κλήσεις πως πάτε με τις lollipop; Εγω δεν είμαι και πολυ ευχαριστημενος. Που και που δεν με ακουει ο συνομιλιτης ή κλείνει. Με ολες σχεδόν τα ίδιο , οχι πολύ εντονα αλλα συμβαίνει.

Δυστυχώς συμβαίνει και σε μένα. Σπάνια μεν αλλά συμβαίνει. Αυτό που κάνω όταν γίνεται βάζω μεγάφωνο και το ξανακλεινω γρήγορα. Το χουν κιαλλοι το πρόβλημα πάντως.

Δημήτρης

Έπιασε αυτό με το μεγάφωνο.. Τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα δεν με άκουγαν και μόλις το ανοιγοκλεισα με ακουσαν. Τραγικά πράγματα!

Έπιασε αυτό με το μεγάφωνο.. Τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα δεν με άκουγαν και μόλις το ανοιγοκλεισα με ακουσαν. Τραγικά πράγματα!

Καλά τραγικά πράγματα δεν είναι.. οι lollipop ακόμα είναι σε beta στάδιο.. λογικό να έχουν προβλήματα.

Το κάνει σε όλες τις lollipop γμτ. Περιμένουμε κάτι πιο σταθερό.

Δημήτρης

Ρε παιδιά σε εμένα δεν το κανει να αρχίσω να ανησυχώ;

Ρε παιδιά σε εμένα δεν το κανει να αρχίσω να ανησυχώ;

Ναι μεν το κάνει σε όλες τις lollipop αλλά όχι σε όλα τα κινητά! Μια χαρά είσαι!

Δημήτρης

Το τελευταίο build της blisspop τρέχει απίστευτα! Αυτό που με χαλάει στη lollipop είναι οι χρόνοι της μπαταρίας. Θεωρώ αδικαιολόγητο να πιάνω αυτούς τους χρόνους με ασύρματο μόνο που πιάνω, όταν με kit Kat είχα τα ίδια με μικτη χρηση. Ναι ξέρω είναι beta ακόμα αλλά μη περιμένετε παπάδες όταν βγει επίσημα. Αυτή θα είναι μέσα έξω. Και έχω δοκιμάσει όλες τις ρομ σχεδόν lollipop. Τα ίδια είναι
Δημήτρης

Εγω χτες πηγα 6μιση ώρες. 1ω 4G και υπόλοιπες με wifi. Τα ιδια με ΚΚ δηλαδή.

Slim δεν έχω δοκιμάσει. Έχεις greenify ;τοποθεσίες; τα έχω ανοιχτά όλα εγώ πάντα. Ούτε greenify κλπ χρησιμοποιώ

Δημήτρης

Εμένα αυτοι είναι οι χρόνοι μου μέ bliss WiFi data lte παντα ανοιχτά οτι χρήση εκανα και με κκ

Δημήτρη μια χαρά είναι οι χρόνοι πιστεύω εφόσον σου βγάζει ημέρα

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks