Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και το s4 i9506 πολυ καλο..το ειχα αλλα σιγα σιγα μενει πισω...σε g3 καρφωτο..μη ακους κανεναν.το κινητο ειναι αψογο σε ολα του.και το s5 ειναι μαι πολυ καλη επιλογη..κοντευει 350
I Want To Believe

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειμαι αναμεσα στα δυο αυτα κινητα αυστηρα, μετα απο πολυ σκεψη και διαβασμα..

θα ηθελα ετσι ενα μινι συγκριτικο απο οσους εχουν την εμπειρια και μονο!

ευχαριστω πολυ

αν θέλεις 2 sim πας στο honor αν οχι δεν υπάρχει λόγος για το honor,βέβαια έχουν και αρκετή διαφορά στην τιμή

Να υποθέσω μιλάς μόνο για καινούρια?

Δεν ξέρω πάντως είμαι fun τψν μεταχειρισμένων... Αλλά το s4 δεν μου άρεσε καθόλου... Ούτε το g3 για άλλους λόγους... Για μένα κοίτα κανένα s5 σφραγισμένο που παίζει εκεί ή κανένα note 3... Ή κανένα one+ one από αυτά που ακούω...Εξαρτάται τη χρήση που το θες...

galaxy alpha η a5 και τα δύο είναι πιο γρήγορα από το s4 μου ακόμα και το Α5 που έχει πιο αργό επεξεργαστή...το alpha

είναι τέρας πυροβόλα τόσο απλά....

Προφανώς και δε θέλω 2 sim για να μιλάμε για αυτά τα δύο τηλέφωνα.. επίσης η διαφορά στη τιμή δε με ενδιαφέρει εφόσον κατέληξα σε αυτά..

Το στεγνό συγκριτικό με απλή αντιπαράθεση χαρακτηριστικων, επίσης δε μου λέει κάτι...

Εδώ το honor 4 μήνες . Απόλυτα ικανοποιημενος! Ειδικά η μπαταρία του εντυπωσιακη! Το μόνο που του λείπει υποστήριξη από developers για custom RIM.

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

δεν νομιζω οτι αξιζει να πας σε huawei οταν ηδη εχεις βαλει ως προταση και το κορυφαιο z3 compact.

το κινητο ειναι κλασης ανωτερο,σφαιρατο και μια μπαταρια απο αλλον πλανητη.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κινεζικο android, με παρα πολυ καλη καμερα, εως 5,5 ιντζες, καρτα μνήμης και εως 350 ευρω

Και να υπαρχει υποστηριξη σε rom!

Υπαρχει κατι?

με το Moto g θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου

Πήρα το s4 mini που με κάλυπτε υπερβολικά περισσότερο από moto g 2013 (και από 2014 αλλά όχι τόσο μεγάλη διαφορά)

Το z3c είναι στα 127 χλστ και το honor6 στα 139.7 χλστ άμα θυμάμαι καλά. Εσύ το ψάχνεις?

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Huawei Honor 6 plus 3GB/16GB....ταβάνι, δεν πάει πιο πάνω.

Εναλλακτικά, Oneplus one με 400 παρά κάτι από Ελλάδα (16GB), κοντά στην τιμή σου από Κίνα για την έκδοση των 32gb!!.

Για τα 2 παραπάνω από Κίνα δεν ξέρω αν παίζουν όλες τις Ελληνικές μπάντες (ειδικά την καινούρια 800ρα συχνότητα που θα παίξει το 4G στο μέλλον)!

Moto x 2014 κοντά στην τιμή σου από Ελλάδα, κάποιος που ξέρει μιλάει για ΤΟ κινητό.

Μετά πάμε στο LG G3 32GB στα 400 παρά κάτι από Ελλάδα και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο....;)

Kαι αν συμβιβάζεσαι με τις 5", εξαιρετική συσκευή το Huawei honor 6 στα 400 παρά κάτι από Ελλάδα.

Edited by demakhs

Αυτο με τις συχνοτητες δεν το πολυ κατεχω, εμενα με ενδιαφερει τουλαχιστον να πιανει 3g, το 4g μου ειναι αχρηστο οταν η wind που εχω δεν πιανει ουτε 3g!

Απο κινα θα παραγγείλω και ευχαριστω για τις προτασεις:)

Καλησπέρα σε όλους! Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ, αν και έχω βοηθηθεί πολύ από το site και οφείλω πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω για την προσπάθεια όλων.

Το θέμα λοιπόν έχει ως εξής:

Χρησιμοποιώ πολύ το κινητό για κλήσεις... Μπορεί ημερησίως το καλοκαίρι να φτάσω και τις 150!!

Πολλές φορές μάλιστα τα χέρια μου είναι λερωμένα και το bluetooth είναι απαραίτητο.

Ωστόσο χρησιμοποιώ αρκετα επίσης κάποιες εφαρμογές και internet.

Έχω δουλέψει με 3gs (σκυλί), και τον τελευταιο χρόνο έχω παίξει με lenovo (S660).

To S660 καλό, δυνατό με καλή μπαταρία.. Το ηχείο του βέβαια από την σκληρή χρήση βγήκε off.

Ψάχνω κινητό λοιπόν.. Αν θεωρήσουμε το κόστος ότι δεν είναι κριτήριο (γιατί το θεωρώ εργαλείο) τι λύση θα μου προτείνατε??

(π.χ. έψαξα το oneplus (χρόνος παράδοσης??), το iphone 6plus (μου αρεσε η φωνητική κλήση του 3gs, αλλά μεγάλο sar) )

Kαλά το πάς! Σου απόνεμεται Advanced και πας ολοταχώς για Proficiency!!! :clap:

Μικροδιόρθωση: Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η Wind χρησιμοποιεί τα 800. Εκείνοι οι καημένοι με X2+Wind τι θα κάνουν;

Ο δάσκαλος είναι πολύ σημαντικός σε αυτή την περίπτωση, αν δε σκαμπάζει όμως κι ο μαθητής......:p

Δεν υπάρχουν καημένοι με Χ2+WIND...υπάρχουν μόνο ΚΑΜΜΕΝΟΙ με Χ2+WIND!!! :lol: :rotfl: :lol:

Νομίζω όμως ότι δε θα χουν ιδιαίτερο πρόβλημα, γιατί όσους ακούω με wind δεν έχουν καλά καλά 2G...

Μέχρι να φτάσουν και να παρέχουν ικανοποιητική κάλυψη 4G, θα χει βγει το ΤΖΙ-ΤΖΙ!! :lol: :rotfl: :lol:

@sakis88888 (εσύ έχεις ξεπεράσει και το 11888!!:p) Μα με τα Κινέζικα κινδυνεύεις να μην έχεις ούτε σωστό 3G αν έχουν τις μπάντες 850/2100 αντί τις σωστές 900/2100. Νομίζω όλα τα κινέζικα που έχω δει (και έχω δει πολλά...) 850/2100 είναι....μήπως να το ξανασκεφτόσουν? Τι κόλλημα έχεις φάει, σώνει και καλά Κινέζικο και σύ??? :lol: :p

(Δάσκαλε, ανεβαίνω μισό κλιμάκιο ε????)

Edited by demakhs

Γεια σας!

Θα ηθελα ενα κινητο μεχρι 260 δεν εχω καποια προτιμηση ουτε σε μαρκα ουτε σε χαρακτηριστικα τωρα ειμαι με ενα coolpad f1.

Ενα που εχω βρει ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/5838376/Lenovo-Vibe-Z2.html .

Υπαρχει καποιο αλλο σε αυτα τα χαρακτηριστικα.

Έπεσε και έσπασε το Samsung s3 4G i9305 που είχα(χάλασε η lcd φαντάζομαι,εξωτερικά είναι μια χαρά αλλά μαύρισε η οθόνη,το πουλάω btw)

Επιλογές που βρήκα με γρήγορο ψάξιμο

1)HTC One (E8)

2)Sony Xperia Z2 LTE (16GB)

3)Sony Xperia Z3 Compact

4)LG G3

5)LG G2

6)Samsung Galaxy S5

7)Κάποιο άλλο που θα προτείνετε εσείς.

Απαιτούμενα χαρακτηριστικά

1)Android

2)τιμή γύρω στα 350 ευρώ

3)4,5''-5,5'' οθόνη (αυτά με 5,5'' είναι πολύ μεγαλύτερα από το S3;δε θα χωράνε εύκολα τσέπη; )

Ελπίζω σε όσο το δυνατόν συντομότερες απαντήσεις γιατί το χρειάζομαι για τη δουλειά μου και λέω να πάω αύριο να πάρω.Ευχαριστώ.

Θα πρότεινα Z3 Compact αν σου αρεσει να ειναι μικρο.

Αλλιως Sony Xperia Z2 LTE, Samsung Glaxy Alpha ή Galaxy S5 εφόσον το τελευταιο το rootaρεις και το αδειασεις, αλλιως κολλαει λιγο.

Ενδιαφέρομαι ν' αγοράσω κάποιο σχετικά tablet σχεδόν αποκλειστικά για θέαση βίντεο/ταινιών και ακρόαση μουσικής. Επίσης μ' ενδιαφέρει και το web browsing. Όταν λέω φτηνό εννοώ μέχρι 250 ευρώ πάνω κάτω.

Γενικά έχω δει τι παίζει σ' αυτές τις τιμές αλλά στα μοντέλα που έχω κοιτάξει όλο και κάτι δε μ' αρέσει. Εντάξει δεν περιμένω το τέλειο σ' αυτά τα χρήματα αλλά τουλάχιστον να μου ικανοποιεί τις minimum απαιτήσεις.

Λοιπόν τι θέλω:

- Θα προτιμούσα Andoid tablet, εννοείται αν είναι και dual boot με Windows no problem.

- ROM τουλάχιστον 16GB.

- RAM αν γίνεται 2GB έχει καλώς, αλλά εντάξει και με 1GB το σκέφτομαι.

- Οπωσδήποτε SD card από 64GB και πάνω που να αναγνωρίζει αρχεία μεγαλύτερα από 4GB (άρα συμβατό με extFAT/NTFS).

- Μέγεθος γύρω στις 10' (δε μ' ενδιαφέρουν 8άρια tablet ούτε πάνω από 11').

- OTG αν γίνεται αλλά δεν το θεωρώ και must.

- Θα μου άρεσε 3G/4G δυνατότητα αλλά και πάλι δεν είναι must.

- Επίσης θα μου άρεσε να έχει GPS χωρίς να είναι απαραίτητο όμως.

Τι έχω δει μέχρι στιγμής (και γιατί τα έχω απορρίψει):

- Onda V989. Καταρχήν δε μ' αρέσει η ιστορία με τα 2GB αποθηκευτικού χώρου για εφαρμογές, αλλά εντάξει μπορώ να το κάνω γαργάρα για την τιμή του (άσε που μπορείς να μεταφέρεις και εφαρμογές στον υπόλοιπο χώρο κτλ.). Όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν αναγνωρίζει SD extFAT/NTFS. Στο Onda forum μου είπαν μόνο FAT32 και ίσως NTFS με Lollipop (που δεν έχει βγει επισήμως).

- Teclast X98 Air 3G dual boot: εδώ βλέπω ότι η SD πάει μέχρι 32GB που δε με καλύπτει. Επίσης δεν ξέρω καν αν παίζει σε extFAT/NTFS. Κατά τ' άλλα βέβαια φαίνεται super πρόταση γιατί καλύπτει και πολλά απ' τα "nice to have". Κι εδώ νομίζω παίζει το θέμα με 2GB για εφαρμογές αλλά ok.

Έχετε να προτείνετε κάτι;

Edit: Sorry μόλις είδα ότι υπάρχει επισημασμένο θέμα για tablets, αν θέλετε συγχωνεύστε το.

Edited by TimDeLAY

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...