taliban Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Αρα δεν είμαι μόνο εγώ καλό είναι αυτό! :p Να σου πω στο κάνει και από το pc όμως?? Αν κάποιος βρει κάτι please report back. Ευχαριστώ! τι σχέση μπορεί να έχει το pc ? και στα δύο πάντως έχω adblock, μήπως στο τηλ έχει αυτό κάποια σχέση με τα permissions ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ξερουμε ποσο μπορει να αργησει η αναβαθμιση για OTA της 44 με βαση παλαιοτερες αναβαθμισεις? Επισης, backup των επαφων μου ειναι καλυτερα απο USB στο PC μεσω διαχειρησης αρχειων, απο καποια εφαρμογη ή sync με το google account? Δεν ειναι rooted η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 τι σχέση μπορεί να έχει το pc ? και στα δύο πάντως έχω adblock, μήπως στο τηλ έχει αυτό κάποια σχέση με τα permissions ? Επειδή το έχω δει και γω μάλλον έδωσες μόνος σου την απάντηση! Πιστεύω έχει λογική το adblock Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 τι σχέση μπορεί να έχει το pc ? και στα δύο πάντως έχω adblock, μήπως στο τηλ έχει αυτό κάποια σχέση με τα permissions ? Εγώ έχω το adaway αλλά πάντα το είχα. Εκτός αν στα τελευταία updates έκανε install κανένα host καινούργιο που εμποδίζει. Θα το ελέγξω. Επειδή το έχω δει και γω μάλλον έδωσες μόνος σου την απάντηση! Πιστεύω έχει λογική το adblock Εσύ το έλυσες το θέμα φίλε μου? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απενεργοποιησα το Adaway και όλα δουλεύουν τώρα οπότε αυτό είναι το θέμα. Απλά δεν παίζει να έχω διαφημίσεις οπότε πρέπει να βρούμε κάποιον τρόπο να λειτουργούν και τα δύο. Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 πιο adaway εχεις; Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ξερουμε ποσο μπορει να αργησει η αναβαθμιση για OTA της 44 με βαση παλαιοτερες αναβαθμισεις? Επισης, backup των επαφων μου ειναι καλυτερα απο USB στο PC μεσω διαχειρησης αρχειων, απο καποια εφαρμογη ή sync με το google account? Δεν ειναι rooted η συσκευη Οσο αφορά τις οτα αναβαθμίσεις τις παραλαμβάνω μέσα σε τρεις το πολύ ημέρες , την 44 την έχω απο Τρίτη, για τις επαφές προτείνω sync με google account αλλα αν θέλεις μπορείς να αντιγράψεις το vcf αρχείο στον υπολογιστή σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Εγώ έχω το τελευταίο adway .κ μάλλον δεν το ξανάκανε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 πιο adaway εχεις; Εγώ έχω το τελευταίο adway .κ μάλλον δεν το ξανάκανε Το 2.92 νομίζω είναι το τελευταίο. Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Οσο αφορά τις οτα αναβαθμίσεις τις παραλαμβάνω μέσα σε τρεις το πολύ ημέρες , την 44 την έχω απο Τρίτη, για τις επαφές προτείνω sync με google account αλλα αν θέλεις μπορείς να αντιγράψεις το vcf αρχείο στον υπολογιστή σου . Ωραιος φιλε μου, σ'ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Eβαλα την cyanhack και βασανιστηκα!Ποιος του ειπε οτι θελουμε μεσα το titanium backup?αφου εχουμε το pro!σε καποιες εφαρμογες που εκανα επαναφορα εμεινε επαοριστον.Το viber βγαζει σφαλμα 24.Aντε γεια και πολυ ασχοληθηκα.Παμε για slim... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπέρα να ρωτήσω υπάρχει δυνατότητα για dirty install στα update της vanir για να μην την φτιάχνω κάθε εβδομάδα την rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπέρα να ρωτήσω υπάρχει δυνατότητα για dirty install στα update της vanir για να μην την φτιάχνω κάθε εβδομάδα την rom Φυσικα ,μπορεις να κανεις dirty flash απο πανω αρκει να ειναι η ιδια ρομ.Μην εχεις slim και βαλεις απο πανω vanir Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Το 2.92 νομίζω είναι το τελευταίο. το έλυσες η οχι; εάν όχι πιο είναι το link που σου κόβει; στο /etc/hosts πρέπει να βρεις το site και να βάλεις κάγκελο μπροστά "#" Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 ΑΚ νέος http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development/kernel-ak-t2832168/page694 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπέρα να ρωτήσω υπάρχει δυνατότητα για dirty install στα update της vanir για να μην την φτιάχνω κάθε εβδομάδα την rom οτι ειπε ο prioxxx αλλα εκτος αυτου η vanir εχει και OTA, γιατι μπεδευεσαι Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Πάω να κατεβάσω την τελευταία (μου βγάζει εφτά) και με πετάει στην recovery και μάλιστα δεν με αφήνει να την εγκατάστασεισω χωρίς factory reset.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίσως φταίει το recovery που έχω twrt ποια είναι συμβατά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 ΑΚ νέος http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development/kernel-ak-t2832168/page694 Eχω χασει επεισοδια!Στην τελευταια slim ποιον βαζουμε?ακ77 σωστα?οχι cm12 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Eχω χασει επεισοδια!Στην τελευταια slim ποιον βαζουμε?ακ77 σωστα?οχι cm12 όχι παίζουν πλέον και οι cm12 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 το έλυσες η οχι; εάν όχι πιο είναι το link που σου κόβει; στο /etc/hosts πρέπει να βρεις το site και να βάλεις κάγκελο μπροστά "#" Αυτό εννοείς? Εδώ έχει ίσα με... 1000 hosts!!! Και αντε να κάτσω να το βρω. Που ακριβώς βάζω το #? Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον πάντως φίλε μου :D Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Σορρυ ξέχασα να βάλω το screenshot πριν! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 δεν εχει 1000 εχει 33000+ :p απο terminal emulator cat /etc/hosts > /sdcard/hosts.txt το μεταφέρεις στο pc με notepad++ κάνεις search το site που σου μπλοκάρει (ctrl+f) πχ θελω να μην μπλοκάρει το http://www.free-choices.com 127.0.0.1 ad6.banners.ero-advertising.com 127.0.0.1 log.vdn.apps.cntv.cn 127.0.0.1 files.download-sponsor.de 127.0.0.1 www.adsbrokermirror3.info 127.0.0.1 www.definitely-find.com 127.0.0.1 gpaper125.112.2o7.net 127.0.0.1 serve.vdopia.com 127.0.0.1 onestat.com 127.0.0.1 s32.research.de.com 127.0.0.1 trevor-coppedge.us #127.0.0.1 www.free-choices.com 127.0.0.1 r1.seasonengine.com 127.0.0.1 e.emailretargeting.com Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 δεν εχει 1000 εχει 33000+ :p απο terminal emulator cat /etc/hosts > /sdcard/hosts.txt το μεταφέρεις στο pc με notepad++ κάνεις search το site που σου μπλοκάρει (ctrl+f) πχ θελω να μην μπλοκάρει το http://www.free-choices.com 127.0.0.1 ad6.banners.ero-advertising.com 127.0.0.1 log.vdn.apps.cntv.cn 127.0.0.1 files.download-sponsor.de 127.0.0.1 www.adsbrokermirror3.info 127.0.0.1 www.definitely-find.com 127.0.0.1 gpaper125.112.2o7.net 127.0.0.1 serve.vdopia.com 127.0.0.1 onestat.com 127.0.0.1 s32.research.de.com 127.0.0.1 trevor-coppedge.us #127.0.0.1 www.free-choices.com 127.0.0.1 r1.seasonengine.com 127.0.0.1 e.emailretargeting.com Άρχοντας! Θα το κάνω asap! Ευχαριστώωω! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) @martinoff Οκ το έκανα. Το ξαναπέρασα στο etc (και άλλαξα perms) αλλά τι τύπος αρχείου πρέπει να είναι γιατί αυτή τη στιγμή μου το εμφανίζει σαν hosts.txt που νομίζω δεν είναι το σωστό. EDIT: Όλα καλά δουλεύει σούπερ 1000 ευχαριστώ! Κάθε φορά όμως που θα κάνει update το Adaway πρέπει να γίνεται η ίδια διαδικασία?? Edited November 13, 2014 by DanteGR Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 hosts σκέτο, χωρις το .txt και reboot σε update του adaway θα πρέπει να το κάνεις και πάλι και πες τι σου κόβει για να ξέρουμε :p ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απάντησες μόνο σου :lol: δεν σας προλαβαίνω Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 hosts σκέτο, χωρις το .txt και reboot σε update του adaway θα πρέπει να το κάνεις και πάλι και πες τι σου κόβει για να ξέρουμε :p ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απάντησες μόνο σου :lol: δεν σας προλαβαίνω viglink.redirect Αυτή η αηδία ήταν! Το θέμα είναι όμως.. Ποιος κάνει redirect το Tapatalk ή το xda?? Γιατί παλιότερα δεν είχα αυτό το πρόβλημα.. Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts