sakkouk Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 τυχερε...μια προσκληση κ για εμας!!! απο τις 8 προσκλησεις που ελαβα, 2 χρησιμοποιησα εγω κ τις υπολοιπες 6 τις μοιρασα εδω μεσα. υπομονη θα ερθει κ η σειρα σου ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας ευχαριστώ παίδες. Οπότε αν σας βρίσκεται καμιά πρόσκληση καλοδεχούμενη. Αν και από 1 Σεπτέμβρη είχα κανει παραγγελία το δικό μου προσκλήσεις δεν έχω λάβει. Κι ερωτώ, αν λάβω, θα μπορώ να κάνω τη μία claim για εμένα; οχι αυτες που θα σου δωσουν μπορεις να τις μοιρασεις μονο. θα πρεπει να σου πρωωθησει αλλος και να κανεις claim για να παραγγειλεις ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosam1979 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 απο τις 8 προσκλησεις που ελαβα, 2 χρησιμοποιησα εγω κ τις υπολοιπες 6 τις μοιρασα εδω μεσα. υπομονη θα ερθει κ η σειρα σου ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι αυτες που θα σου δωσουν μπορεις να τις μοιρασεις μονο. θα πρεπει να σου πρωωθησει αλλος και να κανεις claim για να παραγγειλεις ξανα. δεν μπορεις να φανταστεις ποσσες ωρες απο εχθες εχω κολλησει την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ίσως να γινόμαστε κουραστικοί που ζητάμε πρόσκληση ξανά και ξανά αλλά επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος αν κάποιος έχει και θέλει να την μοιραστεί, είμαστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι στην διάθεση του.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funnyboy Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Προτείνεται ρε παιδιά καμιά καλή θηκούλα να παραγγείλω. Η φλιπ η γνήσια αξίζει ? Αφήστε έκανα κοτσάνα - παράγγειλα το κινητό, το οποίο κ περιμένω λογικά μες στην επόμενη βδομάδα, κ δεν παράγγειλα θήκη μαζί, με αποτέλεσμα αν πάρω τώρα την γνήσια να ξαναφάω μεταφορικά...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Την πρώτη μέρα που το έβγαλα έξω πήραμε την πρώτη τούμπα. Βουρ για θήκη!!!!!! επαθε ζημια? ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προτείνεται ρε παιδιά καμιά καλή θηκούλα να παραγγείλω. Η φλιπ η γνήσια αξίζει ? Αφήστε έκανα κοτσάνα - παράγγειλα το κινητό, το οποίο κ περιμένω λογικά μες στην επόμενη βδομάδα, κ δεν παράγγειλα θήκη μαζί, με αποτέλεσμα αν πάρω τώρα την γνήσια να ξαναφάω μεταφορικά...:wacko: εγω αγορασα την nillkin frosted. Edited October 14, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 αυτη την θηκη την εχει κανεις?http://www.amazon.co.uk/Cruzerlite-Bugdroid-Circuit-Case-OnePlus-Smoke/dp/B00LASRRWU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1413311625&sr=8-2&keywords=cruzerlite+oneplus+one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ildrosos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Μου έσκασε πρόσκλησή οποίος ενδιαφέρεται pm το email του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Μου έσκασε πρόσκλησή οποίος ενδιαφέρεται pm το email του Φίλε μου τη θέλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 παιδια,σε οσους δεν πηρανε εδω μεσα προσκλησεις σε 2 μερες,ας φτιαξουμε σειρα προτεραιοτητας γιατι τον τελευταιο προλαβε την προσκληση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Παιδιά χρειάζομαι ένα invite...εδώ και τόσους μήνες μας έχουν βγάλει την πίστη...όποιος έχει προσκλήσεις ας τις μοιράσει γιατί δε γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό! Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) παιδια,σε οσους δεν πηρανε εδω μεσα προσκλησεις σε 2 μερες,ας φτιαξουμε σειρα προτεραιοτητας γιατι τον τελευταιο προλαβε την προσκληση! Νομίζω πως είναι θέμα timing και φυσικά τύχης.Μπράβο στο παλικάρι που την πρόλαβε.Αν υπάρχει άλλη είναι καλοδεχούμενη Edited October 14, 2014 by poseidvn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Έχω πρόσκληση! Όπως στείλει pm με το email του την πήρε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Έχω πρόσκληση! Όπως στείλει pm με το email του την πήρε! steile mou zonimov1@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Έχω πρόσκληση! Όπως στείλει pm με το email του την πήρε! Δεν έχω λόγια για να περιγράψω την χαρά μου.Σε χιλιοευχαριστώ.Πάω να αγοράσω την συσκευή.Μεθαύριο μπαίνω στο νοσοκομείο για να κάνω την καθιερωμένη μου θεραπεία.Και έγινε το θαύμα.Όταν με το καλό έρθει και το δικό μου invite εννοείται πως θα το δώσω εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Μου 'ρθε ένα άκυρο invite τάχα μου να το αγοράσω, ενώ το έχω ήδη. Λήγει σε 24 ώρες. Όποιος το θέλει, quote! ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω λόγια για να περιγράψω την χαρά μου.Σε χιλιοευχαριστώ.Πάω να αγοράσω την συσκευή.Μεθαύριο μπαίνω στο νοσοκομείο για να κάνω την καθιερωμένη μου θεραπεία.Και έγινε το θαύμα.Όταν με το καλό έρθει και το δικό μου invite εννοείται πως θα το δώσω εδώ Θαύμα θα είναι να σταματήσεις να μπαίνεις στα νοσοκομεία. Μη τρελένεστε με μ*λ*κίες Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Μου 'ρθε ένα άκυρο invite τάχα μου να το αγοράσω, ενώ το έχω ήδη. Λήγει σε 24 ώρες. Όποιος το θέλει, quote! ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θαύμα θα είναι να σταματήσεις να μπαίνεις στα νοσοκομεία. Μη τρελένεστε με μ*λ*κίες ¨εχεις δίκιο αλλά δεν ξέρεις πόσο χαρά μπορούν να σου δώσουν τέτοια μικρά πραγματάκια!!Να σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Μου 'ρθε ένα άκυρο invite τάχα μου να το αγοράσω, ενώ το έχω ήδη. Λήγει σε 24 ώρες. Όποιος το θέλει, quote! στειλε μου pm σε παρακαλω! Edited October 14, 2014 by zonimov Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 στειλε μου pm σε παρακαλω! PM εστάλει! Καλορίζικο!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) PM εστάλει! Καλορίζικο!! Ευχαριστω παρα πολυυυυυυ! Επιτελους!!! Γιουπι!!!!!!!!!! :lol: Η παραγγελια εγινε οκ! Edited October 14, 2014 by zonimov Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Η παραγελλία έγινε και όλα πήγαν κατ'ευχήν.Ευχαριστώ για μια ακόμα φορά τον geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Παλικαρια αν υπαρχει καποιος αλλος με Invite , ας στειλει!!! Οντως ειναι θεμα Timing! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 επαθε ζημια? 2 αμυχες στο bezel. Με τη θήκη δε θα φαίνεται τπτ. Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Κάποιο link? Μετά το 6:40. Το video είναι στα ιταλικά, αλλά ακόμη και να μη καταλαβαίνει κάποιος μπορεί να δει αυτό που έγραψα στο post μου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Κι εμένα μου αρέσει πολύ η θήκη, αλλά μου φάνηκε αρκετά ακριβή! Πάντως, άσχετα μ' αυτό, σε video που έχω στο Youtube, το πάνω μέρος της θήκης δεν εφάρμοζε καλά όταν άφηνες το κινητό κάπου και έτσι ξυπνούσε συνέχεια η οθόνη. Φαινόταν σα να μην έχει βάρος το καπάκι ή η επίδραση τού άνοιξε/κλείσε το έκανε να κρατάει κάπως την θέση που είχε απ' όταν ήταν ανοιχτό, και γι' αυτό είχε και το αρνητικό σχόλιο του reviewer. Δεν ξέρω φυσικά αν έτυχε. Χμ δεν την έχω και πολλές ημέρες, αλλά την έχω συνέχεια επάνω από την Παρασκευή και από το άνοιξε-κλείσε έχω κάνει μύες στα δάκτυλα :lol: Δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο, καμία χαλάρωση, κλείνει τέλεια. Βέβαια σε ένα μήνα ίσως χαλαρώσει, αλλά να βγήκε έτσι out of the box, μάλλον για ατυχία του reviewer μου φαίνεται. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Χμ δεν την έχω και πολλές ημέρες, αλλά την έχω συνέχεια επάνω από την Παρασκευή και από το άνοιξε-κλείσε έχω κάνει μύες στα δάκτυλα :lol: Δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο, καμία χαλάρωση, κλείνει τέλεια. Βέβαια σε ένα μήνα ίσως χαλαρώσει, αλλά να βγήκε έτσι out of the box, μάλλον για ατυχία του reviewer μου φαίνεται. Πολύ πιθανό. Πάντως, όπως έγραψα μου αρέσει πολύ σαν θήκη, αλλά μου φάνηκε αρκετά ακριβή. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts