Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Ζ2 είναι καλύτερο . όσο για την υπερθέρμανση κατά την εγγραφή 4κ αντιμετωπίζεται με 3λεπτά video που δεν θα έχεις πρόβλημα . Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι τα bezels . όσο για το s5 έχει καλή οθόνη και κάμερα αλλά υστερεί σε ποιότητα κατασκευής από το Ζ2

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

(Ξέρω ότι είναι λίγο μεγάλες οι διαφορές σε χαρακτηριστικά και σε τιμη, αλλά εγω εξακολουθω να )

Προσπαθω να συγκρινω τις παρακατω 4 HTC συσκευες:

htc desire 601

htc desire 610

htc one sv

htc one mini 2

Υπάρχει κάποιο site στο οποιο να βάλω διπλα διπλα τα χαρακτηριστικά αυτων των συσκευων και να τις συγκρίνω ;

:)

Γεια σας παιδεια ,απο το πολυ το διαβασμα στο φορουμ εχω χασει την μπαλα.Αντι για καλυτερα εγινα χειροτερα.Απο αλλο κινητο ξεκινησα και σε αλλο εφτασα!!!!

Πλεων ειμαι αναμεσα σε 2 - 3 κινητα

1)xiaomi mi3 16gb

2)xiaomi hongmi note

3)lenovo k910

Δεν εχω προβλημα με το μεγεθος.Θελω μια συσκευη αξιοπιστη και με καλη καμερα.Το κυριο θεμα μου ειναι η καμερα(ισχυει οτι με καποιο προγραμμα απο τα πολλα που εχει στο play store μπορεις να την κανεις ακομη καλυτερη)???

Βοηθεια καλη μου ανθρωποι!!!!!

Καλημερα.

Αν και εχουν περασει αρκετα ChinoAndroid απο τα χερια μου δεν ευτύχισα να εχει περάσει 2G Ram.

Θα ηθελα λοιπον αγορα μεχρι 200$ δλδ 150€ για 2G ram και κατω απο 5,5''.

Αυτο που θα ηθελα ειναι να εχει καλη καμερουλα και να ασχολούμαι οσο το δυνατο λιγοτερο με το κινητο, κοινός να εχει stable λειτουργικο, και να κανουμε αναβαθμισεις μονο οταν υπαρχει λογος.

Για τον δευτερο λογο αποκλείονται το coolpad F1 και το xiaomi 1S. Για λογο μεγεθους αποκλειουμε μαλλον και το ASUS που εχει μεγεθος 5,5'' και οθονη 5''.

Δεχομαι προτασεις και για μονοGiga που να κανουν καλη διαχειρηση σε resourses μνήμης και μπαταριας.

Δυσκολα τα ζητουμενα αλλα.... μπορει και να περιμενω να πεσουν μερικα ή να βγουν καινουργια . Αυτοι δεν σταματουν την παραγωγη.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Οπως λεει κ ο τιτλος ψαχνω για κινητό με μεγάλη αυτονομία μπαταριας δε μ ενδιαφερει τπτ αλλο....... +απλα να ναι αξιόπιστο κ να στελνει μηνύματα κ να κανει κλείσεις :)

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Οπως λεει κ ο τιτλος ψαχνω για κινητό με μεγάλη αυτονομία μπαταριας δε μ ενδιαφερει τπτ αλλο....... +απλα να ναι αξιόπιστο κ να στελνει μηνύματα κ να κανει κλείσεις :)

Aπο Κινα

Φτηνα

Lenovo S660

THL 4400

Πιο ακριβα

Lenovo s860

THL 5000

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Σ ευχαριστω για γρήγορη ανταπόκριση δε ψαχνω smartphone (εχω το z ultra) αλλα για απλο κινητό μονο για κλείσεις κ μηνύματα με μεγαλη διαρκια μπαταριας κ αξιόπιστο αυτα θα το χω απο δω κ απο κει και να μου το κλεψουν να μην το κλαιω μετα Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Σ ευχαριστω για γρήγορη ανταπόκριση δε ψαχνω smartphone (εχω το z ultra) αλλα για απλο κινητό μονο για κλείσεις κ μηνύματα με μεγαλη διαρκια μπαταριας κ αξιόπιστο αυτα θα το χω απο δω κ απο κει και να μου το κλεψουν να μην το κλαιω μετα

Τόοτε μου φαίνεται κοιτάς κάτι τέτοιο...

http://s30.postimg.org/iiril89zl/01e7c54981f9a349cacc41ff0b30ca539a6f2a84d34fa80b.jpg

(κλεμμένο από το θέμα εδώ -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=400153 )

στα χερια μου τοτε το 3310 δε μου κρατουσε πανω απο 2 μερες κ γενικα κανενα νοκια καλα χρυσα αγια αλλα απο θεμα μπαταριας δεν......

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Με κλειστά ματια τότε.....Samsung B1200
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

[/color]

Με κλειστά ματια τότε.....Samsung B1200

που το πουλανε???

------------------------

με βλεπω να καταληγω σε νοκια 105 στα χαρτια εχει τεραστια αυτονομια + το μεγ. χρονο ομιλιας. το χει κανενας να μας πει αν οντως ειναι τοσο καλο ή οχι οσο στα χαρτια???

Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

φίλε είσαι φοβερός.

καταπληκτικο site και βαζεις πανω απο 3 κινητα για συγκριση.

ευγε!

:)

τί κινητό να πάρω μέχρι 220 ευρώ? έχω δει κάποια.εσείς τί προτείνετε μιας και κινέζικο παίρνω πρώτη φορά. η οθόνη θέλω να είναι 5,5 - 6 ιντσες. Edited by nikospats

Γειά σας παιδιά, είμαι νέος στο φόρουμ, και ήθελα να πάρω γνώμες για μια αγορά. Θέλω να αγοράσω ένα android κινητό. Διαθέτω περίπου 150 ευρώ, και είμαι εξοικειωμένος γενικά με αγορές μέσω ίντερνετ. Τελευταία έχω ακούσει καλά λόγια για τα Lenovo και τα xiaomi. Ένας φίλος έχει πάρει το xiaomi red rice και είναι πολύ ικανοποιημένος. Έλεγα να το πάρω αλλά μετά είδα πως 2 αλλοι φίλοι μου πήγαν σε Lenovo και είναι και αυτοι πολύ ικανοποιημένοι. Γενικά εχω ακουσει πως εχουν πολύ value for money τα κινεζικα. Επισης μου εχουν προτείνει αυτό το site: minideal.net. Γενικά νομίζω πως χρειάζομαι RAM 2GB γιατί θέλω να έχω ανοιχτό ένα messenger π.χ viber, θελω να ειμαι skype διαρκώς, και να μπορω να σερφάρω άνετα ταυτόχρονα. Σκέφτομαι αυτό εδώ http://www.minideal.net/original-lenovo-a8-a806-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html

ποια είναι η γνώμη σας; ευχαριστω!

Πολύ καλά σχόλια έχω διαβάσει και για το Asus Zanfone 5.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392023

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Φίλος μου είναι ανάμεσα σε αυτά τα δύο... Δίνει μέχρι 150 ευρώ... Από ότι βλέπω τα κινητά έχουν πάνω κάτω τα ίδια σπεκς... Σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι άλλο από Κίνα???
Powerd by OnePlus 7 Pro

Απειρα μοντελο.Πρωτον μακρυα απο Elephone.1000 φορες το UMI (μικρομεσαια εταιρεια με λιγα προβληματα).

Τι χαρακτηριστικα θες?Οθονη χρηση κτλ...

Ενδεικτικα προτεινω Coolpad F1,Coolpad 7320,Coolpad 8730L,Xiaomi Note,ZTE Redbull,Lenovo A8,Asus Zenfone.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Χρήση νορμάλ... Dual Sim και δεν ξέρω αν το έχει ο φίλος με το ρουτάρισμα οπότε καλό θα ήταν να είναι "έτοιμο" όσο γίνετια καλύτερα... Επίσης αυτά τα δύο είδα ότι έχουν 1GB RAM... Αν υπάρχει κάτι καλό στα 2GB θα ήθελα να του βρω...

Από elephone γιατί μακριά??

Coolpad έχω ακούσει ότι θέλουν πολύ πείραγμα, αλλά γενικά δεν έχω ασχοληθεί με τα κινέζικα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

το ιδιο πραγμα εχω αναρωτηθει και εγω σε ολα τα εμπιστα μαγαζακια που εχω βρει (vickmall.com , to2c.com , minideal.net) αλλα δεν το βλεπω να υπαρχει πουθενα οποτε μαλλον ειτε γινεται επιτηδες ειτε απλα δεν τους ενδιαφερει να βαλουν τετοια φιλτρα!

φαντασου εγω εφτασα ακομα να αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανα κινεζικο σκρουντζ για να συγκρινει τις τιμες....

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...