GeorgeHtz Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 αμα ειχα μαζεμένα 300Ε για κινητό και οχι (+/-)150Ε τον χρόνο δεν θα ειχα ανοίξει το τοπικ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Σε συνέχεια του προηγούμενου θέματος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=407903 και επειδή το budget αυξήθηκε, κοιτάω κάτι σε αυτή την τιμή από Κίνα. Οι 2 εναλλακτικές που έχω τώρα είναι το Xiaomi Mi3 και το ZTE Nubia Z7 mini. Κάθε παρατήρηση ευπρόσδεκτη! Edited January 4, 2015 by stratos_21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegonikos Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλησπέρα, Ξεκίνησα για την αγορά του Meizu M1 Note, άλλα διαπίστωσα ότι δεν το έχει κανείς σχεδόν ετοιμοπαράδοτο έτσι αναγκαστικά άρχιζα να διευρύνω τους ορίζοντες μου μιας και έχω σχεδόν ξεμείνει από κινητό. Μετά από αρκετό σερφάρισμα (είναι και πολλά αυτά τα κινέζικα κινητά :lol: ) κατέληξα σε δυο πιθανές επιλογές που μου άρεσαν και που είναι κοντά χρηματικά μεταξύ τους (ξέφυγα όμως από τα 200 ευρώ max που ήταν η αρχική μου δέσμευση και που την κάλυπτε το meizu Μ1..) Πρόκειται για τα δυο παρακάτω κινητά... http://www.to2c.com/meizu-mx4-2gb-ram-32gb-rom-4g-fdd-lte-original-phone-mtk6595-octa-core-5-36-ips-ogs-1920x1152-screen-20-7mp-dual-camera-otg-gps.html http://www.to2c.com/zopo-3x-ram-3gb-rom-16gb.html Κάθε βοήθεια για την τελική επιλογή μεταξύ αυτών των δυο καλοδεχούμενη! :D Να επισημάνω ότι είμαι εντελώς άσχετος από android κινητά (κάτοχος iphone4 εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ευχαριστώ μέχρι τώρα, συνέχεια εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408011 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Μάλλον θα καταλήξω σε κάποιο από αυτά που μου πρότεινες σε ευχαριστώ LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 z7 mini απο μενα για πολλούς λόγους όπως οθονη dual sim καλύτερη camera micro sd ποιο λεπτό και όμορφο, και σχεδόν με ίδια αυτονομία αν και mi3 έχει μεγαλύτερη μπαταρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos1997 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 εγώ θα σου πρότεινα το Samsung Galaxy S4 που είναι στην τιμή των 300 ευρώ και είναι καλύτερο από αυτά τα δύο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 (LG L Fino,LG L70),το κινητο προοριζεται τον πατερα μου.Η χρηση που θα γινεται ειναι πιο πολυ τηλεφωνα και ελαχιστο browsing. Τι μου προτεινετε? Ευχαριστω προκαταβολικα :D To lg l70 μόνο και μόνο για την λίγο μεγαλύτερη μπαταρία του, είτε moto e, είτε lumia 630. Μoto & nokia είναι εγγύηση στο θέμα ομιλία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MUFC Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Παιδιά καλησπερα. Και καλη χρόνια. Μπορείτε να μου πείτε εαν θα ηταν για μένα συμφέρον να ανταλαξω το Κ910 με το Note 3 neo; Το lenovo το έχω απο τον Μάιο 2014 και κάπου με κούρασε με τα μισά Ελληνικά και μισά Αγγλικά στο μενου*του. Κερδίζω κάτι σε χαρακτηριστικάμε το Note 3 neo η χάνω λόγω επεξεργαστή; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Δίνω 270$ δηλαδή με προμήθεια τράπεζας περίπου 230€, οπότε είναι εκτός μπάτζετ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Το g2 θα προτιμουσα και εγω απο τα δυο παραπανω, αλλα δες και το Ascent p7, το προτιμω απο z1 και g2 γιατι παιρνει microSD. Επισης εχει καλυτερη καμερα, και ειναι πιο ποιοτικο συμφωνα με τα λεγομενα συμforumιτων, αλλα εχει χειροτερη μπαταρια σε σχεση με το g7 (και λιγο χειροτερο επεξεργαστη, στα benchmarks τουλαχιστον). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα τα φώτα των ειδικών ..και μη Φίλος έχει επιδότηση 150€ και θέλει κινητό από Ελλάδα, λόγω της επιδότησης. Τον ενδιαφέρει μέχρι 4,5' , καλό wi fi και απροβλημάτιστη χρήση Τι προτείνει το forum; ( Αν υπάρχει δίκαρτο με ενεργές ταυτόχρονα και τις δύο κάρτες το προτιμάει...:)) XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsp13 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Όπως λέει και το θέμα,ψάχνω κινέζικο κινητό μέχρι 100 ευρώ ,με ικανοποιητική κάμερα για ΚΟΠΕΛΑ :p,ευχαριστώ εκ των προτέρων ..!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasch Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 εχεις δικιο.... αξιζει να περιμενω λες? προς το παρον η τιμη του ειναι παρα πολυ καλη.... με εφησες και για το p3000s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ε μα πες μας και τι χρήση κάνεις κλπ, πως να σου προτείνουμε κάτι; Είναι δύο υπερπληρης κινητά, αλλά σε άλλη κατηγορία. Όποιο και να πάρεις είναι τοπ, αλλά γι αυτό λέμε πες μας τι θέλεις από ένα κινητό, να βοηθήσουμε να πάρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) http://www.merimobiles.com/huawei-glory-3c-play-edition-5-hd-mt6582-4gb_p/meri10504.htm Edited January 4, 2015 by ziaba Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 δες και το lg g2 αλλιώς το ZTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) moto g (εκδοση 4g) http://www.bestprice.gr/item/2154434803/motorola-moto-g-lte.html?qid=30_KG9_G0kc_3e2d1_806&seq=3 lg l90 http://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones.html?q=lg+l90&qid=30_KBVzJgOJ_2601b Edited January 5, 2015 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Γνώμη μου, αν και γενικό δεν "παω" τη samsung τα νοτε ειναι σε μια κατηγορία μόνα τους... ΑΝ μπορείς να το πληρώσεις παρτο...στα specs οπως ειδες μόνος σου το νοτε υπερέχει, με key points για εμένα τη μιση ιντσα μεγαλύτερη οθόνη σε ελαχιστα μεγαλύτερο μεγεθος και στο καλύτερο soc. Απτην αλη,το sony ειναι αδιαβροχο(για καποιους μετραει...) και πολύ πιθανών να εχει καλύτερη αυτονομία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) σε αυτο το ευρος τιμης μην περιμενεις πολλα απο τις καμερες. προτεινω leagoo lead 7 €105. δες review κινητου και δειγμα φωτογραφιων. επισης σημειωσε οτι εχει μπαταρια 4500mah, 1gb ram, 8gb rom και android 4.4.2 (ελαφρυτερο-γρηγοροτερο απο το 4.2). Edited January 5, 2015 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά ποιο να επιλέξω???το MEIZU αξίζει τα λεφτά του? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Το παίρνεις από εδώ με την καινούρια ROM και είσαι ΟΚ. Για το launcher,το playstore να'ναι καλά.....όπως έγραψε και ο telefoneri,σε 1' θα είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Γιάννη εγώ θα σου έλεγα να αποφύγεις τα huawei λόγω επεξεργαστή! Το p6 για παράδειγμα είχε θεματακια σε μερικά παιχνίδια η gpu! Όπως σου είπα και στο Facebook για μένα z2>g2>z1 compact haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Μόνο Motorola Moto G.:) Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Η τιμή δεν πρέπει να είναι πάντα κριτήριο αγοράς. Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις δίλημμα ανάμεσα σε αυτά τα δύο τηλέφωνα, γιατί έχουν μία μεγάλη και σαφή διαφορά, το μέγεθος. Το ένα είναι μεγάλο και προσφέρει αντίστοιχα μεγάλη οθόνη, ενώ το άλλο το αντίθετο. Αν θέλεις/χρειάζεσαι την μεγάλη οθόνη και είσαι διατεθειμένος να επωμιστείς το μεγαλύτερο μέγεθος πας για το G2, αν αντίθετα θέλεις κάτι μικρό και βολικό και δεν σε πειράζει η μικρότερη οθόνη, τότε πας για το Z1c. Αν ήθελα κινητό με μεγάλη οθόνη και για εμένα το G2 θα ήταν από τις πρώτες μου επιλογές, αν και τα 16GB του είναι πλέον στενόχωρα και μου αρκούν οριακά. Από εκεί και πέρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα από το Z1c, είναι εξαιρετικός συνδυασμός μεγέθους και δυνατοτήτων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts