geovass Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Σαφώς η αποψη που δόθηκε όπως λες είναι εσφαλμενη. ;) Παιδιά, παρακαλώ μη το συνεχίσουμε αυτό. Είναι η δική μου άποψη και οσο και να θέλετε μερικοί δεν αλλάζει. Μη Θεοποιουμε κάτι απλά επειδή είναι φθηνό. Τα προβλήματα υπάρχουν και είναι φανερά. Εάν κάποιοι δεν θέλουν να τα δουν οκ. Έχουν περάσει άπειρες συσκευές από τα χέρια μου και μπορώ να κρίνω που έχει θέμα και που όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Κατέβασε το flashify πάρε μπακαπ κ μετά πέρνα οτι θες. Μετα το επαναφέρεις παλι απο την εφαρμογή Δοκίμασα να επαναφέρω από το flashify τον original kernel που είχα κάνει backup και μετά το reboot δεν φορτώνει μένει στο 1+1 εικονίδιο. Εγκατέστησα πάλι τον franco από twrp. ξέρει κανείς γιατί συνέβει ή πως μπορώ να φορτώσω τον original kernel? Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Δοκίμασα να επαναφέρω από το flashify τον original kernel που είχα κάνει backup και μετά το reboot δεν φορτώνει μένει στο 1+1 εικονίδιο. Εγκατέστησα πάλι τον franco από twrp. ξέρει κανείς γιατί συνέβει ή πως μπορώ να φορτώσω τον original kernel? Δοκίμασε να να κανεις fastboot erase cache σε fastboot mode και μετα flashare τον kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Δοκίμασε να να κανεις fastboot erase cache σε fastboot mode και μετα flashare τον kernel. Ευχαριστώ. έκανα τα παρακάτω. 1. boot σε fastboot 2. πήρα το boot.img από την rom 3. fastboot erase cache 4. fastboot flash boot boot.img 5. fastboot reboot ξεπέρασα το 1+1, φορτώνει αλλά μένει εκεί. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Για να τελειώσει το θέμα με το αν υπάρχει πρόβλημα με τους touch drivers ή όχι, μπορείτε παρακάτω να διαβάσετε παρακάτω λεπτομέρειες από την ομάδα της cm: https://forums.oneplus.net/threads/touch-screen-issues-on-the-oneplus-one-and-how-oneplus-is-failing-its-users.106208/ Πολύ σωστά. Δείτε κι εδω https://jira.cyanogenmod.org/plugins/servlet/mobile#issue/BACON-55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Δοκίμασε να να κανεις fastboot erase cache σε fastboot mode και μετα flashare τον kernel. Ευχαριστώ. έκανα τα παρακάτω. 1. boot σε fastboot 2. πήρα το boot.img από την rom 3. fastboot erase cache 4. fastboot flash boot boot.img 5. fastboot reboot ξεπέρασα το 1+1, φορτώνει αλλά μένει εκεί. Το επανεφερα και με τον μαμα kernel, με την παραπάνω διαδικασία. Απλά το βήμα 3 πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο, γιατί μου χάλασε το cache partition και δεν φόρτωνε. Οπότε για να το επαναφέρω έκανα τα παρακάτω, 1. boot σε fastboot 2. fastboot flash cache cache.img όπως και το boot.img. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Το επανεφερα και με τον μαμα kernel, με την παραπάνω διαδικασία. Απλά το βήμα 3 πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο, γιατί μου χάλασε το cache partition και δεν φόρτωνε. Οπότε για να το επαναφέρω έκανα τα παρακάτω, 1. boot σε fastboot 2. fastboot flash cache cache.img όπως και το boot.img. Η αλήθεια είναι με τον κερνελ του Φράνκο επειδή πειράζει την ramdisc δημιουργεί πολλές φορές κάποια θέματα όταν χρειαστεί να επαναφερεις τον στοκ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macaronas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Εγω δεν καταλαβαίνω ακόμα γιατι γκρινιάζετε!!! Ολοι ξέραμε οτι πηραμε μια συσκευη με custom λογισμικό ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!!! το ξαναλεω, ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!!!! Σταματηστε να γκρινιαζετε και περιμενετε τα updates αλλιως πωληση και πισω στα γνωστα. Εγω για πρώτη φορά στην ζωήμ μου έφυγα από Apple, δεν εχω κανένα θέμα με το OPO μου και είμαι ευτυχισμενος με την επιλογή μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Κι εγώ είμαι ενθουσιασμένος. Είναι καταπληκτικό τηλέφωνο, χωράει βελτιώσεις στο λογισμικό, σε τιμή είναι κοροϊδία αρκεί να αντέξει στο χρόνο. Τυχαία διάβαζα για το Huawei 6 και λένε και εκεί για κιτρινίλα, έτσι ενημερωτικά. Για μένα δεν υφίσταται σοβαρό θέμα. Edited September 9, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Πραγματικά δεν είδα κάποιον να γκρινιάζει.Το να γράφεις αυτό που βλέπεις δεν το θεωρώ γκρινια και το θέμα δεν γράφει "αν έχετε κάποιο θέμα με το OPO μη ποστάρετε" Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macaronas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Πραγματικά δεν είδα κάποιον να γκρινιάζει.Το να γράφεις αυτό που βλέπεις δεν το θεωρώ γκρινια και το θέμα δεν γράφει "αν έχετε κάποιο θέμα με το OPO μη ποστάρετε" Μα δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο να συζητάμε τα θέματα αυτα που λύνονται με software updates και ενώ ήδη ξέραμε ό,τι αγοράζουμε μια συσκευή με λογισμικό που αναπτύσεται παράλληλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Πραγματικα η κατασταση με το να λες τη γνωμη σου και να πεφτει κραξιμο εξελισεται πολυ ασχημα για το φορουμ. Το καθε επισημο θεμα συσκευης γινεται take over απο τυπους που εχουν τα κινητα τους γκομενες, μανες πατερες κλπ. Δεν εξηγειται αλλιως. Η Δ.Ο πρεπει να περνει κεφαλια αν κ εχω διαπιστωσει και εκει μερικα φαινομενα υπερμετρου ενθουσιασμου οταν αποκτουν μια συσκευη. Πραγματικα τραγικοτητες. Τεσπα, σε αλλο θεμα ανηκουν αυτα. Ρωτησα κ λιγο πριν: Πως κανουμε κυκλικες τις σελιδες του μενου ωστε απο την 4η πχ να μπορεις να πας στην 1η συνεχιζοντας μπρος κ οχι μια μια πισω? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Μα δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο να συζητάμε τα θέματα αυτα που λύνονται με software updates και ενώ ήδη ξέραμε ό,τι αγοράζουμε μια συσκευή με λογισμικό που αναπτύσεται παράλληλα! Μα είναι δυνατόν να μην αναφέρονται προβλήματα;Βρε παιδιά ηρεμήστε λίγο.Πέφτει κράξιμο σε ανθρώπους που τους βλέπω στο χώρο του android από το 2007 και οι οποίοι γράφουν αυτό που βλέπουν. Να σου θυμίσω ότι και στο g3 το shutdown λένε ότι ήταν θέμα software update (day 1 το πρόβλημα).Ακόμα κάποιοι το έχουν ή τους εμφανίζεται.Να μην το γράψουν στο αντίστοιχο θεμα; @fantomas_ktm trebuchet launcher (stock) έχεις; Edited September 9, 2014 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macaronas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Πραγματικα η κατασταση με το να λες τη γνωμη σου και να πεφτει κραξιμο εξελισεται πολυ ασχημα για το φορουμ. Το καθε επισημο θεμα συσκευης γινεται take over απο τυπους που εχουν τα κινητα τους γκομενες, μανες πατερες κλπ. Δεν εξηγειται αλλιως. Η Δ.Ο πρεπει να περνει κεφαλια αν κ εχω διαπιστωσει και εκει μερικα φαινομενα υπερμετρου ενθουσιασμου οταν αποκτουν μια συσκευη. Πραγματικα τραγικοτητες. Τεσπα, σε αλλο θεμα ανηκουν αυτα. Ρωτησα κ λιγο πριν: Πως κανουμε κυκλικες τις σελιδες του μενου ωστε απο την 4η πχ να μπορεις να πας στην 1η συνεχιζοντας μπρος κ οχι μια μια πισω? Αδερφέ επίσημο θέμα δεν ειναι το OnePlus One : Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks . Αν θέλεις να αναφέρεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να ανοίξεις ένα νέο topic ή να βρεις κάποιο όπου αναφέρεται το πρόβλημα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Πραγματικα η κατασταση με το να λες τη γνωμη σου και να πεφτει κραξιμο εξελισεται πολυ ασχημα για το φορουμ. Το καθε επισημο θεμα συσκευης γινεται take over απο τυπους που εχουν τα κινητα τους γκομενες, μανες πατερες κλπ. Δεν εξηγειται αλλιως. Η Δ.Ο πρεπει να περνει κεφαλια αν κ εχω διαπιστωσει και εκει μερικα φαινομενα υπερμετρου ενθουσιασμου οταν αποκτουν μια συσκευη. Πραγματικα τραγικοτητες. Τεσπα, σε αλλο θεμα ανηκουν αυτα. Ρωτησα κ λιγο πριν: Πως κανουμε κυκλικες τις σελιδες του μενου ωστε απο την 4η πχ να μπορεις να πας στην 1η συνεχιζοντας μπρος κ οχι μια μια πισω? Δεν ξέρω σε στοκ βρε fantoma και σήμερα αγόρασα το Nova που έχει επιλογή στο μενού. Γενικά μετά από ψάξιμο και παραμετροποίηση πολλών ωρών έχω πολύ καλές εντυπώσεις, δες στο τόπικ Γενικά να μην τα ξαναγράφω. Edited September 9, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Ρωτησα εδω μηπως κ το "προβλημα" μου απαιτει νεο /launcher η καποιου ειδους χακερια τελος παντων που να εμπιπτει στο software κομματι του θεματος. Edit: Ναι παιδια ολα στοκ ειναι, 33R Edited September 9, 2014 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Εγω το χρησιμοποιω σε ολες τις ρομ τωρα εάν το λενε πορτ η καπως αλλιως δεν γνωριζω.Αυτο που κανω είναι να κατεβαζω το ζιπ. και να το φλασαρω.Παρακατω ο σύνδεσμος της εφαρμογης. Εδώ ο σύνδεσμος θα καταλάβεις:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2793602 Does the phone need to be rooted? it needs root it doesnt work 20c kitkat version To ειχα ξεχασει αυτο το apk!Κ μου αρεσε πολυ στο G2 ;) To εβαλα και μια χαρα :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ρωτησα εδω μηπως κ το "προβλημα" μου απαιτει νεο /launcher η καποιου ειδους χακερια τελος παντων που να εμπιπτει στο software κομματι του θεματος. Edit: Ναι παιδια ολα στοκ ειναι, 33R Ο trebuchet είναι στη λογική του Google launcher.Για να κάνεις αυτό που θες πρέπει να βάλεις άλλο launcher πχ nova Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Φαντομά σου προτείνω Nova Launcher, εγώ τον έβαλα σε 4x4 grid όπως το Trebuchet γιατί δεν τα θέλω μικρά, με ένα lock screen widget (made by LoveKara). Αν θες τα αγοράζεις full version με 4 ευρώ (3+1). Επιπλέον πολλά icons στο free iconpack "Moonshine" και φτιάχνεις διαφορετικό τηλέφωνο. Δε θα χρειάζεσαι δεύτερο χέρι πάνω στο κινητό, αφού με τα gestures του Nova (slide up/down) μπορείς να ανοίγεις την μπάρα επάνω σε μικρή ή full μορφή, όλες οι ρυθμίσεις στα βασικά κουμπιά, έχει slide up function στα βασικά εικονίδια κάτω (τα οποία μπορείς να αυξήσεις σε αριθμό) που σου δίνει μια extra λειτουργία (π.χ. το τηλέφωνο όταν το κάνεις slide up να σε πηγαίνει στη λίστα επαφών κατευθείαν ή οπουδήποτε θες), ενώ βάζεις στη μέση των κάτω εικονιδίων το κλείδωμα οθόνης και δεν ξαναχρησιμοποιείς το κουμπί. Συν έχει και τη λειτουργία συνεχούς κύλισης που θες. Δες το screenshot για μια απλή οθόνη με ΟΛΕΣ τις λειτουργίες. Edited September 9, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Με πείσατε!! Ευχαριστώ για την βοήθεια! :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει είτε στο στοκ, είτε στο νόβα κάποια επιλογή για να φαίνονται missed events notifications στην οθόνη κλειδώματος; Βρήκα στο store ένα nils lockscreen notification αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Αν θέλετε κοιτάτε την εφαρμογή για να καταλάβετε τι εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Όσοι έχετε αναφέρει πρόβλημα με το touch, έχετε δοκιμάσει και κάποια άλλη rom; Πχ. CM11 Nightly, Paranoid, SlimKat; Υπάρχουν τα προβλήματα κι εκεί, ή είναι αποκλειστικό πρόβλημα με την CM11S; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εγω δοκιμασα mahdi και επισης franco kernel. Ιδιο μου φαινεται. Το πληκτρολογιο του g3 εχω βαλει τωρα και μαλλον γραφω καλυτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Όσοι έχετε αναφέρει πρόβλημα με το touch, έχετε δοκιμάσει και κάποια άλλη rom; Πχ. CM11 Nightly, Paranoid, SlimKat; Υπάρχουν τα προβλήματα κι εκεί, ή είναι αποκλειστικό πρόβλημα με την CM11S; Μου έχει τύχει με CM11s (30Ο) να μην ακούει με τίποτα, σαν να τα είχε παίξει η οθόνη . Μάλιστα την είχα εγκαταστήσει από το μηδέν για να βεβαιωθώ ότι δεν υπήρχε conflict με κάποια εφαρμογή. Βάζοντας 25R είχε επανέλθει στα κανονικά του. Τώρα είμαι με την τελευταία cm11 nightly+franco 16.Το touch γενικά είναι σε normal επίπεδο, τις τρώει τις φρίκες του με το γράψιμο (swift) και δεν το λες με τίποτα υποδειγματικό. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Όσοι έχετε αναφέρει πρόβλημα με το touch, έχετε δοκιμάσει και κάποια άλλη rom; Πχ. CM11 Nightly, Paranoid, SlimKat; Υπάρχουν τα προβλήματα κι εκεί, ή είναι αποκλειστικό πρόβλημα με την CM11S; Σε όλες το κάνει. Περιμένουμε update. Εγώ τελικά γύρισα πάλι σε SwiftKey μιας κ δείχνει πιο υποδειγματικο από τα άλλα. Σε καμία περίπτωση δεν λύνει το θεματακι. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts