madman099 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά συγκρίνοντας τα specs δεν διαφέρουν και πολύ. Φοράνε ίδιο επεξεργαστή, ίδια gpu ενώ και η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα. Ωστόσο το LG υπερτερεί σε κάποια σημεία όπως το ότι η μπαταρία του είναι αποσπώμενη, είναι πιο μικρό κ πιο ελαφρύ (παρόλο που το μέγεθος της οθόνης είναι ίδιο), έχει καλύτερες αναλύσεις δέχεται κάρτες microSD και το βρίσκεις την δεδομένη στιγμή στη χώρα μας πιο φτηνά κατά 50 ευρώ από το 1+1. Αυτά όσο αφορά την θεωρία και με βάση αυτά εγώ θα επέλεγα το LG. Υπάρχει βέβαια και το θέμα εμφάνισης που για κάποιους παίζει σημαντικό ρόλο που και πάλι εγώ θα επέλεγα το LG αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Τέλος υπάρχει και το θέμα τις μοναδικότητας που πολύ θέλουν να κυκλοφορούν με μια συσκευή που δεν την έχουν πολλοί γύρο τους. Εδώί υπερτερεί το 1+1... Ελπίζω να βοήθησα... Τώρα αν κάποιος έχει εμπειρία στην πράξη κ από τα δύο (όπου είναι και το πιο σημαντικό) θα μπορούσε να σε βοηθήσει καλύτερα. Υπάρχουν βέβαια και τα ανάλογα νήματα στο φόρουμ που μπορείς να διαβάσεις πολύ περισσότερα πράγματα για το καθένα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 πλεον το 1+1 ειναι επισημα στην ελλαδα και μπορουμε να το αγορασουμε το 299 αυτο με τα 64gb δεν θελεις micro sd + οτι εχει 3gb ram Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) σκεφτομαι την αγορα τηλ. (εκτος της παλαιοτητας της πρωτης σαν κριτηριο) ποιο προτεινετε? Edited March 11, 2015 by stauros2653 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Στη θέση σου θα πήγαινε σε g2 32gb (bestprice παίζει στα 270). Η συσκευή (την είχα στα 16gb), τα μόνο μειονέκτημα που μπορώ να τις προσάψω είναι ότι η lg δεν έβαλε sd & το μέτριο για ναυαρχίδα gps, κατά τα άλλα είναι εξαιρετική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Αν σε ενδιαφερει και το στυλ δες και το cubot x9 ,6.5mm παχος ,8cores 2gb ram http://www.minideal.net/cubot-x9-android-4-4-3g-smartphone-mtk6592-1-7ghz-octa-core-5-0-inch-ips-ogs-hd-screen.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashas Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Κι εγω αυτό σκέφτομαι να παρω, αλλα με κραταει το γεγονος πως με 40 ευρω παραπανω παιρνω το g3. Eχεις χρησιμοιποιησει εσυ ή καποιος άλλος την εφαρμογή Quick remote; Αξιζει ή παρω ένα ξεχωριστο universal τηλεκοντρόλ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Παιδες, αναζητώ ταμπλετ, 3-4G (ισως δικαρτο), λειτουργια τηλεφωνου, ΕΩΣ 8 ιντσες, πολύ καλη οθονη, καλη μπαταρια, με αφθονο χωρο για εφαρμογες, super GPS-με χρηση ΧΩΡΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, αφθονη μπαταρια-6-7 ωρες οθονη, με ραδιο, με δυνατοτητα video/skype, καλες φωτογραφικες, αριστη κατασκευη, ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΕΙ, ΝΑ ΜΗ ΛΑΓΚΑΡΕΙ Για επαγγελματικη χρήση/διάβασμα βιβλίων κτλ Με τιμη ΤΟ ΠΟΛΥ 100-110 $$ Αγορά ειτε από Ελλάδα, ειτε από Κινα, ειτε από τον...Πλούτωνα... Ξερω ζητάω πολλά, αλλά....εδω το φορουμ ειναι για τα δύσκολα... BTW μεσω τετοιας αναρτησης αγόρασα το super ZTE V5 2/8, ΠΟΥ @@@ΜΑΕΙ κ δερνει...... Οπότε αδερφια ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ Edited March 11, 2015 by celtic1453 In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Κάτι σε Oneplus One δεν σου λέει τίποτα; Δουλεύει σαν νέξους, χωρίς 'σκουπίδια' ρουτ συνιστά η 'μαμά Oneplus'είναι πανέμορφο δυνατή μπαταρία και το πιο σημαντικό η τιμή του φυσικά.Εύχομαι να μην με θεωρήσεις οφ τόπικ, ιδέα δίνω. http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Κι εγω αυτό σκέφτομαι να παρω, αλλα με κραταει το γεγονος πως με 40 ευρω παραπανω παιρνω το g3. Eχεις χρησιμοιποιησει εσυ ή καποιος άλλος την εφαρμογή Quick remote; Αξιζει ή παρω ένα ξεχωριστο universal τηλεκοντρόλ; ναι αλλα εσυ ειπες οτι θελεις αντιστιχη οθονη με το oppo, του g3 ειναι αρκετα κατώτερο οο αφορά χροματα (χλομά) και φωτεινότητα (αθλια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashas Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Δεν το γνωριζα. Υπεθεσα πως μιας και είναι πιο καινουριο , θα είναι τουλάχιστον εφαμιλλη με του g2. Πως τα καταφεραν να κανουν τετοιο πισωγύρισμα στην οθονη και να εχει και μεγαλυτερη καταναλωση; Αν δεν ειχε το θεμα με την μη αποσπωμενη μπαταρια το g2, δε θα το σκεφτομουν καθολου. Θα χτυπουσα το 32αρι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Δεν το γνωριζα. Υπεθεσα πως μιας και είναι πιο καινουριο , θα είναι τουλάχιστον εφαμιλλη με του g2. Πως τα καταφεραν να κανουν τετοιο πισωγύρισμα στην οθονη και να εχει και μεγαλυτερη καταναλωση; Αν δεν ειχε το θεμα με την μη αποσπωμενη μπαταρια το g2, δε θα το σκεφτομουν καθολου. Θα χτυπουσα το 32αρι. έβαλαν θηρίο ανάλυση σε cpu που δεν το υποστηρίζει πλήρως......... ετσι θα εχεις την αυτονομία του find 5 και αναγκαστικά χαμηλό φως.......... παρε g2 32 gb να γουστάρεις (και ας μιν έχει εγγύηση) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 gps =qualcomm cpu η το kirin της Huawei οτιδήποτε άλλο θα σε απογοητεύσει, πάρε το xiaomi redmi την έκδοση με qualcomm μου στελνεις λινκ ποιο λες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Για να καλύψω και το φίλο πιο πάνω που δεν θυμάται το όνομα της επερχόμενης ROM της OnePlus, λέγεται Oxygen. Προσωπικά σου προτείνω να κινηθείς προς το OnePlus One. Καλύπτει στο έπακρο αυτά που ζητάς πιστεύω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 μου στελνεις λινκ ποιο λες? http://www.minideal.net/zte-red-bull-v5-5-snapdragon-400-msm8926-quad-core-dual-sim-wcdma-13mp.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Δυνατή μπαταρία δεν θα δεις στο alpha επομένως το One+ OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Το 32αρι έχει εγγύηση πλέον απο την lg κανονικά νομιζω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonthedoc Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Φιλε μου χωρις να εχω χρησιμοποιησει καποιο απο τα κινητα αυτα, για εμενα να προτιμησεις το LG G3. Και επειδη ψαχνω και εγω εδω και καιρο να παρω ενα, εγω εχω καταληξει στο xiaomi m3 που το βρηκα στο minideal στα 231€ αν δεν εχει προβλημα με τα κινεζικα. Περιμενε παντως να παρεις και καποια αλλη γνωμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouliadis Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα σας , ψάχνω κινητό για την κοπέλα μου από 120 έως 150 ευρό . δε τη νοιάζει αν είναι android η windows θέλει μόνο να έχει καλή κάμερα και να μην είναι 5 ιντσών . ο περιορισμός που έχει είναι ότι πρέπει να είναι από Ελλάδα και μάλιστα από κατάστημα comote διότι βγήκε η επιδότηση της . αυτά εν ολιγης . ευχαριστώ εκ των προτέρων !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omigis Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα είχα το iphone 4 και μπορώ να πω ότι έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω αλλα μας άφησε χρόνους πλέον. Αυτό που ψάχνω τώρα είναι είναι ένα κινητό κοντά στα 450+550 euro (έχω επιδότηση 200 euro) τι έχετε να μου προτείνεται? έλεγα για το Samsung το Σ5 λίγο που το είδα στο μαγαζί με εντυπωσίασε τα χρώματα τις οθόνης. Btw το Samsung η εταιρία το δίνει 550 και στο skroutz το βρήκα κοντά στα 300 δεν ξέρω άμα συμφέρει να το πάρω από Skroutz και να αγοράσω κάτι άλλο με τα 200 τις επιδότησης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Πάρτο απ το skroutz φίλε και κανε την επιδότηση έκπτωση στο πάγιο σου. Συμφέρει πολύ περισσότερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Μας τρολλάρεις, σίγουρα..... :lol: :lol:. Λες να μην είναι 5", αλλά δεν λες αν θέλεις παραπάνω ή παρακάτω!:blink: Υποθέτω παρακάτω....:confused: Επίσης, δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές με τις απαιτήσεις που έχεις...:p Android: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20294221&s=0 Windows: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20295222&s=0 Υ.Γ. Πρόσεξε γιατί είναι το υπ' αριθμ. 666 μήνυμά μου... :X :devil: :devil: :lol: :lol: :rotfl: Edited March 12, 2015 by demakhs Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouliadis Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 ουπς.....:lol: sorry..... πιο κάτω απο 5 ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Το huawei που προτάθηκε είναι πολύ αξιόλογη επιλογή και με αρκετά καλή κάμερα μπρος-πίσω. Το lumia δεν έχει καν φλας στην κάμερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouliadis Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Το huawei που προτάθηκε είναι πολύ αξιόλογη επιλογή και με αρκετά καλή κάμερα. Το lumia δεν έχει καν φλας στην κάμερα. Έχω διαβάσει όμως ότι το android κολλάει αρκετά μετά από κάποια φάση. το huawei ξέρουμε τι μνήμη έχει ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Έχω διαβάσει όμως ότι το android κολλάει αρκετά μετά από κάποια φάση. το huawei ξέρουμε τι μνήμη έχει ? 4GB ROM/ 1GB RAM δες εδώ τα χαρακτηριστικά του http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g6-6136.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts