telefoneri Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 δικαρτα: coolpad f2, p3000s, p4000, zte v5 max. ολα νεα-επερχομενα. ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 παραγγειλα το umi zero ημουν στους 100 πρωτους με κουπονι οποτε η τιμη ηταν πενα. Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 lg g2 mini lte το (LTE) τι ακριβός σημαίνει;;είδα πως δεν έχει τόσο καλές γωνίες θέασης..κατά τα άλλα αξίζει τα 30 ευρώ παραπάνω σε σχέσει με το samsung galaxy s III mini i8190 (8GB)?? Για το moto g μέσα στο κουτί περιέχει μόνο ένα καλώδιο usb ούτε φορτιστή ούτε τίποτα δεν παίρνει micro sd :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Το Moto G 4G παίρνει κάρτα μνήμης όπως και το Moto G 2nd Gen και LTE σημαίνει πως η συσκευή είναι συμβατή με δίκτυα τέταρτης γενιάς 4G. Και εγώ προτείνω το Moto G ή το 4G ή το 2014. Edited November 16, 2014 by Alex_tz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (είδα πως υπάρχει και lg g2 mini και είναι πιο ακριβό κατά 45 ευρώ πια η διαφορά με το lte) Moto G 4G vs lg g2 mini lte πιο μου προτείνετε ;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbsolutOwner Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μετα απο μια μικρη αναζητηση που εκανα ειδα οτι το xiaomi redmi note 4g οπως και το motorola moto G (2014) ειναι εξησου καλα αν και παμε στα 150-160ευρω...Ποια ειναι τα υπερ και τα κατα ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoulaaa Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Και εγώ είμαι ανάμεσα στο note 3 και 4 γιατί από κινητό είμαι μια χαρά προς το παρόν αλλά θα ήθελα κάτι πιο μεγάλο για πιο επαγγελματική χρήση. Απλώς φοβάμαι να στραφώ στο 3 από τώρα σαν πιο οικονομική λύση. Μήπως είναι καλύτερα να περιμένουμε να πέσει και άλλο το 4 γιατί κακά τα ψέμματα σίγουρα είναι πολύ καλύτερο του 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μετα απο μια μικρη αναζητηση που εκανα ειδα οτι το xiaomi redmi note 4g οπως και το motorola moto G (2014) ειναι εξησου καλα αν και παμε στα 150-160ευρω...Ποια ειναι τα υπερ και τα κατα ? το μονο κατα που βλεπω ειναι το μεγεθος του Note 4g (ειναι αρκετα μεγαλο) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbsolutOwner Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 το μονο κατα που βλεπω ειναι το μεγεθος του Note 4g (ειναι αρκετα μεγαλο) Δεν με ενοχλει καθολου το μεγεθος ουτε ειναι προβλημα.Απο θεμα δυνατοτητων ομως ποιο ειναι καλυτερο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Δεν με ενοχλει καθολου το μεγεθος ουτε ειναι προβλημα.Απο θεμα δυνατοτητων ομως ποιο ειναι καλυτερο? το note καλύτερο απο άποψη ram/λογισμικού (αν και λογισμικό ειναι γούστο καθαρά) και τα δυο ειναι πολυ καλα παντος (για τα λεφτα τους) ριξε ενα κερμα καλυτερα να επιλεξεις ετσι :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Το Moto G 4G είναι καλύτερο από το G2 Mini γιατί έχει καλύτερη οθόνη και θα πάρει και Android Lollipop αλλά έχει χειρότερη κάμερα από το G2 Mini. Άρα, προτείνω το Motorola. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Σε αυτά τα χρήματα μονόδρομος το moto g φίλε μου Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatals Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Moto G ή ZTE blade vec 4g!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 οτι θα πεσει θα πεσει αλλα αν κρατιεσαι τοτε περιμενεις!!!και το note 3 θα σε καλυψει σε ολα..εγω την εχω βρει με ενα S4 I9506 LTE-A το τηλ ειναι φοβερο!!!με καλυπτει σε ολα,γρηγορο,ταχυτατο και παιρνει ακομα αναβαθμισεις!!! I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Καλησπέρα ειμαι ανάμεσα σε αυτα τα δυο κινητά τα οποία τα προόριζω για δώρο. Ποιο θα προτιμούσατε ?το 310 το έχουν αρκετοί απο εδώ μέσα το θέμα μου ειναι ,οτι μου αρέσει περισσότερο το 330 αλλα εχει την 4.2 έκδοση και κάποιες άλλες διάφορες νομίζω αλλού βρίσκω οτι εχει oτg αλλού όχι κλπ...θα πάρω 2 κινητά το ενα θα εχει κάμποσες εφαρμογές το άλλο σχεδόν καθόλου ,και τα 2 θα αγοραστούν από Ελλάδα λογω ασφαλιστικής κάλυψης το ποσο που διαθέτω ειναι 120 μαξ και μονο doogee.αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε. Ποιο ειναι ποιο πρόσφατο ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 ηρθε η επιδοτηση cosmote, απ'οτι ειδα μπορω να την εξαργυρωσω σε γερμανο ή cosmote (αλλα φαρμακειο οι τιμες) και σε πλαισιο και κωτσοβολο (καπως καλυτερα τα πραγματα). Το budget ειναι ~200 ευρω, τι προτείνετε από τα δύο τελευταία καταστήματα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HangOver Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Οπως λεει και ο τιτλος αξιζει να αγορασω το 5 για 410 ευρω ή στα ιδια λεφτα να παρω καποιο αλλο; Ποια εινα τα υπερ και τα κατα του iPhone 5; -Να σημειωθει οτι ειμαι πολλα χρονια στην Android πλατφορμα και θελω να δοκιμασω κατι διαφορετικο. Edited November 16, 2014 by HangOver Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Οπως λεει και ο τιτλος αξιζει να αγορασω το 5 για 410 ευρω ή στα ιδια λεφτα να παρω καποιο αλλο; Ποια εινα τα υπερ και τα κατα του iPhone 5; -Να σημειωθει οτι ειμαι πολλα χρονια στην Android πλατφορμα και θελω να δοκιμασω κατι διαφορετικο. πάρε εστο 5s....... alla na ξέρεις θα ξενερώσεις με την μπαταρία....... οσο αφορά ολα τα αλλα λογικά ξερεις που πας............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 ζητα να σου κάνουν μείωση στο παγιο...... σε αυτα τα χρήματα τπτ δεν παίρνεις απο αυτά τα δυο μαγαζιά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbsolutOwner Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 το note καλύτερο απο άποψη ram/λογισμικού (αν και λογισμικό ειναι γούστο καθαρά) και τα δυο ειναι πολυ καλα παντος (για τα λεφτα τους) ριξε ενα κερμα καλυτερα να επιλεξεις ετσι :lol: Καλη ιδεα!απο ποιο μαγαζι απο τα γνωστα ειναι πιο αξιοπιστο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Καλη ιδεα!απο ποιο μαγαζι απο τα γνωστα ειναι πιο αξιοπιστο? to2c, vickmall Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HangOver Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 πάρε εστο 5s....... alla na ξέρεις θα ξενερώσεις με την μπαταρία....... οσο αφορά ολα τα αλλα λογικά ξερεις που πας............ 5ς ξεφευγει πολυ απο το budget ... αυτο που ξερω ειναι τα iPhone γενικα ειναι πιο πισω στην τεχνολογια απο τα android... απλα αυτο που θελω να μαθω ειναι αν αξιζει να παω στην iOS ή θα κλαιω τα λεφτα μου ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Νομίζω ότι θα κλαις τα λεφτά σου. Αξίζει να αγοράσεις κάτι 2 ετών παλιό; Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Η άποψη μου είναι ότι είναι πεταμένα λεφτά. Όχι γιατί δεν είναι καλό κινητό, αλλά επειδή με 400 ευρώ παίρνεις κορυφαία κινητά όπως το lg g3 ή το oppo find 7 που απλά δεν συγκρίνονται με το iphone 5. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HangOver Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Νομίζω ότι θα κλαις τα λεφτά σου. Αξίζει να αγοράσεις κάτι 2 ετών παλιό; Ναι αλλα οπως ειπα και πιο πριν θελω να δοκιμασω κατι διαφορετικο και παραλληλα να ειναι αν οχι καλο σχετικα καλο. Εχω κουραστει με τα android για αυτο σκεφτομαι να παω σε iPhone τα οποια απ' οσο εχω ακουσει δεν τρωνε κολληματα και ειναι ποιοτικως καλα κινητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts