Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν έτυχε :) Μόνο με philz παίζω μόνιμα..

Update δεν την έχεις κάνει ποτέ?? :p

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update δεν την έχεις κάνει ποτέ?? :p

Φλασαρω τα ζιπακια που ειναι ετοιμα ρουταρισμενα..

Τα βλεπω 2-3 μερες και ξαναγυρναω σε slim ;)

Φλασαρω τα ζιπακια που ειναι ετοιμα ρουταρισμενα..

Τα βλεπω 2-3 μερες και ξαναγυρναω σε slim ;)

Update της recovery εννοώ!!!

HTC Nexus 9

όλοι τελικά κάνετε μία ΄΄βολτά΄΄ στα πέριξ και στο τέλος γυρνάτε στην ζεστή αγκαλιά της slim :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Βγήκε νέα έκδοση 15/11 την έβαλε κανείς;

εγω μολις το στηνω τωρα και αυριο ετοιμαζομαι να το ξεκινησω full να δω πως παει. :lol:

edit Lollipop εβαλα εγω.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Όταν είμαι σε ταπατοκ και πατάω σε σύνδεσμο δεν με μεταφέρει πάρα βγάζει αυτή τη μλκ. Το adway που λέγαμε να φταίει; είχε πολύ καιρό να μου το κάνει.
Δημήτρης

Όταν είμαι σε ταπατοκ και πατάω σε σύνδεσμο δεν με μεταφέρει πάρα βγάζει αυτή τη μλκ. Το adway που λέγαμε να φταίει; είχε πολύ καιρό να μου το κάνει.

Εννοείται το Adaway!

Είναι το πρόβλημα που έλεγα προχθές.. Μόνο αν χειροκίνητα βγάλεις από το hosts file το συγκεκριμένο link φτιάχνει. Αλλά και μένα ποτέ δεν μου το έκανε. Μόνο τελευταία

HTC Nexus 9

Εννοείται το Adaway!

Είναι το πρόβλημα που έλεγα προχθές.. Μόνο αν χειροκίνητα βγάλεις από το hosts file το συγκεκριμένο link φτιάχνει. Αλλά και μένα ποτέ δεν μου το έκανε. Μόνο τελευταία

Μπορείς να γράψεις αναλυτικά τι έκανες;

Δημήτρης

δεν μας παρακολουθεις

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5753768#post5753768

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω μόνο ένα σαιτ. Είναι πάρα πολλά. Πρέπει να βρω άλλη λύση

Δημήτρης

Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω μόνο ένα σαιτ. Είναι πάρα πολλά. Πρέπει να βρω άλλη λύση

ε διάβασε και το επόμενα post, εάν μιλάς για τα link μέσα από το tapatalk μόνο το redirect.viglink θέλεις και ανοίγουν ολα

τζάμπα τα έγραφε ο Dante :p

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

ε διάβασε και το επόμενα post, εάν μιλάς για τα link μέσα από το tapatalk μόνο το redirect.viglink θέλεις και ανοίγουν ολα

Το θέμα είναι ότι όντως πρέπει να βρούμε άλλη λύση γιατί δεν γίνεται κάθε φορά που κάνει Update το adaway ή που φλασαρω άλλο rom να κάνω την ίδια δουλειά.

Σε σένα Martinoff δεν το κάνει καθόλου ε?

HTC Nexus 9

Χαχα τώρα μιλάς σωστά! Νόμιζα ότι ήθελε κάθε σαιτ.μονο στο τάπατοκ έχω το θέμα. Πάω να δοκιμάσω

Δημήτρης

οχι δεν το κανει, μπορει να οφειλεται οτι στο tapatalk κανω restore απο δεν θυμαμαι και γω απο ποτε τα data απο tb (απο προηγουμενα τηλ)

αλλα επειδή ξερω που ειναι με adb pull/push (over the air) ειναι θεμα δευτερολεπτων να το φτιάξω

τωρα βλεπω υπαρχουν πολλα host editor στο play, εαν καποιο απο αυτα κανει search θα ειναι αρκετα ευκολο

https://play.google.com/store/search?q=host%20editor&c=apps

Edited by martinoff

οχι δεν το κανει, μπορει να οφειλεται οτι στο tapatalk κανω restore απο δεν θυμαμαι και γω απο ποτε τα data απο tb (απο προηγουμενα τηλ)

αλλα επειδει ξερω που ειναι με adb pull/push (over the air) ειναι θεμα δευτερολεπτων να το φτιάξω

τωρα βλεπω υπαρχουν πολλα host editor στο play, εαν καποιο απο αυτα κανει search θα ειναι αρκετα ευκολο

https://play.google.com/store/search?q=host%20editor&c=apps

Kατεβασα εγω host editor αλλα δεν σε αφηνει στην ip να βαλεις #

Δημήτρης

Μέσω Adaway δεν μπορούμε κάπως να το βάλουμε white List?

HTC Nexus 9

Και ω Ναι...Τι πρωτότυπο....Ο ΑΚ έβγαλε και άλλη έκδοση σήμερα... Αλλά αυτή τουλάχιστον διορθώνει κάτι σημαντικό, στην προηγούμενη έκδοση κρασαρε το βίντεο, Τώρα όλα οκ

AK μπορω να βαλω αφοβα με την slim>?

και ποια εκδοση ειναι η πιο stable για μπαταρια;

merci.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Να κάτσεις με slim. Δεν είναι καλή στιγμή να δοκιμάσεις εκτός εάν βάλεις v77 και δεν τον αλλάξεις.. Εγώ λέω μείνε με slim

Εγώ με slim έχω τον 007 χωρίς πρόβλημα. Μπαταρία πολύ καλή. Εκτός του βίντεο που είναι γενικό θέμα. Αλλά όπως είπε ο taliban βγήκε χτες νέα έκδοση ΑΚ που το διορθώνει και αυτο.
Δημήτρης

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks