vfragos Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastrengo (16 Οκτ. 2004 , 10:56) Δεν φαίνεται να υποστηρίζουν ΝΜΕΑ v.3 :( Τι πλεονεκτήματα έχει το ΝΜΕΑ v.3 σε σχέση με το v.2 ; Sorry άλλα είμαι ψιλοάσχετος :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nanassis77 Δημ. October 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas73 (15 Οκτ. 2004 , 11:56) καλό φαίνεται, αν και στο συγκεκριμένο interface τα ονοματα των οδων καλύπτουν τους δρομους και γινεται λιγο δύσκολο να "διαβασεις" τον χάρτη. Νομίζω οτι το Destinator συνεχίζει να εχει καλυτερο interface. Γειά σου KOstas73. Επειδή με ενδιαφέρει το destinator. Το Interface αυτού του προγράμματος δεν περιέχει ονοματολογία. Και αν δεν υπάρχει τότε πω΄ς ξέρεις που είσαι? Αν υπάρχει ονοματολογία τότε ποιά η διαφορά με το Digital Router? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nanassis77 (18 Οκτ. 2004 , 16:00) Γειά σου KOstas73. Επειδή με ενδιαφέρει το destinator. Το Interface αυτού του προγράμματος δεν περιέχει ονοματολογία. Και αν δεν υπάρχει τότε πω΄ς ξέρεις που είσαι? Αν υπάρχει ονοματολογία τότε ποιά η διαφορά με το Digital Router? Ευχαριστώ Υπαρχει απλά εχει και την επιλογη να αλλάζεις το μέγεθος τους (δύο σκάλες: μικρά-μεγάλα). Η βασική διαφορά ειναι οτι στο destinator δεν ειναι μέσα σε λευκό παραλληλόγραμμο (οπως ειδα στα screens του Digital Router). Συνεπώς δεν καλύπτεται περισσότερος χώρος απ'οτι τα γραμματα. Επίσης κατι που συνειδητοποίησα προσφατα ειναι οτι τα ΡΟΙ στο Digital Router εχουν κάποιο graph γενικής κατηγορίας (π.χ. Τραπεζες) και ονοματολογία διπλα τους (π.χ. Πειραιως). Στο destinator εχει κατευθείαν το graph της Πειραιως (π.χ.). Λεπτομέρειες, που ομως κάνουν το interface του destinator πιο λειτουργικό σε μένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Good news !!! Βλεπω πολυ καλες τιμες σε BT Gps απο την digitalsolutions.gr ;) http://www.digitalsolutions.gr ( μαλιστα ..... ουτε στο εξωτερικο τοσο καλες !!!! ΕΚΠΛΗΞΗ ) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostis100 (20 Οκτ. 2004 , 13:00) Good news !!! Βλεπω πολυ καλες τιμες σε BT Gps απο την digitalsolutions.gr ;) http://www.digitalsolutions.gr/Products.asp?SubCateg1Code=37 ( μαλιστα ..... ουτε στο εξωτερικο τοσο καλες !!!! ΕΚΠΛΗΞΗ ) Να έπαιζε και το link καλά θα ήταν :p Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilistech Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 το σωστό link είναι http://www.digitalsolutions.gr/Products.asp?SubCateg1Code=37 Για ρίξτε μια ματιά στις τιμές των GPS :!: Παράθεση vassilis technology fun Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Καλές φαίνονται..... από αυτά ξέρω το Holux αλλά δεν εχω ιδέα τι λέει. Εχουμε καμμιά ιδέα για τις δυνατότητές τους? Πάντως εξελίσσονται γρήγορα σε πολλά μέτωπα. Εύγε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilistech Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Ένδιαφέρθηκα να αγοράσω μεμονομένο ένα ΒΤ GPS της Holux γιατί έχω ήδη το Digital Router με mouse GPS και μου είπαν από την Digital Info Solutions ότι θα το έχουν το αργότερο στο τέλος της άλλης εβδομάδας. Πάντως η τιμή του είναι απίστευτη και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αρκετά καλά. Αν κρίνω και από το mouse GPS της HAICOM που έχω ήδη θα πρέπει να είναι καταπληκτικό. Πάντως με το GPS της ΗΑΙCOM χάνω το σήμα μόνο μέσα στις σήραγγες και με το που βγαίνω ... καμπάνα... Στο κέντρο της Αθήνας στα στενά με τις πολυκατοικίες δουλεύει άψογα. Ούτε εξωτερικές κεραίες ούτε τίποτα. Και για να μη ξεχάσω. Χθες μου στείλανε καινουργιο update με χάρτες δωρεάν!!!!!! Το δοκίμασα και το routing στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τέλειο. Πρόσθεσαν εστιατόρια, φαρμακεία, βενζινάδικα.... Μπράβο ρε παιδιά. Κι άλλα τέτοια... Μου είπαν επίσης ότι στα μέσα του Νοέμβρη θα έχει προστεθεί όλο το υπόλοιπο Αττικής και μέχρι τέλος του χρόνου Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Και όλα αυτά τα παίρνω χωρίς χρέωση. Τι κάνουν οι άνθρωποι για να γίνουν γνωστοί στην αγορά????? Σε λίγο θα τα μοιράζουν τζάμπα !!!! καλό εεεεε!!!!! Παράθεση vassilis technology fun Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Υποστηρίζει το Digital Router αρίθμηση στους δρόμους; Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι να το αγοράσω, αλλά αυτό το σημείο είναι λίγο σκοτεινό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nanassis77 Δημ. October 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Η αρίθμηση στους δρόμους θα διατεθεί από την εταιρεία από 1η Δεκεμβρίου, όπως μας ενημέρωσαν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) to dest padws tin exi idi ke giafto to xaraktirizw ws pio oloklirwmeno programma. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aalemao Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Παιδιά αν δεν κάνω λάθος σε επικοινωνία με την εταιρεία μου είπαν πως τα updates στους χέρτες θα ειναι δωρεάν (για όλη την Ελλάδα).... Θα το τσεκάρω ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aalemao (22 Οκτ. 2004 , 14:04) Παιδιά αν δεν κάνω λάθος σε επικοινωνία με την εταιρεία μου είπαν πως τα updates στους χέρτες θα ειναι δωρεάν (για όλη την Ελλάδα).... Θα το τσεκάρω ξανά. forever??? :eek: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από kostas73 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aalemao (22 Οκτ. 2004 , 14:04) Παιδιά αν δεν κάνω λάθος σε επικοινωνία με την εταιρεία μου είπαν πως τα updates στους χέρτες θα ειναι δωρεάν (για όλη την Ελλάδα).... Θα το τσεκάρω ξανά. forever??? :eek: :blink: afto ine to swsto. elpizw ke o destinator 3 na gini etsi (dwrean updates stus katoxus 4 ever). Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 δωρεαν. ετσι μου ειπαν και μενα στην εκθεση αυτοκινητου που εχουν περιπτερο(αναλυτικοτατο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilistech Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Πέρασα από την έκθεση αυτοκινήτου AutoΚίνηση και τα είπαμε με τους Digital από κοντά. Σε λίγες μέρες παίρνω εγώ και όλοι οι πελάτες δωρεάν Θεσσαλονίκη Πάτρα Βόλο. Επίσης τσίμπησα και καινούργιο update με διορθώσεις και συμπληρώσεις από Αττική. Η εξυπηρέτιση είναι φοβερή παιδιά. Το δε πρόγραμμα και οι χάρτες είναι πολύ χρηστικοί. Μου είπαν κι εμένα ότι τα updates είναι δωρεάν... και όχι μόνο μου το είπαν αλλά έχω πάρει ήδη. Παράθεση vassilis technology fun Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Βλεπω και αξεσουαρ για τα POCKET PC σε φοβερες τιμες ;) Μπραβο. !!! :) http://www.digitalsolutions.gr Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 ελπιζω να ακολουθήσουν και οι αλλοι στο δωρεαν.... αλλιως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Χμμμ....h1940 έτσι; Δηλαδή είσαι συνάδελφος! Και εγώ έχω ipaq 1940! Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 who? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilistech Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Κατέβασα και νέο χάρτη με συμπληρώσεις στο υπόλοιπο Αττικής!!!! Βάλανε και την καινούργια έξοδο της Αττικής οδού τη 16Ρ και όλη τη γύρω περιοχή. Δοκίμασα διαδρομές με την αναπαρωγή διαδρομής στη γύρω περιοχή κι έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Άντε παιδιά κι άλλα τέτοια... Παράθεση vassilis technology fun Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Kαλησπέρα. Αγόρασα και εγώ χθές μια συσκευή POCKET PC κυρίως για το αυτοκίνητο που ονομάζεται blue media. Εχει και χάρτη Αθήνας -θεσσαλονίκης σε κάρτα sd128. Aυτή την στιγμή προσπαθώ να το κατανοήσω αλλα δυστηχώς ειναι στα αγγλικά και το βιβλίο οδηγιών αλλα και το μενού στην συσκευή. Δεν ξέρω αν και στον χάρτη ειναι όλα στα αγγλικά. Επίσης δεν βλέπω στο μενού να αναγράφει κάπου για αλλαγή γλώσσας. Υπάρχει τρόπος εγκατάστασης ελληνικών απο το σταθερό pc μου; Το συγκεκριμένο μηχάνημα το γνωρίζει κανείς; Αξίζει τίποτα; Η τιμή του ειναι 870€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vassilistech (27 Οκτ. 2004 , 23:40) Κατέβασα και νέο χάρτη με συμπληρώσεις στο υπόλοιπο Αττικής!!!! Βάλανε και την καινούργια έξοδο της Αττικής οδού τη 16Ρ και όλη τη γύρω περιοχή. Δοκίμασα διαδρομές με την αναπαρωγή διαδρομής στη γύρω περιοχή κι έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Άντε παιδιά κι άλλα τέτοια... Πάντως ο χάρτης που έχει το Digital Router είναι πολύ περιορισμένος σε ότι αφορά στο υπόλοιπο Αττικής. Είδα το πρόγραμμα σε ένα φίλο μου και νομίζω ότι χρειάζεται πολύ δουλειά στο τομέα των χαρτών κυρίως σε περιοχές εκτός Αθήνας... Ελπίζω οι επόμενες αναβαθμίσεις να παρέχουν μεγαλύτερη κάλυψη. Επίσης καλό θα ήταν να υπήρχε και το περίγραμμα της Ελλάδας στους χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (28 Οκτ. 2004 , 19:58) Kαλησπέρα. Αγόρασα και εγώ χθές μια συσκευή POCKET PC κυρίως για το αυτοκίνητο που ονομάζεται blue media. Εχει και χάρτη Αθήνας -θεσσαλονίκης σε κάρτα sd128. Aυτή την στιγμή προσπαθώ να το κατανοήσω αλλα δυστηχώς ειναι στα αγγλικά και το βιβλίο οδηγιών αλλα και το μενού στην συσκευή. Δεν ξέρω αν και στον χάρτη ειναι όλα στα αγγλικά. Επίσης δεν βλέπω στο μενού να αναγράφει κάπου για αλλαγή γλώσσας. Υπάρχει τρόπος εγκατάστασης ελληνικών απο το σταθερό pc μου; Το συγκεκριμένο μηχάνημα το γνωρίζει κανείς; Αξίζει τίποτα; Η τιμή του ειναι 870€. Μάλλον έχεις αγοράσει μια παραλλαγή του MIO 168 με το Destinator 3. Για περισσότερα δες στο αντίστοιχο thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Πιο thread εννοείς; Και επι της ουσίας, όποιος ξέρει κάτι επ'αυτού ας μου πεί. Εαν έκανα κακή αγορά, να το πουλήσω τώρα που ειναι καινούργιο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts