grigoris7 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Τον τελευταίο του ΑΚ κατέβασε. 014 νομίζω. Το synapse είναι ένα application για να παραμετροποιεις πολλές λειτουργίες του κινητού πχ να αλλάζεις max και min συχνότητες επεξεργαστή, ρυθμίσεις της οθόνης κτλ. Απλά μαζί με το synapse να κατεβάσεις και το UKM από τον ΑΚ :D Και να φανταστω δεν ειναι απαραιτητο να τα κατεβασω αυτα ε? Εννοω δουλευει κανονικα ο κερνελ χωρις αυτα? Ευχαριστω για την απαντηση :) Edit: Απο εδω το 4ο λες? http://ak.hiddenbytes.org/ Edited November 18, 2014 by grigoris7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 νέο build από την slim και νέος ( ω τι θαύμαααααα ) ΑΚ . Λογικά η Slim πάει σε γλυφιτζούρι την επόμενη μάλλον εβδομάδα δεν εχω περασει ακομα σε αλλο Κερνελ αλλα εχω την stable του Αυγουστου πανω... Η τελευταια ειναι η 7943? με την stable αν βαλω πανω τον ΑΚ θα εχω ακομα καλυτερη μπαταρια; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Με πεισατε,ειμαι ετοιμος να αλλαξω απο vanir σε slim με ak,μπορει απλα καποιος να μου πει ποιον ak να κατεβασω και τι ειναι το synapse? εάν σου αρέσουν οι περιπέτειες και μόνο κατεβάζεις τον latest aka 014CM12 Και να φανταστω δεν ειναι απαραιτητο να τα κατεβασω αυτα ε? Εννοω δουλευει κανονικα ο κερνελ χωρις αυτα? Ευχαριστω για την απαντηση :) Edit: Απο εδω το 4ο λες? http://ak.hiddenbytes.org/ θα τα χρειαστείς γιατι θα λες ότι σου κιτρίνισε την οθόνη δεν εχω περασει ακομα σε αλλο Κερνελ αλλα εχω την stable του Αυγουστου πανω... Η τελευταια ειναι η 7943? με την stable αν βαλω πανω τον ΑΚ θα εχω ακομα καλυτερη μπαταρια; για όσους θέλουν stable και only stable δεν είναι καλή εποχή για δοκιμές, είναι όλοι οι devs με τα μούτρα στην cm12 ναι, με synapse settings θα κερδίσεις 4/5 ώρες φλασάροντας παλιότερη έκδοση που δεν θα έχει community users. So what..... μείνε stable εάν αυτή είναι προτεραιότητα σου Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 @martinoff Εμένα γιατί δεν μου κιτρινιζει η οθόνη με του ΑΚ τους kernels μπορείς να μου πεις? Και επίσης με τους cm12 kernels του δεν είχα ποτέ πρόβλημα! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ο Martin_Ro που βγαζει τη vanir και τον θεωρώ εξαιρετικό dev,έβγαλε lollipop σημερα.. Νομιζω οτι μολις βρω χρονο θα δοκιμασω αλλη μια lollipop γιατι τη 1η μερα που δοκιμασα αντιμετώπισα τραγικα πραγματα. Λεει οτι εφτιαξε το αργο boot επισης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 @martinoff Εμένα γιατί δεν μου κιτρινιζει η οθόνη με του ΑΚ τους kernels μπορείς να μου πεις? Και επίσης με τους cm12 kernels του δεν είχα ποτέ πρόβλημα! Δεν αλλάζεις εσύ τα χρώματα μέσα από synapse;εάν δεν πειράζεις τότε είναι λίγο κίτρινα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 @martinoff Εμένα γιατί δεν μου κιτρινιζει η οθόνη με του ΑΚ τους kernels μπορείς να μου πεις? Και επίσης με τους cm12 kernels του δεν είχα ποτέ πρόβλημα! χωρις gamma set 1 εννοείς; δεν ξέρω εμένα όταν ξεχνάω να βάλω ukm μου κιτρινίζει μα ουτε εγω εχω προβλημα αλλα πχ ο 010 εσπαγε το βιντεο και μπορει να εχει και αλλα bugs που δεν τα βρηκαμε και θεωρω οπως ειπα οτι τα πραγματα στο cm12 μονο stable δεν ειναι, ανεβαινουν τα commit με το τσουβαλι. ειναι αρκετα bleding edge για αυτο και τα κερνελ καθε μερα Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Δεν αλλάζεις εσύ τα χρώματα μέσα από synapse;εάν δεν πειράζεις τότε είναι λίγο κίτρινα. Δεν έχω εγκαταστήσει ποτέ το synapse! Αλλά τα χρώματα είναι μια χαρά! Αυτό λέω! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χωρις gamma set 1 εννοείς; δεν ξέρω εμένα όταν ξεχνάω να βάλω ukm μου κιτρινίζει μα ουτε εγω εχω προβλημα αλλα πχ ο 010 εσπαγε το βιντεο και μπορει να εχει και αλλα bugs που δεν τα βρηκαμε και θεωρω οπως ειπα οτι τα πραγματα στο cm12 μονο stable δεν ειναι, ανεβαινουν τα commit με το τσουβαλι. ειναι αρκετα bleding edge για αυτο και τα κερνελ καθε μερα Δεν έχω εγκαταστήσει ποτέ ούτε και το ukm! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 τι νουμερο ειπαμε; :lol: μυωπια εννοω βαλτα και θα δεις Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Δεν έχω εγκαταστήσει ποτέ το synapse! Αλλά τα χρώματα είναι μια χαρά! Αυτό λέω! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω εγκαταστήσει ποτέ ούτε και το ukm! Περίεργο.μπορει να τα έχεις συνηθίσει. Αν θέλεις δοκίμασε τις ρυθμίσεις στο gamma που έχιυν δώσει τα παιδιά και θα δεις τρελή διαφορά Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Η paranoid κανει κατι κολπα με το led στη χαμηλή μπαταρια..Το απενεργοποιω και δεν απενεργοποιειται.Επισης στη lockscreen λεει στο ποσοστό μπαταρίας κινεζικα. Με εκνευριζουν κατι τετοια. Με βλεπω να ξαν'αλλαζω αυριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Βαρεθηκα τον nova ρε παιδια :( Μεχρι και apex δοκιμασα. Ο slim μου φαινεται πιο γρηγορος και αλαγκαριστος. Η ρομ παει πολυ γρηγορα με art παντως,προς το παρον απροβληματιστη και τα γυρισα ολα με τιτανιουμ. Παρτε και ενα θεματακι αλα lollipop να γουσταρετε :) https://mega.co.nz/#!gNIkCDqB!87QTSvF9BQKBik1H5AJKrU8rLRv4_XxX7innRpKjYrg Tnx για το θέμα bro Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Επειδή έχω καιρό να φλασαρω κάποιο παιδί που έχει mahdi μπορεί να μου πει αν έχει προβλήματα επειδή θα ήθελα να την δοκιμάσω Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris7 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 εάν σου αρέσουν οι περιπέτειες και μόνο κατεβάζεις τον latest aka 014CM12 θα τα χρειαστείς γιατι θα λες ότι σου κιτρίνισε την οθόνη για όσους θέλουν stable και only stable δεν είναι καλή εποχή για δοκιμές, είναι όλοι οι devs με τα μούτρα στην cm12 ναι, με synapse settings θα κερδίσεις 4/5 ώρες φλασάροντας παλιότερη έκδοση που δεν θα έχει community users. So what..... μείνε stable εάν αυτή είναι προτεραιότητα σου Αστο αν ειναι να μπω σε περιπετειες,θα περιμενω το γλυφιτζουρι :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μετα τη χτεσινη ηττα με paranoid περασα τη νεα slim με τα τελευταια gapps και ολα τελεια. Δεν ξανα'λλαζω μεχρι να εχουμε σταθερη Lollipop :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μετα τη χτεσινη ηττα με paranoid περασα τη νεα slim με τα τελευταια gapps και ολα τελεια. Δεν ξανα'λλαζω μεχρι να εχουμε σταθερη Lollipop :) Και γω την πέρασα χτες. Αλλά βρήκα μια ρομ σήμερα να δοκιμάσω. Είναι αυτός που βγάζει κάθε φορά την στοκ ρομ σε ζιπακι o Calculin πως σκατά λέγεται. Έχει φτιάξει μια battery saver και με επέμβασεις δικιες του. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Νομίζω οτι η slim ειναι τοσο καλη που θα γυρισεις στο 3ημερο πισω. Περιμενουμε νεοτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Νομίζω οτι η slim ειναι τοσο καλη που θα γυρισεις στο 3ημερο πισω. Περιμενουμε νεοτερα! καλημερα μπορεις να δωσεις ενα λινκ για κατεβασμα φιλε μου γιατι προερχομενος απο Note μου φαινονται ολα καινουργια. επισης η διαδικασια φλασαρισματος ειναι ιδια?? ΥΓ. οταν ερχεται το τηλεφωνο ειναι ρουταρισμενο η οχι? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 καλημερα μπορεις να δωσεις ενα λινκ για κατεβασμα φιλε μου γιατι προερχομενος απο Note μου φαινονται ολα καινουργια. επισης η διαδικασια φλασαρισματος ειναι ιδια?? ΥΓ. οταν ερχεται το τηλεφωνο ειναι ρουταρισμενο η οχι? ευχαριστω Η διαδικασία ειναι ιδια με το note αν φλασαρες εκει ρομς απλα εδω χρειαζεται να φλασαρεις gapps αμεσως μετα τη ρομ. Κατεβάζεις απο'δω τη ρομ http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1282-bacon Και απο δω τα τελευταια gapps. http://slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1251-addons/downloads Οταν ερχεται το τηλεφωνο δεν ειναι ρουταρισμενο. Για να ρουταρεις και να περασεις custom recovery θα βρεις οδηγιες στη 1η σελιδα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Η διαδικασία ειναι ιδια με το note αν φλασαρες εκει ρομς απλα εδω χρειαζεται να φλασαρεις gapps αμεσως μετα τη ρομ. Κατεβάζεις απο'δω τη ρομ http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1282-bacon Και απο δω τα τελευταια gapps. http://slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1251-addons/downloads Οταν ερχεται το τηλεφωνο δεν ειναι ρουταρισμενο. Για να ρουταρεις και να περασεις custom recovery θα βρεις οδηγιες στη 1η σελιδα :) σε ευχαριστω πολυ οι ενεργεις που πρεπει να κανεις ειναι?? 1. custom recovery ?? 2. unlock βootloader ?? 3. root ?? πρεπει να τα κανεις ολα?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Και γω την πέρασα χτες. Αλλά βρήκα μια ρομ σήμερα να δοκιμάσω. Είναι αυτός που βγάζει κάθε φορά την στοκ ρομ σε ζιπακι o Calculin πως σκατά λέγεται. Έχει φτιάξει μια battery saver και με επέμβασεις δικιες του. Την είχα για δύο μέρες την περασμένη εβδομάδα. Καλή είναι οκ αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Βασικά είναι στοκ 44s με λίγες παρεμβάσεις. Το battery Saver αυτό που κάνει είναι ότι μέσα στο init.d έχει βάλει script για τις συχνότητες του cpu. Πχ όταν η μπαταρία είναι 100-85% τρέχει full στα 2,5ghz όταν είναι 85-60% τρέχει στα 2,2ghz κτλ. Κατά την γνώμη μου δεν είναι τπτ ιδιαίτερο αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Παρεπιπτοντως έχει κάποιος άλλος μια μικρή καθυστέρηση όταν "ξυπνάει" το τηλέφωνο για να δείξει το lockscreen περί του 1 δευτερολεπτου? Δεν μου το έκανε παλιά. Μιλάω για την καινούργια Official Slim. Thx! :) Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 σε ευχαριστω πολυ οι ενεργεις που πρεπει να κανεις ειναι?? 1. custom recovery ?? 2. unlock βootloader ?? 3. root ?? πρεπει να τα κανεις ολα?? Πρώτα πρώτα για να κανεις οτιδήποτε πρέπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader (προσοχή χανεις τα παντα) Μετά περνάς το recovery και μετα απο το recovery φλασαρεις το τελευταιο supersu. Απο'κει και μετα οταν αλλαζεις ρομς δεν θα χρειαζεται κατι απ'αυτα.Θα είναι ρουταρισμενες. Dante_Gr καθολου αναμονη εδω! Πυροβολαει (clean install) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Πρώτα πρώτα για να κανεις οτιδήποτε πρέπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader (προσοχή χανεις τα παντα) Μετά περνάς το recovery και μετα απο το recovery φλασαρεις το τελευταιο supersu. Απο'κει και μετα οταν αλλαζεις ρομς δεν θα χρειαζεται κατι απ'αυτα.Θα είναι ρουταρισμενες. Dante_Gr καθολου αναμονη εδω! Πυροβολαει (clean install) Οκ thx! Art ή dalv? Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Απο μενα Art :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) Και γω την πέρασα χτες. Αλλά βρήκα μια ρομ σήμερα να δοκιμάσω. Είναι αυτός που βγάζει κάθε φορά την στοκ ρομ σε ζιπακι o Calculin πως σκατά λέγεται. Έχει φτιάξει μια battery saver και με επέμβασεις δικιες του. αυτην κατεβαζω εγω τωρα η slim καλη χρυση αλλα σε μπαταρια ειναι ανωτερη η mahdi. ιδια χρηση με slim παω στις 5,5 με προσοχη στην χρηση.῎ Με mahdi ανετα 6+ Την είχα για δύο μέρες την περασμένη εβδομάδα. Καλή είναι οκ αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Βασικά είναι στοκ 44s με λίγες παρεμβάσεις. Το battery Saver αυτό που κάνει είναι ότι μέσα στο init.d έχει βάλει script για τις συχνότητες του cpu. Πχ όταν η μπαταρία είναι 100-85% τρέχει full στα 2,5ghz όταν είναι 85-60% τρέχει στα 2,2ghz κτλ. Κατά την γνώμη μου δεν είναι τπτ ιδιαίτερο αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. ποσες ωρες οθονη σου εβγαζε; Stef08 ανετα κατεβασε την Mahdi...πολυ καλη και πιο πολλες επιλογες στην ρομ. Edited November 19, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts