Jump to content

Lenovo Vibe Z2 Pro (K920)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στην dual sim full active έκδοση το SAR δεν είναι υψηλότερο σε σύγκριση με τη stand by :!:

Δεν νομίζω να υπάρχουν δύο εκδόσεις..

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επιτελους το έχω στα χέρια μου :) :):):lol:

Please help!!! Πρωτες εντυπώσεις θετικες, αλλά πειτε μου λιγο ρε παιδια το security πως το κανεις uninstall , μου το βγαζει always active και δεν μπορω ουτε να το απενεργοποιησω ουτε uninstall να το κανω (ο κλασσικος τροπος δεν δουλευει) .

Μου ηρθε με την 4.4.2 vibeui_1435_st_k920_cmcc την αφηνω ή να αναβαθμίσω?

Καλημέρα.Σκεφτομαι και εγω να αγορασω το k920.Το ερωτημα που εχω ειναι εαν στις 2 εκδοσεις το dual sim ειναι full active ή stand by.Στα κινεζικα βρηκα με full αλλα στα ελληνικα site οχι

Δεν υπάρχουν 2 εκδόσεις... Stand by είναι. Ευτυχώς....

Επιτελους το έχω στα χέρια μου :) :):):lol:

Please help!!! Πρωτες εντυπώσεις θετικες, αλλά πειτε μου λιγο ρε παιδια το security πως το κανεις uninstall , μου το βγαζει always active και δεν μπορω ουτε να το απενεργοποιησω ουτε uninstall να το κανω (ο κλασσικος τροπος δεν δουλευει) .

Μου ηρθε με την 4.4.2 vibeui_1435_st_k920_cmcc την αφηνω ή να αναβαθμίσω?

Κανεις?? :O Απο οτι βλεπω δεν μου εκαναν ROW Rom εγκατασταση , αλλά μου το εκαναν root... O επεξεργαστης μου γιατι λεει xiaolong?

Edit: μιλησα με vickmall μου εκαναν εγκατασταση chinese rom και προσθεσαν αυτοι multilanguage και google play, αν κανω update σε lollipop χανω multilanguage και google play, τις εξτρα γλωσσες δεν με νοιαζει με αγγλικα ειμαι οκ αλλα το google play θα πονεσει

Edited by Orgios

Στην ευρωπαϊκή έκδοση, το security έφυγε με αναβάθμιση σε lollipop. Τώρα όλα τα άλλα που ρωτάς δεν τα γνωρίζω. Γενικά είναι μικρό το community στην Ελλάδα για αυτό το κινητό, και εξειδικευμένες απαντήσεις δύσκολα θα πάρεις.

Κανεις?? :O Απο οτι βλεπω δεν μου εκαναν ROW Rom εγκατασταση , αλλά μου το εκαναν root... O επεξεργαστης μου γιατι λεει xiaolong?

Edit: μιλησα με vickmall μου εκαναν εγκατασταση chinese rom και προσθεσαν αυτοι multilanguage και google play, αν κανω update σε lollipop χανω multilanguage και google play, τις εξτρα γλωσσες δεν με νοιαζει με αγγλικα ειμαι οκ αλλα το google play θα πονεσει

Μπορείς να βάλεις την row rom lollipop μόνος σου αλλά έχει λίγο μανουρα το modem,πρέπει να περαστούν drivers από την κινεζική έκδοση...

Έκανε κανείς την ενημέρωση που βγήκε προχθες? Ξέρουμε αν διορθώνει στην πράξη κάτι?

Από την S246 πάει σε:

K920_S271_150907_ROW

Edited by ivoulg

Έκανε κανείς την ενημέρωση που βγήκε προχθες? Ξέρουμε αν διορθώνει στην πράξη κάτι?

Από την S246 πάει σε:

K920_S271_150907_ROW

την εκανα,αλλα δεν ειδα καμια οπτικη/λειτουργικη διαφορα...μονο το changelog αν βρουμε...

Επειδη εχω βαλει TWRP εμενα δεν την κανει την αναβαθμιση. Εχει κανεις καμια λυση ? Υπαρχει τροπος ?

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Τπτ αξιόλογο λοιπόν στην αναβάθμιση...

Και τώρα ρητορική ερώτηση προς όλους μας που έχουμε το κινητό... Πιστεύετε σε update σε Android 6.0? :lol:

αδυνατώ να καταλάβω γιατι η αναβάθμιση-κλείσιμο του κενού ασφαλείας και μάλιστα ενος κρίσιμου,είναι τπτ το ιδιαίτερο...

αδυνατώ να καταλάβω γιατι η αναβάθμιση-κλείσιμο του κενού ασφαλείας και μάλιστα ενος κρίσιμου,είναι τπτ το ιδιαίτερο...

Γιατί μετά από 3 μήνες από την προηγούμενη αναβάθμιση θα περίμενε κανείς να διορθώσει περισσότερα προβλήματα... :)

Εμένα πάντως μου διόρθωσε το bug με το σβήσιμο της οθόνης. Το βάζω στο 1 λεπτό, και δεν κλείνει... Πάω κοιτάω, είναι στα 30 λεπτά. "Ωνασουγά" λέω..... Μόνιμα αυτό τις τελευταίες μέρες. Είχα βρει τον μπελά μου.

Εμένα πάντως μου διόρθωσε το bug με το σβήσιμο της οθόνης. Το βάζω στο 1 λεπτό, και δεν κλείνει... Πάω κοιτάω, είναι στα 30 λεπτά. "Ωνασουγά" λέω..... Μόνιμα αυτό τις τελευταίες μέρες. Είχα βρει τον μπελά μου.

μου φαινεται επισης οτι το τηλεφωνο ειναι πιο smooth,και εχω σιγουρα περισσοτερη ραμ ελευθερη(απο 950-1100 σε 1200-1600 τωρα)

εδω για οποιον θελει να το κανει χειροκινητα.υποψιν ειναι για ευρωπαικες συσκευες χωρις ροοτ και χωρις custom recovery...

Τπτ αξιόλογο λοιπόν στην αναβάθμιση...

Και τώρα ρητορική ερώτηση προς όλους μας που έχουμε το κινητό... Πιστεύετε σε update σε Android 6.0? :lol:

Αμφιβάλω αν αναβαθμιστεί και ίσως θα ειναι για καλο. Η εμπειρια εχει δειξει οτι σε πολλες συσκευές οι αναβαθμισεις σε νεα γενια λογισμικου ειναι προβληματικες και οχι μονο στο Android. .. Σπανια φτανουν στο επιπεδο των συσκευων οι οποιες τις φορανε απ την αρχη. Μακάρι να διναν μια καλη 5.1.1 ,πιστευω οτι ελαχιστα τηλεφωνα θα παρουν αξιοπρεπη,εργοστασιακή, αναβαθμιση σε 6.0 .

Ένας από τους λόγους που επέλεξα Lenovo, μετά από 3 χρόνια με τα Note της Samsung, είναι ότι θεώρησα πως επειδή είναι μικρότερη εταιρεία, θα προσέχει καλύτερα τους πελάτες της. Συν ότι η Samsung είχε καταντήσει βαρετή με το fragmentation της. (Fragmentation είναι ο διαχωρισμός των αναβαθμίσεων που δίνει ανά χώρες. Δηλαδή άλλη χρονική στιγμή παίρνουν τα γερμανικά τηλέφωνα, άλλη στιγμή τα γαλλικά, τα πολωνικά, τα ελληνικά...) Η Lenovo έχει μόνο 2 κατηγορίες. Την κινέζικη και την ευρωπαϊκή (ROW). Δεν θεωρώ απίθανο να πάρουμε την 6, μιας και μιλάμε για την μέχρι τώρα ναυαρχίδα της εταιρείας. Η λογική λέει ότι θα την πάρουμε, εκτός και αν κάνουν τους... Κινέζους!!!!

Πάντως στις τρεις μερες που έχω το τηλέφωνο, πήρα ήδη αναβάθμιση. Δεν ειναι η αφοσίωση της λενοβο που με προβληματίζει,αλλά γενικότερα η μετάβαση σε νέα γενιά λογισμικού απο παλιές συσκευές. Ακόμη και για την ίδια την google είναι πρόβλημα. Δεν το προλαβα με kit kat το κινητό, αλλά πολλοί γράφουν ότι ήταν καλύτερα. Δε νομίζω να καταφέρουν να γράψουν οι κινέζοι 6.0 της προκοπης, με τοσο τροποποιημενο κέλυφος που βαζουν,θέλει χτίσιμο απ την αρχη.

προσωπικα δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις απο τις [[αναβαθμισεις ]]! σε οτι συσκευες ειχα μεχρι τωρα στην κατοχη μου . ετσι στο z2 pro εχω ακομα την τελευταια 4.4.2 ,και το λεω πραγματικα οτι ειναι η μονη συσκευη που δεν εχω δει ιχνος lag η τιποτα αλλο παλαβο στους 4 μηνες που το εχω στην κατοχη μου ,και για μενα αυτο ειναι το πρωτο κριτηριο στις αναβαθμισεις .μετα οτι καλυτερο καλοδεχουμενο ..!

Τελικά βρε παιδιά εσείς που το έχετε αξίζει το κινητό;Και όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης είναι βολικό?Ξέρω πώς και τα δύο ερωτήματα έχουν πιθανότητα υποκειμενικής απάντησης αλλά προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί ;)

Τελικά βρε παιδιά εσείς που το έχετε αξίζει το κινητό;Και όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης είναι βολικό?Ξέρω πώς και τα δύο ερωτήματα έχουν πιθανότητα υποκειμενικής απάντησης αλλά προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί ;)

Το κινητό αξίζει για εμένα με τα χίλια!!

Πλέον οι 5,5ιντσες για εμένα είναι πολύ λίγες...

θέλω να το αγοράσω αλλά δεν το έχω δεί από κοντά και εδώ έχω μπερδευτεί λιγάκι με αυτά που διαβάζω...σε ευχαριστώ για την απάντηση!