gr1gorious Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Την επιδότηση την έχεις στην Cosmote όχι στον Γερμανό συμφωνώ και εγώ με τον φίλο πιο πάνω οι τιμές του είναι πολύ πιο πάνω από τον ανταγωνισμό Τώρα για το τηλέφωνο και εγώ G2 προτείνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party_Boy_G Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Το ξέρω ότι είναι πιο ακριβά αλλά από εκεί έχω να επιλέξω... Επίσης στα 300 € είναι και το desire 610. Τι γνώμη έχετε γι' αυτό σε σχέση με τα άλλα δύο? I'm the PARTY_boy!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Εκτος από τον επεξεργαστή (και το μέγεθος οθόνης που δε με ενδιαφέρει), τι καλύτερο έχει το 630; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Εκτος από τον επεξεργαστή (και το μέγεθος οθόνης που δε με ενδιαφέρει), τι καλύτερο έχει το 630; έχει Sensor core αν σε ενδιαφέρει το όλο fitness tracking θέμα http://thepockettech.com/nokia-sensorcore-fitness-tracking/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 +1 Υπάρχουν 2-3 κατασκευαστές που φτιάχνουν διαμάντια και δεν πληρώνεις τρελά λεφτά σε marketing . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Το 3G δεν ειναι θεμα συσκευης αλλα παροχου.Αλλο να εχεις θεμα στις κλησεις λογω σηματος και αλλο οταν μπαινεις Ιντερνετ με δεδομενα να μην εχεις 3G συνεχεια. Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Τσέκαρε και το Huawei W1 με 89,90 από Cosmote. Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ευχαριστώ, αυτό ηθελα να της πάρω, αλλά δεν ήθελε ξανά ΝΟΚΙΑ :ninja:, δεν ξέρω γιατί. Εγώ πάντως αυτό θα της πάρω γατί σε αυτάτα λεφτά κινητό με android είναι ανυπόφορο και θα το πετάξει από το παράθυρο:lol: απο ελλαδα xperia m 120 euro μονοδρομος........ απο κινα αν μπορεις αλλου παπα ευαγελειο αυτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 κατα 97% ειναι θέμα παροχου και περιοχής 2% σου πέτυχε προβληματική συσκευη 1% για αρχη δωκιμασε αλλη καρτα (αλλου παροχου) δες πως παει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 ++ για το Mi3 64 gb έκδοση κάνει 270 280 ευρό πρόσφατα δύο αγορές εχω κάνει για φίλους έμειναν καταευχαριστιμμενοι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Τσέκαρε και το Huawei W1 με 89,90 από Cosmote. Δεν έχει 89,90 έχει 189,90:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 σε βλεπω για αγορά απο την κινα φίλε αλλιος δεν βλεπω να ικανοποιήσεις της ανάγκες σου σωστά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Έτσι για να σας την σπάσω : htc one, να σου φανεί και η αλλαγή. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Το G3 έχει υποδοχή για MicroSD και αποσπώμενη μπαταρία. Λογικά το πρόσθεσες κατά λάθος! Εγώ πάντως προτείνω να περιμένεις 2-3 εβδομάδες για να δεις το G3 αλλιώς το G2. με αρχική τημη 650 ευρώ και μετά απο κάνα χρόνο και λιγα λεω θα πάει κάπου 350 ετσι το g3 δεν............ και το g2 εχει 10 gb....... και αμα είναι να παρει 32 gb έκδοση χωρίς εγγύηση αγοράζει το poly kalytero Μι3 64 gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Huawei p6 , lg g2, s4/s4 mini , έχεις αρκετές επιλογές. + το εξερετικο huawei p7 ναι το φέρανε πλέον και ελλαδα και ειναι καπου στα 300 320 ευρω με πραγματικα φοβερη camera και αψογη κατασκευη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 L9II απο μενα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ok το υποσχομαι το review. Kritikos δεκτη η προταση :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Και το mi3 could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 L9II απο μενα καλησπερα ηθελα κ γω να ανοιξω θεμα για αυτα τα δυo κινητα φιλος θελει να παρει ενα απτα τα δυο ? κ γω στο l9ii καταληγω αν κ το l90 το βλεπω πιο ομορφο! αλλα στα χαρακτηριστικα ειδα οτι εχει χειροτερη μπαταρια το to l90 τετραπυρηνο μεν..... με 1,2 με 1.4 το l9ii ! εχει κ χειροτερη οθονη! egodemi εσυ τι λες πιο αναλυτικα? που αλλου βλεπεις καλυτερο το l9ii S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Με βονταφον στο κεντρο της Πάτρας ειμαι και πιανει hsdpa σκαρτο όμως.σε ακινητη θεση και παει και ερχεται δεν μενει σταθερο. αν δεν κανω λάθος αυτο δεν ειναι bug της miui? Με κοσμοτε κανει τα ιδια παλι. Τα lenovo ειναι πιο σωστα σε κεραια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους τελικά πήρα το G2! Ευχαριστώ και πάλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Με βονταφον στο κεντρο της Πάτρας ειμαι και πιανει hsdpa σκαρτο όμως.σε ακινητη θεση και παει και ερχεται δεν μενει σταθερο. αν δεν κανω λάθος αυτο δεν ειναι bug της miui? Με κοσμοτε κανει τα ιδια παλι. Τα lenovo ειναι πιο σωστα σε κεραια? δες μια αν το κάνει και σε 2g αν ανεβοκατεβαίνει η σύνδεση αν ναι τότε ειναι ελλατοματικη συσκευη (οχι το μοντέλο γιατι το εχω δει αρκετές φορές ποτέ κανένα πρόβλημα δεν παρουσίασε ειδικά στο σήμα) αν με το 2g όλα καλά (την ίδια κεραία έχουν) είναι ειτε software bug ειτε καποιο ελαττωματικό κομμάτι ένας φίλος μου (συμπατριώτης σου) πρόσφατα την πυρέ μαλιστα και αυτός κέντρο της πατρας είναι αψογα είναι ) όσο για το σημείο μην παραξενεύεσαι, εγώ στο κέντρο της θεσσαλονικης είμαι και ίσα ίσα εχω 2g για να κάνω κλείσεις (για 3g ούτε συζήτηση) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 καλησπερα ηθελα κ γω να ανοιξω θεμα για αυτα τα δυo κινητα φιλος θελει να παρει ενα απτα τα δυο ? κ γω στο l9ii καταληγω αν κ το l90 το βλεπω πιο ομορφο! αλλα στα χαρακτηριστικα ειδα οτι εχει χειροτερη μπαταρια το to l90 τετραπυρηνο μεν..... με 1,2 με 1.4 το l9ii ! εχει κ χειροτερη οθονη! egodemi εσυ τι λες πιο αναλυτικα? που αλλου βλεπεις καλυτερο το l9ii σαν σύνολο το l9ii γιατι το lg έχει μια τάση να βγαζει επόμενη συσκευη σαν υποβάθμιση προηγούμενης............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Γεια σας παιδιά θέλω ενα κινητό μέχρι 200 ευρώ android τι προτείνεταί; μεταξύ lg nexus 4-Alcatel One Touch Pop C7-LG Optimus L9 II-Motorola Moto G-Samsung Galaxy Core Plus ποιο ειναι το καλύτερο; η κάποιο άλλο.Ακούω γνώμες Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20285762 Εκτός αν είναι "λάθος" , αν και δεν νομίζω. Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts