DanteGR Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Όχι δεν έτυχε :) Μόνο με philz παίζω μόνιμα.. Update δεν την έχεις κάνει ποτέ?? :p Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 ένα ωραίο live wallpaper https://play.google.com/store/apps/details?id=net.oneplus.lwp Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Update δεν την έχεις κάνει ποτέ?? :p Φλασαρω τα ζιπακια που ειναι ετοιμα ρουταρισμενα.. Τα βλεπω 2-3 μερες και ξαναγυρναω σε slim ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Φλασαρω τα ζιπακια που ειναι ετοιμα ρουταρισμενα.. Τα βλεπω 2-3 μερες και ξαναγυρναω σε slim ;) Update της recovery εννοώ!!! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 όλοι τελικά κάνετε μία ΄΄βολτά΄΄ στα πέριξ και στο τέλος γυρνάτε στην ζεστή αγκαλιά της slim :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Του μαμα recovery οχι ποτε. Του philz το ανανεωνω συχνα πυκνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Βγήκε νέα έκδοση 15/11 την έβαλε κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Βγήκε νέα έκδοση 15/11 την έβαλε κανείς; εγω μολις το στηνω τωρα και αυριο ετοιμαζομαι να το ξεκινησω full να δω πως παει. :lol: edit Lollipop εβαλα εγω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Όταν είμαι σε ταπατοκ και πατάω σε σύνδεσμο δεν με μεταφέρει πάρα βγάζει αυτή τη μλκ. Το adway που λέγαμε να φταίει; είχε πολύ καιρό να μου το κάνει. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Pik. Δώσε πληροφορίες όταν βγαλεις συμπεράσματα με lolipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Όταν είμαι σε ταπατοκ και πατάω σε σύνδεσμο δεν με μεταφέρει πάρα βγάζει αυτή τη μλκ. Το adway που λέγαμε να φταίει; είχε πολύ καιρό να μου το κάνει. Εννοείται το Adaway! Είναι το πρόβλημα που έλεγα προχθές.. Μόνο αν χειροκίνητα βγάλεις από το hosts file το συγκεκριμένο link φτιάχνει. Αλλά και μένα ποτέ δεν μου το έκανε. Μόνο τελευταία Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εννοείται το Adaway! Είναι το πρόβλημα που έλεγα προχθές.. Μόνο αν χειροκίνητα βγάλεις από το hosts file το συγκεκριμένο link φτιάχνει. Αλλά και μένα ποτέ δεν μου το έκανε. Μόνο τελευταία Μπορείς να γράψεις αναλυτικά τι έκανες; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 δεν μας παρακολουθεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5753768#post5753768 Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 δεν μας παρακολουθεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5753768#post5753768 Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω μόνο ένα σαιτ. Είναι πάρα πολλά. Πρέπει να βρω άλλη λύση Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω μόνο ένα σαιτ. Είναι πάρα πολλά. Πρέπει να βρω άλλη λύση ε διάβασε και το επόμενα post, εάν μιλάς για τα link μέσα από το tapatalk μόνο το redirect.viglink θέλεις και ανοίγουν ολα τζάμπα τα έγραφε ο Dante :p Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 ε διάβασε και το επόμενα post, εάν μιλάς για τα link μέσα από το tapatalk μόνο το redirect.viglink θέλεις και ανοίγουν ολα τζάμπα τα έγραφε ο Dante :p Το θέμα είναι ότι όντως πρέπει να βρούμε άλλη λύση γιατί δεν γίνεται κάθε φορά που κάνει Update το adaway ή που φλασαρω άλλο rom να κάνω την ίδια δουλειά. Σε σένα Martinoff δεν το κάνει καθόλου ε? Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 ε διάβασε και το επόμενα post, εάν μιλάς για τα link μέσα από το tapatalk μόνο το redirect.viglink θέλεις και ανοίγουν ολα τζάμπα τα έγραφε ο Dante :p Χαχα τώρα μιλάς σωστά! Νόμιζα ότι ήθελε κάθε σαιτ.μονο στο τάπατοκ έχω το θέμα. Πάω να δοκιμάσω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) οχι δεν το κανει, μπορει να οφειλεται οτι στο tapatalk κανω restore απο δεν θυμαμαι και γω απο ποτε τα data απο tb (απο προηγουμενα τηλ) αλλα επειδή ξερω που ειναι με adb pull/push (over the air) ειναι θεμα δευτερολεπτων να το φτιάξω τωρα βλεπω υπαρχουν πολλα host editor στο play, εαν καποιο απο αυτα κανει search θα ειναι αρκετα ευκολο https://play.google.com/store/search?q=host%20editor&c=apps Edited November 16, 2014 by martinoff Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 οχι δεν το κανει, μπορει να οφειλεται οτι στο tapatalk κανω restore απο δεν θυμαμαι και γω απο ποτε τα data απο tb (απο προηγουμενα τηλ) αλλα επειδει ξερω που ειναι με adb pull/push (over the air) ειναι θεμα δευτερολεπτων να το φτιάξω τωρα βλεπω υπαρχουν πολλα host editor στο play, εαν καποιο απο αυτα κανει search θα ειναι αρκετα ευκολο https://play.google.com/store/search?q=host%20editor&c=apps Kατεβασα εγω host editor αλλα δεν σε αφηνει στην ip να βαλεις # Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μέσω Adaway δεν μπορούμε κάπως να το βάλουμε white List? Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Και ω Ναι...Τι πρωτότυπο....Ο ΑΚ έβγαλε και άλλη έκδοση σήμερα... Αλλά αυτή τουλάχιστον διορθώνει κάτι σημαντικό, στην προηγούμενη έκδοση κρασαρε το βίντεο, Τώρα όλα οκ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 AK μπορω να βαλω αφοβα με την slim>? και ποια εκδοση ειναι η πιο stable για μπαταρια; merci. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Να κάτσεις με slim. Δεν είναι καλή στιγμή να δοκιμάσεις εκτός εάν βάλεις v77 και δεν τον αλλάξεις.. Εγώ λέω μείνε με slim Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Και'γω αυτό λέω.. Ασε που αυριο πρωί θα ξαναφλασαρεις slim,λογικα θα χει καινουρια εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Εγώ με slim έχω τον 007 χωρίς πρόβλημα. Μπαταρία πολύ καλή. Εκτός του βίντεο που είναι γενικό θέμα. Αλλά όπως είπε ο taliban βγήκε χτες νέα έκδοση ΑΚ που το διορθώνει και αυτο. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts