NikosChandolias Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Η καρφίτσα είναι για να μην μπαίνει σκόνη στην υποδοχή των ακουστικών.. Για το usb otg.. Αν είσαι root κατέβασε το stickmount καιέναν Explorer και θα βλέπει και ntfs και exfat.. Αν δεν είσαι ροοτ κατέβασε το total commander καθώς και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.tcplugins_ntfs_ro Και πάλι θα μπορείς να έχεις πρόσβαση στα ntfs στικακια σου και σκληρούς Άψογος ο φίλος. Επιτέλους βλέπει το ntfs.. :) ;):cool: Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 To κινητο παρ οτι το πηρα για τη γυναικα μου το τσεκαρω για Εντυπωσεις: η μπαταρια εχει στρωσει. σερφαρει απιστευτα γρηγορα. δεν εχει εμφανισει κανενα απολυτως προβλημα παρ οτι εχω την multi rom (δεν ξερω αν θα βαλω την Ελληνικη... ) Το μονο θεμα που ειχα ειναι οτι οταν παιρνεις τηλεφωνο σβηνει η οθονη και δεν βλειπεις χρονο ομιλιας κλπ.επισης ενεργοποιησα τον τερματισμο κλησης με το power button γιατι αλλιως δεν μπορουσες να τερματισεις την κληση σου! Κατα τ αλλα το επομενο μου κινητο θα ναι σιγουρα απο κινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 πρόβλημα ίσως με poximity sensor ρυθμίσεις=>σχετικά με το τηλέφωνο=>πάτα 4 φορές το έκδοση Kernel για να μπεις στο δοκιμές υλικού και να κάνεις το τεστ αν έχεις την V5 : Στο περιβάλλον dial-up, πληκτρολογήστε *#*#64663#*#* , αν έχει πρόβλημα (για να είναι πάντα ανοιχτό το τηλέφωνο σε κλήση : τηλέφωνο=>πατάς παρατεταμένα το κάτω αριστερά κουμπί αφής του κινητού για να μπεις στις ρυθμίσεις=>ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων=>αισθητήρας εγγύτητας να μην είναι επιλεγμένος Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 πρόβλημα ίσως με poximity sensor ρυθμίσεις=>σχετικά με το τηλέφωνο=>πάτα 4 φορές το έκδοση Kernel για να μπεις στο δοκιμές υλικού και να κάνεις το τεστ αν έχεις την V5 : Στο περιβάλλον dial-up, πληκτρολογήστε *#*#64663#*#* , αν έχει πρόβλημα (για να είναι πάντα ανοιχτό το τηλέφωνο σε κλήση : τηλέφωνο=>πατάς παρατεταμένα το κάτω αριστερά κουμπί αφής του κινητού για να μπεις στις ρυθμίσεις=>ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων=>αισθητήρας εγγύτητας να μην είναι επιλεγμένος Tο ιδιο ισχυει και για τους mtk? εχω το ιδιο προβλημα σε τετραπυρηνο thl w11(συγνωμη για το of topik)αλλα εχω το ιδιο προβλημα μετα απο αλλαγη οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 ναι με το *#*#64663#*#* και όποιος θέλει ψηφίζει το 18. MIUI Greece http://en.miui.com/thread-70095-1-1.html Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 tora 33 ευχαριστω.θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 πρόβλημα ίσως με poximity sensor ρυθμίσεις=>σχετικά με το τηλέφωνο=>πάτα 4 φορές το έκδοση Kernel για να μπεις στο δοκιμές υλικού και να κάνεις το τεστ αν έχεις την V5 : Στο περιβάλλον dial-up, πληκτρολογήστε *#*#64663#*#* , αν έχει πρόβλημα (για να είναι πάντα ανοιχτό το τηλέφωνο σε κλήση : τηλέφωνο=>πατάς παρατεταμένα το κάτω αριστερά κουμπί αφής του κινητού για να μπεις στις ρυθμίσεις=>ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων=>αισθητήρας εγγύτητας να μην είναι επιλεγμένος Στην 1)ρυθμισεις=>σχετικα με το τηλεφωνο=>πατησα 4φορες και εβγαλε,ειστε ηδη προγραμματιστης,αυτο και τπτ αλλο παραμενη στην ιδια σελιδα 2)Στο dial up πληκτρολογισα *#64κλπ αλλα οταν εκανα κληση η οθονη μαυρισε 3)πατησα παρατεταμενα το κουμπι(=) κατω αριστερα,το μενου ειναι,ταχεια κληση,one handed operation,ατομα, ρυθμισεις,παταω ρυθμισεις και το μενου ειναι,φωνητικη κληση,κληση βιντεο,αλλες ρυθμισεις,παταω φωνητικη κληση και το μενου ειναι, τηλεφωνητης,αριθμος προθεματος,προωθηση κλησης,φραγη,προσθετες ρυθμισεις,παταω προσθετες ρυθμισεις και το μενου ειναι,αναγνωριση κλησης,αναμονη κλησης.Πουθενα δεν βρηκα ρυθμισεις εισερχομενων κλησεων=>αισθητηρας εγγυτητας, κατι αλλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) έχεις το note , όχι το note 4g , έχεις την V5 , αν πατήσεις το έκδοση kernel δεν σε βγάζει πουθενά (μόνο στην V6 γίνεται) αν πάρεις τηλέφωνο το *#*#64663#*#* ισχύει για την V5 και V6 , δεν ξέρω γιατί βγάζει πρόβλημα για να είναι πάντα ανοιχτό το τηλέφωνο σε κλήση (για miui V5): πατάς το τηλέφωνο=>πατάς μια φορά το κάτω αριστερά κουμπί αφής του κινητού και επιλέγεις=> ρυθμίσεις =>ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων=>αισθητήρας εγγύτητας να μην είναι επιλεγμένος το screenshot απο ένα zopo με miui v5 Edited December 17, 2014 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 έχεις το note , όχι το note 4g , έχεις την V5 , αν πατήσεις το έκδοση kernel δεν σε βγάζει πουθενά (μόνο στην V6 γίνεται) αν πάρεις τηλέφωνο το *#*#64663#*#* ισχύει για την V5 και V6 , δεν ξέρω γιατί βγάζει πρόβλημα για να είναι πάντα ανοιχτό το τηλέφωνο σε κλήση (για miui V5): πατάς το τηλέφωνο=>πατάς μια φορά το κάτω αριστερά κουμπί αφής του κινητού και επιλέγεις=> ρυθμίσεις =>ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων=>αισθητήρας εγγύτητας να μην είναι επιλεγμένος το screenshot απο ένα zopo με miui v5 Εχω το thl w11 αλλα για να μην ειναι η κουβεντα of topic ανοιξα θεμα στους τεχνολογικους προβληματισμους(ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΕΓΓΥΤΗΤΑΣ)αν εχεις χρονο τα λεμε εκει ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Πατησα το εκδοση kernel και δεν εκανε τιποτα. βαζοντας επισης το *#*#64663#*#* μου βγαλε 2-3 κινεζιες και δεν πειραξα τιποτα.(αυτο πας στο τηλεφωνο και το πατας η αφου το σχηματησεις κανεις κληση-χαζη ερωτηση, αλλα..) Απνεργοποιησα τελικα τον αισθητηρα εγγυτητας κι ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xath Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλησπερα. Έφτασε επιτέλους και το δικό μου μετά από 22 μέρες αναμονή. Το πήρα με μαμά Rom και όλα δείχνουν να λειτουργούν κανονικά. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να συγχρονισω το κινητό με το Gmail για να μεταφέρω τις επαφές μου, αν και έχω προσθέσει το λογαριασμό μου κανονικά. Παιδιά δώστε τα φώτα σας γιατί δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Τί μνμ σφάλματος βγάζει; Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xath Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Πατάω συγχρονισμό, δείχνει να συγχρονίζει, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν καθόλου επαφές στο τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Play store κλπ παίζουν κανονικά; Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xath Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xath Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Επιτέλους βρηκα τη λύση έπρεπε να κατεβασω και το @#$ω calendar sync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Οπότε όλα καλά. Αυτό με το calendar sync δεν το ήξερα. Ερώτηση αν ξέρει κάποιος : υπάρχει τρόπος, widget κλπ, για να έχουμε τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος; Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Επιτέλους βρηκα τη λύση έπρεπε να κατεβασω και το @#$ω calendar sync. δεν υπάρχει ερώτηση που να μην έχει απαντηθεί , είμαστε καλή ομάδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5792954#post5792954 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xath Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Όλα καλά προς το παρών...Τώρα πρέπει να αποφασίσω αν θα βάλω την ελληνική Rom. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Εχω την συσκευή στα χέρια μου. Χοντρά χοντρά τα ποσά: 160ευρο η συσκευή 33,20ευρο η Διατακτική (περίμενα 15,20) 43ευρο ο ΦΠΑ 30ευρο ο εκτελωνιστής (αναγκάστηκα να "προσλάβω" εκτελωνιστή, γιατι εχει αλλάξει η διαδικασία με την διασάφηση. Γινεται πλεον ηλεκτρονικά και δεν ειχα υπολογιστή εκεί κοντά. σύνολο το xiaomi redmi note 4g μου κόστισε 260ευρο. Πλήρωσα 100ευρο παραπάνω, δεν μπορούσα να περιμένω και επειδή ο κινέζος έγραψε ολοκληρο το ποσό στο δέμα και όχι π.χ. 20$ ή Gift. Παρακατω ενα λινκ με φωτος απο τη συσκευη https://www.dropbox.com/sc/4l55rodas6fiyuh/AAAbEcrySeFIQyN78PhVQYh6a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Εχω την συσκευή στα χέρια μου. Χοντρά χοντρά τα ποσά: 160ευρο η συσκευή 33,20ευρο η Διατακτική (περίμενα 15,20) 43ευρο ο ΦΠΑ 30ευρο ο εκτελωνιστής (αναγκάστηκα να "προσλάβω" εκτελωνιστή, γιατι εχει αλλάξει η διαδικασία με την διασάφηση. Γινεται πλεον ηλεκτρονικά και δεν ειχα υπολογιστή εκεί κοντά. σύνολο το xiaomi redmi note 4g μου κόστισε 260ευρο. Πλήρωσα 100ευρο παραπάνω, δεν μπορούσα να περιμένω και επειδή ο κινέζος έγραψε ολοκληρο το ποσό στο δέμα και όχι π.χ. 20$ ή Gift. Παρακατω ενα λινκ με φωτος απο τη συσκευη https://www.dropbox.com/sc/4l55rodas6fiyuh/AAAbEcrySeFIQyN78PhVQYh6a Από που αυτό!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 eforchina . com ειχα σκοπο να το αναφέρω, αλλά ξέχασα. Εχω πάρει πολλά πραγματα απο το συγκεκριμένο σιτε. Απο θηκες κινητών, μέχρι action camera και τωρα το χιαομι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 eforchina . com ειχα σκοπο να το αναφέρω, αλλά ξέχασα. Εχω πάρει πολλά πραγματα απο το συγκεκριμένο σιτε. Απο θηκες κινητών, μέχρι action camera και τωρα το χιαομι. Καλύτερα να προτιμούσες κάποιο από τα μαγαζιά που ξέρουν....coolicool, vickmall, to2c. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 ειχα ΑΚΡΙΒΟΣ τα χρηματα στην καρτα για να το παρω από εκει μαζί με τα μεταφορικα της DHL - την εκπτωση που ειχα εκει.. Σε κανενα αλλο σιτε δεν εβγαιναν τα χρηματα, και βαριομουν να παω στη τράπεζα και να περιμενω στη σειρα με τις ωρες αχααχαχαχα.. τον ηπια τωρα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Εγώ δεν θα το κρατούσα. 145€ μου πήγε από vickmall.com το περιμένω από μέρα σε μέρα. Σε αυτά τα λεφτά που έδωσες έπαιρνες πολύ ανώτερο τηλέφωνο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts