steliost Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 ...Μια ερώτηση, τελικά με το σήμα του πως τα πάει? Κανείς κάτοχος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ούτε εγώ ειχα χαμηλο σημα. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easyrider_ktm Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Και εγώ, σε σύγκριση με το Oppo 5, που κατείχα μέχρι πρόσφατα, έχω χαμηλό σήμα. Μέσα στο σπίτι μου εκεί που είχα τρεις γραμμές σήματος τώρα έχω μια και με προβλήματα στην ομιλία. Απο την άλλη το WiFi είναι δυνατότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Lollipop θα πάρουμε ποτέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easyrider_ktm Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Έχουν πει για 2ο τρίμηνο, οπότε περιμένουμε έως τέλη Ιουνίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ελέγξτε τις τιμές SAR των συσκευών σας. Γενικά, μια συσκευή με χαμηλό SAR, δυσκολεύεται πιο πολύ στο σήμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) παιδιά εγώ σας αφηνω, το κινητό δεν με βόλεψε μου γλυστρούσε συνέχεια (χρειάζεται πάντα θήκη γιατί οντως ειναι μεταλλικό από πίσω), ενώ από φωτό - ταχύτητα- ευκολία με τον noval launcher κιόλας ηταν καταπληκτικό κατά τ άλλα είναι ορισμένα πράγματα που εμένα ή με βολεύουν ή όχι και επειδή τα σκιζω στις customies , rom, κλπ τούτο εδώ, δεν είχε πολλές επιτυχίες ανάμεσα στους devs και δεν ασχολήθηκαν γενικά όπως σε άλλα τηλέφωνα ίσως το καλύτερο τηλέφωνο, το πιο όμορφο που έχω πιάσει ποτέ, αλλά.... αναμονή για το γλυφιτζούρι τώρα Edited April 29, 2015 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) Θα παρακαλέσω κάποιους να μην κάνουν ότι ξεχνάνε πως αγγελίες δεν βάζουμε όπου να' ναι στο φόρουμ εκτός του buy&sell. Την επόμενη φορά θα υπάρξουν κυρώσεις αποκλεισμού πρόσβασης στο forum. Το αναφέρω δημόσια εδώ για να μην λέτε ότι δεν σας ενημέρωσα. Συνεχίζουμε στα της συσκευής... Edited April 28, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Έχει παρατηρήσει κανείς υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας από τα δίκτυα? [ATTACH]60201[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 εγώ απ την στιγμη που απενεργοποίησα τον security οχι- μπορεί και με μέτρια χρήση να κάνω και 2 μέρες να το φορτίσω και μένει και ενα 20% αλλά βεβαια δεν εχω ενεργοποιημένο το 4G ποτέ και σε καμία συσκευή, μέχρι 3g το πάω και μια χαρα ιντερνετ εχω Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 εγώ απ την στιγμη που απενεργοποίησα τον security οχι- μπορεί και με μέτρια χρήση να κάνω και 2 μέρες να το φορτίσω και μένει και ενα 20% αλλά βεβαια δεν εχω ενεργοποιημένο το 4G ποτέ και σε καμία συσκευή, μέχρι 3g το πάω και μια χαρα ιντερνετ εχω Χρησιμοποίησε το GSam λίγο και πες μου αν το ποσοστό στα δίκτυα είναι περίπου 40-50%... Μπορείς να το δεις σε παρακαλώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 εγώ απ την στιγμη που απενεργοποίησα τον security οχι- μπορεί και με μέτρια χρήση να κάνω και 2 μέρες να το φορτίσω και μένει και ενα 20% αλλά βεβαια δεν εχω ενεργοποιημένο το 4G ποτέ και σε καμία συσκευή, μέχρι 3g το πάω και μια χαρα ιντερνετ εχω παίδες - συγχωρήστε μου την ασχετοσύνη - αν μπορείτε να μου πείτε πως απενεργοποιήσατε το security και το 4g, γιατί εγώ δεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 παίδες - συγχωρήστε μου την ασχετοσύνη - αν μπορείτε να μου πείτε πως απενεργοποιήσατε το security και το 4g, γιατί εγώ δεν.... Για το Security, αλλά και για κάθε άλλη εφαρμογή, πας στις εφαρμογές, πατάς επάνω της και επιλέγεις απενεργοποίηση. Για το 4G πας στα δίκτυα, και κανείς τικ την επιλογή GSM/WCDMA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandrotes Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Καλησπέρα σε ολη την παρέα... Παρέλαβα εχθές στα χέρια μου το κινήτο μετα απο 7 μέρες απο εναν στην Γαλλία... Ο τύπος έγραφε στην περιγραφή οτι ειναι μεταχειρισμένο ενω εγραφε unused...never mind... Το μέγαλο θέμα ειναι οτι έγραφε οτι λείπει το λειτουργικό σύστημα κατι το οποίο εγώ δεν το κατάλαβα (γνώστης κινητών και υπολογιστών τουλάχιστον τα 15 τελευταία χρόνια) Και όντως με το που το ανοίξα διαπίστωσα οτι μένει στην άσπρη οθόνη που γράφει κατι κινέζικα και ενα απλα 4G ανάμεσα στα γράμματα... Κανεις να γνωρίζει πως να του τοποθετήσω λειτουργικό σύστημα? Δεν πέρνει και SD να ούμε :P Προκαταβολικά , Σας ευχαριστώ θερμά Αλέξανδρος Edited April 29, 2015 by alessandrotes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandrotes Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλησπέρα σε ολη την παρέα... Παρέλαβα εχθές στα χέρια μου το κινήτο μετα απο 7 μέρες απο εναν στην Γαλλία... Ο τύπος έγραφε στην περιγραφή οτι ειναι μεταχειρισμένο ενω εγραφε unused...never mind... Το μέγαλο θέμα ειναι οτι έγραφε οτι λείπει το λειτουργικό σύστημα κατι το οποίο εγώ δεν το κατάλαβα (γνώστης κινητών και υπολογιστών τουλάχιστον τα 15 τελευταία χρόνια) Και όντως με το που το ανοίξα διαπίστωσα οτι μένει στην άσπρη οθόνη που γράφει κατι κινέζικα και ενα απλα 4G ανάμεσα στα γράμματα... Κανεις να γνωρίζει πως να του τοποθετήσω λειτουργικό σύστημα? Δεν πέρνει και SD να ούμε :P Προκαταβολικά , Σας ευχαριστώ θερμά Αλέξανδρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263391 https://forums.lenovo.com/t5/K-S-and-Vibe-Series/Lenovo-K910-Vibe-Z-bricked/m-p/1611710#M6838 Πιστευω να σου κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandrotes Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Σε ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Πες αν το εφτιαξες...να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandrotes Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Δεν φτιάχνεται και ετσι ευκολα...εχει δουλειά .... της lenovo το site ισως κανει δουλειά :) θα απαντησω σε οτιδηποτε γινει... ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 αν το πηρες paypal πίσω με τη μια ω πα πα, με το ζόρι 24-26% μα φτάσω... εγω στα apps του δίνω και καταλαβαινει Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά το τηλέφωνο ρουτάρετε κανονικά με το Towelroot, όμως το Greenify αδυνατεί να κοιμήσει εφαρμογές όπως το Facebook. Άλλες εφαρμογές που απαιτούν ρουτ λειτουργούν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) καλώς όρισε το lollipop:D μόλις μου έβγαλε ένδειξη αναβάθμισης! είναι 1,23gb Edited April 30, 2015 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Όλε όλε όλε!!!! Μπράβο Lenovo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Να δούμε τι διαφορές θα έχει! Εγώ πήρα τη συσκευή μόλις χθες και έτσι δεν θα έχω άποψη αν έγινε καλύτερο ή όχι και σε τι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunding Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Να δούμε τι διαφορές θα έχει! Εγώ πήρα τη συσκευή μόλις χθες και έτσι δεν θα έχω άποψη αν έγινε καλύτερο ή όχι και σε τι πες μας εντυπωσεις για την μπαταρια και καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts