Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά συγκρίνοντας τα specs δεν διαφέρουν και πολύ. Φοράνε ίδιο επεξεργαστή, ίδια gpu ενώ και η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα.

Ωστόσο το LG υπερτερεί σε κάποια σημεία όπως το ότι η μπαταρία του είναι αποσπώμενη, είναι πιο μικρό κ πιο ελαφρύ (παρόλο που το μέγεθος της οθόνης είναι ίδιο), έχει καλύτερες αναλύσεις δέχεται κάρτες microSD και το βρίσκεις την δεδομένη στιγμή στη χώρα μας πιο φτηνά κατά 50 ευρώ από το 1+1.

Αυτά όσο αφορά την θεωρία και με βάση αυτά εγώ θα επέλεγα το LG. Υπάρχει βέβαια και το θέμα εμφάνισης που για κάποιους παίζει σημαντικό ρόλο που και πάλι εγώ θα επέλεγα το LG αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.

Τέλος υπάρχει και το θέμα τις μοναδικότητας που πολύ θέλουν να κυκλοφορούν με μια συσκευή που δεν την έχουν πολλοί γύρο τους. Εδώί υπερτερεί το 1+1...

Ελπίζω να βοήθησα... Τώρα αν κάποιος έχει εμπειρία στην πράξη κ από τα δύο (όπου είναι και το πιο σημαντικό) θα μπορούσε να σε βοηθήσει καλύτερα. Υπάρχουν βέβαια και τα ανάλογα νήματα στο φόρουμ που μπορείς να διαβάσεις πολύ περισσότερα πράγματα για το καθένα...

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πλεον το 1+1 ειναι επισημα στην ελλαδα και μπορουμε να το αγορασουμε το 299 αυτο με τα 64gb δεν θελεις micro sd + οτι εχει 3gb ram
Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

σκεφτομαι την αγορα τηλ. (εκτος της παλαιοτητας της πρωτης σαν κριτηριο) ποιο προτεινετε? Edited by stauros2653
:ninja:

Στη θέση σου θα πήγαινε σε g2 32gb (bestprice παίζει στα 270).

Η συσκευή (την είχα στα 16gb), τα μόνο μειονέκτημα που μπορώ να τις προσάψω είναι ότι η lg δεν έβαλε sd & το μέτριο για ναυαρχίδα gps, κατά τα άλλα είναι εξαιρετική.

Αν σε ενδιαφερει και το στυλ δες και το cubot x9 ,6.5mm παχος ,8cores 2gb ram

http://www.minideal.net/cubot-x9-android-4-4-3g-smartphone-mtk6592-1-7ghz-octa-core-5-0-inch-ips-ogs-hd-screen.html

Κι εγω αυτό σκέφτομαι να παρω, αλλα με κραταει το γεγονος πως με 40 ευρω παραπανω παιρνω το g3.

Eχεις χρησιμοιποιησει εσυ ή καποιος άλλος την εφαρμογή Quick remote; Αξιζει ή παρω ένα ξεχωριστο universal τηλεκοντρόλ;

Παιδες,

αναζητώ ταμπλετ, 3-4G (ισως δικαρτο), λειτουργια τηλεφωνου, ΕΩΣ 8 ιντσες, πολύ καλη οθονη, καλη μπαταρια, με αφθονο χωρο για εφαρμογες, super GPS-με χρηση ΧΩΡΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, αφθονη μπαταρια-6-7 ωρες οθονη, με ραδιο, με δυνατοτητα video/skype, καλες φωτογραφικες, αριστη κατασκευη, ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΕΙ, ΝΑ ΜΗ ΛΑΓΚΑΡΕΙ

Για επαγγελματικη χρήση/διάβασμα βιβλίων κτλ

Με τιμη ΤΟ ΠΟΛΥ 100-110 $$

Αγορά ειτε από Ελλάδα, ειτε από Κινα, ειτε από τον...Πλούτωνα...

Ξερω ζητάω πολλά, αλλά....εδω το φορουμ ειναι για τα δύσκολα...

BTW μεσω τετοιας αναρτησης αγόρασα το super ZTE V5 2/8,

ΠΟΥ @@@ΜΑΕΙ κ δερνει......

Οπότε αδερφια

ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ

Edited by celtic1453
In the down down of the writing we became robes...

Κάτι σε Oneplus One δεν σου λέει τίποτα; Δουλεύει σαν νέξους, χωρίς 'σκουπίδια' ρουτ συνιστά η 'μαμά Oneplus'είναι πανέμορφο δυνατή μπαταρία και το πιο σημαντικό η τιμή του φυσικά.Εύχομαι να μην με θεωρήσεις οφ τόπικ, ιδέα δίνω.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Κι εγω αυτό σκέφτομαι να παρω, αλλα με κραταει το γεγονος πως με 40 ευρω παραπανω παιρνω το g3.

Eχεις χρησιμοιποιησει εσυ ή καποιος άλλος την εφαρμογή Quick remote; Αξιζει ή παρω ένα ξεχωριστο universal τηλεκοντρόλ;

ναι αλλα εσυ ειπες οτι θελεις αντιστιχη οθονη με το oppo, του g3 ειναι αρκετα κατώτερο οο αφορά χροματα (χλομά) και φωτεινότητα (αθλια)

Δεν το γνωριζα. Υπεθεσα πως μιας και είναι πιο καινουριο , θα είναι τουλάχιστον εφαμιλλη με του g2. Πως τα καταφεραν να κανουν τετοιο πισωγύρισμα στην οθονη και να εχει και μεγαλυτερη καταναλωση;

Αν δεν ειχε το θεμα με την μη αποσπωμενη μπαταρια το g2, δε θα το σκεφτομουν καθολου. Θα χτυπουσα το 32αρι.

Δεν το γνωριζα. Υπεθεσα πως μιας και είναι πιο καινουριο , θα είναι τουλάχιστον εφαμιλλη με του g2. Πως τα καταφεραν να κανουν τετοιο πισωγύρισμα στην οθονη και να εχει και μεγαλυτερη καταναλωση;

Αν δεν ειχε το θεμα με την μη αποσπωμενη μπαταρια το g2, δε θα το σκεφτομουν καθολου. Θα χτυπουσα το 32αρι.

έβαλαν θηρίο ανάλυση σε cpu που δεν το υποστηρίζει πλήρως......... ετσι θα εχεις την αυτονομία του find 5 και αναγκαστικά χαμηλό φως..........

παρε g2 32 gb να γουστάρεις (και ας μιν έχει εγγύηση)

Για να καλύψω και το φίλο πιο πάνω που δεν θυμάται το όνομα της επερχόμενης ROM της OnePlus, λέγεται Oxygen.

Προσωπικά σου προτείνω να κινηθείς προς το OnePlus One. Καλύπτει στο έπακρο αυτά που ζητάς πιστεύω.

Φιλε μου χωρις να εχω χρησιμοποιησει καποιο απο τα κινητα αυτα, για εμενα να προτιμησεις το LG G3.

Και επειδη ψαχνω και εγω εδω και καιρο να παρω ενα, εγω εχω καταληξει στο xiaomi m3 που το βρηκα στο minideal στα 231€

αν δεν εχει προβλημα με τα κινεζικα.

Περιμενε παντως να παρεις και καποια αλλη γνωμη.

Καλησπέρα σας , ψάχνω κινητό για την κοπέλα μου από 120 έως 150 ευρό . δε τη νοιάζει αν είναι android η windows θέλει μόνο να έχει καλή κάμερα και να μην είναι 5 ιντσών . ο περιορισμός που έχει είναι ότι πρέπει να είναι από Ελλάδα και μάλιστα από κατάστημα comote διότι βγήκε η επιδότηση της . αυτά εν ολιγης .

ευχαριστώ εκ των προτέρων !!

Καλησπέρα είχα το iphone 4 και μπορώ να πω ότι έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω αλλα μας άφησε χρόνους πλέον. Αυτό που ψάχνω τώρα είναι είναι ένα κινητό κοντά στα 450+550 euro (έχω επιδότηση 200 euro) τι έχετε να μου προτείνεται? έλεγα για το Samsung το Σ5 λίγο που το είδα στο μαγαζί με εντυπωσίασε τα χρώματα τις οθόνης.

Btw το Samsung η εταιρία το δίνει 550 και στο skroutz το βρήκα κοντά στα 300 δεν ξέρω άμα συμφέρει να το πάρω από Skroutz και να αγοράσω κάτι άλλο με τα 200 τις επιδότησης

Μας τρολλάρεις, σίγουρα..... :lol: :lol:.

Λες να μην είναι 5", αλλά δεν λες αν θέλεις παραπάνω ή παρακάτω!:blink:

Υποθέτω παρακάτω....:confused:

Επίσης, δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές με τις απαιτήσεις που έχεις...:p

Android: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20294221&s=0

Windows: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20295222&s=0

Υ.Γ. Πρόσεξε γιατί είναι το υπ' αριθμ. 666 μήνυμά μου... :X :devil: :devil: :lol: :lol: :rotfl:

Edited by demakhs

Το huawei που προτάθηκε είναι πολύ αξιόλογη επιλογή και με αρκετά καλή κάμερα μπρος-πίσω. Το lumia δεν έχει καν φλας στην κάμερα.

Το huawei που προτάθηκε είναι πολύ αξιόλογη επιλογή και με αρκετά καλή κάμερα. Το lumia δεν έχει καν φλας στην κάμερα.

Έχω διαβάσει όμως ότι το android κολλάει αρκετά μετά από κάποια φάση. το huawei ξέρουμε τι μνήμη έχει ?

Έχω διαβάσει όμως ότι το android κολλάει αρκετά μετά από κάποια φάση. το huawei ξέρουμε τι μνήμη έχει ?

4GB ROM/ 1GB RAM

δες εδώ τα χαρακτηριστικά του

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g6-6136.php

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...