Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

το zenfone 5 εχει 4 εκδοσεις. προφανως για να ειναι συγκρισιμες οι συσκευες,

αναφερεσαι στην εκδοση του zenfone με το 1gb ram και τα 8gb rom:

http://www.to2c.com/asus-zenfone-5-intel-z2560-dual-core-1-6ghz-android-4-3-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-screen.html

δε θεωρω οτι οι διαστασεις ή ο επεξεργαστης ειναι η ειδοποιος διαφορα.

απο τα specs, αυτα που κατα τη γνωμη μου θα διαφοροποιησουν τη χρηση-εμπειρια, ειναι:

- η μπαταρια (zenfone μικροτερη μπαταρια και υψηλοτερη αναλυση αρα καταναλωση)

- το android (επισημα: s660 4.2, zenfone 4.4.2).

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5952&idPhone2=6157

edit: το gsmarena λανθασμενα γραφει οτι το zenfone δεν εχει ραδιοφωνο. εχουν και τα δυο.

Edited by telefoneri

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πριν περίπου κανα μήνα έκανα μια αγορά ενός κινητού τηλεφώνου από το 1949deal , ταχυδρόμησαν το κινητο μετα από 12 μερες οστοσο επειδή δεν ήθελα να περιμένω τόσο πολύ ο λογος επειδή άργησαν να το ταχυδρομήσουν αποφάσισα να κανω dispute στο paypal με σκοπό να ακυρώσω την αγορά , τελικος είπα να περιμένω. κοντευη ενας μήνας και το κινητο μόλις χθες έφυγε τελικος από κίνα με προορισμό τη σουιδια λογο sweden post , και μετα Ελλάδα . ήθελα να ρωτήσω θα προλάβω να το παραλάβω εως της 24 Ιουλιου που λίγη το dispute η καλύτερα είναι να ζητήσω επιστροφή χρημάτων? θα ήθελα την εμπειρία σας από το συγκεκριμένο site. να υπογραμμίσω πως θέλω πολύ αυτο το κινητο.

καλυτερα κανε dispute............. και μελλοντικά όταν αγοράζεις μην κοιτάς μόνο τιμές....... αλλα να ειναι και μαγαζί αξιόπιστο πχ minideal η to2c η coolicool

εχω κανει dispute εδω και μερες και λιγη στις 24 του μηνα, προτεινεις επιστρωφη χρηματων ? θα μου τα δωσει η paypal ? η επειδη ειναι στο δρομο το δεμα δεν θα μου τα δωσει? οταν ληξη το dispute θα εχουν συμπληρωθει 32 ημερες. και οταν ερθει το δεμα πρεπει να το στειλω πισω και οταν το παρει η εταιρια τοτε θα παρω επιστρωφη? ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω με paypal και δεν γνωριζω καλα τη διαδικασια.

εχω κανει dispute εδω και μερες και λιγη στις 24 του μηνα, προτεινεις επιστρωφη χρηματων ? θα μου τα δωσει η paypal ? η επειδη ειναι στο δρομο το δεμα δεν θα μου τα δωσει? οταν ληξη το dispute θα εχουν συμπληρωθει 32 ημερες. και οταν ερθει το δεμα πρεπει να το στειλω πισω και οταν το παρει η εταιρια τοτε θα παρω επιστρωφη? ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω με paypal και δεν γνωριζω καλα τη διαδικασια.

σε τέτοια κατάσταση δεν εχω βρεθεί να σου πω την αλήθεια δλδ να εχω κάνει dispute και να είναι στην μέση το πακέτο

να περιμένουμε καλυτερα και άλλη άνομη

Μετά από ψάξιμο εντός συνόρων δε βρήκα κάτι αξιόλογο έως 200€ οπότε στρέφομαι προς Κίνα μεριά..

Μου άρεσαν τα Lenovo S939 & Xiaomi Redmi Note

Το Xiaomi Redmi Note με χαλάει που δεν έχει ραδιόφωνο, αλλά μην τα ζητάω κι όλα και επίσης, δε βρήκα το SAR..

Ξέρετε αρνητικά ή θετικά των κινητών; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; Έψαξα μεταξύ Lenovo, Xiaomi & ZTE..

Από Huawei έχω το U8800 κι έχω μείνει πολύ δυσαρεστημένος. Θα ήταν η τελευταία μου λύση..

Σας ευχαριστώ πολύ!

Μετά από ψάξιμο εντός συνόρων δε βρήκα κάτι αξιόλογο έως 200€ οπότε στρέφομαι προς Κίνα μεριά..

Μου άρεσαν τα Lenovo S939 & Xiaomi Redmi Note

Το Xiaomi Redmi Note με χαλάει που δεν έχει ραδιόφωνο, αλλά μην τα ζητάω κι όλα και επίσης, δε βρήκα το SAR..

Ξέρετε αρνητικά ή θετικά των κινητών; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; Έψαξα μεταξύ Lenovo, Xiaomi & ZTE..

Από Huawei έχω το U8800 κι έχω μείνει πολύ δυσαρεστημένος. Θα ήταν η τελευταία μου λύση..

Σας ευχαριστώ πολύ!

εφοσον εβαλες το lenovo s939, δες και το coolpad 7320 (€103. εχει και ραδιοφωνο...)

βιντεο

συζητηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394401&highlight=7320

Edited by telefoneri

Δεν μου φένεται το G2 Mini και το Moto G καλύτερα όμως :/

Ειδικά το Moto G είναι εξαιρετική συσκευή σε υλοποίηση. Με μέτρια χαρακτηριστικά και ουσιαστικά pure android, η συσκευή πετάει..

Μια χαρά ραδιόφωνο έχει το Νότε πάντως.

Όλα σε αυτό συνηγορούν, έστω και αν το gsmarena αναφέρει πως δεν έχει ραδιόφωνο, αφού στις φωτό φαίνεται ξεκάθαρα η εφαρμογή ραδιοφώνου στα εργαλεία.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Καλημέρα. Ήθελα ένα κινητο με μαζεμένες διαστάσεις ( μάξιμουμ 68mm πλάτος) και όσο δυνατόν καλη μπαταρία. Δεν παίζω ιδιαίτερα παιχνίδια,δεδομένα πάντα ανοικτά για mail κλπ,αρκετές κλήσεις την ημερα (οπότε θελω καλη ακουστική και ληψη).καλη οθόνη στον ήλιο. Το z1 compact το φοβάμαι στις αναβαθμισεις κ το ηχείο,ενώ το μοτο x δεν ξέρω που να το βρω, και η τιμή του ειναι αρκετά υψηλή με λίγη μνήμη. Είχα δει και το xiaomi mi2s αλλά βαριέμαι να περιμένω από Κίνα. Μου αρέσουν πολυ τα htc αλλά τα specs ειναι πολυ λίγα για την τιμή τους(δεν αναφέρομαι στο m8,αυτό ειναι τέλειο αλλα μεγάλο).

Τι προτείνετε? είχα lumia 820 ,καλό,απροβληματιστο,αλλα το βαρέθηκα.

Καλημερα,

φιλος μου γραφιστας ψαχνει για κινητο με μεγαλη οθονη για να δειχνει γραφικα σε πελατες,

οποτε με εβαλε να ψαξω για κινητο με μινιμουμ 6 ιντσες η και 7 αν βρεθει.

Θα το χρησιμοποιει με bluetooth και ψαχνω για προτασεις με 4 η και 8 πυρηνες.

Εχει δοκιμασει κανεις κατι αξιοπιστο?

Υπαρχει κατι με κορυφη τα 200 ευρω? - μαλλον κινεζικο?

καλημέρα. θέλω γνώμες ανάμεσα σε 625 και 630 DS.

καταρχήν θα πω ότι σίγουρα θα με βολέψει το DS αλλά με προβληματίζει η έλλειψη proximity sensor.

από την άλλη το 625 έχει λίγο καλύτερη μπαταρία και proximity sensor αλλά δεν είναι dual sim..

περιμένω γνώμες.. ευχαριστώ! επίσης αν κάποιος έχει το 630 ας μας πει αν έχει προβλήματα με την έλλειψη του proximity.

παραθέτω και συγκριτικό πίνακα:

http://content.screencast.com/users/dimis164/folders/Jing/media/ff9f2caa-221a-4dc1-9f91-3a52b2af0cec/2014-07-17_1023.png

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Μόνο για την clearblack display θα πήγαινα σε 630... Σε αυτά τα λεφτά άλλωστε όλο και κάπου θα χάσεις σε όλα.
- There is no place like 127.0.0.1 -

Καλησπέρα! Αποφάσισα επιτέλους να αγοράσω κινητό smartphone μετά από καιρό(7 χρόνια με sony ericsson w810i μισό χρόνο με sasmung galaxy ace και 1 χρόνο με samsung των 19 ευρώ!) Ένας φίλος μου πήρε το lenovo a850 πριν απο μισό χρόνο περίπου οπότε πήρα την απόφαση να κοιτάξω κι εγώ κινέζικο! Αρχικά έκλεινα στο lenovo s820 και μου άρεσε αρκετά μέχρι που βρήκα τα jiayu g4s και g5s! Το μόνο δίλημμα πλέον είναι ποιο να διαλέξω!Η διαφορά είναι κάπου στα 30 ευρώ τα οποία δεν είναι λίγα και οι διαφορές τους (αυτές που έχω παρατηρήσει εγώ!) είναι ουσιαστικά στη μικρότερη οθόνη του 5(την οποία και προτιμώ) και στα καλύτερα υλικά κατασκευής! Παρόλα αυτά είναι τα ίδια τηλέφωνα με τα ίδια χαρακτηριστικά! τι λέτε εσείς? :cool:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλημέρα φίλοι,

αναζητώ ένα κινητό ανθεκτικό στις πτώσεις κυρίως από μεγάλο ύψος, κοντά στα 100 ευρώ και με ελληνικό μενού. Υπάρχει κάτι;

Το θέλω για τον θειό μου που είναι ηλεκτρολόγος και βρίσκεται μονίμως σε μια σκάλα και τα κινητά του πέφτουν συνέχεια. Αλλάζει κάθε χρόνο κινητό.

Hello moto....!

Είναι και η μπαταρία που στο G5S είναι 2000mah. Εκτός και αν πάρεις την 3000 μαζί με το έξτρα καπάκι που θα το χοντρυνει λίγο
No root->No problem

IPhone 4s & survivor case. Ότι καλύτερο σε πτώσεις και κακουχίες Ξεφεύγει σε τιμή αλλά 2,5 χρόνια δεν έχει πάθει τιποτα

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

IPhone 4s & survivor case. Ότι καλύτερο σε πτώσεις και κακουχίες Ξεφεύγει σε τιμή αλλά 2,5 χρόνια δεν έχει πάθει τιποτα

Είπαμε να πάρουμε κινητό. Όχι σαβούρα. Ευχαριστώ πάντως.

Δεν ξεφεύγει απλά σε τιμή, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση για σάπιο μήλο.

Hello moto....!

Καλημερα,

φιλος μου γραφιστας ψαχνει για κινητο με μεγαλη οθονη για να δειχνει γραφικα σε πελατες,

οποτε με εβαλε να ψαξω για κινητο με μινιμουμ 6 ιντσες η και 7 αν βρεθει.

Θα το χρησιμοποιει με bluetooth και ψαχνω για προτασεις με 4 η και 8 πυρηνες.

Εχει δοκιμασει κανεις κατι αξιοπιστο?

Υπαρχει κατι με κορυφη τα 200 ευρω? - μαλλον κινεζικο?

Ότι έχει, έχει. Το θέμα είναι άν έχει δοκιμάσει κάποιος κάποιο από όλα αυτά (αυτό που λες δηλαδή), πάντως πάρε μια ιδέα εδώ :

6 ίντσες

6,5 ίντσες

7 ίντσες

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...