Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία, ναι, το βρήκα. Έπρεπε να πληρώσω μέσα από το Recharge link για να εμφανιστούν τα χρήματα στον λογαριασμό τους και να προχωρήσω.

Και μία τελευταία ερώτηση: Στο Description of goods τί έχετε γράψει; Smartphone; Κάτι άλλο;

Ευχαριστώ.

Πλάκα πλάκα με τα fees και τις προμήθειες και όλα πόσο βγήκε;;

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ έγραψα Telephone Device 1+1 για να μην δώσω και περίεργο στόχο... Η περιγραφή, αφορά εξάλλου κυρίως την ασφάλεια υποθέτω, αν συμβεί κάτι στην συσκευή. Εγώ μόλις ολοκλήρωσα την πληρωμή και έχω περάσει σε status, Ready to Send.

Να δούμε τώρα πότε θα φύγει... Αν γινόταν κάνα θαύμα και έφευγε σήμερα με την UPS, ίσως να το είχα μέχρι την Παρασκευή...

:ninja:

Έβαλα κι εγώ το ίδιο. Ωραίος.

Ναι, πιστεύω ότι μέχρι Παρασκευή θα το έχουμε, εκτός και αν βρίσκεσαι σε πιο απομακρυσμένη περιοχή απ' ότι εγώ, και καθυστερήσει περισσότερο να φτάσει σ' εσένα.

Ίσως μας πουν όσοι έχουν παραλάβει, αν έφυγε την επόμενη μέρα της πληρωμής από Mailboxde, και πόσο έκανε να φτάσει Αθήνα/Θεσσαλονίκη με UPS.

Edit:

€ 323,77

Edited by tsiftsism

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

To κινητό έκανε 299€

Η αποστολή από το κατάστημα της OnePlus στο mailboxde, χρεώθηκε 3.99€.

Η αποστολή από το mailboxde στην Ελλάδα με UPS Standard, χρεώθηκε 19.78€.

Συνολικά, 322.77€

Αν είχα ενεργοποιήσει και τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές και εξέπιπτα του ΦΠΑ, θα ήταν το απόλυτο deal... :lol::p

Ένα κι Ένα -->

Εαν μπορεί να μου διαθέσει κάποιος μια πρόσκληση, δεσμεύομαι οτι μετά την αγορα του τηλεφώνου μόλις παραλάβω τη δική μου να του την επιστρέψω άμεσα.

παιδια ξερει κανεις ποσες μερες κανει να ερθει απο την ευρωπαικη αποθηκη της coolicool ελλαδα?? απο τις 27 /8 δεν εχει ανανεωθει κατι... και μου ειπαν πως ερχεται οδικως.. γιατι οχι αεροπορικος??

Αν είχα ενεργοποιήσει και τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές και εξέπιπτα του ΦΠΑ, θα ήταν το απόλυτο deal... :lol::p

Επειδή η μητέρα μου έχει ένα μικρό κατάστημα και παλαιότερα το είχα σκεφτέι και αυτό με τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές, για πές μου πού θα μπορούσε κανέις να το δηλώσει κατα την παραγγελία του OPO? Μήπως στο mailboxde.com κατα το sign up στο πεδίο type of user?

Έφυγε κιόλας από την Mailboxde, και μου ήρθε και tracking number από UPS.

Πιθανή ημερομηνία παράδοσης: 8/9.

Για την αγορά του One Plus One, από τις διαθέσιμες σήμερα (Αυγουστος 2014) χώρες, η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι η Γερμανία, αφού η έκδοση 64Gb στoιχίζει €299 (30 ευρώ πάνω από την έκδοση 16Gb)

Ο τρόπος παραγγελίας λοιπόν ειναι ο ακόλουθος:

Σε PC, κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε το λογισμικό TunnelBear, το οποίο μας επιτρέπει να "ξεγελάσουμε" τους Servers της O+O και να φανεί οτι "ψωνίζουμε" από Γερμανία - θα το χρησιμοποιήσουμε ΜΟΛΙΣ έχουμε invite (πρόσκληση)

Φτιάχνουμε λογαριασμό στο mailboxde.com, ωστε να αποκτήσουμε Ταχυδρομική Διεύθυνση στην Γερμανία

Φτιάχνουμε λογαριασμό στο http://oneplus.net/de και συνδεόμαστε στο STORE (οχι στο forum) - πάνω δεξια. Κατόπιν, συμπληρώνουμε τα υπόλοιπα στοιχεία με έμφαση στις ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: Billing Address μπαίνει η διεύθυνση χρέωσης (PayPal) και shipping address αυτή που αποκτήσαμε πριν λίγο στο mailboxde.com

Οταν συνδεόμαστε στο site της OnePlus, επιλέγουμε χώρα κάτω δεξιά στην σελίδα (συνήθως default είναι USA)

Οταν λοιπόν λάβουμε invite, ενεργοποιούμε το TunnelBear, το βάζουμε σαν GERMANY και ξεκινάμε το "CLAIM" (διεκδίκηση) της πρόσκλησης

Βάζουμε το OpΟ στο καλάθι (και οποια accessories χρειάζομαστε), επιλέγουμε Express Shipping (€4,99 - μοναδική επιλογή σήμερα) και κάνουμε παραγγελία, προσέχοντας να έχει shipping address αυτή του mailboxde.com

Οταν το πακέτο φτάσει στην mailboxde.com (συνήθως 2-4 μέρες από την παραγγελία - υπο κανονικές συνθήκες), μας έρχεται μήνυμα οτι εχουν δεμα και μας προτείνουν τρόπους αποστολής (με τις αντίστοιχες χρεώσεις) + την προμήθεια τους + μια μικρή προμήθεια (1 ευρώ περίπου) για την "φόρτωση" μέσω Paypal.

Οι επιλογές είναι

Czech Post - Registered Mail, Insured up to 35 EUR >>12,22 EUR

Deutsche Post - Small Package, Insurance up to 35 EUR >>13,69 EUR

Deutsche Post - Small Package, Insurance up to 100 EUR >> 15,47 EUR

Deutsche Post - Small Package, Insurance up to 200 EUR >> 17,26 EUR

Deutsche Post Weltpaket - Priority, Insurance up to 500 EUR >> 17,41 EUR

UPS Standard - Insurance up to 500 EUR >> 19,78 EUR

Deutsche Post Small Package, Insurance up to 400 EUR >> 20,83 EUR

Deutsche Post Weltpaket - Priority, Insurance up to 1.000 EUR >> 29,31 EUR

EMS - Insurance up to 150 EUR >> 41,66 EUR

Για την Αθήνα, ίσως η UPS (5-7 business days) να είναι η καλύτερη επιλογή, για επαρχία όμως υποψιάζομαι οτι το Deutsche Post Weltpaket - Priority (4 business days) θα είναι γρηγορότερο...

Ο Shuffle εδώ έχει έναν "οδηγό" επιλογής/διαφορών της κινέζικης & official/international έκδοσης

update: Τελικά, η UPS από Γερμανία > Αθήνα χρειάζεται 3 εργάσιμες ενώ η DHL Premium WeltPaket τουλάχιστον 5 εργάσιμες, οπότε δεν βλέπω λόγο να μην επιλέξει κάποιος την UPS...

Sorry για το τεράστιο quote, αλλά θέλω να ρωτήσω κάποια πράματα επαυτού πριν πάω να ψάξω για πρόσκληση....

1. Το έχει δοκιμάσει κανείς το mailboxde.com, είναι safe;;;;....

Ρωτάω γιατί ποτέ δεν έχω σκάσει τόσα λεφτά για προϊόν που δεν το αγοράζω με φυσική παρουσία. Προτιμώ να το πάρω από Ευρώπη γιατί φοβάμαι τους Κινέζους με τα τελωνεία, προτιμώ να έχω 2 χρόνια εγγύηση και γουστάρω και το λόγκο πίσω λολ, άσε που αν χαλάσει το στέλνω πιο γρηγορα....

2. Αν το κινητό βγάλει πρόβλημα θα υπάρχει πρόβλημα να το στείλω κατευθείαν στα κεντρικά τους;;;;.... Δηλαδή θα μπορώ να το ταχυδρομήσω κατευθείαν ή θα πρέπει πάλι μέσω mailboxde.com;;;;.... Αν μπορώ να το ταχυδρομήσω κατευθείαν θα μπορούν να μου το στείλουν πίσω στη διεύθυνση Ελλάδα ή θα πρέπει να το στείλουν πάλι μέσω mailboxde.com;;;;....

3. Πιο πρακτικά. Έχω φτιάξει ένα account στο mailboxde.com μου στείλανε διεύθυνση. Στο billing address του oneplus.net βάζω την κανονική διεύθυνση του σπιτιού μου π.χ αν κατάλαβα σωστά (αυτή που έχω και στο paypal). Όμως αυτοί στο mailboxde.com μου λένε ότι για διεύθυνση αποστολής πρέπει πρώτα να γράφει το maiboxde.com και μετά το όνομά μου και το id μου και μετά τι διεύθυνση.... Αυτό πως θα γίνει;;;;.... Πρέπει να βάλω κάπου αυτά ώστε να φορμαριστεί έτσι η διεύθυνση (και αν ναι πως π.χ για όνομα το Mailboxde.com, για διεύθυνση πρώτη γραμμή το όνομα μου και το ID και δεύτερη γραμμή η πραγματική διεύθυνση της Γερμανίας;) ή πρέπει να τους το γράψω σαν σημείωμα στο oneplus, όταν πληρώσω την συσκευή;;;;....

Σόρρυ που ρωτάω νουμπιές, αλλά την έχω πατήσει στο παρελθόν με μικρότερο ποσό (όχι όμως αμελητέο) και φοβάμαι πολύ να μη γίνει καμιά μ*κία....

Ευχαριστώ...

Edited by ShevaGR

Για την αγορά του One Plus One, από τις διαθέσιμες σήμερα (Αυγουστος 2014) χώρες, η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι η Γερμανία, αφού η έκδοση 64Gb στoιχίζει €299 (30 ευρώ πάνω από την έκδοση 16Gb)

Ο τρόπος παραγγελίας λοιπόν ειναι ο ακόλουθος:

Σε PC, κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε το λογισμικό TunnelBear, το οποίο μας επιτρέπει να "ξεγελάσουμε" τους Servers της O+O και να φανεί οτι "ψωνίζουμε" από Γερμανία - θα το χρησιμοποιήσουμε ΜΟΛΙΣ έχουμε invite (πρόσκληση)

Φτιάχνουμε λογαριασμό στο mailboxde.com, ωστε να αποκτήσουμε Ταχυδρομική Διεύθυνση στην Γερμανία

Φτιάχνουμε λογαριασμό στο http://oneplus.net/de και συνδεόμαστε στο STORE (οχι στο forum) - πάνω δεξια. Κατόπιν, συμπληρώνουμε τα υπόλοιπα στοιχεία με έμφαση στις ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: Billing Address μπαίνει η διεύθυνση χρέωσης (PayPal) και shipping address αυτή που αποκτήσαμε πριν λίγο στο mailboxde.com

Οταν συνδεόμαστε στο site της OnePlus, επιλέγουμε χώρα κάτω δεξιά στην σελίδα (συνήθως default είναι USA)

Οταν λοιπόν λάβουμε invite, ενεργοποιούμε το TunnelBear, το βάζουμε σαν GERMANY και ξεκινάμε το "CLAIM" (διεκδίκηση) της πρόσκλησης

Βάζουμε το OpΟ στο καλάθι (και οποια accessories χρειάζομαστε), επιλέγουμε Express Shipping (€4,99 - μοναδική επιλογή σήμερα) και κάνουμε παραγγελία, προσέχοντας να έχει shipping address αυτή του mailboxde.com

Οταν το πακέτο φτάσει στην mailboxde.com (συνήθως 2-4 μέρες από την παραγγελία - υπο κανονικές συνθήκες), μας έρχεται μήνυμα οτι εχουν δεμα και μας προτείνουν τρόπους αποστολής (με τις αντίστοιχες χρεώσεις) + την προμήθεια τους + μια μικρή προμήθεια (1 ευρώ περίπου) για την "φόρτωση" μέσω Paypal.

Οι επιλογές είναι

Czech Post - Registered Mail, Insured up to 35 EUR >>12,22 EUR

Deutsche Post - Small Package, Insurance up to 35 EUR >>13,69 EUR

Deutsche Post - Small Package, Insurance up to 100 EUR >> 15,47 EUR

Deutsche Post - Small Package, Insurance up to 200 EUR >> 17,26 EUR

Deutsche Post Weltpaket - Priority, Insurance up to 500 EUR >> 17,41 EUR

UPS Standard - Insurance up to 500 EUR >> 19,78 EUR

Deutsche Post Small Package, Insurance up to 400 EUR >> 20,83 EUR

Deutsche Post Weltpaket - Priority, Insurance up to 1.000 EUR >> 29,31 EUR

EMS - Insurance up to 150 EUR >> 41,66 EUR

Για την Αθήνα, ίσως η UPS (5-7 business days) να είναι η καλύτερη επιλογή, για επαρχία όμως υποψιάζομαι οτι το Deutsche Post Weltpaket - Priority (4 business days) θα είναι γρηγορότερο...

Ο Shuffle εδώ έχει έναν "οδηγό" επιλογής/διαφορών της κινέζικης & official/international έκδοσης

update: Τελικά, η UPS από Γερμανία > Αθήνα χρειάζεται 3 εργάσιμες ενώ η DHL Premium WeltPaket τουλάχιστον 5 εργάσιμες, οπότε δεν βλέπω λόγο να μην επιλέξει κάποιος την UPS...

Sorry για το τεράστιο quote, αλλά θέλω να ρωτήσω κάποια πράματα επαυτού πριν πάω να ψάξω για πρόσκληση....

Ρωτάω γιατί ποτέ δεν έχω σκάσει τόσα λεφτά για προϊόν που δεν το αγοράζω με φυσική παρουσία. Προτιμώ να το πάρω από Ευρώπη γιατί φοβάμαι τους Κινέζους με τα τελωνεία, προτιμώ να έχω 2 χρόνια εγγύηση και γουστάρω και το λόγκο πίσω λολ, άσε που αν χαλάσει το στέλνω πιο γρηγορα....

2. Αν το κινητό βγάλει πρόβλημα θα υπάρχει πρόβλημα να το στείλω κατευθείαν στα κεντρικά τους;;;;.... Δηλαδή θα μπορώ να το ταχυδρομήσω κατευθείαν ή θα πρέπει πάλι μέσω mailboxde.com;;;;.... Αν μπορώ να το ταχυδρομήσω κατευθείαν θα μπορούν να μου το στείλουν πίσω στη διεύθυνση Ελλάδα ή θα πρέπει να το στείλουν πάλι μέσω mailboxde.com;;;;....

3. Πιο πρακτικά. Έχω φτιάξει ένα account στο mailboxde.com μου στείλανε διεύθυνση. Στο billing address του oneplus.net βάζω την κανονική διεύθυνση του σπιτιού μου π.χ αν κατάλαβα σωστά (αυτή που έχω και στο paypal). Όμως αυτοί στο mailboxde.com μου λένε ότι για διεύθυνση αποστολής πρέπει πρώτα να γράφει το maiboxde.com και μετά το όνομά μου και το id μου και μετά τι διεύθυνση.... Αυτό πως θα γίνει;;;;.... Πρέπει να βάλω κάπου αυτά ώστε να φορμαριστεί έτσι η διεύθυνση (και αν ναι πως π.χ για όνομα το Mailboxde.com, για διεύθυνση πρώτη γραμμή το όνομα μου και το ID και δεύτερη γραμμή η πραγματική διεύθυνση της Γερμανίας;) ή πρέπει να τους το γράψω σαν σημείωμα στο oneplus, όταν πληρώσω την συσκευή;;;;....

4. Δεν έκανα ακάουντ στο oneplus.net/de, αλλά στο oneplus.net και δεν είχα το πρόγραμμα να αλλάξω την ip.... Πρέπει να ξαναφτιάξω account, ή μόνο όταν κάνω claim το invitation, τότε πρέπει να έχω γερμανική ip....

5. Μπορώ να ζητήσω στο oneplus.net, να γίνει hardware check, όπως κάνουν οι Κινέζοι για να γλιτώσω οποιαδήποτε ατυχία;;;;....

Σόρρυ που ρωτάω νουμπιές, αλλά την έχω πατήσει στο παρελθόν με μικρότερο ποσό (όχι όμως αμελητέο) και φοβάμαι πολύ να μη γίνει καμιά μ*κία....

Ευχαριστώ...

Edited by ShevaGR

Έφυγε κιόλας από την Mailboxde, και μου ήρθε και tracking number από UPS.

Πιθανή ημερομηνία παράδοσης: 8/9.

Τα ίδια και σε μένα. Ας ελπίσουμε πως θα γίνει και νωρίτερα. :)

EDIT: Ή δεν είδα καλά πριν, ή άλλαξε πριν λίγο. Μάλλον το πρώτο... Εγώ έχω πάρει 5/9, άρα την Παρασκευή αυτή! Αττική.

Επειδή η μητέρα μου έχει ένα μικρό κατάστημα και παλαιότερα το είχα σκεφτέι και αυτό με τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές, για πές μου πού θα μπορούσε κανέις να το δηλώσει κατα την παραγγελία του OPO? Μήπως στο mailboxde.com κατα το sign up στο πεδίο type of user?

Δεν γνωρίζω, δεν το έχω ψάξει το θέμα. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον λογιστή σου, αν μπορεί η μητέρα σου να δικαιολογήσει ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Αν ναι, τότε μπορείς να αγοράσεις από Ευρώπη, χωρίς να πληρώσεις ΦΠΑ.

:O

Edited by highfidelity
Ένα κι Ένα -->

3. Πιο πρακτικά. Έχω φτιάξει ένα account στο mailboxde.com μου στείλανε διεύθυνση. Στο billing address του oneplus.net βάζω την κανονική διεύθυνση του σπιτιού μου π.χ αν κατάλαβα σωστά (αυτή που έχω και στο paypal). Όμως αυτοί στο mailboxde.com μου λένε ότι για διεύθυνση αποστολής πρέπει πρώτα να γράφει το maiboxde.com και μετά το όνομά μου και το id μου και μετά τι διεύθυνση....

4. Δεν έκανα ακάουντ στο oneplus.net/de, αλλά στο oneplus.net και δεν είχα το πρόγραμμα να αλλάξω την ip.... Πρέπει να ξαναφτιάξω account, ή μόνο όταν κάνω claim το invitation, τότε πρέπει να έχω γερμανική ip....

5. Μπορώ να ζητήσω στο oneplus.net, να γίνει hardware check, όπως κάνουν οι Κινέζοι για να γλιτώσω οποιαδήποτε ατυχία;;;;....

To θέμα δεν είναι αν ρωτάς "νουμπιές" αλλα πράγματα που έχουν χιλιο-απαντηθεί...!

Για το 1, 2, 3 ρίξε μια ματια στα ποστς των τελευταίων 20 ημερών

4. Δεν υπάρχει πρόβλημα - ισχύει το account σου

5. Δεν θα ασχοληθούν με hardware check (μπορεί και να κάνουν by default)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ευχαριστώ...

1. To έχουν δοκιμάσει αρκετοί, δες προηγούμενα ποστ. Φαίνεται πραγματικά αξιόπιστο site και είναι πολύ νορμάλ και αυτά που χρεώνει κατ' εμέ.

2. Θα μπορείς να το στείλεις κατευθείαν προφανώς, δεν έχουν πρόβλημα από πού θα το στείλεις. Πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα στην επιστροφή του, εκεί λογικά θα το κάνεις πάλι μέσω mailboxde.

3. Παίρνεις την διεύθυνση που σου βγάζει το mailboxde και την "μοιράζεις" στα δύο, στο όνομα και στο επίθετο. Κάνε μερικές πρόβες πριν παραγγείλεις. Δες επίσης προηγούμενα ποστ. Από την δική μου εμπειρία, απλώς πρέπει να υπάρχουν όλα τα στοιχεία, mailboxde, ID και όνομα.

4. Account κάνεις ένα μόνον σε οποιοδήποτε site της oneplus. Με το ίδιο account μπαίνεις παντού. Για την παραγγελία, θα μπεις στο oneplus.net/de και θα παραγγείλεις από εκεί, γιατί έχει την καλύτερη τιμή.

5. Δεν το γνωρίζω. Δεν είδα κάποια επιλογή επίσης. Δεν το νομίζω πάντως... Οι κινέζοι το προσφέρουν γιατί ανοίγουν το κουτί του κινητού για να περάσουν Cyanogen, root κλπ. Το ευρωπαϊκό site, απλώς δεν κάνει κάτι τέτοιο, άρα δεν νομίζω να μπει στην διαδικασία.

ΥΓ: Τα περισσότερα από τα ερωτήματά σου έχουν απαντηθεί σε προηγούμενα ποστ. Είναι πάντα καλό και για σένα, όπως και για τους υπόλοιπους, να κάνεις τον κόπο να τα διαβάσεις, έστω εν τάχει. Γίνεσαι σοφότερος.

:ninja:

Ένα κι Ένα -->

Τα ίδια και σε μένα. Ας ελπίσουμε πως θα γίνει και νωρίτερα. :)

EDIT: Ή δεν είδα καλά πριν, ή άλλαξε πριν λίγο. Μάλλον το πρώτο... Εγώ έχω πάρει 5/9, άρα την Παρασκευή αυτή! Αττική

Σ' εμένα δείχνει 8/9, οπότε το πιο πιθανό το δέμα να έρχεται πρώτα στην Αθήνα και από εκεί Θεσσαλονίκη, και επειδή μεσολαβεί το ΣΚ σ' εμένα έδωσαν ημερομηνία για τη Δευτέρα.

Με το καλό να μας έρθουν λοιπόν, και να είναι απροβλημάτιστα.

Δεν γνωρίζω, δεν το έχω ψάξει το θέμα. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον λογιστή σου, αν μπορεί η μητέρα σου να δικαιολογήσει ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Αν ναι, τότε μπορείς να αγοράσεις από Ευρώπη, χωρίς να πληρώσεις ΦΠΑ.

:O

Το είχα ρωτήσει αυτό στο παρελθον και η απάντηση ηταν θετική. Αλλά δεν ήξερε λεπτομέρειες για το πως γίνεται, και τι χρειαζεται μετα να κανεις πχ κάθε μήνα κάποια έξτρα δήλωση ή ενέργεια στο gsis.gr

To θέμα δεν είναι αν ρωτάς "νουμπιές" αλλα πράγματα που έχουν χιλιο-απαντηθεί...!

Για το 1, 2, 3 ρίξε μια ματια στα ποστς των τελευταίων 20 ημερών

4. Δεν υπάρχει πρόβλημα - ισχύει το account σου

5. Δεν θα ασχοληθούν με hardware check (μπορεί και να κάνουν by default)

Δίκιο, έχεις. Κοίταξα λίγο τις προηγούμενες σελίδες αλλά περισσότερο για θήκες διάβαζα και διάσπαρτα πράματα για την αποστολή....

Σορρυ, αλλά έχει πέσει απίστευτο λούκι με τις εξεταστικές τον τελευταίο χρόνο και τις απεργίες και δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα και το έψαξα βιαστικά στην αρχή....

Σε ευχαριστώ!!! ευχαριστώ και το παιδί παραπάνω που δεν του έκανα κουόουτ....

Αδέρφια, έβαλα 20€ στο Recharge του mailboxde.com. (20,81 με το fee). Για UPS Standard θα φτάσουν, έτσι;

Έχω ζητήσει και στο παρελθόν αλλά χωρίς τύχη..επειδή το ζαχαρώνω κανά μήνα τώρα αν πέσει σε κάποιον πρόσκληση μπορεί να μου πασάρει μία και με τη σειρά μου όταν λάβω να εξυπηρετήσω τον ίδιον ή και κάποιον άλλον;

Ευχαριστώ πολύ. :)

Υ.Γ.: Έχει αγοράσει κανείς με απαλλαγή Φ.Π.Α. από το επίσημο site νας μας πει πόσο περίπου βγαίνει;

129026.png?1640591734

Αδέρφια, έβαλα 20€ στο Recharge του mailboxde.com. (20,81 με το fee). Για UPS Standard θα φτάσουν, έτσι;

Ναι, θα σου φτάσουν.

Στο Recharge χρειάζεται να έχεις € 19,78, με το fee η απόδειξη από PayPal που σου έρχεται είναι € 20,58.

Ναι, θα σου φτάσουν.

Στο Recharge χρειάζεται να έχεις € 19,78, με το fee η απόδειξη από PayPal που σου έρχεται είναι € 20,58.

Οπότε είμαι έτοιμος, ευχαριστώ φίλε! Να γίνει και dispatch .... :mad: (27/08)

μια βοήθεια! μεταφορικά από το site της OPO μου βγάζει

Select Shipping Method

Standard €10.99

Express €23.99

αντί για € 4,99 σύμφωνα με τον οδηγό του ΑSOT. Έχει κανείς άποψη ; άλλαξαν τα τέλη επίδοσης;

Οπότε είμαι έτοιμος, ευχαριστώ φίλε! Να γίνει και dispatch .... :mad: (27/08)

Λογικά θα έπρεπε να το είχαν στείλει σήμερα (λόγω ΣΚ).

Μακάρι αύριο το πρωί να σου έρθει το email της αποστολής με το tracking number.

Edit:

μια βοήθεια! μεταφορικά από το site της OPO μου βγάζει

Select Shipping Method

Standard €10.99

Express €23.99

αντί για € 4,99 σύμφωνα με τον οδηγό του ΑSOT. Έχει κανείς άποψη ; άλλαξαν τα τέλη επίδοσης;

Mήπως δεν έχει πάρει σωστά τη γερμανική διεύθυνση αποστολής, βλέπει διεύθυνση κάποιας άλλης χώρας (που κι εκεί στέλνουν το κινητό και γι' αυτό δεν σου 'έκοψε' την παραγγελία με μήνυμα 'αδυνατούμε να αποστείλουμε στην διεύθυνση που ορίσατε'), και απλά για εκεί είναι πιο ακριβά τα έξοδα αποστολής;

Edited by tsiftsism

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ