Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδή κάποιος βλάκας του τα έσπασε άγρια με antutu τσαντίστηκε και είπε δεν το υποστηρίζω άλλο (για αυτό έκοψε και το oc)

έχουν ποστάρει όμως ότι ο v77 δουλεύει στην 44s

ο ίδιος χρήστης, επειδη το είδα χτες τυχαία, πηγαίνει απο kernel σε kernel και γεμίζει τα thread με antutu :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

κατέβασε την 44s απο εδω και κανε flash χωρις να κάνεις κανένα wipe

αφού το κάνεις flash και πριν κάνεις reboot κανε wipe dalvik/ wipe cache

Οκ φιλέ θα το δοκιμάσω σήμερα σε ευχαριστώ πολύ

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους...

Υπάρχει ένα θέμα ή κάποια επεξηγητικά ποστ σε ότι άφορα τους Όρους που χρησιμοποιείται κατά κόρον όπως root, flash κτλ κτλ υπάρχει μπας και αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε και οι πιο άσχετοι (εγώ εντελώς άσχετος)...

Σε τι βοηθήσει το κινητο...και γιατί το χρειάζεται...

Ρωταω γιατι το κινητο ειναι στον δρομο και καλο ειναι να ξερω τι χρειαζεται να ξερω...

Ευχαριστω

Έχω το OnePlus One που ήρθε με ColorOS και πολλά Κινέζικα γράμματα.

Δεν έχει Google Play ούτε τα άλλα Google Play Services οπότε δε μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές.

Δε γνωρίζω εάν είναι Rooted.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς για το τι πρέπει να κάνω για να έχω Google Play Services?

Έψαξα στο youtube όπου συστήνουν να αντικατασταθεί το ColorOS με το Cyanogen...προσπάθησα αλλά μου έγραψε Installation Failed και δε γνωρίζω γιατί.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

root=admin παίρνεις εσύ τον έλεγχο της συσκευής με ότι συνεπάγεται αυτό

flash=format με την διαφορά οτι πολλές φορές κάνουμε μερικό format(dirty flash η wipe dalvik/cache)

custom recovery=bios από εδώ θα κάνεις τα format

αυτά είναι με δυο λόγια, σίγουρα θα υπάρχουν και αναλυτικοί οδηγοί κάπου στο myphone

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

Προσπάθησα να αλλάξω το ColorOS με το CM-11...αλλά μου βγάζει Ιnstallation Failed, αμέσως μόλις το πατάω...

Μπορώ να κάνω κάτι;

Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο και ασχολήθηκα με το κινητό.

Από vickmall,16 GB...(και με τελωνείο:rocket: 100 E)...τεσπα...

Προσπάθησα,όπως πολλοί φίλοι,να περάσω το update της τελευταίας CM μέσα από τις ρυθμίσεις/ενημέρωση συσκευής αλλά η εγκατάσταση έβγαζε σφάλμα.

Ψάχνοντας βρήκα,ίσως την πιο εύκολη μέθοδο για να περαστεί η αναβάθμιση(αν έχει αναφερθεί νωρίτερα,παρακαλώ να σβηστεί το post).

Να τονίσω αρχικά ότι δεν πείραξα τίποτα στο τηλέφωνο.(δεν ήταν root - ούτε είχε custom recovery)

Έκανα τα εξής :

1)Κατέβασα από την CM το παρακάτω αρχείο (http://dist01.slc.cyngn.com/factory/bacon/cm-11.0-XNPH25R-bacon-signed.zip)

Αν πλοηγηθεί κάποιος στη σελίδα της CM,ΔΕΝ θα βρει πουθενά αυτό το αρχείο,παρά μόνο την fastboot εκδοχή του.Είχε αναφερθεί πριν κάνα μήνα ότι η CM έβγαλε από την σελίδα της το αρχείο αυτό,για να αποτρέπει το εύκολο φλασάρισμα των κινέζικων ΟΡΟ.

Παρόλα αυτά το λινκ παρέμεινε ενεργό.Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες : http://www.gizchina.com/2014/07/14/cyanogen-remove-cm11s-download-allows-easy-install-chinese-oneplus-one/

(Νομίζω ότι το αρχείο αυτό είναι flashable και μπορεί όποιος έχει ήδη custom recovery να το περάσει με τα γνωστά Wipe Data, Cache, System αλλά και το πιό σημαντικό Unmount System και μετά Flash το zip)

2)Αφού κατέβασα το αρχείο 461ΜΒ,σύνδεσα το κινητό στο PC και πέρασα το αρχείο στην μνήμη.

3)Έκλεισα το τηλ. και μπήκα στο recovery της cm (με Power και Vol - ).Έκανα Wipe data και wipe cache.

4)Μετά απλά έκανα install update,επέλεξα το αρχείο που κατεβάσα πριν κ το είχα μετονομάσει σε update και σε 1 λεπτό είχε τελειώσει.

5)Τέλος επιλέγουμε reboot to system και πλέον περιμένουμε να ανοίξει το κινητό κ να ξανακάνουμε την αρχική διαμόρφωση.

Να σημειώσω,ότι μετά την εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης κάποια προγράμματα security κάτι,mobogenie δεν υπάρχουν πλέον (νομίζω ότι πριν δεν μπορούσα να τις απεγκαταστήσω).

Με την παραπάνω διαδικασία απλά περάστηκε η τελευταία έκδοση της CM.

Για να ξεκλειδώσω τον bootloader,να περάσω custom recovery και να ρουτάρω την συσκευή ακολούθησα τον πιό απλό οδηγό που βρήκα εδώ :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2788632

και προσέξτε κάποια σημαντικά βήματα που ξεχνάμε να κάνουμε στο συγκεκριμένο τηλέφωνο,όπως :

** USB Debugging - On your phone go to Settings > About phone > Tap on Build number 7 times. This will enable Developer options. Now go back to Settings > Developer options > Enable USB debugging

**Disable CM Recovery Protection - On your phone go to Settings > Developer options. Then disable the 'Update recovery with system updates' option.

Ελπίζω ο μικρός αυτός οδηγός να βοηθήσει :):):).

Ο franco 31 δουλεύει καλά με την 44; Έχετε παρατηρήσει κάτι; Δεν ξέρω αλλά η εφαρμογή της κάμερας κάνει κάτι περίεργα, και ίσως κ η ποιότητα έχει χειροτερέψει, αλλά ίσως να μην παίζει ρόλο ο κέρνελ σε αυτά. Noobάκος here..
Shit Happens!!!

@martinoff

Τι zip φλασαρω για να επαναφέρω το splash screen στο stock??

Thx!

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

@martinoff

Τι zip φλασαρω για να επαναφέρω το splash screen στο stock??

Thx!

https://www.dropbox.com/s/1923kjlyyz7ad9a/cm-logo.zip?dl=0

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

Θεός όπως πάντα! Thx again!

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

Ε δωσε μας και της slim το zip μιας και πηρες φορα :)

βαριέστε να ψάχνετε?????? ...... http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development/rom-slimkat-bacon-t2823720

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πέρασα το πρωί την CyanHacker με art και δουλεύει άψογα! Είμαι ενθουσιασμένος με την ρομ.

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-cyanhacker-rom-t2838128

Όσοι πιστοί προσέλθετε

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Ρε συ δεν εχει καπου το boot logo να φλασαρω εκει..

Ρε συ δεν εχει καπου το boot logo να φλασαρω εκει..

#1594 post στο link που σου έστειλα... (ΣΥΝΕΧΊΖΕΙς να βαριέσαι το ψάξιμο :lol::lol::lol:)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

αυτο που εφτιαξα λες; μα αυυτο και εαν ειναι ευκολο να το βρεις :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5742342#post5742342

Πέρασα το πρωί την CyanHacker με art και δουλεύει άψογα! Είμαι ενθουσιασμένος με την ρομ.

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-cyanhacker-rom-t2838128

Όσοι πιστοί προσέλθετε

Πάντα ήθελα να την βάλω. Λέω να την δοκιμάσω το βράδυ αν δεν παίζω league of legends :p

Δημήτρης

οριστε δυο δυο σου βρισκουμε τι θες :lol::lol::lol:

με προλαβαν

Σωστοςςς,βρειτε μου και γιατι η τελευταια σημερινη slim που εβαλα το πρωι,μόλις πατησα το διακοπτακι του wifi τραβηξε reboot.. :)

Σωστοςςς,βρειτε μου και γιατι η τελευταια σημερινη slim που εβαλα το πρωι,μόλις πατησα το διακοπτακι του wifi τραβηξε reboot.. :)

όλα καλά σε εμένα πάντως

Για ριξε μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2801488

ευχαριστω φιλε μου!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

root=admin παίρνεις εσύ τον έλεγχο της συσκευής με ότι συνεπάγεται αυτό

flash=format με την διαφορά οτι πολλές φορές κάνουμε μερικό format(dirty flash η wipe dalvik/cache)

custom recovery=bios από εδώ θα κάνεις τα format

αυτά είναι με δυο λόγια, σίγουρα θα υπάρχουν και αναλυτικοί οδηγοί κάπου στο myphone

Σε ευχαριστώ για τις επεξηγήσεις...

Δυστηχως έψαξα και δεν βρήκα κατι...

Ολα αυτά ειναι απαραίτητα για την καλη λειτουργία του κινητού...ή απλα ειναι για τους πιο ψαγμένους που θέλουν τα μέγιστα απο το κινητό τους...

Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλα Έρχομαι απο iPhone και δεν εχω ασχοληθεί ξανά με android και όλους αυτούς τους όρους...

Ενα jailbrake είχα κάνει όλο και όλο και τίποτα παραπέρα...

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks