martinoff Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ρε παιδιά γεμισαμε lolipop στο xda ποια να βάλουμε έχουν διορθωθεί καθόλου; Μπερδεύτηκα... Ε δοκίμασε καμία να μας πεις :P Εάν δεν βγάλει η cm η κάποια μεγάλη ομάδα μην περιμένεις και πολλά Και μεγάλες ομάδες είναι ελάχιστες, όλες οι άλλες είναι παρακλάδια CM,AOKP,SLIM,OMNI,PA Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Εγω με ολες τις ρομ το βλεπω γρηγοροτερο με Art.. Δοκιμαστε δεν χανετε κατι :) Είναι όντως 1 κλικ γρηγορότερο αλλά προσωπικά σε μένα εμφανίστηκαν πολλά reboots και FCs τα οποία εξαφανιστηκες όταν ξαναγύρισα σε dalvik. Οπότε αναμένω την επίσημη LP όπως προανέφερα! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλημέρα! Εγώ πάντως εδώ και μήνα τουλάχιστον δουλεύω μόνο art χωρίς το παραμικρό πρόβλημα! Επίσης το νιώθω γρηγορότερο. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Καλημέρα! Εγώ πάντως εδώ και μήνα τουλάχιστον δουλεύω μόνο art χωρίς το παραμικρό πρόβλημα! Επίσης το νιώθω γρηγορότερο. Μια απο τα ιδια.. Ποτε fc ποτε reboot. Εχω ορεξη για φλασαρισμα κατι διαφορετικο απο slim. Λεω για paranoid,την ειχα παλαιοτερα για λιγο ομως και θυμαμαι οτι ηταν καλη. Εχει κανεις; Ps.Θα δοκιμασω να της βαλω και slim launcher. Edited November 18, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μια απο τα ιδια.. Ποτε fc ποτε reboot. Εχω ορεξη για φλασαρισμα κατι διαφορετικο απο slim. Λεω για paranoid,την ειχα παλαιοτερα για λιγο ομως και θυμαμαι οτι ηταν καλη. Εχει κανεις; Ps.Θα δοκιμασω να της βαλω και slim launcher. Είχα διαβάσει πριν από κάποιο καιρό ότι η PA είχε αρκετό lag. Αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και να μας πεις εντυπώσεις! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Μια απο τα ιδια.. Ποτε fc ποτε reboot. Εχω ορεξη για φλασαρισμα κατι διαφορετικο απο slim. Λεω για paranoid,την ειχα παλαιοτερα για λιγο ομως και θυμαμαι οτι ηταν καλη. Εχει κανεις; Ps.Θα δοκιμασω να της βαλω και slim launcher. Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν σήμερα! Ότι θέλω να φλασαρω χαχα. Εγώ θα πάω σε Mahdi λέω που έχω να την δοκιμάσω πολυυυ καιρό. Την θεωρώ πιο ολοκληρωμένη από slim. Edit και μόλις είδα ότι δεν είναι ενημερωμένη. Έχει μείνει αρχές του μήνα. Γενικά έχουν μείνει όλοι πίσω σχεδόν. Θα ασχολούνται με τη νέα έκδοση. Τι γίνεται τι θα φλασαρω :D Edited November 18, 2014 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν σήμερα! Ότι θέλω να φλασαρω χαχα. Εγώ θα πάω σε Mahdi λέω που έχω να την δοκιμάσω πολυυυ καιρό. Την θεωρώ πιο ολοκληρωμένη από slim. Edit και μόλις είδα ότι δεν είναι ενημερωμένη. Έχει μείνει αρχές του μήνα. Γενικά έχουν μείνει όλοι πίσω σχεδόν. Θα ασχολούνται με τη νέα έκδοση. Τι γίνεται τι θα φλασαρω :D προσεχε την ειχα και εχει ενα bug που οταν ανοιγεις link σου πεταει ενα μικρο παραθυρο με τον chrome και δεν φορτωνει. Την εβγαλα γι αυτον τον λογο. Ομορφη η Σλιμ και μενω ως εχει περιμενω την official 5.0 δεν πιστευω να αργησει. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 προσεχε την ειχα και εχει ενα bug που οταν ανοιγεις link σου πεταει ενα μικρο παραθυρο με τον chrome και δεν φορτωνει. Την εβγαλα γι αυτον τον λογο. Ομορφη η Σλιμ και μενω ως εχει περιμενω την official 5.0 δεν πιστευω να αργησει. νέο build από την slim και νέος ( ω τι θαύμαααααα ) ΑΚ . Λογικά η Slim πάει σε γλυφιτζούρι την επόμενη μάλλον εβδομάδα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 νέο build από την slim και νέος ( ω τι θαύμαααααα ) ΑΚ . Λογικά η Slim πάει σε γλυφιτζούρι την επόμενη μάλλον εβδομάδα Λογικά μπορώ να φλασαρω την νέα Slim με dirty flash πάνω από την Slimsaber έτσι δεν είναι? Το έχει κάνει κανείς έως τώρα?? Thx! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 προσεχε την ειχα και εχει ενα bug που οταν ανοιγεις link σου πεταει ενα μικρο παραθυρο με τον chrome και δεν φορτωνει. Την εβγαλα γι αυτον τον λογο. Ομορφη η Σλιμ και μενω ως εχει περιμενω την official 5.0 δεν πιστευω να αργησει. νέο build από την slim και νέος ( ω τι θαύμαααααα ) ΑΚ . Λογικά η Slim πάει σε γλυφιτζούρι την επόμενη μάλλον εβδομάδα Τελικά θα βάλω την νέα slim μιας και είναι ότι πιο καινούριο! Μαζί με ΑΚ φυσικά :cool: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Λογικά μπορώ να φλασαρω την νέα Slim με dirty flash πάνω από την Slimsaber έτσι δεν είναι? Το έχει κάνει κανείς έως τώρα?? Thx! Άφοβα, dirty all the way Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Άφοβα, dirty all the way Many thanks as always buddy :D Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Εβαλα paranoid εδω και λιγη ωρα..Μια χαρα φαινεται προς το παρον,της λειπουν πραγματακια ομως,καλο'μαθα.. Ο slimlauncher btw παιζει μια χαρα στη paranoid :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 νέο build από την slim και νέος ( ω τι θαύμαααααα ) ΑΚ . Λογικά η Slim πάει σε γλυφιτζούρι την επόμενη μάλλον εβδομάδα καλημερα δωσε κανενα λινκ φιλε μου :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Εβαλα paranoid εδω και λιγη ωρα..Μια χαρα φαινεται προς το παρον,της λειπουν πραγματακια ομως,καλο'μαθα.. Ο slimlauncher btw παιζει μια χαρα στη paranoid :p Τι έχετε πάθει όλοι με τον Slim Launcher?? Καλός είναι δεν λέω αλλά Apex-Nova για μένα καλύτεροι! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Τι έχετε πάθει όλοι με τον Slim Launcher?? Καλός είναι δεν λέω αλλά Apex-Nova για μένα καλύτεροι! Πεστα :lol: και γω μονο με nova εδω και χρονια :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Βαρεθηκα τον nova ρε παιδια :( Μεχρι και apex δοκιμασα. Ο slim μου φαινεται πιο γρηγορος και αλαγκαριστος. Η ρομ παει πολυ γρηγορα με art παντως,προς το παρον απροβληματιστη και τα γυρισα ολα με τιτανιουμ. Παρτε και ενα θεματακι αλα lollipop να γουσταρετε :) https://mega.co.nz/#!gNIkCDqB!87QTSvF9BQKBik1H5AJKrU8rLRv4_XxX7innRpKjYrg Edited November 18, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Aν βγαλω το theme engine απο αλλη ρομ λετε να δουλευει στην slim?μακακια τους που δεν εχουν.ειχα τοσα θεματα παλια Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Δοκιμασε το..θες να βρω το apk ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Δοκιμασε το..θες να βρω το apk ; τωρα μετεφερα οτι χρειαστηκε απο cm ρομ αλλαξα permissions και περιμενω να ανοιξει!Θα γραψω σε λιγο edit τελικα τπτ!Κανει force close γμτ.Για δωσε τι apk εχεις?εγω πηρα και απο app και απο priv app ακομα και τα odex τους Edited November 18, 2014 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) H slim ειναι deodex,οποτε μη τα βαλεις..Επιστρεφω! Για ριξτα στο priv apps και δωσε r r w https://mega.co.nz/#!BQYEkDTT!kmTYwKKF0GCLLA2PRPag2HVq1nIfHVtxkv7N_Yiye5s https://mega.co.nz/#!pBZ30DpR!6xskXSspXtekMSXq7PhdJq0yGZZwdLdyUxVQXMe52I0 Edited November 18, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 H slim ειναι deodex,οποτε μη τα βαλεις..Επιστρεφω! Για ριξτα στο priv apps και δωσε r r w https://mega.co.nz/#!BQYEkDTT!kmTYwKKF0GCLLA2PRPag2HVq1nIfHVtxkv7N_Yiye5s https://mega.co.nz/#!pBZ30DpR!6xskXSspXtekMSXq7PhdJq0yGZZwdLdyUxVQXMe52I0 τπτ ..μπορει να κανω εγω λαθος Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 δεν πρόκειται μην το κουράζετε, είναι θέμα framework της slim (omni) ;) η slim δεν στηρίζεται πουθενά σε cm, είναι από omni (και από αυτήν έχει ξεφύγει αλλά έτσι ξεκίνησε) Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris7 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Με πεισατε,ειμαι ετοιμος να αλλαξω απο vanir σε slim με ak,μπορει απλα καποιος να μου πει ποιον ak να κατεβασω και τι ειναι το synapse? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Με πεισατε,ειμαι ετοιμος να αλλαξω απο vanir σε slim με ak,μπορει απλα καποιος να μου πει ποιον ak να κατεβασω και τι ειναι το synapse? Τον τελευταίο του ΑΚ κατέβασε. 014 νομίζω. Το synapse είναι ένα application για να παραμετροποιεις πολλές λειτουργίες του κινητού πχ να αλλάζεις max και min συχνότητες επεξεργαστή, ρυθμίσεις της οθόνης κτλ. Απλά μαζί με το synapse να κατεβάσεις και το UKM από τον ΑΚ :D Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts