Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι αλλά το λογισμικό από τι ξέρω παίζει ρόλο και στη μπαταρία, μπορεί το meizu να έχει μικρότερη μπαταρία σε mAh, αλλά από τι ξέρω με σκληρή χρήση βγάζει άνετα μια μέρα. παρόλο που έχει 500+ mAh κάτω. Τα χαρακτηριστικά τα συγκρίνω και μόνος μου,αλλά όταν παίρνεις ένα κινητό δεν παίζει ρόλο μόνο το Hardware, γι'αυτό ρωτάω σε περίπτωση που τα χει δοκιμάσει κάποιος και τα δύο κινητά τι θα πρότεινε..

Ναι εδω ειναι καταλληλοτερο μερος για vs. Ημουν αρχικα στο ιδιο διλλημα αλλα βλεποντας την φωτογραφια που επισυναπτω απεκλεισα το μι3 λογω σχεδιασμου. Δεν υπαρχει αυτη η φαρδια οθονη του mx3 και τα λεπτα bezels...Σιγουρα τα τεχνικα χαρακτηριστικα του μι3 δηλαδη μπαταρια, cpu, gpu φαινονται μισο κλικ ισχυροτερα αλλα στην πραξη δεν φαινεται να υπαρχει διαφορα καθως και η αποδοση ειναι πολυ smooth και η αυτονομια πολυ καλη 5-6+ ωρες οθονης. Δεν εχω το μι3, εχω ασχοληθει αρκετα ομως με πολλα reviews και vs.

Αν κυνηγας τα αντουτου σκορ και αν θες να κερδισεις καποια frames στα πολυ απαιτητικα games παρε το xiaomi, για ολα τα υπολοιπα προτεινω mx3 ή αν φτανουν τα κουκια το mx4.

Τωρα για miui vs flyme παλι προτιμω το δευτερο εχοντας δοκιμασει και τα δυο. Μονη ελλειψη ειναι τα επισημα ελληνικα αλλα δεν νομιζω για πολυ ακομα. Το νοεμβρη θα βγει και η flyme 4 με android 4.4 για το mx3.

οτι ειπε ο απο πανω και huawei honor6, lenovo k920(οσονουπω διαθεσιμο κ πιστευω το καλυτερο...τιμη νομιζω στα ορια σου). Δεν ειπες για μεγεθος ομως...

Πιστευω οτι ενα κινητο με τα χαρακτηριστικά του Htc One E8 με καλυπτει.Ειναι μεχρι στιγμης το μοναδικο νομιζω με αυτα τα στοιχεία.

Τo gaming και τα scores μου είναι τελείως αδιάφορα, θέλω μόνο να μην παρουσιάζει προβλήματα, να μη κολλάει σε ιντερνετ skype klp, να είναι ωραία αισθησιακά, και το λογισμικό και το κινητό. και να έχει και μια αξιοπρεπή camera.. αυτά!

To honor 6 είναι dual sim και πέρνει sdcard , ενώ το Oneplus One όχι .. και τα τα δύο υποστηρίζουν δύκτια 4G και έχουν 3GB ram..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Το πιο σημαντικό το ανέφερες ο ίδιος. Προσωπικά δεν θα πάρω κινητό στις 5.5 ίντσες. Αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό πιστεύω το OPO είναι καλύτερο. Αλλιώς σε 5, πολύ καλές λύσεις είναι και τα Xiaomi MI3 MI4. Με το πρώτο να είναι σε πολύ καλή τιμή, χωρίς βέβαια 4G (ακόμα αχρείαστο για μένα)

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

απο οτι διαβασα καπου το συγκεκριμενο κινητο δεν υποστηριζει BT Ηeadset..ξερουμε κανα σχετικα καλο και φτηνο εστω και κινεζικο δικαρτο που να εχει αυτη τη δυνατοτητα?

Φίλος που δεν είναι ιδιαίτερα σχετικός μου έθεσε το ερώτημα που θα σας περιγράφω .

Μετά από πολύ σκέψη οι τελικές επιλογές είναι :

- Iocean X8 το οποίο μάλλον θα απορριφθεί λόγω του ότι δεν αλλάζει μπαταρία και είναι μόλις 2650mAh

- Lenovo Κ910

- Huawei 3x (G750) απλό ή Pro

- Zoppo zp998 επίσης δεν με πείθει η μπαταρία 2400mAh

- ZTE grand S2

Εδώ συγκεντρωτικά : http://www.devicespecifications.com/en/comparison/c81ccd35

Τι λέτε ?

Πιο θα έχει τον συνδυασμό Ικανοποιητικής οθόνης και αυτονομία 1 σκληρής μέρας

θα τρέχει χωρίς να λαγκάρει και χωρίς προβλήματα

και θα βγάζει ικανοποιητικές φωτογραφίες ?

Σαν αουτσάιντερ από τα νέα μοντέλα παίζει αυτό : http://www.techgear.gr/meizu-mx4-announced-92103/ που με εντυπωσίασε με την πληρότητα των χαρακτηριστικών του και την τιμή του.

Edited by zakailiou

lenovo k910 και s860, το meizu ειναι κυριλε οχι για εργατης...αν και η αυτονομια θα ειναι παρα πολυ καλη...περα απο αυτο ομως ξεφευγει και σε τιμη 350€+.

Εγω εχω το πιο πανω i new i8000 ειμαι πολυ ευχαριστιμενος,κοιτα και εαν δεν εχεις θεμα με το gps , κοιτα specs και πες .Στα κινεζικα smartphone to gps δεν δουλευει καλα δεν πιανει δορυφορους με καμια δυναμη οποτε εαν δεν εχεις θεμα :wacko: παρε το iocean ομορφο κινητο

Με τίποτα s860 , υποδεέστερο σε όλα ( 8mp camera , 6592 επεξεργαστής, Mall 400 GPU ... μόνο καλή μπαταρία έχει ) ...

Για το Meizu ( που είναι τούμπανο ) η τιμή λέει ότι θα παίξει στα 225 euro ( στο άρθρο που ανέβασα ) ξέρεις κάτι περισσότερο ?

Με τίποτα s860 , υποδεέστερο σε όλα ( 8mp camera , 6592 επεξεργαστής, Mall 400 GPU ... μόνο καλή μπαταρία έχει ) ...

Για το Meizu ( που είναι τούμπανο ) η τιμή λέει ότι θα παίξει στα 225 euro ( στο άρθρο που ανέβασα ) ξέρεις κάτι περισσότερο ?

To Μeizu πάντως «εργάτη» δεν το λες. Με το πάχος του (πολύ λεπτό) και τα υλικά κατασκευής πιο πολύ για ναυαρχίδα πάει παρά για «εργάτης». Η τιμή μη σε μπερδεύει ;)

You can do anything, but not everything.

David Allen

Το s860, οπως και το s660 ειναι καθημερινα workhorse με πολυ καλη αυτονομια και ποιοτητα, δηλαδη αυτο που ζητησες... δεν θα τα παρεις για παιχνιδια...για καμερα οκ δεν ειναι και τα καλυτερα αλλα μια φωτογραφια στιγμης θα την βγαλουν.

Η τιμη αν ηταν αυτη για το meizu θα επαιρνα...2 στη στιγμη.

Το εχει προπαραγγειλει μελος και περιμενει οριστικη τιμη αλλα οι τιμες που κυκλοφορησαν στα διαφορα preorder sites(οχι οι μουφα τιμες-κραχτης) ειναι 449$ το 16αρι και 489 το 32αρι.

και δεν κοιταμε μονο νουμερα...το meizu mx3 εχει 8αρα καμερα και με εχει ενθουσιασει με ορισμενα απο τα χαρακτηριστικα της...

EDIT: δες το ποστ #63 στο νημα του mx4 τι λεει ο συνφορουμιτης.

Edited by antdel_

Οτι και να παρεις θα δουλευουν μια χαρα αλλα να ξερεις ολα μα ολα τ κινεζικα εχουν θεμα με το gps.:rolleyes:

Εισαι απολυτος και εισαι λαθος.Ειναι θεμα ποιοτητας κατασκευης αναλογα την εταιρεια.Τιποτα αλλο.

Για τη συσκευη τωρα,και γω επαθα πλακα.Η Doogee δεν κρατιεται.Πεταει το ενα κινητο μετα το αλλο.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Ειμαι σε αναζητηση δικαρτου τηλεφωνου κοστους εως 100 ευρω που να υποστηριζει Bluetooth Ηeadset, δεν με ενδιαφερει αν ειναι touch η κανονικο ουτε συγκεκριμενη μαρκα...εχεις κανεις να μου προτεινει κατι?

Η έννοια του εργάτη δεν πάει στο χώμα αλλά στην χρήση . Η οποία χρήση είναι αρκετή μέσα στην ημέρα ...

@ antdel_ το διάβασα , αλλά διάβασα και το ποστ #64 μιλάει για κόστος 294 USD που είναι αυτό που έγραψα και όχι 489 που λες ... αλλά δεν έχει σημασία δεν μπορεί να περιμένει 1 μήνα .

Πάντως αν έχει 225 euro θα πάρω και εγώ ένα ... lol σοβαρά το λέω

Αν αφήσουμε το MEIZU απ' έξω ... γιατί μάλλον θα περιμένει αρκετά μέχρι να μάθει την πραγματική τιμή από τα άλλα που πόσταρα με

τα χαρακτηριστικά χρήσης που ζητάει πιο προτείνεται .

Δυστυχώς το G2 δεν του αρέσει , ( ήταν και δική μου 1η πρόταση λόγω καλής μπαταρίας και γρηγοράδας ) είχε παλιότερα ταλαιπωρηθεί από LG και προς το παρόν την έχει αποκηρύξει .

Edited by zakailiou

Nexus 5. Νομίζω γύρω στα 300 το βρίσκεις απ το skroutz. Και αν δεν κάνω υποστηρίζει 4g και στην Ελλάδα

Άκυρο λάθος. Τώρα είδα ότι θες δικαρτο

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...