ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 το p7 αρκετα πιο αργο,επεξεργαστης που σε παραπεμπει σε συσκευες διετιας. προτεινω το g2. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Σημερα πηρα το viva i10g Δειχνει αρκετα καλο και γρηγορο. Ωραια οθονη. Σκορ εβγαλε 29000+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis9 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 θελω να βρω ενα καλο κινεζικο κινητο οκταπυρηνο (διοτι το χρησιμοποιω πολυ για παιχνιδια και δεν θελω να εχει προβλημα στον τομεα αυτο) ..γυρω στα 150-200 ευρω μπορω να διαθεσω....θελω να ακουσω γνωμες και εμπειριες....επισης θελω αν μπορει καποιος να μου εξηγησει τι πρεπει να κανω ωστε να μην εχω προβλημα με το τελωνειο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 meizu m1 note,lenovo vibe x2,nubia z5s επιλεγεις απλό ταχυδρομείο (sing post,chinapost...) οχι κουριερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis9 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 φιλε μου εχεις καποια γνωμη για το elephone p5000 και το lenovoa806? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Στα 200 ευρώ που είσαι πάρε το vibe x2, σαφώς ανώτερο του a806 που συζητάς και πιο φθηνό από τα υπόλοιπα δύο που προτείνει ο leo06. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Στα 200 ευρώ που είσαι πάρε το vibe x2, σαφώς ανώτερο του a806 που συζητάς και πιο φθηνό από τα υπόλοιπα δύο που προτείνει ο leo06. Εγώ ρε παιδιά το vibe X2 το βλέπω στα ~260 το φθηνότερο. Που υπάρχει στα 200?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakos21 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 εχω δυο επιλογες απο vickmall ξερει κανεις τις διαφορες ? Free Shipping SG Post -Registered Airmail $0.00 Free shipping Netherland Post-Registered Airmail $0.00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Τον τελευταίο καιρό το ολλανδικό ταχυδρομείο φέρνει γρηγορότερα τα δέματα αλλά δεν είναι κανόνας αυτό. Κατά τα αλλά δεν υπάρχουν διαφορές. Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ολα τα κινητα που προταθηκαν ειναι καλα, ιδιαιτερα μοθ αρεσει το meizu m1 note. Θεωρω οτι αξιζει να δεις και τα Jiayu S3 advanced, Εcoo Ε04 και Kingzone Z1. Το πρωτο εχει προς το παρον θεμα με την idle καταναλωση, αλλα γενικα φαινονται πιοτικες συσκευες με φοβερα χαρακτηριστικα (περα απο το πολυ δυνατο hardware). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ολα τα κινητα που προταθηκαν ειναι καλα, ιδιαιτερα μοθ αρεσει το meizu m1 note. Θεωρω οτι αξιζει να δεις και τα Jiayu S3 advanced, Εcoo Ε04 και Kingzone Z1. Το πρωτο εχει προς το παρον θεμα με την idle καταναλωση, αλλα γενικα φαινονται πιοτικες συσκευες με φοβερα χαρακτηριστικα (περα απο το πολυ δυνατο hardware). vickmall, to2c, minideal, merimobiles....κάπου θα το πετύχεις γύρω στα 200...ευρώ να κοιτάς, όχι δολλάρια...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας .Αρχικά είχα καταληξει στο lg g2(32) με 300 περιπου ευρω αλλά τυχαία είδα το vibe z2 στα public χτες στα 269 ευρώ και για να είμαι ειλικρινής κάπου ψιλομπερδεύτηκα και προκειμένου να μην κάνω καμια πατάτα θα ήθελα την γνώμη σας.(το ότι το ένα είναι δίκαρτο αφήστετο σε δευτερη μοιρα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Θα ήθελα την γνώμη σας καθώς άσχετος για ενα κινητο κινέζικο μέχρι 150 €. Η χρήση θα ειναι viber, Facebook κανένα παιχνιδάκι, φωτογραφίες και gps. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Το Lg είναι σχεδόν σε όλα καλυτερο. Μην το σκεφτεσαι είναι πολύ καλη αγορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Εγώ θα σου πρότεινα να δεις και κανένα lumia, εφόσον δεν έχεις περιορισμό στο λειτουργικό βέβαια. Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 g2 φυσικά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Εγώ ρε παιδιά το vibe X2 το βλέπω στα ~260 το φθηνότερο. Που υπάρχει στα 200?? http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-vibe-x2 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-m1-note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Για android ψάχνω αλλα εχω μπερδευτεί με τους επεξεργαστές μάρκες αξιοπιστία κτλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Θα ήθελα την γνώμη σας καθώς άσχετος για ενα κινητο κινέζικο μέχρι 150 €. Η χρήση θα ειναι viber, Facebook κανένα παιχνιδάκι, φωτογραφίες και gps. δες το huawei honor 3c http://www.vickmall.com/huawei-honor-3c-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-2gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ogs-screen-3g-wcdma-smartphone-white.html ειναι αψογο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ερώτηση κρισεως τα 8gb δεν ειναι λιγα; Γιατι αν βάλω αυτά που είπα δεν θα κολλάει; Στην επιπλέον μνημη νομίζω δεν μεταφέρονται ολα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakos21 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 προβλημα με το τελωνειο , να υποθεσω οτι δεν εχει ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 ulefone be pro elephone p6000 elephone p3000s http://www.to2c.com http://www.vickmall.com paypal, singpost ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Βρήκα και αυτο Cubot X9 στα 139$. Αξίζει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ερώτηση κρισεως τα 8gb δεν ειναι λιγα; Γιατι αν βάλω αυτά που είπα δεν θα κολλάει; Στην επιπλέον μνημη νομίζω δεν μεταφέρονται ολα. εμενα δεν κολλησε ποτε,τωρα αν θες ριξε μια ματια και σε αλλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλά υποθέτεις, αλλά οι κανόνες του φόρουμ δεν επιτρέπουν συζητήσεις για τρόπους αποφυγής τελωνείου. Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts