NikosChandolias Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Τώρα ότι έγινε έγινε φίλε, κοίτα τουλάχιστον να το χαρείς!! Η αλήθεια είναι ότι σε αυτά τα λεφτά έπαιρνες καλύτερο, αλλά και αυτό είναι μια χαρά κινητό και θα σε καλύψει πιστεύω παντού! Καλοδουλευτο! Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Πλήρωσα 100ευρο παραπάνω, δεν μπορούσα να περιμένω και επειδή ο κινέζος έγραψε ολοκληρο το ποσό στο δέμα και όχι π.χ. 20$ ή Gift. Παρακατω ενα λινκ με φωτος απο τη συσκευη https://www.dropbox.com/sc/4l55rodas6fiyuh/AAAbEcrySeFIQyN78PhVQYh6a Φιλικά πάντα αλλά στο ξαναειπα.. Δεν φταίει σε καμία περίπτωση ο Κινέζος πωλητής ούτε βέβαια το site.. Εσύ επέλεξες να σου έρθει με courier επειδή όπως είπες το βιαζοσουν.. Είναι γνωστό ότι με courier όπως dhl, FedEx κτλ τα πάντα εκτός ΕΕ περνάνε από τελωνείο.. Οπότε ότι και να έγραφε ο Κινέζος απέξω το τελωνείο δεν το γλυτωνες και μπορεί να είχες και χειρότερα μπερδεματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 έχω μια απορία.. διαβάζω σχετικά με μια ROM ελληνική και οτι τα παιδιά κάνουν καλή δουλειά και την αναβαθμίζουν συνέχεια. Είναι ανάγκη να την βαλω αυτή τη rom? τι χάνω αν δε τη βαλω και το αφήσω έτσι όπως είναι. Έχει ελληνικά το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 έχω μια απορία.. διαβάζω σχετικά με μια ROM ελληνική και οτι τα παιδιά κάνουν καλή δουλειά και την αναβαθμίζουν συνέχεια. Είναι ανάγκη να την βαλω αυτή τη rom? τι χάνω αν δε τη βαλω και το αφήσω έτσι όπως είναι. Έχει ελληνικά το τηλέφωνο Τώρα ποια rom έχεις; Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Τώρα ποια rom έχεις; την multi έχει έχω μια απορία.. διαβάζω σχετικά με μια ROM ελληνική και οτι τα παιδιά κάνουν καλή δουλειά και την αναβαθμίζουν συνέχεια. Είναι ανάγκη να την βαλω αυτή τη rom? τι χάνω αν δε τη βαλω και το αφήσω έτσι όπως είναι. Έχει ελληνικά το τηλέφωνο Η Ελληνική είναι root , έχει σωστό recovery (που μπορείς μεταξύ των άλλων να πάρεις backup την rom....) , πρόγραμμα , όταν έρχονται μηνύματα να βλέπεις αριθμό και όνομα, καλό πληκτρολόγιο εξτρά εφαρμογές μεταφρασμένες από την Κοινότητα , για μικροσυσκευές της miui (mikey κ.λ.π.) 100% σωστή μετάφραση , είναι πιο κοντά στα Ελληνικά μας θέλω εσύ αποφασίζεις , όποια σ αρέσει , όλες καλές είναι ψηφίστε την Ελληνική Κοινότητα 18. MIUI Greece http://en.miui.com/thread-70095-1-1.html Edited December 18, 2014 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 4.4.2 miui version MIUI-KHICNBH95.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 4.4.2 miui version MIUI-KHICNBH95.0 η πειραγμένη multi των καταστημάτων λογικά δεν έχουν αυτές update αύριο το απόγευμα κοίταξε αν θα σε ειδοποιήσει για update Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) Παιδιά καλημέρα! Συγνώμη για τις ερωτήσεις που σίγουρα έχουν απαντηθεί... Το θέλει ο αδελφός μου και επείγεται.... 1)Αυτό το μοντέλο είναι πιο αργό από αυτό με τον 6592?Είναι αισθητή η διαφορά? 2)Το 4G δουλεύει κανονικά από ότι διάβασα, σωστά? α και το παραγγέλνω με την multilanguage - install google play? Για κάποιον που το θέλει για νορμάλ-ελαφριά χρήση, τι είναι καλύτερο αυτό ή το δίκαρτο με τον 6592? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! Edited December 19, 2014 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 1. ναι μόνο στο antutu και στα παιχνίδια , σε καθημερινή χρήση δεν θα καταλάβει διαφορά 2. και τα δύο σωστά δουλεύουν η xiaomi σταμάτησε την συνεργασία της με τους Mtk επεξεργαστές το note 3g , mtk , δεν αναβαθμίζεται σε roms , αλλά θα αρχίσει η xiaomi να το υποστηρίζει , δεν ξέρω απο πότε να το παραγγείλεις με την official rom , η δικιά τους multilanguage συνήθως έχει πρόβλημα , το play store υπάρχει στην multi η αγορά θα γίνει με κριτήριο , δίκαρτο - μονόκαρτο , παιχνίδια , υποστήριξη Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! με την official είναι εύκολο το root - play store - Ελληνικά κτλ? να το παραγγείλεις με την official rom , η δικιά τους multilanguage συνήθως έχει πρόβλημα , το play store υπάρχει στην multi η αγορά θα γίνει με κριτήριο , δίκαρτο - μονόκαρτο , παιχνίδια , υποστήριξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Όλα μπορείς να τα κάνεις Αν βάλεις την Ελληνική , τα έχει όλα Αν κρατήσεις την official, έχει λίγη δουλειά για να το στρώσεις Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Έγινε η παραγγελία με την official..διάβασμα μέχρι να ερθει και μπορεί να σας πρηξω λίγο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Μην αγχώνεσαι, όλα εύκολα είναι! Και για το πρήξιμο χαλαρά, ρώτα ότι θέλεις. Πρέπει να παραδεχτώ παντως ότι είναι πολύ εύκολη η miui και άκρως παραγωγική. Έχοντας διαβάσει διάφορα σκεφτόμουν να την αλλάξω, αλλά την έχω φέρει τόσο πολύ στα μέτρα μου πλέον και έχει τόσες δυνατότητες παραμετροποίησης που με καλύπτει απόλυτα. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Παιδιά πέρασα την ελληνική ROM. Με την προηγούμενη rom που είχε, μου άρεσε περισσότερο. 1) το Lock screen και το κυκλάκι που ειχε για να επιλέξω αν θα το ξεκλειδώσω ή αν θα κάνω κάτι αλλο 2) το μενου με τις συντομεύσεις που έβγαζε πριν όταν το έσερνα απο πανω προς τα κατω μπορώ να τα επαναφέρω αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) η miui v6 , είναι λίγο διαφορετική , για τις ρυθμίσεις , από το γρανάζι στην επιφάνεια εργασίας , στην Lock screen , μόνο η κάμερα υπάρχει στην notification bar , υπάρχουν όλα UPDATE : Είναι έτοιμη για λήψη η νέα Ελληνική GTV-4.12.19 ROM για το RedMi Note 4G/LTE... όποιος θέλει ψηφίζει την Ελληνική Κοινότητα (από εκεί που παίρνουμε την Ελληνική rom) http://en.miui.com/thread-70095-1-1.html 18. MIUI Greece Edited December 19, 2014 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 η miui v6 , είναι λίγο διαφορετική , για τις ρυθμίσεις , από το γρανάζι στην επιφάνεια εργασίας , στην Lock screen , μόνο η κάμερα υπάρχει στην notification bar , υπάρχουν όλα UPDATE : Είναι έτοιμη για λήψη η νέα Ελληνική GTV-4.12.19 ROM για το RedMi Note 4G/LTE... όποιος θέλει ψηφίζει την Ελληνική Κοινότητα (από εκεί που παίρνουμε την Ελληνική rom) http://en.miui.com/thread-70095-1-1.html 18. MIUI Greece Παλίκαρε πως ψηφίζουμε εκεί μέσα. Εχω μπει πόσες φορές και δεν βγάζω άκρη. Πατάω πάνω στο 18 Greece και δεν κανει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Γράψε μερικά σχόλια εδώ και εκεί ώστε να ανεβάσει το Credit σου στα 25. Μόλις φτάσεις τα 25 θα σε αφήσει.. Νομίζω 4-5 σχόλια να γράψεις θα είσαι κομπλέ.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 όποιος θέλει ψηφίζει την Ελληνική Κοινότητα (από εκεί που παίρνουμε την Ελληνική rom) http://en.miui.com/thread-70095-1-1.html 18. MIUI Greece done . Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 (edited) στην νέα rom στα widgets (πατώντας παρατεταμένα το αριστερό κουμπί αφής του κινητού) , έχει διάφορα ωρολόγια και ανανεωμένο τον καιρό) edit όποιος δεν έχει λογαριασμό , ας το κάνει γιατί στο site έχει πολλά για κατέβασμα και πρέπει να γραφτούμε για να τα κατεβάζουμε) Δημιουργείτε λογαριασμό εδώ https://account.xiaomi.com/pass/register?callback=http%3A%2F%2Fwww.miui.com%2Fextra.php%3Fmod%3Dxiaomi%2Fauthcallback%26_locale%3Den%26followup%3Dhttp%253A%252F%252Fen.miui.com%252Fforum.php%26sign%3DM2UyODg2NDM0MmJiYTg4NWM5OWI3YTk2YzFkNzMzYzBmOWJkZDUxNA%2C%2C&sid=miuibbs&_locale=en κάνετε καμιά 3-4 post του τύπου thanks very much, ώστε να αποκτήσετε 25 Credits και να μπορείτε να ψηφίσετε. ποστάρετε εδώ http://en.miui.com/thread-70095-1-1.html π.χ. 18. MIUI Greece και ψηφίζουμε το 18. MIUI Greece Edited December 20, 2014 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hondaios Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλησπερα παιδια,σιγουρα θα σας κανω καποιες ερωτησεις που εχουν απαντηθει.. :/ Ενδιαφερομαι για το παραπανω τηλεφωνο,συγκεκριμενα http://www.coolicool.com/xiaomi-redmi-hongmi-note-4g-qualcomm-snapdragon-msm8928-16ghz-55-inch-ips-hd-screen-android-44-lt-g-34555?currency=EUR και μαλλον θα αγοραστει απο εδω.. Τωρα τα φωτα σας,το παραπανω καταστημα ειναι αξιοπιτο,για το θεα τελωνειο τι κανω ζηταω να γραψουν"as gift" and lower price? Με την rom να ζυτησω να μου εγκαταστησουν την ελληνικη? Σας ευχαριστω για τον χρονο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Εδώ είναι φθηνότερο http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-hongmi-note-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html Το ποίημα το ξέρουν και να μην τους πεις κάτι αυτοί θα το κάνουν από μόνοι του. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 http://www.to2c.com/xiaomi-redmi-note-4g-lte-enhanced-version.html Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t54g05 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Σήμερα θα γίνει η παραγγελία από to2c. Να το πάρω με την μαμισια την ρομ και χωρίς ρουτ; οι θήκες και τα προστατευτικά που δίνουν από εκεί αξίζουν ή να πάρω από αλλού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Οι σιλικόνης συνήθως δεν λένε και τίποτα τρομερό. Εγώ πήρα μια hard case της Nillkin μαζί με το κινητό και είμαι ευχαριστημένος, με βόλεψε. Για προστατευτικό οθόνης έχω πάρει tempered glass αλλά δεν το φόρεσα ακόμη, είμαι με μια απλή ζελατίνα. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Hard case από την Nillkin, οι σιλικόνης είναι για πέταμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts