kkmet Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Καλημέρα, διαθέτω ένα Huawei Mate 7 δίκαρτο και σκέφτομαι να το δώσω για ένα Z2 Pro, αξίζει η τράμπα ή όχι γιατί διάβασα ότι πολλοί έχετε θέματα με το λογισμικό. Σημειβτέον χρησιμοποιώ 2 κάρτες, voda & cosmote και τις εναλάσσω για τα data μέσα από το λογισμικό (υποθέτω το κάνει και το Lenovo) Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Καλημέρα, διαθέτω ένα Huawei Mate 7 δίκαρτο και σκέφτομαι να το δώσω για ένα Z2 Pro, αξίζει η τράμπα ή όχι γιατί διάβασα ότι πολλοί έχετε θέματα με το λογισμικό. Σημειβτέον χρησιμοποιώ 2 κάρτες, voda & cosmote και τις εναλάσσω για τα data μέσα από το λογισμικό (υποθέτω το κάνει και το Lenovo) Όχι δεν το κάνει. Μόνο η 1 υποδοχή είναι 4G. Η άλλη είναι 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εννοείς πως πρέπει να βγάλεις την κάρτα και να τις τοποθετήσεις στο άλλο sim, δηλ ενεργό για data είναι το 1 από τα 2; το άλλοπαίζει μόνο κλήσεις και μηνύματα; Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Ακριβώς. 10 χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Όλα τέλεια με το τηλέφωνο εκτός του ότι ανεβαζει με απλή χρήση πάνω από 40 βαθμούς θερμοκρασία.Έχω το χρυσό με lollipot αγορασμενο από Ελλάδα.Έχει κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Όλα τέλεια με το τηλέφωνο εκτός του ότι ανεβαζει με απλή χρήση πάνω από 40 βαθμούς θερμοκρασία.Έχω το χρυσό με lollipot αγορασμενο από Ελλάδα.Έχει κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία; Εγώ πάντως Όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΛΟΛΙΠΟΠ με αυτη τη μέθοδο; Έτσι λένε, δεν το εκανα ακόμα. Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 έχετε δει την τιμή του στο aliexpress? 180 ευρά???? http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-k902-vibe-z2-pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Ειναι αλλο μοντελο, το mini που ειναι φτηνο, με χειροτερα χαρακτηριστικα... ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Ειναι αλλο μοντελο, το mini που ειναι φτηνο, με χειροτερα χαρακτηριστικα... ;-) Αυτό δε φαίνεται απο τα στοιχεία που αναγράφει η σελίδα. Κοίταξε ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Το mini κάνει τόσο. Επέλεξε το Κ920 και δες πόσο το βγάζει. Κάπου στα 288€ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 19, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Διαδικασία αναβάθμισης cn συσκευών με row rom. κατεβάζουμε τους drivers των modem1 ή modem2 ή modem3 Σε άλλους λειτουργούν οι modem1 και σε άλλους οι modem2, modem3 αναφέρει πως είναι για lollipop. Το δικό μου λειτουργεί κανονικά με modem1 Update from 126 to 131 Με την βοήθεια του twrp για k 920 (πολλά άλλα δεν μου δούλεψαν) περνάμε το update και πριν κάνουμε reboot όσο είμαστε ακόμα στο twrp περνάμε και το modem. Είναι εύκολη διαδικασία και όλα λειτουργούν κανονικά.... Με τον ίδιο τρόπο περνάμε τα update 133 to 137 μέχρι και το 143 έχω περάσει έως τώρα. Μπήκε στο πρώτο post. ;) Edited June 21, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Θέλω να ρωτήσω για το OIS της κάμερας... Στην έξυπνη λειτουργία και σε νυχτερινές λήψεις, ενεργοποιείται αυτόματα. Όταν όμως το γυρίζω σε επαγγελματική κάμερα, δεν το έχω δει ποτέ. Ενεργοποιείται και δεν το βλέπω? Ή δεν υπάρχει καθόλου? Edited June 19, 2015 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 οι ενημερώσεις απο 133-143 που μπορουν να βρεθουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisTs Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλησπέρα σε ολους.ενδιαφερομαι για την αγορά του συγκεκριμένου κινητού.αξιζουν τα 400 απο Lenovo.gr παιδιά; διαβάζω για κάποια προβληματάκια μετα απο ενημερώσεις.επισης για το βίντεο κάποια προβλήματα.δεν ξέρω κ πολλά για την Lenovo .απο υποστήριξη και ενημερώσεις πως ειναι;φοβάμαι μην το μετανιώσω.αλλα κατα τα αλλα φαίνεται πολυ <<τούμπανο>> το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 οι ενημερώσεις απο 133-143 που μπορουν να βρεθουν; Μόλις έγινε...Αν δοκιμάσεις να κάνεις και τα λολλιποπ πες μας τα αποτελεσματα. Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Μόλις έγινε...Αν δοκιμάσεις να κάνεις και τα λολλιποπ πες μας τα αποτελεσματα. Πως εγιναν αυτοματα η χειροκινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Πως εγιναν αυτοματα η χειροκινητα? Τι εννοείς ; Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 εγραψες αυτο.... Μόλις έγινε...Αν δοκιμάσεις να κάνεις και τα λολλιποπ πες μας τα αποτελεσματα. και νομισα οτι το εγραψες για την αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 εγραψες αυτο.... και νομισα οτι το εγραψες για την αναβαθμιση... οχι αναφέρθηκα στα link που ανέβασα για το update σε κινέζικες συσκευές. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 οχι αναφέρθηκα στα link που ανέβασα για το update σε κινέζικες συσκευές. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. η διαδικασία γίνεται πάνω απο οποιαδήποτε κινεζική εκδοση ετσι; επίσης,οι ενημερώσεις περνιούνται η μια μετά την αλλη χωρίς επανεκκίνηση ή ενημέρωση-επανεκκίνηση κοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 η διαδικασία γίνεται πάνω απο οποιαδήποτε κινεζική εκδοση ετσι; επίσης,οι ενημερώσεις περνιούνται η μια μετά την αλλη χωρίς επανεκκίνηση ή ενημέρωση-επανεκκίνηση κοκ; ΟΧΙ οι ενημερωσεις δεν περνιούνται πανω σε κινεζικες εκδόσεις. Πρώτα πρέπει να βάλεις την ευρωπαική rom όπως το αναφέρω πιο πάνω την S 126 και μετα κάνεις ενημερώσεις. Εγώ έκανα restart μετα απο καθε ενημερωση. Δεν ξέρω αν περνιούνται όλες μαζί. Αν δεν περασεις τους drivers απο το μοντεμ δεν αναγνωρίζει τις sim. Τους drivers του modem μπορεις να περάσεις στο τέλος ξεχωριστά. Εγώ έτσι έκανα έβαζα μια μια τις ενημερώσεις και μετα έβαλα drivers. Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tavraki16 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Αν εχετε την καλοσυνη μια βοηθεια ποιο αναλυτικη για τον τροπο που περναμε τα μοντεμ και επισεις αν καθε φορα που περναμε μια rom στο κινητο, κραταει τα παλια αρχεια μεσα και δεσμευει χωρο στην μνημη του κινητου, αν ναι υπαρχει τροπος να διαγραφουν τα παντα και να μπει καθαρα η τελευταια? ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Αν εχετε την καλοσυνη μια βοηθεια ποιο αναλυτικη για τον τροπο που περναμε τα μοντεμ και επισεις αν καθε φορα που περναμε μια rom στο κινητο, κραταει τα παλια αρχεια μεσα και δεσμευει χωρο στην μνημη του κινητου, αν ναι υπαρχει τροπος να διαγραφουν τα παντα και να μπει καθαρα η τελευταια? ευχαριστω!!! ειναι δυο τρόποι για να περάσεις τα modem. 1. unzip το αρχειο της αναβάθμισης και αντικατάσταση του αρχείου NON-HLOS και μετα zip τον φάκελο πάλι και το κανεις εγκατάσταση στο κινητό. 2. εγκατάσταση το zip αρχειο του software ή της αναβάθμισης και μετα εγκατάσταση το zip του modem. Όλα αυτά με twrp recovery. Δεν ξέρω αν δεσμεύει αρχεία και πως τα διαγραφείς. Δεν έχω βρεi rom 143 ολόκληρη στην μορφή που είναι για να γίνει εγκατάσταση με qfil. και να δεσμέυει 40mb είναι οι αναβαθμίσεις. Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tavraki16 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 (edited) συγνωμη και παλι το twrp recovery αυτο δεν καταλαβα πως το χρησημοποιουμε εγω βρηκα rom 143 που μπενει χωρις αναβαθμηση αλλα δεν ξερω πως να περασω τα modem σε αυτο θελω λιγο βοηθεια πως δουλευει το twrp recovery ευχαριστω Edited June 21, 2015 by tavraki16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts