Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όλα καλά σε εμένα πάντως

Καλησπέρα.

Ήσουν στην 7765 και πηγές στην 7778 Slim με dirty flash σωστά? Αν ναι πες μου σε παρακαλώ πολύ πως ακριβώς έκανες το Update γιατί εμένα μου χάλασε το Gmail account μου. Μέχρι που το έσβησα, το ξαναεβαλα αλλά δεν μπορεί να κάνει sync με τον Server μου λέει.

Απλά έκανα wipe cache και dalvik cache και μετά έκανα flash την τελευταία έκδοση slim και τα gapps.

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Ήσουν στην 7765 και πηγές στην 7778 Slim με dirty flash σωστά? Αν ναι πες μου σε παρακαλώ πολύ πως ακριβώς έκανες το Update γιατί εμένα μου χάλασε το Gmail account μου. Μέχρι που το έσβησα, το ξαναεβαλα αλλά δεν μπορεί να κάνει sync με τον Server μου λέει.

Απλά έκανα wipe cache και dalvik cache και μετά έκανα flash την τελευταία έκδοση slim και τα gapps.

Πολύ πιο απλά, φλασαρα την ρομ μετά τα δύο wipe και μετά φλασαρισμα του ΑΚ.Όλα δουλεύουν κανονικά.μπας και έγινε τίποτα με το φλασαρισμα των gapps ? Ποια χρησιμοποιείς ;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σε ευχαριστώ για τις επεξηγήσεις...

Δυστηχως έψαξα και δεν βρήκα κατι...

Ολα αυτά ειναι απαραίτητα για την καλη λειτουργία του κινητού...ή απλα ειναι για τους πιο ψαγμένους που θέλουν τα μέγιστα απο το κινητό τους...

Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλα Έρχομαι απο iPhone και δεν εχω ασχοληθεί ξανά με android και όλους αυτούς τους όρους...

Ενα jailbrake είχα κάνει όλο και όλο και τίποτα παραπέρα...

Και να'ηθελες με το iphone δεν μπορουσες να κανεις κατι αλλο.. :p

Ειναι για τους πιο ψαγμενους,μην ασχολεισαι προς το παρον,ολα τρεχουν αψογα στοκ!

Απλα με δικαιωματα root μπορεις να κοψεις τις διαφημίσεις πχ,να σβησεις πραγματα που δεν σβηνονται κανονικα και αλλα πολλα.

Ξεκινα με στοκ και οτι δεις και σου λειπει σιγα σιγα,εδω ειμαστε..

Δεν €&d!#$στε λέω εγώ νυχτιάτικα....Νέα slim και νέος AK

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν €&d!#$στε λέω εγώ νυχτιάτικα....Νέα slim και νέος AK

χαχαχα φίλε εγώ κατέβασα μόλις cyanhacker και φλασαρω! Εσύ φλασαρε πάλι τις αναβαθμίσεις :p:p

Δημήτρης

χαχαχα φίλε εγώ κατέβασα μόλις cyanhacker και φλασαρω! Εσύ φλασαρε πάλι τις αναβαθμίσεις :p:p

Καλά εσύ έχεις ξεφύγει εντελώς,:D υπάρχει ρομ που δεν έχεις δοκιμάσει;

Σε ευχαριστώ για τις επεξηγήσεις...

Δυστηχως έψαξα και δεν βρήκα κατι...

Ολα αυτά ειναι απαραίτητα για την καλη λειτουργία του κινητού...ή απλα ειναι για τους πιο ψαγμένους που θέλουν τα μέγιστα απο το κινητό τους...

Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλα Έρχομαι απο iPhone και δεν εχω ασχοληθεί ξανά με android και όλους αυτούς τους όρους...

Ενα jailbrake είχα κάνει όλο και όλο και τίποτα παραπέρα...

το root σου δίνει την δύναμη να κάνεις ότι θες με το τηλ, όπως σου είπαν να κόψεις πχ διαφημίσεις, νο κόψεις την google να κάνει όλη την ώρα sync, να κόβεις apps να τρέχουν και να ξυπνάνε το τηλ και να τρώνε πόρους και μπαταρία κτλ κτλ

αλλά πέρα από αυτά πιο πολύ είναι το μικρόβιο να σκαλίζουμε και να νικάμε τις συσκευές και τις εταιρίες που μας βάζουν όρια :lol:

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

Έχω το OnePlus One που ήρθε με ColorOS και πολλά Κινέζικα γράμματα.

Δεν έχει Google Play ούτε τα άλλα Google Play Services οπότε δε μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές.

Δε γνωρίζω εάν είναι Rooted.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς για το τι πρέπει να κάνω για να έχω Google Play Services?

Έψαξα στο youtube όπου συστήνουν να αντικατασταθεί το ColorOS με το Cyanogen...προσπάθησα αλλά μου έγραψε Installation Failed και δε γνωρίζω γιατί.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

κατέβασε αυτό cm-11.0-XNPH38R-bacon-signed-fastboot.zip από https://cyngn.com/products/oneplusone/

και κάνε ότι και στο video

Καλά εσύ έχεις ξεφύγει εντελώς,:D υπάρχει ρομ που δεν έχεις δοκιμάσει;

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετές χαχα

Χρόνο να είχαμε να δοκιμάζαμε :D

Δημήτρης

Τι λεει η ρομ Δημήτρη;; Να αλλάξω τη slim ;

Βαλτε τον τελευταίο ΑΚ για cm12,δεν ξερω τι εχει κανει,παει λες και ειναι μονιμα στο performance..

Edited by Da_rudakos

Λάθος μήνυμα Edited by tsiftsism

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετές χαχα

Χρόνο να είχαμε να δοκιμάζαμε :D

Καλημερα,πες μου τις εντυπωσεις σου με την CyanHacker.Εγω την βρισκω τελεια μεχρι στγμης.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Τι λεει η ρομ Δημήτρη;; Να αλλάξω τη slim ;

Βαλτε τον τελευταίο ΑΚ για cm12,δεν ξερω τι εχει κανει,παει λες και ειναι μονιμα στο performance..

τον έχω βάλει, δεν έχει πλέον επιλογή για interactive pro......

τον έχω βάλει, δεν έχει πλέον επιλογή για interactive pro......

Άρα με ποιον gov τρέχει σφαίρα που λέει ο φίλος παραπάνω??

Μήπως έφτιαξε τον Ondemand_eps??

HTC Nexus 9

Me interactive παιδια..Τον αλλαξε αρκετά δουλευει αρκετα ψηλά συχνα βλεπω!

Ελα λεγετε φλασαρε κανεις Lollipop ;;

Δοκιμαζω σε λιγο,εδωσε ο martin zipακι ετοιμο,απλα δεν δουλευει bluetooth, nfc και στοκ ξυπνητηρι.

Edited by Da_rudakos

Περιμένω εντυπώσεις απο cyanhacker την ειχα στο ματι απο τις αρχες και φαίνεται ενδιαφέρων

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Αδέρφια, έχει κανείς υπ'όψιν του εφαρμογή να μπλοκάρει αποτελεσματικά SMS? Χρησιμοποιούσα μια χαρά μια αλλά πλέον με την 4.4 δεν παίζει. Μερικοί λένε ότι χρειάζεται xposed framework. Καμμιά ιδέα;

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Me interactive παιδια..Τον αλλαξε αρκετά δουλευει αρκετα ψηλά συχνα βλεπω!

Ελα λεγετε φλασαρε κανεις Lollipop ;;

Δοκιμαζω σε λιγο,εδωσε ο martin zipακι ετοιμο,απλα δεν δουλευει bluetooth, nfc και στοκ ξυπνητηρι.

Πάντως βλέπω και Interactive_prosmartmax έκανε τα 2 govs σε 1 μάλλον ο ΑΚ :p

Όντως η μαμά interactive δείχνει πιο γρήγορη από πριν πάντως

HTC Nexus 9

εβαλα την mahdi πανω...

δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος δεν ξερω αλλα βλεπω πραγματακια που δεν με ικανοποιουν οπως το οτι κανει μια αιωνιοτητα να αλλαξει 2g/3g/4g και το οτι γενικα δεν πεταει οπως με την μαμα ᾽᾽44᾽᾽

mahdi 2.9.

και η ερωτηση παραμενει...

και τωρα τι;

Σκεφτομαι να βαλω colorOS

Δημήτρης

XS Max 512gb.

και που δουλεύει η mahdi καλά είναι :lol:, ότι κυκλοφορεί το έχει μέσα αυτή η ρομ

εάν θες να δοκιμάσεις βάλε slim η vanir

με την colorOS πρόσεχε γιατί αλλάζει τα partitions και εχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα, δεν έχω προσωπική γνώμη δεν μου αρέσει

όσον αφορά την L δεν το περίμενα αλλά για first build αν μη τι άλλο είναι super

για να πω την αλήθεια δεν περίμενα να δουλεύει τπτ :lol:

Edited by martinoff
One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks