tsiftsism Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Για πρώτη φορά έκανα μετατροπή σε ART runtime. Είναι η ιδέα μου ή όντως είναι αισθητά πιο γρήγορο από dalvik?? Να πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα δω πραγματική διαφορά αλλά ψιλό έχω μείνει άφωνος! :cool: Δεν το έχω δοκιμάσει, περιμένω την Lollipop για να πάω σε art, αλλά όλοι όσοι έχουν κάνει την αλλαγή το γράφουν. Πάντως μοιάζει να είναι λογικό, καθώς δεσμεύει χώρο από την internal memory για να κάνει cache σ' αυτή και να τρέχει το OS γρηγορότερα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Ξέρει κανείς ρυθμίσεις για synapse με AK kernel; Έχω φάει τον κόσμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 εγω το εχω ακομα με την mahdi... δεν ειναι ασχημα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Ξέρει κανείς ρυθμίσεις για synapse με AK kernel; Έχω φάει τον κόσμο... φαίνεται ήταν στον άλλο κόσμο :p http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/ak-kernel-profile-synapse-t2858674 αυτες ειναι δικες μου http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56657615&postcount=266 Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Ξέρει κανείς ρυθμίσεις για synapse με AK kernel; Έχω φάει τον κόσμο... CPU > interactive pro I/O Control > read-ahead size = 2048 I/O Scheduler > fiops GAMMA > τσεκ τα 3 πεδία και gamma selection = 1 οι δικές μου ρυθμίσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Xaxaxa!!!! Thanks guys... Βαζω αμέσως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εντάξει...αήδια ....πάλι νεος ΑΚ :mad: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 σπαει το video, stay cool :D Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 κανεις που να εκανε την αναβαθμιση σε 44S???μονο σε μενα εμφανιστηκαν τα bugs με τις εφαρμογες google maps / google calendar???:confused: Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 κανεις που να εκανε την αναβαθμιση σε 44S???μονο σε μενα εμφανιστηκαν τα bugs με τις εφαρμογες google maps / google calendar???:confused: Εμένα παίζουν κανονικά. Όλα stock βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Και'γω βαρεθηκα 2 φορες τη μέρα ΑΚ και να μη παιζει και το βιντεο.Άφησα της slim. Μια χαρά πάει.. Ωραιότατος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosezio7 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 φαίνεται ήταν στον άλλο κόσμο :p http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/ak-kernel-profile-synapse-t2858674 αυτες ειναι δικες μου http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56657615&postcount=266 Νασαι καλα φιλέ άριστες οι ρυθμίσεις σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλημέρα παίδες,Να ρωτήσω τους φίλους που τρέχουν L,υπάρχει νόημα να πάμε σε lollipop με τα υπάρχοντα builds μέχρι τώρα?Βλέπεται διαφορές που αξίζει η μετάβαση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Λείπουν αρκετά πράγματα Alex,θα σε κουρασει.Αν θες να δεις πως ειναι παρε ενα nandroid βαλε μια μερα και ξαναγυρνα. Δουλευει και το τιτανιουμ για να μη ταλαιπωρείσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosezio7 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Παιδιά βοήθειά.. Πέρασα την unofficial 5 αλλά δεν έχω ουτε ροοτ ουτε recovery και έχει πολλά bugs. Ειχα τρέξει back up μέσω twrp πριν την φλασαρο και τώρα θέλω να γυρίσω πίσω. Αν ξέρει κάποιος κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Ευχαριστώ Νίκο αν βρω χρόνο θα την βάλω όπως λες ίσα να δω πως είναι και αργότερα βλέπουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Παιδιά διάβασα ότι με root δεν χάνεις την εγγύηση. Αληθεύει; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Παιδιά διάβασα ότι με root δεν χάνεις την εγγύηση. Αληθεύει; Ναι. Το αναφέρει και στο επισημο site στα FAQ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Παιδιά βοήθειά.. Πέρασα την unofficial 5 αλλά δεν έχω ουτε ροοτ ουτε recovery και έχει πολλά bugs. Ειχα τρέξει back up μέσω twrp πριν την φλασαρο και τώρα θέλω να γυρίσω πίσω. Αν ξέρει κάποιος κάτι.. Fastboot τότε και απο την αρχή υπάρχει δυνατότητα να βάλεις 44s και με fastboot ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παίδες,Να ρωτήσω τους φίλους που τρέχουν L,υπάρχει νόημα να πάμε σε lollipop με τα υπάρχοντα builds μέχρι τώρα?Βλέπεται διαφορές που αξίζει η μετάβαση? Alex εκτός οτι είναι πολύ όμορφη και εύχρηστη με τα notifications έχει απίστευτη μπαταρία!!!!; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Fastboot τότε και απο την αρχή υπάρχει δυνατότητα να βάλεις 44s και με fastboot ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Alex εκτός οτι είναι πολύ όμορφη και εύχρηστη με τα notifications έχει απίστευτη μπαταρία!!!!; Ποση μπαταρια δηλαδη? Με mahdi βγαζω ανετα εξι ωρες Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Δεν έκανα πλήρη φόρτιση ακόμα την εστησα απο 62% στις 11 χθες βράδυ και τώρα έχω 54% με ανοιχτό 4g αλλά δεν το χρησιμοποίησα πολύ απο Δευτέρα θα σου πώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) Καλησπέρα παλικάρια. Νομίζω ότι εχω μεγαλο προβλημα. Βασικα ετρεχα rom σε ART, πηγα να περασω νεα recovery και αφου την φλασαρα εκανα και fastboot erase cache και απο τοτε τα παντα fc (συμπεριλαμβανομενου του launcher φυσικα) και δεν μπορει να μπει ουτε καν recovery. Καμια ιδεα κανεις? Ευχαριστω εκ των προτερων. EDIT: Ενταξει το ελυσα και ειμαι οκ τωρα αλλα το ερωτημα παραμενει. Εαν εχω ART πως μπορω να κανω wipe cache σε περιπτωση που φλασαρω κατι (πχ recovery οπως τωρα καλη ωρα)? Edited November 15, 2014 by DanteGR Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εγω με philz και Art κανω κανονικα wipe cache και wipe dalvik/art cache.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εγω με philz και Art κανω κανονικα wipe cache και wipe dalvik/art cache.. Erase cache σε περίπτωση φλασαρισματος recovery όπως εγώ τώρα έχει τύχει να κάνεις?? Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Όχι δεν έτυχε :) Μόνο με philz παίζω μόνιμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts