sculper Δημοσιεύτηκε October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 3, 2004 shmera enas filos fantaros efage prostimo eno phgane aerodromio na parei pthsh gia ko! tou eipan oti os fantaros eprepe na plhrosei meiomeno eishthrio...otan tous eipe oti os fantaros den plhronei tou eipan oti den kseroun ti tous lene apo to strato! meta tous eipe oti einai kai e8elonths kai oti tou eixan pei oti eos kai 3 tou mhna den 8a prepei na plhronei kai autoi tou eipan pali oti den isxuei! an kserei kapoios kati as pei............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Υπάρχει ρητή εντολή του Γενικού Επιτελείου Στρατού που ορίζει πως οι οπλίτες θητείας (δηλαδή οι φαντάροι) ΔΕΝ πληρώνουν εισητήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Πληρώνουν κανονικά οι μόνιμοι στρατιωτικοί. Αν όμως πήρε το μετρό για Σπάτα που είναι € 8 ίσως θα έπρεπε να ρωτήσει. Και εγώ στην Κω υπηρέτησα και όταν είχα τέτοιες απορίες πάντα ρωτούσα (στα σημεία έκδοσης εισητηρίων) και είχα το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Ε δεν είναι απλό μέσο μαζικής μεταφοράς της Αθήνας, η σύνδεση με το αεροδρόμιο! Έπρεπε να ρωτήσει ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Φόραγε στολή ή ήταν με πολιτικά; Είναι σημαντικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 συγγνώμη που θα ρωτήσω εδώ αλλα για να μην ανοίγω καινούριο thread..... το μετρό που ξεκινάει από το συνταγμα πάει απ'ευθείας στο Ελ.Βενιζέλος ή γίνεται οπωσδήποτε ανταπόκριση στον σταθμό Δουκ.Πλακεντίας με τον προαστιακό;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow ( 4 Οκτ. 2004 , 01:51) συγγνώμη που θα ρωτήσω εδώ αλλα για να μην ανοίγω καινούριο thread..... το μετρό που ξεκινάει από το συνταγμα πάει απ'ευθείας στο Ελ.Βενιζέλος ή γίνεται οπωσδήποτε ανταπόκριση στον σταθμό Δουκ.Πλακεντίας με τον προαστιακό;;; κατεβαίνεις έτσι και αλλιώς Δουκίσσης Πλακεντίας όπου είτε 1)παίρνεις Προαστιακό για αεροδρόμιο 2)είτε βγάζεις το ειδικό εισητήριο για αεροδρόμιο και συνεχίζεις για μετρό Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Δεν εχει σημασια αν εισαι ενστολος η οχι,η στρατιωτικη ταυτοτητα πιστοποιει την ιδιοτητα του πολιτη την δεδομενη στιγμη. Οι δωρεαν μεταφορες με τα μαζικα μεσα δεν ισχυουν στους εφεδρους αξιωματικους καθως ειναι μισθοφοροι κατα την διαρκεια της θητειας τους (μετα την ονομασια τους σε ΔΕΑ) Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 rothse kai pragmati eprepe na plhrosei meiomeno.....to 8ema einai giati prepei na rotame emeis kai na mhn uparxei sosth enhmerosh! otan rothsame pou einai anarthmeno eipan pou8ena....kaname aithsh paraponou kai aithsh gia na epistrafei to prostimo...alla den perimenei kai polla! einai karagkiozhdes apla! ps forouse politika , alla ti shmasia exei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Ασχετο... Οταν παρουσιαστικα Κορινθο και μας δωσανε Π.Σ.Κ το ξεσκησα το ΜΕΤΡΟ στα περα-δωθε εντελως τζαπε !!! ( και φορουσα πολιτικα ) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa ( 4 Οκτ. 2004 , 23:07) Ασχετο... Οταν παρουσιαστικα Κορινθο και μας δωσανε Π.Σ.Κ το ξεσκησα το ΜΕΤΡΟ στα περα-δωθε εντελως τζαπε !!! ( και φορουσα πολιτικα ) :p Εγώ κάνω το ίδιο με την μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών που έχω για τα λεωφορεία. Μπαίνω σε όποιο λεωφορείο θέλω έστω και για 1-2 στάσεις. Επίσης αρκετές φορές αν δεν έχω τι να κάνω παίρνω το Α1 για Πειραιά, κατεβαίνω στο Δημοτικό Θέατρο, κάνω μια βόλτα εκεί γύρω και μετά ξαναπαίρνω το λεωφορείο για να γυρίσω στο σπίτι μου :p Μια φορά το καλοκαίρι ήμουν με έναν φίλο μου στην οδό Γούναρη στην Γλυφάδα. Είχαμε πάει στο τέρμα του 154 για να το πάρουμε και να τον πάω μέχρι ένα σημείο στο σπίτι του. Όταν κατέβηκε βαριόμουν να κατέβω και να πάρω το επόμενο από την απέναντι στάση γιατί από το τέρμα ως το σπίτι μου είναι 15 λεπτά περπάτημα. Έτσι πήγα ως το μετρό της Δάφνης και μετά πήρα το 171 που με αφήνει κάτω από το σπίτι μου :p Εννοείται βέβαια πως αν δεν είχα την κάρτα και χτύπαγα εισητήρια δεν θα έκανα αυτή την διαδικασία. Την έκανα ( και κάνω διάφορα παρόμοια με αυτό ) για να εκμεταλευτώ πλήρως τα 17,5 ευρώ που κοστίζει η κάρτα κάθε μήνα :lol: Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 5 Οκτ. 2004 , 04:52) αν δεν έχω τι να κάνω παίρνω το Α1 για Πειραιά, κατεβαίνω στο Δημοτικό Θέατρο, κάνω μια βόλτα εκεί γύρω και μετά ξαναπαίρνω το λεωφορείο για να γυρίσω στο σπίτι μου :p ....... για να εκμεταλευτώ πλήρως τα 17,5 ευρώ που κοστίζει η κάρτα κάθε μήνα :lol: Από τη μία σκέφτομαι ότι είναι η νοοτροπία του Έλληνα να εκμεταλλεύται (μέχρι τελικής πτώσης) κάτι αντίστοιχες καταστάσεις... από την άλλη όμως μήπως υπερβάλλουμε λιγάκι;;; Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chtrox ( 6 Οκτ. 2004 , 00:33) Από τη μία σκέφτομαι ότι είναι η νοοτροπία του Έλληνα να εκμεταλλεύται (μέχρι τελικής πτώσης) κάτι αντίστοιχες καταστάσεις... από την άλλη όμως μήπως υπερβάλλουμε λιγάκι;;; Δεν υπερβάλλω καθόλου. Προσπαθώ απλά να εκμεταλευτώ όσο περισσότερο μπορώ τα χρήματα που πληρώνω. Όλα αυτά τα χρόνια πήγαινα συνέχεια στην Γλυφάδα. Τώρα που μπορώ να πηγαίνω όπου θέλω, πηγαίνω σε διάφορες περιοχές για να μην γίνεται αυτό που έχει γίνει τόσα χρόνια με την Γλυφάδα ( δηλαδή να μην κολλάω μόνο σε μια περιοχή ). Απλά για εμένα είναι πολύ εύκολο να πάω στον Πειραιά γιατί η στάση του λεωφορείου είναι 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου. Αυτό όμως δεν είναι το θέμα μας οπότε ας μην συνεχίσουμε. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Καλησπέρα. Είμαι φοιτητής στο ΕΑΠ. Την Δευτέρα διάβασα αυτό εδώ το άρθρο. Μπαίνω λοιπόν να πάρω το μετρό και μπαίνει ελεγκτής. Εγώ, διαβάζοντας το άρθρο, και έχοντας τη φοιτητική κάρτα ISIC, έκοψα μισό εισητήριο. Ο ελεγκτής ήταν ανένδοτος και μου έκοψε 60€ πρόστιμο. Του εξήγησε ότι με την ευρωπαϊκή φοιτητική ταυτότητα κόβεις μισό εισητήριο και αυτός επέμενε ότι μπορεί να ισχύσει από 1/5 και ότι έπεσα θύμα παραπληροφόρησης. Στο δελτίο τύπου του Υπουργείο Μεταφορών δεν αναγράφει τίποτα για 1/5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 μα καλα και εκεινος για μια βδομαδα διαφορα σε εβαλε να πληρωσεις προστιμο??εγω θα τον εκανα ρομπα σε ολοκληρο το μετρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Η πλάκα είναι ότι είχα μαζί μου μια κάρτα διαιτητή, με τη δική μου φωτογραφία και άλλο ονοματεπώνυμο και δεν σκέφτηκα να του τη δείξω και να πω ότι πηγαίνω σε αγώνα και δεν έχω μαζί μου την αστυνομική ταυτότητα. Τι θα έκανε, θα με πήγαινε στο τμήμα; Θα έδινα και έναν τυχαίο αριθμό ταυτότητας και όλα μέλι-γάλα. Επιπλέον, ούτε στο δελτίο τύπου δεν γράφει για 1/5. Πού να το ξέρω εγώ δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Σήμερα έλαβα επιστολή από την Αττικό Μετρό και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ. Όποιος είναι φοιτητής στο ΕΑΠ, ας μου ζητήσει την επιτολή, έτσι ώστε αν του επιβληθεί πρόστιμο να υπάρχει το δεδικασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. June 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 καλησπέρα, αν έχεις την καλοσύνη στείλε μου την επιστολή στο μαιλ που σου έδωσα στο Pm! ευχαριστώ! Σήμερα έλαβα επιστολή από την Αττικό Μετρό και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ. Όποιος είναι φοιτητής στο ΕΑΠ, ας μου ζητήσει την επιτολή, έτσι ώστε αν του επιβληθεί πρόστιμο να υπάρχει το δεδικασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Προς sculper και λοιπούς του ΕΑΠ: Επικοινώνησα με την ISIC και τους είπα για το δελτίο τύπου του Υπ. Μεταφορών και γιατί δεν υπάρχει στο site τους προσφορά για ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ. Ορίστε η απάντηση που έλαβα: Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας μαζί μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η έκπτωση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με την ISIC ισχύει για ξένους φοιτητές ξένων πανεπιστημίων. Επίσης, οι ακτοπλοικές εταιρείες στις οποίες έχετε έκπτωση με την ISIC είναι οι: Minoan Lines, SUPERFAST, Sea Service LTD. Για όλες τις εκπτώσεις μπορείτε να ενημερώνεστε στα http://www.isic.gr και http://www.isic.org. Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. Με εκτίμηση, ΧΧΧ ΧΧΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 οι φανταροι δεν πληρωνουνε ποτε εισιτηριο στα μμμ στην αθηνα και στην θεσσαλονικη. σε κανενα μεσο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 οι φανταροι δεν πληρωνουνε ποτε εισιτηριο στα μμμ στην αθηνα και στην θεσσαλονικη. σε κανενα μεσο Ναι αλλά υπό μία αίρεση. Στο κομμάτι για αεροδρόμιο (που δε λειτουργεί τώρα) πληρώνει ο φαντάρος. Δεν πληρώνει αν επιλέξει να πάει με προαστιακό. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. July 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 με έχεις μπερδέψει! αυτό δεν λέει κάτι για το ΕΑΠ! εγώ θα ήθελα αυτό που έχεις ως απάντηση από το Αττικό Μετρό που έχεις. Αυτό που σου απαντήσαν τώρα λέει για φοιτητές εξωτερικού! Περιμένουμε, αν μπορέσεις να σκανάρεις την απάντηση και να την ανεβάσεις κάπου! Να είσαι καλά! Προς sculper και λοιπούς του ΕΑΠ: Επικοινώνησα με την ISIC και τους είπα για το δελτίο τύπου του Υπ. Μεταφορών και γιατί δεν υπάρχει στο site τους προσφορά για ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ. Ορίστε η απάντηση που έλαβα: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Στην είχα στείλει την απάντηση. Οπως και να 'χει, έλεγε ότι το πρόστιμο διεγράφη. Αλλά δυστυχώς μετά από αυτό, τα μαντάτα δεν είναι και τα καλύτερα... Είχαμε μια ελπίδα με την ISIC, αλλά τώρα αν είσαι άνω των 25 δεν έχεις καμμία ελπίδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extacy Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 γνωριζει κανενας αν εμεις οι φανταροι εχουμε καποια εκπτωση στα εισιτηρια πλοιων για να κανονισουμε και τα διακοποεξοδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 γνωριζει κανενας αν εμεις οι φανταροι εχουμε καποια εκπτωση στα εισιτηρια πλοιων για να κανονισουμε και τα διακοποεξοδα? Στην ΑΝΕΚ ισχύει έκπτωση 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisdask Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ Ή ΜΕ ΣΤΟΛΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts