sakis0547 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 θέλω να το αγοράσω αλλά δεν το έχω δεί από κοντά και εδώ έχω μπερδευτεί λιγάκι με αυτά που διαβάζω...σε ευχαριστώ για την απάντηση! Σε ποια περιοχή μένεις? Λογικά σε κάποιο public θα το έχουν να το δεις.. Εγώ πάντως το αγοράσω στα τυφλά και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή! Ή οθόναρα του είναι καθηλωτικη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobebegac Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Σε ποια περιοχή μένεις? Λογικά σε κάποιο public θα το έχουν να το δεις.. Εγώ πάντως το αγοράσω στα τυφλά και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή! Ή οθόναρα του είναι καθηλωτικη! Θεσσαλονίκη μένω και μπορώ να πώ πως με έπεισες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Θεσσαλονίκη μένω και μπορώ να πώ πως με έπεισες! Απλά να ξέρεις ότι μετά δεν υπάρχει γυρισμός σε μικρότερο...;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobebegac Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Απλά να ξέρεις ότι μετά δεν υπάρχει γυρισμός σε μικρότερο...;);) :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Φυσικά και αξίζει. Αν αύριο μου έσπαγε, πάλι το ίδιο θα 'παίρνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 παρόλο που έχω note 4 και το επέλεξα λόγω s-pen, μπορώ να σου πω ότι και το z2 pro και το mate 7 της huawei είναι φανταστικά. Πραγματικά θα ξεγκαβωθείς και θα ευχαριστηθείς οθόνη. Άσε που για μενα το lenovo έχει και ΜΑΜΑΤΟ σχεδιασμό και μέταλλο στην πλάτη. Μικρά bezels και ΟΘΟΝΑΡΑ .... Πάρτο άφοβα, αλλά όπως είπαν... ξέχνα τα μικρότερα....... Ποτέ πια στη ζωή σου δε θα θες μικρότερη οθόνη. Α... και που είσαι.... και μια καλή θήκη μετά από μερικές μέρες που θα το χορτάσεις στο χέρι σου..... Λογικά σε public το έχουν αυτήν την περίοδο και σε καλή τιμή, περί τα 390... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Παιδιά πως θα περάσω το νέο update μέσω του twrp ? μου βγάζει σφάλα στο Install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Παιδιά πως θα περάσω το νέο update μέσω του twrp ? μου βγάζει σφάλα στο Install Λογικά πρέπει να βρεις το σσυμπιεσμένο αρχείο απο λενοβο.ru Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δε βλέπω να υπάρχει κάτι. Μονο σε άλλη μορφή για qpst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 ....................εδω για οποιον θελει να το κανει χειροκινητα.υποψιν ειναι για ευρωπαικες συσκευες χωρις ροοτ και χωρις custom recovery... Παιδιά πως θα περάσω το νέο update μέσω του twrp ? μου βγάζει σφάλα στο InstallΟπως βλεπεις παραπανω ο φιλος μας ο sakis0547 το εχει ανεβασμενο με link, αλλα και αυτο μονο με το μανισιο recovery γινεται εγκατασταση ..... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 ε ναι αυτο ειναι το θεμα δε δουλεύει με custom. Και δε νομίζω να γίνεται να γυρισουμε σε official recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 ε ναι αυτο ειναι το θεμα δε δουλεύει με custom. Και δε νομίζω να γίνεται να γυρισουμε σε official recovery RECOVERY αν εγκατέστησες τη twrp έκανες μέγιστο λάθος :P τωρα ολα απο την αρχη με qfil,twrp μονο με εκτέλεση να τρέξει μια φορα,ποτε εγκατάσταση,ειδικά απο την στιγμη που δεν υπαρχουν ρομ οπως CM,MIUI κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Αναγκαστικά γιατί το κινητό ήταν κινέζικο και περάστηκε η row. Οπότε μόλις έγινε και η τελευταία αναβάθμιση OTA , έπρεπε να περάσω TWRP για να περάσω το modem και να δουλεύει το δίκτυο :) Γιαυτο το λόγο αναγκαστικά μπήκε το recovery απλά έκανα λάθος αντί να το περάσω να τρέξει το έβαλα μόνιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Αναγκαστικά γιατί το κινητό ήταν κινέζικο και περάστηκε η row. Οπότε μόλις έγινε και η τελευταία αναβάθμιση OTA , έπρεπε να περάσω TWRP για να περάσω το modem και να δουλεύει το δίκτυο :) Γιαυτο το λόγο αναγκαστικά μπήκε το recovery απλά έκανα λάθος αντί να το περάσω να τρέξει το έβαλα μόνιμο δε πειράζει μωρέ κι εγω την είχα κάνει τη πατάτα,κλαιν μαιν μισή ωρα υπόθεση είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 δε πειράζει μωρέ κι εγω την είχα κάνει τη πατάτα,κλαιν μαιν μισή ωρα υπόθεση είναι.Υπαρχει πουθενα η διαδικασια για αλλαγη σε one time TWRP ? :confused: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Υπαρχει πουθενα η διαδικασια για αλλαγη σε one time TWRP ? :confused: δεν παίζει αλλαγή,πας qfil περνάς απο την αρχή τη λολιποπ,κάνεις της ενημερώσεις,ανοίγεις βοοτλοαδερ και τρέχεις twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orgios Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Για android m η συσκευη μας ειναι στο μπορει να παρει μπορει και οχι συμφωνα με την εταιρια... (το k3 note θα παρει σιγουρα :P ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 μιας που μιλαμε για update. παρατηρησε κανεις μετα την προσφατη μικρη αναβαθμιση προ ημερων, καλυτερη αποδοση της οθονης; μου φαινονται τα χρωματα πιο εντονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 μιας που μιλαμε για update. παρατηρησε κανεις μετα την προσφατη μικρη αναβαθμιση προ ημερων, καλυτερη αποδοση της οθονης; μου φαινονται τα χρωματα πιο εντονα. Και εγω το παρατηρηαα.Ειναι καπως πιο θερμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 μιας που μιλαμε για update. παρατηρησε κανεις μετα την προσφατη μικρη αναβαθμιση προ ημερων, καλυτερη αποδοση της οθονης; μου φαινονται τα χρωματα πιο εντονα. Και εγω το παρατηρηαα.Ειναι καπως πιο θερμα! για το θερμο ψυχρο χρωμα υπαρχει ρυθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orgios Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Προσωπικα με καιει η νεα αναθμιση και ελπιζω τελικα να γινει, εχω κινεζικο τηλεφωνο και ελπιζω η marshmallow να εχει built in το google play ωστε να επιστρεψω σε ota αναβαθμίσεις γιατι η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που brickαρα ενα Note 1 φοβαμαι τις αλλες διαδικασιες . Απο οτι φαινεται και εδω το android m θα εχει google play , ελπιζω η lenovo να ανταποκριθει , είναι κριμα να υποστηριζονται "μικροτερες" συσκευες (κ3 και Vibe shot) και να παρατησει την flagship επιλογη της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) αναφερθηκα στην αποδοση της οθονης χωρίς να πειραξω ρυθμισεις θερμο-ψυχρο γραφω απλως τι βλεπω μετα το update... Edited September 16, 2015 by demis1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Για android m η συσκευη μας ειναι στο μπορει να παρει μπορει και οχι συμφωνα με την εταιρια... (το k3 note θα παρει σιγουρα :P ) Δλδ θα.πάρει μια συσκευή αξίας 180€ και όχι η ναυαρχίδα; μπαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orgios Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Να προσθεσω απλα πληροφοριακα οτι στην συσκευη μου (chinese απο vickmall) είχε adware/malware software που μου εκανε hijack τον οποιοδηποτε browser χρησιμοποιουσα συν αλλα πραγματα που ετρεχαν απο πισω. Καταφερα να κανω root (δεν ηταν τελικα) με Kingroot απο windows και τα εβγαλα. (kit kat 4.4.2) Τα προγραμματα ήταν μια εφαρμογη Poker, το Twitter και το CCleaner, προσοχη λοιπον... Edited September 16, 2015 by Orgios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivoulg Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 αναφερθηκα στην αποδοση της οθονης χωρίς να πειραξω ρυθμισεις θερμο-ψυχρο γραφω απλως τι βλεπω μετα το update... Ισχύει... Το παρατήρησα και εγώ μετά το update. Έγιναν πιο εντονα τα χρώματα. Ενα Απλό παράδειγμα σε fb και myphone που είμαστε μέσα όλη μέρα το μπλε δείχνει πολύ καλύτερο. Χωρίς να πειραξω ρυθμίσεις χρωμάτων ούτε πριν ούτε μετά το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts