Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω που δεν εβαλα gapps τι προβλημα μπορει να εχω?? Και καθε ρομ εχει τα δικα της gapps?? Δεν γινεται να βαλουμε ενα πακετο gapps που θα ειναι το ιδιο για ολες τις ρομ?? Αν ναι εχετε καποιο λινκ??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω που δεν εβαλα gapps τι προβλημα μπορει να εχω?? Και καθε ρομ εχει τα δικα της gapps?? Δεν γινεται να βαλουμε ενα πακετο gapps που θα ειναι το ιδιο για ολες τις ρομ?? Αν ναι εχετε καποιο λινκ??

Έβαλες custom rom και όχι Gapps;

Τότε δεν πρέπει να έχεις τις εφαρμογές της Google, όπως πχ. Gmail, αλλά και το Google Play απ' όπου κάνεις εγκατάσταση τις εφαρμογές.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έβαλες custom rom και όχι Gapps;

Τότε δεν πρέπει να έχεις τις εφαρμογές της Google, όπως πχ. Gmail, αλλά και το Google Play απ' όπου κάνεις εγκατάσταση τις εφαρμογές.

Εχεις δικιο τωρα το ειδα.δεν τα εχω.Θα μου πεις καλα δεν το ειδες...ειναι δυνατον??? Τις ρομ τις βαζω με multirom και τις δοκιμαζω μονο,βλεπω τί ρυθμισεις εχουν οποτε δεν το προσεξα. :)

Και τωρα πρπει να την ξαναπερασω με τα gapps?? Υπαρχουν ξαναρωταω gapps που να μπαινουν με ολες τις ρομ για να μην ψαχνουμε για την καθεμια??

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Εχεις δικιο τωρα το ειδα.δεν τα εχω.Θα μου πεις καλα δεν το ειδες...ειναι δυνατον??? Τις ρομ τις βαζω με multirom και τις δοκιμαζω μονο,βλεπω τί ρυθμισεις εχουν οποτε δεν το προσεξα. :)

Και τωρα πρπει να την ξαναπερασω με τα gapps?? Υπαρχουν ξαναρωταω gapps που να μπαινουν με ολες τις ρομ για να μην ψαχνουμε για την καθεμια??

Απο εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942

επελεξε οποιο πακετο θες,και περασε το κανονικα.

μετά απο δοκιμή paranoid,vanir,madhi,slimkat η άποψη μου είναι οτι η rom που μαζεύει τα περισσότερα θετικά στοιχεία είναι η vanir ταχύτατη ρυθμίσεις με το τσουβάλι,stable,ελαφριά χωρίς περιττά στοιχεία.Θα ήθελα να δοκιμάσω ακόμα cyanhacker όταν αναβαθμιστεί και carbon.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

υπάρχει τροπος να κάνω ροοτ την συσκευή χώρις να ξεκλειδώσω τον bootloader και χώρις να γίνει factory reset?

https://forums.oneplus.net/threads/root-your-one-4-4-4.85529/

μετά απο δοκιμή paranoid,vanir,madhi,slimkat η άποψη μου είναι οτι η rom που μαζεύει τα περισσότερα θετικά στοιχεία είναι η vanir ταχύτατη ρυθμίσεις με το τσουβάλι,stable,ελαφριά χωρίς περιττά στοιχεία.Θα ήθελα να δοκιμάσω ακόμα cyanhacker όταν αναβαθμιστεί και carbon.

Ταχύτατη τι εννοείς; στο άνοιγμα παραθύρων; γτ για εκεί σου έχω λύση

Δημήτρης

Γενικα εννοώ γρήγορη όπως και οι περισότερες φυσικά,δεν ειδα καθυστέρηση πουθενα σε μενού,ρυθμίσεις,keyboard.Νομίζω όλες οι ρόμ είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο με τις διαφορές κυρίως να υπάρχουν σε λειτουργίες ρυθμίσεων και αυτο είναι ότι βολευει τον καθένα Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Λογικά αν δεν βαλεις recovery θα ερχονται αλλα δε σε περνω στο λαιμο μου!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ταχύτατη τι εννοείς; στο άνοιγμα παραθύρων; γτ για εκεί σου έχω λύση

Και γω απο stock , vanir kai paranoid που δοκιμασία νομιζω οτι η vanir δούλευε καλυτερα εκτός του οτι μου φαινόταν πιο γρήγορη και smooth. Και λέω δούλευε καλυτερα εννοώντας τα gestures που δούλευαν ταχύτατα και απροβληματιστα (δεν προλάβαινα να σχηματισω το v για τον φακό και αναβε.) Επίσης ενα θέμα με τον προσανατολισμό που έχει η στοκ στην vanir δούλευε άψογα.Αλλά ξαναγύρισα στην στοκ γιατί μου αρέσει πιο πολύ τα εφέ της κάμερας, το ξεκλειδωμα που κανει με το θόλο background και δεν ξέρω το συνηθισα περισσοτερο.

Κάτι άλλο.Στο νόβα launcher μπορούμε να δημιουργήσουμε φακέλους στις εσωτερικές οθόνες??

Και επίσης παρατήρησα ενα θέμα με την κάμερα. Όταν βγάζω μια φωτο και μετα την βλέπω στην συλλογή, είναι λίγο θολή σαν να είναι εκτός εστίασης.όταν κάνω όμως ζουμ ιν εστω και ελαχιστα γίνεται καθαρη.το έχετε παρατηρήσει??

Και γω απο stock , vanir kai paranoid που δοκιμασία νομιζω οτι η vanir δούλευε καλυτερα εκτός του οτι μου φαινόταν πιο γρήγορη και smooth. Και λέω δούλευε καλυτερα εννοώντας τα gestures που δούλευαν ταχύτατα και απροβληματιστα (δεν προλάβαινα να σχηματισω το v για τον φακό και αναβε.) Επίσης ενα θέμα με τον προσανατολισμό που έχει η στοκ στην vanir δούλευε άψογα.Αλλά ξαναγύρισα στην στοκ γιατί μου αρέσει πιο πολύ τα εφέ της κάμερας, το ξεκλειδωμα που κανει με το θόλο background και δεν ξέρω το συνηθισα περισσοτερο.

Κάτι άλλο.Στο νόβα launcher μπορούμε να δημιουργήσουμε φακέλους στις εσωτερικές οθόνες??

Και επίσης παρατήρησα ενα θέμα με την κάμερα. Όταν βγάζω μια φωτο και μετα την βλέπω στην συλλογή, είναι λίγο θολή σαν να είναι εκτός εστίασης.όταν κάνω όμως ζουμ ιν εστω και ελαχιστα γίνεται καθαρη.το έχετε παρατηρήσει??

Σε κάποιες Ρομ έχουν μειώσει τα εφέ animations και ανοίγουν τα παραθυρα σφερα. Στην Cm nightly ήταν στο 1.0 και σερνοταν. Τα κατέβασα στο 0.7 που το θεωρω φυσιολογικό και όλα οκ. Την κάμερα με το clear image την κατεβάζεις σαν apk από xda .επίσης και το ξεκλείδωμα..

Δημήτρης

Σε κάποιες Ρομ έχουν μειώσει τα εφέ animations και ανοίγουν τα παραθυρα σφερα. Στην Cm nightly ήταν στο 1.0 και σερνοταν. Τα κατέβασα στο 0.7 που το θεωρω φυσιολογικό και όλα οκ. Την κάμερα με το clear image την κατεβάζεις σαν apk από xda .επίσης και το ξεκλείδωμα..

Εγώ αναφερθηκα στα εφε της καμερας που αλλαζουν με swipe (μου αρεσει πολυ αυτο το εφε). Μήπως ξέρεις αν μπορούμε να κατεβασουμε σαν apk και την καμερα της coloros rom??

Επίσης το θεμα με την φωτο που αναφερω το πρόσεξε κανεις??

Εγώ έκανα σήμερα μετάβαση από stock+franco σε vanir και νομίζω ότι θα μείνω εδώ. Είναι υπερπληρης σε ρυθμίσεις, σβελτη και φαίνεται επίσης πολύ σταθερή.

Κάμερα και icon pack που είχα συνηθίσει από τη στοκ τα πήρα μέσα από το flashable zip της 33.

Εγώ έκανα σήμερα μετάβαση από stock+franco σε vanir και νομίζω ότι θα μείνω εδώ. Είναι υπερπληρης σε ρυθμίσεις, σβελτη και φαίνεται επίσης πολύ σταθερή.

Κάμερα και icon pack που είχα συνηθίσει από τη στοκ τα πήρα μέσα από το flashable zip της 33.

Επίσης η vanir δεν έχει τα εφέ κύλισης οθονών που έχει η στοκ. Και βάζοντας τον nova prime launcher για να τα έχω μου κανει αρκετά λαγκαρισματα με λαϊβ wallpaper...σε αλλη ταπετσαρία δεν δοκίμασα να πω την αλήθεια.

Με NOVA launcher που πέρασα πάνω στη στοκ, έχω - επιτέλους - φακέλους και tabs (!!!) μέσα στο app drawer (στις εσωτερικές οθόνες των εφαρμογών), όπως στα κινητά της samsung. Λίγο περίπλοκη διαδικασία (μπαίνεις στο συρτάρι των εφαρμογών μέσα στις ρυθμίσεις του nova launcher και εκεί προσθέτεις και κάνεις edit φακέλους και tabs) αλλά πολύ χρήσιμη για όσους θέλους να έχουν τακτοποιημένες τις δεκάδες εφαρμογές τους και όχι χύμα και απλά αλφαβητικά. Δυστυχώς, προς το παρόν, χωρίς το nova, φακέλους με εφαρμογές μπορεί κανείς να φτιάξει μόνο στην αρχική (και στις πλαϊνές της) οθόνη.

Ελπίζω σε σχετική προσθήκη σε κάποιο επόμενο update του cm firmware.

Να προσθέσω ότι παράλληλα με το nova launcher έχω βάλει δικά μου wallpapers (σε οθόνες κλειδώματος και αρχική) και εικονίδια μέσω των πακέτων θεμάτων που προσφέρει η σχετική στοκ εφαρμογή. Και δουλεύουν μια χαρά, χωρίς κολλήματα και θέματα ταχύτητα της συσκευής.

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Ρε παίδες η vanir δεν χαμηλώνει τη ταχύτητα στα εφέ κινησης; Τραγικό!

Κατω κατω πας.Δεν υπαρχει?

Δημήτρης

Settings - - display and lights - - animation control.

Αυτο εννοείς;

Είσαι καλλιτέχνης, το προσπέρασα στο στήσιμο μάλλον, το εβαλα 0,5 και ειναι τέλειο.

Ευχαριστώ!

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks