Jump to content

Hondaios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Hondaios

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Hondaios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Οσον αφορα το ροοτ να ζυτησω να μου βαλουν ελληνικη ρομ.εδω θελω βοηθεια..τι κερδιζω και τι χανω αν μου το ροοταρουν αυτοι? ή ειναι καλυτερο να το ροοταρω εγω οπως ειπατε και στις προηγουμενες σελιδες!
  2. Καλησπερα παιδια,σιγουρα θα σας κανω καποιες ερωτησεις που εχουν απαντηθει.. :/ Ενδιαφερομαι για το παραπανω τηλεφωνο,συγκεκριμενα http://www.coolicool.com/xiaomi-redmi-hongmi-note-4g-qualcomm-snapdragon-msm8928-16ghz-55-inch-ips-hd-screen-android-44-lt-g-34555?currency=EUR και μαλλον θα αγοραστει απο εδω.. Τωρα τα φωτα σας,το παραπανω καταστημα ειναι αξιοπιτο,για το θεα τελωνειο τι κανω ζηταω να γραψουν"as gift" and lower price? Με την rom να ζυτησω να μου εγκαταστησουν την ελληνικη? Σας ευχαριστω για τον χρονο σας!
  3. Καλησπερα παιδια και καλες γιορτες,λεω να κανω ενα δωρακι στον ευατο μου, το παραπανω τηλεφωνο,απο οτι βλεπω ειναι πολυ αξιοπρεπες για τα λεφτα του,θα ηθελα μια γνωμη απο χρηστες ή απο καποιον που εχει μια γνωμη,και αν εχεται να μου προτεινεται καποιο κινεζικο site μιας και τα ελληνικα καταστηματα,εχουν αρκετα πιο πανω την τιμη.. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας,οποια απαντηση καλοδεχουμενη!
×
×
  • Create New...