Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

egodemis καλη προταση αν και ξεφευγει αρκετα απο το πλαφον των 200 ευρω.

aboulafia αναμεσα σε ολα αυτα,

ξεχωρισα δυο επιλογες:

http://www.to2c.com/coolpad-9976a-basic.html

http://www.to2c.com/lenovo-s939-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-2-6-0-inch-hd-ips-screen-8-0mp-smartphone.html

Το θεμα ειναι αν το lenovo ειναι πιο αξιοπιστο απο το coolpad.

Αν και το τελευταιο μου αρεσε που βαζεις τις sim στο πλαι....

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά μετά από ψάξιμο κατέληξα από θέμα τιμής και χαρακτηριστικών σε αυτά τα δύο μοντέλα ,μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε από τις γνώσεις και την εμπειρία σας πιο από τα δύο να προτιμήσω?:confused:

Σας ευχαριστώ πολύ

Χωρίς να τα έχω χρησιμοποιήσει, θεωρώ πως η Λενόβο είναι ένα κλικ πάνω σαν εταιρία από την Κουλπαντ. Η δεύτερη είναι δυναμικά και ταχύτατα ανερχόμενη και αν δεν κάνω λάθος στην κίνα έρχεται τρίτη σε πωλήσεις! Και από τις δύο εταιρείες έχουν μείνει αρκετοί ευχαριστημένοι εδώ μέσα. Επίσης το κουλπαντ έχει ανάλυση 1920*1200 και 4000mA μπαταρία έναντι 1280*720 του Λενόβο και 3000mΑ μπαταρία (αλλά εξαιτίας αυτής της διαφοράς παίζει να έχουν και ίδια αυτονομία).

Θα έλεγα να το ρισκάρεις με το κουλπαντ.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Θα έλεγα να το ρισκάρεις με το κουλπαντ.

Παναγιώτης

μεχρι στιγμης νομιζω ειναι η καλυτερη προταση, θα περιμενω ομως να φυγει ο μηνας μεχρι να το κλεισω

και αν δεν βρεθει κατι καλυτερο θα προχωρησω.

Επισης το θεμα ειναι απο ποιο μαγαζι :worry:

Minideal, Vickmall, buyincoins, banggood, Everbuying, To2c, Merimobiles για αξιόπιστα μαγαζιά. το θέμα είναι πως τα περισσότερα δεν το έχουν και την καλύτερη τιμή την έχει το To2c, από το οποίο δεν έχω ψωνίσει προσωπικά για να έχω εμπειρία.

Από τα τρία που έχω ψωνίσει και είναι με μπολντ γράμματα έχω πολύ θετική εμπειρία και τα προτείνω γενικά όταν πρόκειται για αγορές από κινα.

Παναγιώτης

Θα έλεγα να στείλεις ένα μέιλ στο πειπαλ, εξηγώντας τι έχει συμβεί. Επίσης από την στιγμή που λες πως όντως το θες το κινητό θα σου έλεγα να τους γράψεις πως θα ήθελες επιστροφή των χρημάτων και πως αν τελικά το παραλάβεις το δέμα να το πληρώσεις κανονικά. Στείλε και ένα μήνυμα στο μαγαζί και γράψτους τα ίδια (ή ζήτα τους να σου κάνουν αυτοί επιστροφή μέχρι να πάρεις το δέμα σου, αν το δεχτούν). Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση από τη στιγμή που έχει φύγει το δέμα, αν και βέβαια μου έτυχε μια φορά να το δω να έχει φύγει και να κολλήσει τελικά στη σιγκαπούρη και να μη φύγει από εκεί ποτέ (οπότε έκανα dispute και πήρα τα λέφτά μου πίσω).

Παναγιώτης

+1 για το coolpad 7320. παρα πολυ καλη περιπτωση vfm.

το lenovo a850+ εχει μονο 4gb rom. μην παρεις κινητο με 4gb rom.

μινιμουμ: 1gb ram, 8gb rom + card slot, android 4.2, μπαταρια 1900mah, καμερα 5mp κτλ.

αν θελεις να συγκρινεις το coolpad 7320 με καποιο lenovo, συγκρινε το με το a850i.

Edited by telefoneri

Καλημέρα φίλοι,

αναζητώ ένα κινητό ανθεκτικό στις πτώσεις κυρίως από μεγάλο ύψος, κοντά στα 100 ευρώ και με ελληνικό μενού. Υπάρχει κάτι;

Το θέλω για τον θειό μου που είναι ηλεκτρολόγος και βρίσκεται μονίμως σε μια σκάλα και τα κινητά του πέφτουν συνέχεια. Αλλάζει κάθε χρόνο κινητό.

φιλε μου ανθεκτικό σε πτώσεις είναι και το haier w910..! μου έχει πέσει κάμποσες φορες και η χειρότερη ήταν όταν μου έπεσε από το μηχανάκι και σερνόταν και δεν έκανε ούτε μια γρατσουνιά στην οθόνη του.. τώρα από μεγάλο ύψος κτλ δεν ξέρω τι θα γίνει δεν μου έτυχε να πέσει..άμα μπορείς να το βρείς πλέον στην αγορά πάρτο..ένας φίλος μου ήθελε ανθεκτικό στις πτώσεις και πήρε ένα κινεζικο discovery style και του έπεσε από το τραπέζι και του χάλασε η οθόνη.. δηλαδή μην πας για τέτοιο style κινητό σε κινεζικο πάντως..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Καλησπέρα σας!!!!!!(εαν ειναι ευκολο οι διαχειριστές να διαγράψουν το αλλο θεμα!!!!)θα ηθελα τελικώς εαν iphone 4s απο το ebay ............αυτο ειναι το τηλεφωνο http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-4s-16GB-White-Sprint-Smartphone-/231279579095?pt=Cell_Phones&hash=item35d9564fd7.........λεει οτι ειναι sprint.......θα μπορέσει να λειτουργήσει ελλαδα?με κάρτα cosmote των 15€???και κατι αλλο.......λεει τιμη 48€........μαζι με τα μεταφορικα η οχι???ξερω οτι πρεπει να κανω μια καλυτερη προσφορα.........αλλα η τιμη αυτη που γραφει ειναι με τα μεταφορικα?

Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!!!

Υπάρχουν και από κίνα κάποιες επιλογές αν θες, αλλά είναι λίγο "χοντρά" τα μοντέλα αυτά :

Xiaocai

LM 129

Discovery V5

Land Rover S8

Και από Ελλάδα για άμεση αγορά το Cat B25

Παναγιώτης

+1 για το coolpad 7320. παρα πολυ καλη περιπτωση vfm.

το lenovo a850+ εχει μονο 4gb rom. μην παρεις κινητο με 4gb rom.

μινιμουμ: 1gb ram, 8gb rom + card slot, android 4.2, μπαταρια 1900mah, καμερα 5mp κτλ.

αν θελεις να συγκρινεις το coolpad 7320 με καποιο lenovo, συγκρινε το με το a850i.

Το 850i έχει 4πυρήνες λιγότερους από τα άλλα δύο όμως. Γιατί 4gb rom θεωρείται ότι είναι λίγο?

Το 850i έχει 4πυρήνες λιγότερους από τα άλλα δύο όμως. Γιατί 4gb rom θεωρείται ότι είναι λίγο?

διοτι τα 4gb δεν ειναι ολα ελευθερα-διαθεσιμα.

μεγαλο μερος ειναι κατηλειμμενο απο το ιδιο το android.

οποτε μετα απο λιγο καιρο, με εγκαταστασεις και updates, δε θα εχεις χωρο,

θα εκνευριστεις και θα θες να παρεις αλλο κινητο.

αν σκεφτεις οτι θα χρησιμοποιησεις την καρτα μνημης,

να ξερεις οτι αρκετα προγραμματα δεν μπορουν να τρεξουν απο την καρτα sd,

οποτε αναγκαστικα πρεπει να εγκατασταθουν στην ενσωματωμενη rom.

αυτη βεβαιως ειναι απλα και μονο μια γνωμη. εσυ κρινεις. μπορει οι αναγκες σου

να ειναι πολυ συγκεκριμενες και να εισαι βεβαιος οτι 4gb αρκουν.

διοτι τα 4gb δεν ειναι ολα ελευθερα-διαθεσιμα.

μεγαλο μερος ειναι κατηλειμμενο απο το ιδιο το android.

οποτε μετα απο λιγο καιρο, με εγκαταστασεις και updates, δε θα εχεις χωρο,

θα εκνευριστεις και θα θες να παρεις αλλο κινητο.

αν σκεφτεις οτι θα χρησιμοποιησεις την καρτα μνημης,

να ξερεις οτι αρκετα προγραμματα δεν μπορουν να τρεξουν απο την καρτα sd,

οποτε αναγκαστικα πρεπει να εγκατασταθουν στην ενσωματωμενη rom.

αυτη βεβαιως ειναι απλα και μονο μια γνωμη. εσυ κρινεις. μπορει οι αναγκες σου

να ειναι πολυ συγκεκριμενες και να εισαι βεβαιος οτι 4gb αρκουν.

Με έπεισες φιλε μου :) ,κάποιο άλλο κινητό αξιόπιστο στα ίδια λεφτά κ ίσως λίγο πιο κάτω σκέφτεσαι?

Edited by dimcreed

Μην το σκεφτεσαι καθολου.Coolpad με κλειστα ματια.Παναλαφρο και πιο ομορφο κατ εμε απο το επισης εξαιρετικο Lenovo.Εξισου δυνατα και ποιοτικα και τα δυο.Πιο καλο vfm ομως το 7320.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Με έπεισες φιλε μου :) ,κάποιο άλλο κινητό αξιόπιστο στα ίδια λεφτά κ ίσως λίγο πιο κάτω σκέφτεσαι?

εαν μπορεις να δωσεις τα €103, δωσε τα για το coolpad 7320 και μην πας πιο κατω.

υπαρχει και το lenovo a850i στα €99, αλλα μεταξυ των 2, θα επαιρνα το ισχυροτερο coolpad.

αν πας πιο κατω, πλεον πας σε μαρκες που ισως υστερουν σε αξιοπιστια κτλ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394401&page=3 (απο το σχολιο #109 και μετα)

Καλησπερα , ποια ειναι η γνωμη σας για τα δυο παραπανω , εχουν παρομοια τιμη ποιο να επιλεξω.

xiaomi mi3 ΧΑΛΑΡΑ! εξαιρετικη συσκευη με συνεχεις αναβαθμισεις.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...