Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βασικά όπως έγραψα, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια :) το Lenovo Που μου προτείνεις φαίνεται πολύ καλό! Edited by alexakos7

Ψαχνω για κινητο και με ενδιαφερει κυριως να εχει καλο GPS στην αθηνα οταν θα ανεβαινω.

Το Xperia SP με 199 απο τα public ειναι καλο? Τι θα μου προτεινατε εσεις?

Στην ουσια ψαχνω ενα κινητο με γρηγορη αποκριση οσο γινεται στο GPS. Για εφαρμογες δεν ενδιαφερομαι.

Αφού δίνεις στα 200€ βλέπω, σου προτείνω ανεπιφύλακτα το Xiaomi Mi3 16Gb με 207€ τελική. Το κινητό από θέμα GPS είναι πολύ καλό. Το έχω και εγώ και έχω πάνω το Navigon. Δεν χάνει τίποτα και να κάνεις λάθος δρόμο, αμέσως σου βγάζει το νέο δρομολόγιο. Το δοκίμασα χθες πηγαίνοντας σε κάτι ανύπαρκτους δρόμους στη Ραφήνα. Διόρθωνε αμέσως την πορεία όταν έκανα λάθος και με πήγε χωρίς πρόβλημα τελικά εκεί που ήθελα.

Στα λεφτά αυτά βρίσκεις:

Xiaomi Hongmi 1S - 109€

Lenovo S820 - 108€

Lenovo S650 - 103€

Lenovo A850+ - 113€

Lenovo S660 - 110€

Υπόψιν η Lenovo θα φέρει τα κινητά της στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι.

το προγραμμα που μου αναφερεις θα πρεπει να το αγορασω? Αν δεν κανω λαθος ειναι με πληρωμη.

δεν θελω καποιο online καταστημα αλλα καποιο καταστημα στην ελλαδα θα προτιμουσα για να το παρω αμεσως και να μην μπλεξω με καρτες κτλ.

Κατα προτιμηση να ειναι Sony ή Samsung!

Το budget φτανει μεχρι 200 ή και λιγο παραπανω αναλογως το κινητο...

Ψάχνομαι για κινητό κοντά στα 100-120 ευρώ. έχω καταλήξει σε αυτά τα 4 και πιο πολύ είμαι ανάμεσα στα 2 πρώτα. Δεν θα πήγαινα σε Lumnia αλλά διαβάζω πολύ καλά λόγια για το 8.1 οπότε σκέφτομαι σοβαρά να το δώσω μια ευκαιρία. Η χρήση που θέλω είναι απλή καθημερινή, σε φάση κανα viber whatsapp, ιντερνετ χάρτες και καμιά φωτό αξιοπρεπής. Το βασικό μέλημα μου είναι να χω το κεφάλι μου ήσυχο για κανα 2-3 χρόνια μέχρι να χρειαστεί να πάρω άλλη συσκευή. Πέρα από γνώμες αν υπάρχει καμιά άλλη πρόταση δεκτή, εκτός από τις περιπτώσεις απο κίνα. όχι ότι δεν είναι καλά απλά δεν έχω τον χρόνο να περιμένω να ρθει..

Δυστυχως οχι δεν με βολευει... σε Samsung ή Sony εχεις να μου προτεινεις κατι?

Απλα να μην εχει κολληματα στο GPS δεν θελω και να εχει γρηγορη αποκριση για νεα διαδρομη αν στριψω καπου λαθος...

εχω καταληξει σε 3 κινητα...

Sony Xperia SP

Samsung Galaxy Grand Neo

LG Optimus L9 II

Αναμεσα σε αυτα τα 3, ποιο μου προτεινετε?

Εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο?

βασικά όπως έγραψα, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια :) το Lenovo Που μου προτείνεις φαίνεται πολύ καλό!

ουπς, δεν προσεξα το "δεν". νομισα οτι σε ενδιεφεραν τα παιχνιδια :p

παντως οπως και να 'χει, για τα χρηματα-κατηγορια τους ειναι πολυ καλα κινητα και τα δυο.

για τα κινητα που προτεινει ο φιλος πιο πανω:

Xiaomi Hongmi 1S - 109€ (πολυ καλο κινητο, η μπαταρια θα μπορουσε να ηταν μεγαλυτερη)

Lenovo S820 - 108€ (εχει μονο 4gb rom)

Lenovo S650 - 103€ (μοιαζει πολυ με το s660, αλλα με μικροτερη μπαταρια. προτιμα το s660)

Lenovo A850+ - 113€ (εχει μονο 4gb rom)

Lenovo S660 - 110€

Edited by telefoneri

Εγώ επέλεξα το hongmi 1s πριν από ένα μήνα. Έχει πολύ καλή κάμερα ίσως την καλύτερη από τα παραπάνω κινητά. Δες samples από φωτογραφίες αν σε ενδιαφέρει. Έχει όμως κάπως μικρή αυτονομία,που βγάζει όμως την ημέρα αν δεν είσαι πολύ απαιτητικός στην χρήση. Επίσης πιθανότατα θα πάρει και 4.4 kit kat.Επίσης έχει και snapdragon αντι για MTK επεξεργαστή.

Μετά ανάλογα με το τι ζητάς έχεις και επιλογές.Αν ζητάς καλύτερη αυτονομία πάρε το S660,αν θες μεγαλύτερη οθόνη πάρε το Α850+ ή to Coolpad 7320 που είναι και καλύτερο (http://www.vickmall.com/coolpad-7320-wcdma-smartphone-mtk6592-qcta-core-1-7ghz-with-5-5inch-ogs-ips-screen-13-0mp-1gb-ram-8gb-rom.html ).

Eπίσης αν θέλεις 2 gb ram μπορείς να βάλεις λίγα λεφτά παραπάνω για το huawei honor 3C ( http://www.vickmall.com/huawei-honor-3c-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-2gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ogs-screen-3g-wcdma-smartphone-white.html).

Καλησπέρα ψάχνω για αγορά καινούργιου dual sim κινητού και θα χρειαστώ την βοήθεια σας.Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 200€.Προσφατα έμαθα για μια εταιρία που πρώτη φορά την ακούω <<Xiaomi>> αλλά έμαθα πως είναι ότι ποιο κορυφαίο κυκλοφορεί και θα ήθελα την άποψη σας. Προσανατολίζομαι στο Xiaomi Hongmi Note(Redmi Note) λόγο μεγέθους αλλά και επιδόσεων. Θα ήθελα την βοήθεια σας πάνω σε αυτό.Η αμέσως επόμενη επιλογή είναι το Honor 3C το αγόρασα για ένα φίλο και μου άρεσε απίστευτα πολύ.Θα ήθελα να με βοηθήσετε και να μου προτείνεται εαν υπαρχει κάτι ακόμη μέχρι τα 200€.Ευχαριστω εκ τον προτερων.

Καλησπέρα ψάχνω για αγορά καινούργιου dual sim κινητού και θα χρειαστώ την βοήθεια σας.Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 200€.Προσφατα έμαθα για μια εταιρία που πρώτη φορά την ακούω <<Xiaomi>> αλλά έμαθα πως είναι ότι ποιο κορυφαίο κυκλοφορεί και θα ήθελα την άποψη σας. Προσανατολίζομαι στο Xiaomi Hongmi Note(Redmi Note) λόγο μεγέθους αλλά και επιδόσεων. Θα ήθελα την βοήθεια σας πάνω σε αυτό.Η αμέσως επόμενη επιλογή είναι το Honor 3C το αγόρασα για ένα φίλο και μου άρεσε απίστευτα πολύ.Θα ήθελα να με βοηθήσετε και να μου προτείνεται εαν υπαρχει κάτι ακόμη μέχρι τα 200€.Ευχαριστω εκ τον προτερων.

το συζητας? χαλαρα xiaomi.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ψάχνομαι για κινητό κοντά στα 100-120 ευρώ. έχω καταλήξει σε αυτά τα 4 και πιο πολύ είμαι ανάμεσα στα 2 πρώτα. Δεν θα πήγαινα σε Lumnia αλλά διαβάζω πολύ καλά λόγια για το 8.1 οπότε σκέφτομαι σοβαρά να το δώσω μια ευκαιρία. Η χρήση που θέλω είναι απλή καθημερινή, σε φάση κανα viber whatsapp, ιντερνετ χάρτες και καμιά φωτό αξιοπρεπής. Το βασικό μέλημα μου είναι να χω το κεφάλι μου ήσυχο για κανα 2-3 χρόνια μέχρι να χρειαστεί να πάρω άλλη συσκευή. Πέρα από γνώμες αν υπάρχει καμιά άλλη πρόταση δεκτή, εκτός από τις περιπτώσεις απο κίνα. όχι ότι δεν είναι καλά απλά δεν έχω τον χρόνο να περιμένω να ρθει..

αφου θες καμερα ξεχνας το E. Θα σου προτεινα το lumia, αφου ειναι οτι πιο σταθερο σε αυτη τη τιμη, και θα εχει υποστηριξη μεχρι το 2016.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Nokia Lumia 630.

Καλησπέρα!!! ειμαι αναμεσα σε αυτά τα 3 μοντέλα.το iocean x8 στα 203ευρω το elephone στα 158 καιτο lenovo στα 220....θέλω οπωςδήποτε 2 sim μεγάλη οθόνη και λιγο ομορφια. πιό θα μου προτείνατε?

Θα συμφωνήσω και εγώ με το Xiaomi Note. Είναι πολύ καλό και με μόλις 153€ τελική! Το Lenovo καλό είναι, μάλιστα είναι να έρθουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού στην Ελλάδα και το βρίσκω με 216€ τελική, αλλά εγώ θα προτιμούσα το note.

Πρώτη επιλογή για εμένα θα ήταν το Xiaomi Note στα 153€ τελική. Μετά θα κοιτούσα και το Lenovo Vibe Z, που είναι να έρθουν και Ελλάδα και κοστίζει 216€

Το είδα και το thl 5000 συγκριτικά είναι σίγουρα καλύτερο, αλλά έχουν και την διαφορά τους στην τιμουλα,το θέμα μου όμως είναι πως δεν τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα thl αν πάω τόσο κοντά στα 200€ θα προτιμούσα το lenovo vibe z.Τα Xiaomi ειναι οντως οτι καλυτερο ποιοτικα κυκλοφορει στην China???

Το είδα και το thl 5000 συγκριτικά είναι σίγουρα καλύτερο, αλλά έχουν και την διαφορά τους στην τιμουλα,το θέμα μου όμως είναι πως δεν τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα thl αν πάω τόσο κοντά στα 200€ θα προτιμούσα το lenovo vibe z.Τα Xiaomi ειναι οντως οτι καλυτερο ποιοτικα κυκλοφορει στην China???

Εγώ προσωπικά έχω το Mi3. Μονόκαρτο, αλλά φοβερό! Διάβασε στο φόρουμ να δεις τι γράφουν άλλοι σχετικά.

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...