bill_viper Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ευχαριστώ bill, είσαι σίγουρος ότι περνάει όμως όσο ρεύμα θες; Δεν είδα να γράφει specs. Βασικά πάρε ένα τέτοιο από εδώ που κάνει μια χαρά δουλειά και τα μετράς μόνος σου να είσαι σένιος. :) Έχω πάρει 2-3 τέτοια και τέσταρα και τον Anker και είναι σωστός. Thanks Νίκο, ordered it. :) Ναι, κι εγώ το έπαιξα κορώνα-γράμματα για το συγκεκριμένο καλώδιο μιας και απλά θυμάμαι ότι κάπου είχα διαβάσει μια αναφορά γι'αυτό. Τελικά, όταν το έλαβα το γράφει κανονικά στο κουτί του ότι υποστηρίζει μέχρι 2.1Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agis_Pro Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλημέρα στην παρέα. Ευτυχής κάτοχος εδώ και λίγο καιρό του 1+1 64gb. Δεν ξέρω αν έχετε δεί αυτή την θήκη αλλά διαβάζω ότι αξίζει. http://www.rearthusa.com/OnePlus-One-Case-Protection-Absorption/dp/B00MQ72YTK?field_availability=-1&field_browse=6475988011&field_keywords=oneplus&id=OnePlus+One+Case+Protection+Absorption&ie=UTF8&refinementHistory=brandtextbin%2Csubjectbin%2Ccolor_map%2Cprice%2Csize_name&searchKeywords=oneplus&searchNodeID=6475988011&searchPage=1&searchRank=salesrank&searchSize=12. Πάντως το παρών νήμα έχει να κάνει πιο πολύ για invites και διαδικασία παραγγελιών , μήπως να ανοίξουν οι mods ένα ξεχωριστό νήμα για αξεσουάρ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Όσον αφορά τα καλώδια, επειδή ήθελα ένα γρήγορο το οποίο όμως να είναι και flat (μου τη δίνει να ξεμπερδεύω όλη την ώρα καλώδια και ακουστικά), πήρα από το e-shop.gr ένα της iHave που υποστηρίζει μέχρι 2.1Α, στη φόρτιση όντως είναι γρήγορο, για data δε το έχω δοκιμάσει ακόμη. http://www.e-shop.gr/ihave-micro-usb-data-cable-flat-wire-white-p-TEL.017687 Επειδή δεν γράφει, τι μήκος είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braven Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Νικολα καλημερα!Δεν κατάλαβα λιγο,τι ακριβώς κάνει αυτό το στικακι? http://www.ebay.co.uk/itm/USB-Charger-Doctor-Mobile-Power-Detector-Battery-Tester-Voltage-Current-Meter-/111392024283?pt=UK_BOI_Electrical_Test_Measurement_Equipment_ET&hash=item19ef7b66db Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Νικολα καλημερα!Δεν κατάλαβα λιγο,τι ακριβώς κάνει αυτό το στικακι? http://www.ebay.co.uk/itm/USB-Charger-Doctor-Mobile-Power-Detector-Battery-Tester-Voltage-Current-Meter-/111392024283?pt=UK_BOI_Electrical_Test_Measurement_Equipment_ET&hash=item19ef7b66db Δεν είναι στικάκι, το παρεμβάλλεις στο φορτιστή και σου μετράει τάση και ρεύμα που περνάει. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braven Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Επιτελους το κινητο άλλαξε order status! Και πλέων γραφει Processing!!!!! :p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Επειδή δεν γράφει, τι μήκος είναι; Περίπου 1 μέτρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almantza Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Μιας και το thread αναφέρεται και σε αξεσουάρ παραθέτω τα καλούδια που παρήγγειλα για το OPO από το Aliexpress. Αγόρασα λοιπόν τρεις θήκες: http://www.aliexpress.com/item/colorful-high-quality-case-for-oneplus-one-phone-case-with-retail-box-and-screen-protector/1913461506.html την Black sand http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2014-New-Case-Clear-Gel-TPU-slim-Ultra-Thin-Crystal-Soft-Back-Cover-Case/1945993418.html σε μαύρο και http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2014-New-High-quality-crystal-transparent-shell-cover-back-case-for-oneplus-one-A0001/1987878418.html?tracelog=back_to_detail_a Ερώτηση, επειδή έχω παραγγείλει καμιά δεκαριά πράγματα στην ίδια παραγγελία και σήμερα μου ήρθε mail ότι στάλθηκε το πρώτο κομμάτι, δεν θα τα στείλουν όλα μαζί πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Έχω 3 προσκλήσεις για 64αρια :) οποίος ενδιαφέρεται pm Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά έχει πάρει κάποιος την cruzerlite bungdroid ή κάπως έτσι να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RustyTank Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Σπύρο, δες και τα reviews στο utube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Έχω δει, μου έκανε ντιν γιατί είδα στο Facebook της one PLUS ότι την έχουν σαν επίσημη θήκη και έχουν ποσταρει και review. Είναι τόσο καλή;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Για τον φίλο @asot Αντώνη, σχετικά με τη συζήτηση περί ρεύματος που τραβάει ένα κύκλωμα και την ικανότητα τροφοδοσίας ενός φορτιστή. Για τη συζήτηση που ξεκινήσαμε εδώ, μην τα ξαναγράφω. Στην πρώτη εικόνα είναι το OnePlus One με φόρτιση στο 60% περίπου, βλέπουμε ότι τραβάει 1.89Α, λιγότερο φορτισμένο τραβάει λίγο παραπάνω ακόμα, έχω δει μέγιστο 1.92Α. Στη δεύτερη εικόνα το HTC Desire 310 της συζύγου, ρεύμα φόρτισης 0.91Α με τον ίδιο φορτιστή. Η "μαμά" HTC δίνει 1Α, αρκετό δηλαδή για να το φορτίσει, δεν χρειάζεται παραπάνω. Συμπέρασμα: Προφανώς δεν τραβάει άλλο ρεύμα, καθότι το nominal ρεύμα είναι τόσο. Και που του έδωσα δυνατότητα για 2.1, πήρε τα ~0.9Α που χρειάζεται. Τόσο απαιτεί, εαν το βρεί το τραβάει, εαν όχι τραβάει όσο μπορεί. Επίσης καταλαβαίνουμε ότι εαν συνδέσω το OnePlus με τον HTC φορτιστή θα πάρω 1Α και το κινητό θα φορτίσει πιό αργά :) Έτσι, βλέπουμε πως η θεωρία που λένε πως ένας ισχυρός φορτιστής μπορεί να "κάψει" μια συσκευή είναι απλά λανθασμένη. Έτσι, όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει δεύτερο φορτιστή για το OnePlus, σίγουρα να μπορεί να δώσει 2.1Α στην έξοδο, όπως π.χ. αυτός που πρότεινα. Τίποτα κακό δεν θα γίνει εαν προσπαθήσει με συμβατικό φορτιστή (1Α) απλά θα αργήσει. Και τίποτα επίσης δεν θα γίνει εαν προσπαθήσει να συνδέσει άλλη συσκευή πάνω στον 2.1Α φοριστή. Και επίσης ξαναλέμε: Προσοχή στο καλώδιο! Θέλουμε 22/24AWG για να περάσει ~2Α ρεύμα! :) Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 καλησπερα σας,μολις το παραγγειλα κ γω απο το γερμανικο official site,τι τροπο αποστολης να επιλεξω οταν φτασει στο mailboxde?μενω σε νησι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Σχετικά με την συζήτηση περί φορτιστή και καλωδίων νιώθω τυχερός που κάπου σε ένα συρτάρι είχε παραπεσει ο original φορτιστής του Note 2 με 2Α αφού να φανταστείτε δεν ασχολήθηκα καθόλου με το ότι ο μαμά φορτιστής του one δεν δούλεψε ποτέ του Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 καλησπερα σας,μολις το παραγγειλα κ γω απο το γερμανικο official site,τι τροπο αποστολης να επιλεξω οταν φτασει στο mailboxde?μενω σε νησι. Ό,τι και οι περισσότεροι από εμάς, την UPS, για να σου έρθει πιο γρήγορα. Απλά επειδή βρίσκεσαι σε νησί, η παράδοση δεν θα γίνει από την UPS (εκτός και αν κάνει εκεί παραδόσεις), και μόλις φτάσει το δέμα στις αποθήκες της UPS στην Αθήνα θα αναλάβει την παράδοση η Γενική Ταχυδρομική (εκτός και αν δεν έχετε και Γενική Ταχυδρομική, οπότε δεν ξέρω ποιος αναλαμβάνει σ' αυτή την περίπτωση). Σε κάθε περίπτωση μπορείς να τους τηλεφωνήσεις, να σου πουν με ποιον τρόπο θα παραλάβεις το δέμα σου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 1 invite more to share Οποιος θελει και ξερει πως το παραγγελνει μου στελνει pm και του δινω προσκληση για το 64ρι!! Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά έχει πάρει κάποιος την cruzerlite bungdroid ή κάπως έτσι να μας πει εντυπώσεις; Έχω παραγγείλει την cruzerlite αλλά ακόμα περιμένω. Γενικά έχω διαβάσει κυρίως μόνο καλά. Ένα μειονέκτημα που λένε ότι έχει είναι ότι κάνει λίγο δύσκολο το να πατηθούν τα πλήκτρα, κυρίως το power button. Επίσης για την clear case είδα ότι ξεθωριάζει λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Link και κόστος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 καλησπερα σας,μολις το παραγγειλα κ γω απο το γερμανικο official site,τι τροπο αποστολης να επιλεξω οταν φτασει στο mailboxde?μενω σε νησι. UPS δε σου κάνει;;;;.... Θα στο στείλει ο αντίστοιχος courier του νησιού σου μετά.... Πάντως να μπαίνεις κάθε μέρα να ελέγχεις τη διεύθυνση. Εμένα μου την αλλάξανε 2 φορές τώρα και αν γίνει καμιά στραβή θα τα πάρω στο κρανίο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 εγω γλυκοκοιταζω την bamboo αλλα εχει θεμα με το περασμα.. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 UPS δε σου κάνει;;;;.... Θα στο στείλει ο αντίστοιχος courier του νησιού σου μετά.... Πάντως να μπαίνεις κάθε μέρα να ελέγχεις τη διεύθυνση. Εμένα μου την αλλάξανε 2 φορές τώρα και αν γίνει καμιά στραβή θα τα πάρω στο κρανίο.... ποιος σου αλλαξε την διευθυνση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ρε το κέρατο μου μέσα με τους καραγκιόζηδες. Μου άλλαξαν πάλι τη διεύθυνση δεν το πιστεύω. Η δεύτερη φορά. Τι διάλο φουμάρουν εκεί πέρα!!!! Τώρα έχει φύγει και το πακέτο, άντε να βρεις αν πήγε με την σωστή ή με την λάθος διεύθυνση.... Η διεύθυνση που έχουν βάλει για Ship to δεν αντιστοιχεί σε καμία από τις δύο διευθύνσεις που έχω. Είναι μια μίξη των Billing Address και Shipping Address.... Μη φοβάσαι, όλα καλά. Κι εμένα μου την άλλαξαν, αφαιρόντας στην ουσία το "Mailboxde e.K" από το όνομα. Πήρα σήμερα τηλέφωνο το mailboxde και μου είπαν πως δεν υπάρχει θέμα, θα το παραλάβουν κανονικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Μη φοβάσαι, όλα καλά. Κι εμένα μου την άλλαξαν, αφαιρόντας στην ουσία το "Mailboxde e.K" από το όνομα. Πήρα σήμερα τηλέφωνο το mailboxde και μου είπαν πως δεν υπάρχει θέμα, θα το παραλάβουν κανονικά :) σε ποσες ημερες φευγει απο το One plus net για γερμανια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 σε ποσες ημερες φευγει απο το One plus net για γερμανια? Δε νομιζω να υπάρχει στάνταρ χρονοδιάγραμμα φίλε μου. Ότι ξέρεις ξέρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts