Avadonmod Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 θα συνιστούσα να κοιτούσες και προς κίνα μεριά, για κανά xiaomi mi3 ή meizu mx3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπέρα. Ένας φίλος μου βρίσκεται Κίνα και εγώ ψάχνω για κινητό. Σκέφτομαι να του πω να μου πάρει το Vivo Xshot από Κίνα (αν το βρει κάτω από 300 ευρώ). Αυτό που με προβληματίζει είναι πως δεν βλέπω να το έχει κανείς Ελλάδα.. Θα μπορώ να του βάλω Ελληνικά (στο μενού δεν με ενδιαφέρει) και google play; Σκεφτόμουν να πάρω το Sony Xperia Z3 όταν βγει αλλά φοβάμαι πως το κόστος θα είναι μεγάλο και θέλω και κάτι άμεσα λόγω του ότι το iPhone 4 που έχω σέρνεται σαν το σαλιγκάρι στη βροχή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 αφου δεν μπορεις να παεις κατι απο κινα,, επιλογες ειναι πολι λιγες (αξιοπιστες) η το g2 mini η το moto g με sdcard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Tronsmart-TS4-MTK6589-Quad-Core-smart-phone-5-3inch-QHD-Screen-1GB-RAM-4GB-ROM-8-0-Camera-Android-4-2-1-OS-3G-GPS With-Leather-Case-Gray 64.87euro Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_danai_ Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπέρα! Θέλω να πάρω καινούργιο τηλέφωνο. Σκέφτηκα το lenovo A536 γιατί τα χαρακτηριστικά του μου φαίνονται αρκετά καλά για την τιμή του. Το έχει κάποιος να μου πει τη γνώμη του; γιατί δεν έχω ξανα ασχοληθεί μ'αυτή την εταιρία. ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή ( γύρω στα 150 ευρώ) ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπέρα! Θέλω να πάρω καινούργιο τηλέφωνο. Σκέφτηκα το lenovo A536 γιατί τα χαρακτηριστικά του μου φαίνονται αρκετά καλά για την τιμή του. Το έχει κάποιος να μου πει τη γνώμη του; γιατί δεν έχω ξανα ασχοληθεί μ'αυτή την εταιρία. ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή ( γύρω στα 150 ευρώ) ? στα 150 κοιτα το asus zenfone 5. Πολυ ομορφο και καλο κινητο. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_danai_ Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 το κοίταξα αλλά ξεφεύγει στα 200...:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 lenovo a806 €144 vickmall.com ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 145 είναι φίλε... Που το είδες? could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Στα 200 παίρνεις το xiaomi mi3... could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Δεν υπάρχει σύγκριση, το vivo xshot, ειδικά αν μιλάμε για την έκδοση με τα 3GB RAM είναι αισθητά ανώτερο του Mi3 και γενικά είναι από τις κορυφαίες κινέζικες ναυαρχίδες του 2014. Κατά την γνώμη μου πάρ'το αν το βρεις σε τέτοια τιμή. Όσο διαβάζω λένε πως είναι καλύτερο από το OPO. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_danai_ Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 skroutz. :/ δε θέλω να ψάξω από εξωτερικό. :( Το lenovo A536 δηλαδή δε θα το συνιστούσατε ε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Θα συμφωνήσω με τον bas13. Χτύπα το Note 3. Άριστη συσκευή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Nexus 5. Το λες και μόνος σου, specs. Είναι κορυφαία, σε σχέση με το Moto X που θεωρείται mid-range. Αφού μπορείς, χτύπα το! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Note 4 τα Χριστούγεννα στο 500αρι. me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Βασικά σίγουρα θα περιμένω να βγει το 4άρι και θα του δώσω λίγο χρόνο μήπως βγάλει τίποτα bugs, ενώ είμαι περίεργος πώς θα είναι η μπαταρία με την QHD ανάλυση (που προσωπικά θεωρώ overkill), αν όντως δουλεύει αυτό το rapid charge που λένε με την φόρτιση 50% μέσα σε μισή ώρα κλπ.. Κρίνοντας από το ιστορικό τιμών στο skroutz πάντως, το 3 ξεκίνησε πέρυσι στα 768 ευρώ (χαμηλότερη τιμή skroutz στις 17/9/13) και μέσα σε ένα μήνα (15/10/13) είχε πέσει στα 567. Έπρεπε να περάσει ένα 6μηνο από την κυκλοφορία του για να πέσει στα 450.. Πρωτοχρονιά το έβρισκες και γύρω στο 500άρικο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Το iNew οπως και το Εlephone P10 που ανεφερα εχουν τραγικες μπαταριες.Θα χεις μεγαλο θεμα με την αυτονομια. Αν κοιτας και σε 5.5 ιντσες ειναι κριμα να δωσεις 140+$ για το UMI (δεν την εχω σε ιδιαιτερη υποληψη την εταιρεια) και να μην πας στο εξαιρετικο Coolpad 7320 στα 150$. Επισης ενα νεο μοντελο της ιδιας κορυφαιας εταιρειας λεπτο,ποιοτικο,με Snapdragon και 4G,ειναι αυτο σε τιμη χωμα (στα 137$ με το κουπονακι Coupon Today) http://www.1949deal.com/coolpad-8730l-snapdragon-msm8926-quad-core-android-4-3-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-5-inch-hd-ips-screen-4g-lte-white.html Μεγαλο ρισκο,καθως μολις κυκλοφορησε,ειναι το Doogee DG580 στα 115-120$. Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση , πήγαινε με τη μία για το alcatel idol X ( TCL S950 )με τα 16GB http://www.merimobiles.com/tcl-idol-x-s950-mtk6589t-1-5ghz-quad-core-5-0-inch-ips-1920x1080-android-4-2-smartphone_p/meri7589.htm , από τα πιο όμορφα , λεπτό, ελαφρύ, καλές φωτό και ρομ που δεν χρειάζεται πολλά , απλά λειτουργεί ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 ελληνικο μενου παιρνει το τελευταίο; δεν φαινεται καθολου κακο, απο μπαταρια πως παει; με νοιαζει να τη; κρατήσει 1 με 2 χρονια, ποιοτητα κατασκευης; τριξιματα κτλ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση , πήγαινε με τη μία για το alcatel idol X ( TCL S950 )με τα 16GB http://www.merimobiles.com/tcl-idol-x-s950-mtk6589t-1-5ghz-quad-core-5-0-inch-ips-1920x1080-android-4-2-smartphone_p/meri7589.htm , από τα πιο όμορφα , λεπτό, ελαφρύ, καλές φωτό και ρομ που δεν χρειάζεται πολλά , απλά λειτουργεί ... 5 ιντσες FHD οθονη με 2000mAh μπαταρια.Ειχα φερει για ενα γνωστο το Iocean X7S με τον ιδιο συνδυασμο και πανω στη βδομαδα μου ζητησε την 3000mAh (που παιρνουν τα Iocean).Εδω δεν μπορεις να την αλλαξεις.Μοναδικη λυση το power bank ή η πριζα... Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Στην SAMSUNG ελπίζουν μα μην πάθουν την ίδια ζημιά με πέρσι ( Note3 ) . Ήταν και είναι ακόμη, μεγάλη @@ να το δίνουν τα πολυκαταστήματα 700+ euro την στιγμή που η Ευρωπαϊκή έκδοση μέσω Ισπανίας πωλείτε στα 450 euro εδώ σχεδόν από την αρχή του έτους . ( βλέπε Skroutz ) Κάτι άκουσα για ισορροποιμένη πολιτική . Τώρα αν αυτό σημαίνει καλύτερη αρχική ή σημαίνει απαγόρευση της διπλής εισαγωγής ( Τύπου Apple ) θα σε γελάσω . Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε ... υπομονή μέχρι μέσα Οκτωβρίου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 μια μερα γεματη δεν τη βγάζει δηλαδη το tcl? δεν υπαρχεκ πρόβλημα αρκει να είναι μια μερα καλη.. παιζει να καταλήξω σε αυτο αν δδεν δω κατι αλλο, το ατου του iocean ποιο είναι σε σύγκριση περα απο την αλλαγη μπαταριας; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Στα 200 παίρνεις το xiaomi mi3... Έχουμε ήδη το Mi3 στην οικογένεια (σύζυγος). Αν έπαιρνα το Xiaomi θα έπαιρνα το Mi4. Θελω κατι πιο εξελιγμένο.. Πχ το Vivo. Ή Meizu MX4.. Αλλιώς θα περίμενα εδώ το Xperia Z3. Δεν μπορώ να περιμένω όμως για αυτό και ρωτάω αν θα έχω θέμα με τα Ελληνικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 ενδιαφέρομαι και εγω........ που μπορώ να το βρω? (αξιόπιστο μαγαζί) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 ειχα ενδιαφερθει και εγω...το gizmochina το εκθειαζει αλλα πολυ αλμυρο... http://www.merimobiles.com/vivo-xshot-4g-5-2-inch-fhd-3gb-32gb-smartphone_p/meri10266.htm http://liaow.com/vivo-xshot-white.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts