martinoff Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Ευχαριστούμε φίλε μου! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτήσω και κάτι. Στην Slim πως μπορώ να βγάλω το μικρό εικονίδιο του καιρού και του Gmail που εμφανίζεται δίπλα στην ώρα στο lockscreen?? Δεν βρήκα πουθενά κάτι να αναφέρεται. Παρεπιπτοντως @martinoff το splash screen τα σπάει εύγε φίλε! Όταν είσαι στην lock screen πάτα πάνω στην ώρα και σύρε κάτω, θα βγει ένα γρανάζι τα υπόλοιπα θα τα βρεις :p Ευχαριστώ παίδες Edited November 9, 2014 by martinoff Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Όταν είσαι στην lock screen πάτα πάνω στην ώρα και σύρε κάτω, θα βγει ένα γρανάζι τα υπόλοιπα θα τα βρεις :p Ευχαριστώ παίδες Είσαι και ο πρώτος! Ευχαριστώ πολύ! Ααα σου είπα? Το splash τα ΣΠΑΕΙ! :p Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 cm11s λεγεται η ρομ της cyanogen.Οτιδηποτε αλλο ειναι aosp ! Εν μέρη σωστό. Μόνο που cm11s δεν βγάζει μόνο η cyanogen, υπάρχουν και άλλες roms που είναι based σε αυτήν. Το λέει συνήθως ο τίτλος αν είναι cm ή cms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Έχει άλλη ρομ cms ? S= snapshot Πιο το νόημα, δεν στέκει.... Έχεις link? ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είσαι και ο πρώτος! Ευχαριστώ πολύ! Ααα σου είπα? Το splash τα ΣΠΑΕΙ! :p Κάνε reboots για να το χαζεύεις :p Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ildrosos Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω το one αγορασμένο από την εταιρία όχι από Κινέζομαγαζο. Με το πού το πήρα πήρε τις ότα μέχρι την 33R και μετά το έκανα root μέσω command line ακολουθώντας ένα οδηγό από xda και του πέρασα twrp. Τώρα πού βγήκε η νέα αναβάθμιση δεν μπορεί να εγκαταστάθει προφανώς. Δεν υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί εκτός του να σβήσω τα πάντα να μπει πάλι η στοκ ρομ να αναβαθμιστεί και μετά πάλι root και τα λοιπά? Βοηθήστε λίγο γιατί έχω μπερδευτεί και δεν θέλω να μπλέξω με backup εφαρμογών και εγκατάστασή από την αρχή τής rom please!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλημέρα για slim αυτον βάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλημέρα, Ναι αυτόν Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλημέρα στο παρεακι,να ρωτήσω ο ΑΚ βγάζει την ίδια έκδοση και για aosp και για cm ;γιατί θέλω να δοκιμάσω στην 44s που έχω τωρα και δεν βρήκα δεν είδα άλλη εκδοση Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλημέρα στο παρεακι,να ρωτήσω ο ΑΚ βγάζει την ίδια έκδοση και για aosp και για cm ;γιατί θέλω να δοκιμάσω στην 44s που έχω τωρα και δεν βρήκα δεν είδα άλλη εκδοση όντως έχει 2 εκδοσεις, θα τις βρεις στην πρώτη σελίδα στο xda . Kαλημέρες ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 επειδή κάποιος βλάκας του τα έσπασε άγρια με antutu τσαντίστηκε και είπε δεν το υποστηρίζω άλλο (για αυτό έκοψε και το oc) έχουν ποστάρει όμως ότι ο v77 δουλεύει στην 44s ο ίδιος χρήστης, επειδη το είδα χτες τυχαία, πηγαίνει απο kernel σε kernel και γεμίζει τα thread με antutu :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω το one αγορασμένο από την εταιρία όχι από Κινέζομαγαζο. Με το πού το πήρα πήρε τις ότα μέχρι την 33R και μετά το έκανα root μέσω command line ακολουθώντας ένα οδηγό από xda και του πέρασα twrp. Τώρα πού βγήκε η νέα αναβάθμιση δεν μπορεί να εγκαταστάθει προφανώς. Δεν υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί εκτός του να σβήσω τα πάντα να μπει πάλι η στοκ ρομ να αναβαθμιστεί και μετά πάλι root και τα λοιπά? Βοηθήστε λίγο γιατί έχω μπερδευτεί και δεν θέλω να μπλέξω με backup εφαρμογών και εγκατάστασή από την αρχή τής rom please!!!! κατέβασε την 44s απο εδω και κανε flash χωρις να κάνεις κανένα wipe αφού το κάνεις flash και πριν κάνεις reboot κανε wipe dalvik/ wipe cache Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Καλημέρα στο παρεακι,να ρωτήσω ο ΑΚ βγάζει την ίδια έκδοση και για aosp και για cm ;γιατί θέλω να δοκιμάσω στην 44s που έχω τωρα και δεν βρήκα δεν είδα άλλη εκδοση Καλημέρα και σε σένα! Να δοκιμάσεις τον Boeffla!! (Τον χαβα μου εγώ) :p Edit: Ξέρετε κανέναν browser που να κάνει αυτόματα resize το κείμενο ανάλογα με το zoom in - zoom out? Είχα καλοσυνηθισει με τον stock browser της HTC και τώρα δεν μπορώ να βρω την ίδια λειτουργία σε κανέναν άλλον :( Edited November 10, 2014 by DanteGR Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εντυπώσεις από την 44 αυτοί που την πήραν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλημέρα και σε σένα! Να δοκιμάσεις τον Boeffla!! (Τον χαβα μου εγώ) :p Edit: Ξέρετε κανέναν browser που να κάνει αυτόματα resize το κείμενο ανάλογα με το zoom in - zoom out? Είχα καλοσυνηθισει με τον stock browser της HTC και τώρα δεν μπορώ να βρω την ίδια λειτουργία σε κανέναν άλλον :( Εάν μιλάς για text wrapper μακράν ο καλύτερος είναι ο opera Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εντυπώσεις από την 44 αυτοί που την πήραν; Καλή είναι γρήγορη, καλύτερη αφή με την προηγούμενη έκδοση. Καλύτερο scrolling κλπ. Αλλά αύριο θα μπει aosp χαχα Καλημέρα και σε σένα! Να δοκιμάσεις τον Boeffla!! (Τον χαβα μου εγώ) :p Edit: Ξέρετε κανέναν browser που να κάνει αυτόματα resize το κείμενο ανάλογα με το zoom in - zoom out? Είχα καλοσυνηθισει με τον stock browser της HTC και τώρα δεν μπορώ να βρω την ίδια λειτουργία σε κανέναν άλλον :( Ακόμα δεν τον έχω δοκιμάσει να σου πω! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εάν μιλάς για text wrapper μακράν ο καλύτερος είναι ο opera Είναι ο μοναδικός που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα! Θα σου πω αν είναι οκ με αυτόν. Ευχαριστώ ;) Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εάν μιλάς για text wrapper μακράν ο καλύτερος είναι ο opera Αυτό ακριβώς ήθελα! Πολλά ευχαριστώ! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Έχει άλλη ρομ cms ? S= snapshot Πιο το νόημα, δεν στέκει.... Έχεις link? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2861173 [ROM][4.4.4][10/30]BeconV6_CM11S-38R_4.0_Full - Francokernel_Rooted with mods Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2861173 [ROM][4.4.4][10/30]BeconV6_CM11S-38R_4.0_Full - Francokernel_Rooted with mods Όπως είπα useless και δεν μιλάμε για άλλη ρομ :p Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Όπως είπα useless και δεν μιλάμε για άλλη ρομ :p Παιδιά την έκανα και γω εγκατάσταση και μου έβγαλε να κάνω ενημέρωση σε 44s την κάνω η χάνω το root είναι official; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Παιδιά την έκανα και γω εγκατάσταση και μου έβγαλε να κάνω ενημέρωση σε 44s την κάνω η χάνω το root είναι official; κατά λάθος με έκανες quote ε ; δεν εχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς :p Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Όπως είπα useless και δεν μιλάμε για άλλη ρομ :p Από την ώρα που είναι based στην stock με mods είναι custom rom. Όπως υπάρχουν και roms based στο tw ή αντίστοιχα για τα lg κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Sorry martinoff για την rom λέω που ποσταρατε ποιο πανω cm11s 38R 4.0 full francokernel μου βγάζει ενημέρωση σε 44s την κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Sorry martinoff για την rom λέω που ποσταρατε ποιο πανω cm11s 38R 4.0 full francokernel μου βγάζει ενημέρωση σε 44s την κάνω; δεν πρόκειται να κάνει update που να κάνεις και δέκα τούμπες :p κατέβασε αυτό και κανε flash χωρις να κάνεις κανενα wipe εαν κατι δεν παει καλα κανε wipe dalvik & cache Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ok thanks περναω:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 ηρθε το δικο μου (2η φορα που το αγοραζω) και περασε στην 44. για να δουμε τωρα μπαταρια πως παει. Αν δεν ειμαι ευχαριστημενος παμε για mahdi και τελος. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts