kaeser Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Δώστε στο λαο ενα link απο lollipop να τεσταρουμε και εμείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/android-l-discussions-rumors-talk-l-t2829974 οχι τα link της πρώτης σελίδας, στο τέλος ψάξε και μην περάσεις το zip, χεράκι και fastboot εδω https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001609471 Edited November 12, 2014 by martinoff Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Εγώ ζιπακι πέρασα..Ολα οκ! Με εκνευρίζει που δεν μπουταρει με τη πρωτη παντα! Μη ξεχασετε gapps για lollipop k Ak kernel. Αλλιως δεν παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 nai, ok αλλα ειδες ποσα προβλήματα αναφέρθηκαν με το zip; ο άλλος έχασε imei, ο άλλος corrupted efs η κάτι παίζει με τα recovery η οι άλλοι είναι κουλαδια σιγουρος και ασφαλής δρόμος πατροπαράδοτος χεράκι και fastboot :lol: Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Tι εγινε??Βγηκε και L?? Oσοι περιμενατε εντυπωσεις απο cyanhack να πω οτι ακομα δεν καταφερα να φαλσαρω μιας και τρεχω σε δουλειες.Τωρα ομως ειμαι σε διλημμα να φλασαρω με fastboot την καινουρια!! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Εγώ ζιπακι πέρασα..Ολα οκ! Με εκνευρίζει που δεν μπουταρει με τη πρωτη παντα! Μη ξεχασετε gapps για lollipop k Ak kernel. Αλλιως δεν παιζει. Οκ gapps l απο που; AK ποιον γιατί χθες πέρασα ενα και δεν δούλευε το WiFi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Οκ gapps l απο που; AK ποιον γιατί χθες πέρασα ενα και δεν δούλευε το WiFi να το flash-αρουμαι εμείς για σένα; :p https://mega.co.nz/#F!wV0GERzI!f_uzVARAg_csalk5gF3xZw Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 να το flash-αρουμαι εμείς για σένα; :p https://mega.co.nz/#F!wV0GERzI!f_uzVARAg_csalk5gF3xZw Χαχαχαχαχα εχεις δίκιο συγνώμη είμαι απαράδεκτους ευχαριστώ πολύ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Εκτός από Bluetooth και NFC που δεν λειτουργούν στην Lollipop, έχετε παρατηρήσει κάτι άλλο που να μη λειτουργεί; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 κάνει αργό boot,εάν το έχεις στον φορτιστή και πας να ανάψεις πεφτει σε bootloop, δεν κάνει reboot μόνο poweroff, δεν τραβάει raw ούτε uci, αν βάλεις ξυπνητήρι πεφτει σε bootloop θέλει ak για να πάρεις root και άλλα μάλλον αλλά αυτά έχουμε βρει Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 πιο καλό παιδί ξέρει για καμία εφαρμογή όπου μπορείς να ορίσεις μια μια τις εφαρμογές να μην μπαίνουν στο ίντερνετ από το παρασκήνιο; ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η CyanHacker φίλοι για όποιον ενδιαφέρεται, είναι φοβερή πάντως και με art! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Καλησπέρα, μόλις πέρασα το 44s OTA, η μόνη παρατήρηση που έχω ως τώρα είναι ότι νιώθω ότι είναι λίγο πιο αργό στο να ανοίξει εφαρμογές η όταν πατάω το Home button έχει κάποια καθυστέρηση μέχρι να δείξει την αρχική οθόνη. Edit:άκυρο, μόλις είδα ότι είχε μπει May cpu free 1024mhz... Δεν ξέρω πως έγινε αυτό, είμαι στοκ ρομ και κερνελ. Edited November 12, 2014 by Brolly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 @martinoff Την Slimsaber του Fusionjack χρησιμοποιείς? Ή του RobbieL? Thx ☺ Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 RobbieL του fusionjack βλέπω βάζει διάφορα μέσα, θέλω να την δω.... κάποιος είναι εδώ που την έχει νομίζω Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Έχει δώσει ο fj,boot animation στην slim του με L στοιχεία.Το έχω περάσει στο δικό μου.όσον αφορά την τον ρομ του εγγύηση είναι.φλασαρω ρομ του από εποχή RootBox Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ο franco 31 δουλεύει καλά με την 44; Έχετε παρατηρήσει κάτι; Δεν ξέρω αλλά η εφαρμογή της κάμερας κάνει κάτι περίεργα, και ίσως κ η ποιότητα έχει χειροτερέψει, αλλά ίσως να μην παίζει ρόλο ο κέρνελ σε αυτά. Noobάκος here.. Γενικά μέσα στο σπίτι μου φαίνεται οτι έχει πέσει πολύ η απόδοση της κάμερας.. :( Να γυρίσω στον στόκ κερνελ; Πώς πάτε εσείς από φωτογραφίες/βίντεο μέσα στο σπίτι; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Για εμάς τους άσχετους ενα χρήσιμο video...που εξηγεί πως γίνεται ενα root για το oneplus one... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Σε όσους εβαλαν lolipop δουλεύει το titanium backup; Σε μένα λέει ότι είχε πρόβλημα με το root ενω το greenify πχ μου δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ψάξε στο θέμα, και εδώ και εκεί, και θα βρεις την λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotismixa Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Καλησπέρα στη παρέα του one... Για τη νέα έκδοση της cyanogen πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω εννοώ τη 44 σε ενός φίλου μου έχει γίνει εδώ και μέρες και σε μένα όχι τα πήραμε μαζί και είναι Global version? Μόλις Ήρθε! Edited November 13, 2014 by fotismixa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Android l απίστευτο!!! Κάποια θεματακια θέλουν ακόμα για να είναι λειτουρικοτατο αλλά αυτό που επαθα πλάκα είναι η μπαταρία όλο το βράδυ απο τις 1 έως τις 7 έπεσε 1% και σήμερα το πρωι 20 λεπτα facebook απο 4G άλλο 1%!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλημέρα στο παρεακι. Τις τελευταίες μέρες έχω ένα πρόβλημα. Οπότε πάω να ανοίξω λινκ από το τηλέφωνο ή και από το pc μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα και δεν πάει πουθενά. Έχει σχέση με το viglink.redirect λίγο που το έψαξα. Ξέρει κάνεις τι μπορώ να κάνω? ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλημέρα στο παρεακι. Τις τελευταίες μέρες έχω ένα πρόβλημα. Οπότε πάω να ανοίξω λινκ από το τηλέφωνο ή και από το pc μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα και δεν πάει πουθενά. Έχει σχέση με το viglink.redirect λίγο που το έψαξα. Ξέρει κάνεις τι μπορώ να κάνω? ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Aυτό είναι κάτι που απασχολεί και μένα ..... Ο ΑΚ πάντως σαρώνει, είμαι με 47% μπαταρία και 3,34 ώρες οθόνη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Android l απίστευτο!!! Κάποια θεματακια θέλουν ακόμα για να είναι λειτουρικοτατο αλλά αυτό που επαθα πλάκα είναι η μπαταρία όλο το βράδυ απο τις 1 έως τις 7 έπεσε 1% και σήμερα το πρωι 20 λεπτα facebook απο 4G άλλο 1%!!!! Πλάκα κανεις έτσι; :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Aυτό είναι κάτι που απασχολεί και μένα ..... Ο ΑΚ πάντως σαρώνει, είμαι με 47% μπαταρία και 3,34 ώρες οθόνη Αρα δεν είμαι μόνο εγώ καλό είναι αυτό! :p Να σου πω στο κάνει και από το pc όμως?? Αν κάποιος βρει κάτι please report back. Ευχαριστώ! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts