Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Use of VigLink

Please note that xda-developers.com makes use of a system called VigLink in order to change links to certain online retailers being displayed on the site to include an affiliate marketing tag. This tag permits those online retailers to know that a user clicking those links has been referred by our site so that we may receive a commission on certain sales. VigLink and other online referral software programs are commonly used across the Internet, though if you have a problem with this practice, we urge you to turn off VigLink.

πληρώνονται απο εκει αλλα εμενα δεν μου το κανει

για να το αποφύγεις ανοίγεις σε browser και δουλεύει

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53912311&postcount=379

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

πληρώνονται απο εκει αλλα εμενα δεν μου το κανει

για να το αποφύγεις ανοίγεις σε browser και δουλεύει

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53912311&postcount=379

Το ξέρω φίλε αλλά είναι λίγο ξεβόλεμα κάθε φορά που θέλω να κατεβάσω κάτι από xda να κλείνω το TP και να ανοίγω browser.

Λέει όμως ότι μπορείς να το κάνεις DISABLE το viglink. Πως όμως??

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το έκανα disable από το παρακάτω link.

http://www.viglink.com/legal/disclosures/for-users

Ελπίζω να έλυσα το πρόβλημα μια για πάντα. Αλλά έχει καιρό που το xda το χρησιμοποιεί. Γιατί να μου το κάνει μόνο τελευταία?

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

Να ρωτήσω και εγώ κάτι που είμαι άσχετος και 5 πράγματα που έχω μάθει τα έχω μάθει μέσα από αυτό το φόρουμ.

Έχω το one+one και έχω ξεκλειδώσει τον bootloader, έχω περάσει custom recovery (TWRP) και έχω ρουτάρει την συσκευή . Μέχρι πριν από λίγες μέρες είχα την 44s που την είχα κάνει Dirty flash μέσω TWRP. Mετα από αυτή έκανα backup πάλι μέσω TWRP.

Μα έλα που με τρωγανε τα χέρια μου και είπα και εγώ να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και έτσι έβαλα την CyanHacker ακριβώς όπως λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2640036 και μεχρι εδώ κανένα πρόβλημα. Mετα από αυτή έκανα πάλι backup πάλι μέσω TWRP.

Και τώρα η ερώτηση. Σε περίπτωση που θέλω να ξαναπεράσω την 44s μπορώ να το κάνω μέσω restore από το TWRP του backup που έχω κρατήσει ,χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου, η πρέπει να κάνω clean install (που θέλω να αποφύγω) Να υπενθυμίσω ότι για να περάσω CyanHacker την έχω κάνει full wipe .

Eυχαριστώ εκ των προτέρων

reboot recovery

wipe system, cache, dalvik, data (ΟΧΙ data/media)

restore 44R

WINNER!

ps:δεν έχω twrp οπότε δεν ξέρω τις επιλογές περίμενε κάποιος να επιβεβαιώσει η κράτα τα πάντα backup στο pc

Edited by martinoff
One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

Να ρωτήσω και εγώ κάτι που είμαι άσχετος και 5 πράγματα που έχω μάθει τα έχω μάθει μέσα από αυτό το φόρουμ.

Έχω το one+one και έχω ξεκλειδώσει τον bootloader, έχω περάσει custom recovery (TWRP) και έχω ρουτάρει την συσκευή . Μέχρι πριν από λίγες μέρες είχα την 44s που την είχα κάνει Dirty flash μέσω TWRP. Mετα από αυτή έκανα backup πάλι μέσω TWRP.

Μα έλα που με τρωγανε τα χέρια μου και είπα και εγώ να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και έτσι έβαλα την CyanHacker ακριβώς όπως λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2640036 και μεχρι εδώ κανένα πρόβλημα. Mετα από αυτή έκανα πάλι backup πάλι μέσω TWRP.

Και τώρα η ερώτηση. Σε περίπτωση που θέλω να ξαναπεράσω την 44s μπορώ να το κάνω μέσω restore από το TWRP του backup που έχω κρατήσει ,χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου, η πρέπει να κάνω clean install (που θέλω να αποφύγω) Να υπενθυμίσω ότι για να περάσω CyanHacker την έχω κάνει full wipe .

Eυχαριστώ εκ των προτέρων

reboot recovery

wipe system, cache, dalvik, data (ΟΧΙ data/media)

restore 44R

WINNER!

ps:δεν έχω twrp οπότε δεν ξέρω τις επιλογές περίμενε κάποιος να επιβεβαιώσει η κράτα τα πάντα backup στο pc

Έτσι όπως τα είπε ο martinoff είναι.

Απλά στην TWRP όταν πατήσεις wipe στο πρώτο μενού θα σου κάνει wipe μόνο αυτά που χρειάζονται συνήθως. Δηλαδή αυτά που ανέφερες και συ πιο πάνω (martinoff).

Αλλά εγώ πάντα έως τώρα όταν κάνω nand restore (όπως κατάλαβα ότι εννοείς) δεν κάνω wipe τίποτα πιο πριν και μέχρι τώρα όλα καλά.

HTC Nexus 9

Έβαλα slim και ησύχασα. Πιστεύω είναι από τις τοπ για το κινητό μας αν όχι η τοπ

Την Official? Ή καμία Saber?

HTC Nexus 9

Για την official λέμε.

Ρε Καλώς τον blade! Επέστρεψες στα σωστά μονοπάτια ή ακόμα?

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο AK 004 έχει πάλι επιλογή interactive pro, μόλις τον πέρασα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μετα την αναβάθμιση σε 44S μου ήρθε επίσημα δεν την έβαλα απο κάποιο zip αρχείο το Google calendar και Google maps εμφανίζουν μήνυμα has stopped working με λίγα λόγια οι εφαρμογές σκάνε ακόμα κ αν κάνω uninstall updates των εφαρμογών any ideas

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές host editor που λογικά πρέπει να κάνουν δουλειά, έχει δοκιμάσει κάνεις;

Το αναφέρω για το θέμα που συζητούσαμε χθες

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eβαλα την cyanhack και βασανιστηκα!Ποιος του ειπε οτι θελουμε μεσα το titanium backup?αφου εχουμε το pro!σε καποιες εφαρμογες που εκανα επαναφορα εμεινε επαοριστον.Το viber βγαζει σφαλμα 24.Aντε γεια και πολυ ασχοληθηκα.Παμε για slim...

Κριμα φιλε,βεβαια ποτε δεν ειχα το titanium και ετσι το εβγαλα εντελως και αυτο απο τις εφαρμογες εννοειται οπως και αλλες εφαρμογες,πχ το ημερολογιο,τον περιηγητη,sd maid και αλλες,αλλωστε αυτη και η μαγεια του ρουτ.Παντως κριμα που δεν σου εκατσε.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές host editor που λογικά πρέπει να κάνουν δουλειά, έχει δοκιμάσει κάνεις;

Το αναφέρω για το θέμα που συζητούσαμε χθες

Γεια χαρα,παραθετω ενα συνδεσμο με το αρχειο και την εξηγηση 'εγκαταστασης'.Παντως,δεν θα μπορεις να ανοιγεις διαφημησεις url.Παντα ετσι δουλευω προσωπικα χρονια τωρα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1498216

Edited by sikuonas
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Κριμα φιλε,βεβαια ποτε δεν ειχα το titanium και ετσι το εβγαλα εντελως και αυτο απο τις εφαρμογες εννοειται οπως και αλλες εφαρμογες,πχ το ημερολογιο,τον περιηγητη,sd maid και αλλες,αλλωστε αυτη και η μαγεια του ρουτ.Παντως κριμα που δεν σου εκατσε.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γεια χαρα,παραθετω ενα συνδεσμο με το αρχειο και την εξηγηση 'εγκαταστασης'.Παντως,δεν θα μπορεις να ανοιγεις διαφημησεις url.Παντα ετσι δουλευω προσωπικα χρονια τωρα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1498216

Το απενεργοποιησες εσύ δεν το έβγαλες! Εγώ έχω το pro κ φυσικά χωρίς τιτανιουμ δεν φλασαρω. Είναι συνήθεια που έγινε λατρεία :o τρομερό εργαλείο!

Δημήτρης

Φιλε σεβαστο!Εγω το εβγαλα τελειως μεσω es file explorer,συσκευη,συστημα,εφαρμογες,και τις ιδιωτικες εφαρμογες,τα διαγραφω τελειως απο το συστημα μου.Και εχεις δικιο απο μια μερια,ειναι 'σκουπιδια' που οι ρομς δεν θα επρεπε να ειχαν,γιαυτο αλλωστε και ενας λογος custom rom.Γι'αυτο και αναφερω την μαγεια του ρουτ!Τι δεν καταλαβες; Edited by sikuonas
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Το απενεργοποιησες εσύ δεν το έβγαλες! Εγώ έχω το pro κ φυσικά χωρίς τιτανιουμ δεν φλασαρω. Είναι συνήθεια που έγινε λατρεία :o τρομερό εργαλείο!

Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά πρέπει να ξέρεις να το χρησιμοποιείς ΣΩΣΤΑ. TB forever!

HTC Nexus 9

Έβαλα slim και ησύχασα. Πιστεύω είναι από τις τοπ για το κινητό μας αν όχι η τοπ

Βλεπω διαφορα video στο youtube με πολυ μικρα εικονιδια στην slim.. Αυτο μπορει να αλλαξει?

Με τι κερνελ? 004?

αρχισα κι εγω να σκαλιζω το ενα κι ενα μου αλλα σε γενικες γραμμες noob ειμαι ακομα...:D

Βλεπω διαφορα video στο youtube με πολυ μικρα εικονιδια στην slim.. Αυτο μπορει να αλλαξει?

τα εικονίδια είναι κανονικά, όχι όμως τεράστια, αυτό με τον slim launcher

και dpi αλλάζει για τα font και τα εικονίδια ;)

έχω μερικές μέρες που δοκιμάζω τον slim launcher και μάλλον θα μείνει default :) τέλος nova(prime) & google now

Φιλε σεβαστο!Εγω το εβγαλα τελειως μεσω es file explorer,συσκευη,συστημα,εφαρμογες,και τις ιδιωτικες εφαρμογες,τα διαγραφω τελειως απο το συστημα μου.Και εχεις δικιο απο μια μερια,ειναι 'σκουπιδια' που οι ρομς δεν θα επρεπε να ειχαν,γιαυτο αλλωστε και ενας λογος custom rom.Γι'αυτο και αναφερω την μαγεια του ρουτ!Τι δεν καταλαβες;

Το έκανα και γω αλλά δεν έφευγε με τπτ. Ακριβώς τα ίδια βήματα! Γιαυτό την έστειλα!

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με τι κερνελ? 004?

αρχισα κι εγω να σκαλιζω το ενα κι ενα μου αλλα σε γενικες γραμμες noob ειμαι ακομα...:D

Ναι με αυτόν. Παρατηρεί κανένας θέμα με την κάμερα; Καθε φορά που την ανοίγω τα δείχνει μεγενθυμενα!μολις εστιάσω φτιάχνει! Επίσης χάνω λέξεις στο πληκτρολόγιο με αυτο τον κερνελ

Δημήτρης

Για πρώτη φορά έκανα μετατροπή σε ART runtime.

Είναι η ιδέα μου ή όντως είναι αισθητά πιο γρήγορο από dalvik??

Να πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα δω πραγματική διαφορά αλλά ψιλό έχω μείνει άφωνος! :cool:

HTC Nexus 9

Για πρώτη φορά έκανα μετατροπή σε ART runtime.

Είναι η ιδέα μου ή όντως είναι αισθητά πιο γρήγορο από dalvik??

Να πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα δω πραγματική διαφορά αλλά ψιλό έχω μείνει άφωνος! :cool:

ένα κλικ είναι πιο γρήγορο, αλλά όλη αυτή η διαδικασία κάθε τρεις και λίγο να το γυρνάς σε art και να κάνει 10 λεπτά για να κάνει update τις εφαρμογές το κάνει κουραστικό το θέμα. Αντε να βγει το γλειφιτζούρι να τελειώνουμε

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks